demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πρέπει να πάρεις ειδική άδεια, δε μπορεί να μη γίνεται!!!!!!!!!!!!! Αλλιώς θα πάρουμε όλοι τα πανώ και θα τα κάνουμε λαμπόγυαλο.....:protest: :protest: :protest: :protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 *#*#6484#*#*/proximity sensor --- δες αν μηδενίζει. τι εννοείς αν μηδενίζει; σε 'μένα γράφει proximity sensor:5 pass από κάτω calibration, πιο κάτω black card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 τι εννοείς αν μηδενίζει; σε 'μένα γράφει proximity sensor:5 pass από κάτω calibration, πιο κάτω black card Δοκίμασε το.. Κόντεψε το χέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 *#*#6484#*#*/proximity sensor --- δες αν μηδενίζει. Μου λέει 5 και το μόνο κουμπί που είναι Bold, είναι το error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μου λέει 5 και το μόνο κουμπί που είναι Bold, είναι το error. Δεν σου δίνει επιλογή για calibration;; Κόντεψε το χέρι σου 2-3 φορές στον αισθητήρα/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μου λέει 5 και το μόνο κουμπί που είναι Bold, είναι το error. Οκ έβαλα κοντά το χέρι και έκανα calibtate. Τώρα λέει 5 pass. Δουλεύει μια χαρά. Να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αλλιώς θα πάρουμε όλοι τα πανώ και θα τα κάνουμε λαμπόγυαλο.....:protest: :protest: :protest: :protest: Παρακαλώ επέβαλε την τάξη... στην τάξη. Οκ έβαλα κοντά το χέρι και έκανα calibtate. Τώρα λέει 5 pass. Δουλεύει μια χαρά. Να σαι καλά. Στην κλήση δουλεύει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Tα μεταφορικά $39.00 τα πρόσεξες ή όχι?? Με το σύνολο που φτάνει με τα μεταφορικά, παίρνεις το letv le 2 PRO, μισή+ κλάση ανώτερο: http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-5ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html!!!!! Μιλάω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Ευρωπαική αποθήκη. Όπως έγραψα παραπάνω,τα 237 ευρώ είναι με τα 35 ευρώ μεταφορικά ΜΕΣΑ.Χωρίς αυτά η συσκευή κοστίζει 201 ευρώ. Το letv που αναφέρεις το αποκλείω λόγω μπαταρίας (και Κίνας βέβαια-δεν είναι στην ευρώπη).Απο το g2 που έχω θέλω να πάω σε κάτι ανώτερο (τουλάχιστον 7-8+ ώρες οθόνης),καθώς επίσης και σε συσκευή με τεράστια community development support (MIUI,AOSP σε redmi klp). Για το κυρίως σκέλος της ερώτησής μου;Περί honorbuy και χρόνου αποστολής εννοώ. EDIT: Sorry για το double post,δεν μπορώ να διαγράψω το ένα,παρακαλώ ο διαχειριστής ας εξολοθρεύσει αυτό εδώ! Edited June 4, 2016 by alexxkidd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Οκ έβαλα κοντά το χέρι και έκανα calibtate. Τώρα λέει 5 pass. Δουλεύει μια χαρά. Να σαι καλά. Κάνε και μία επανεκκίνηση και δοκίμασε το να δεις αν θα σου κρατήσει το calibration ή πρέπει να το ξανακάνεις. Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Tα μεταφορικά $39.00 τα πρόσεξες ή όχι?? Με το σύνολο που φτάνει με τα μεταφορικά, παίρνεις το letv le 2 PRO, μισή+ κλάση ανώτερο: http://www.vickmall.com/original-letv-leeco-le-2-pro-2-5ghz-mtk-helio-x20-64-bit-4gb-32gb-21mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html!!!!! Μιλάω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Ευρωπαική αποθήκη. Όπως έγραψα παραπάνω,τα 237 ευρώ είναι με τα 35 ευρώ μεταφορικά ΜΕΣΑ.Χωρίς αυτά η συσκευή κοστίζει 201 ευρώ. Το letv που αναφέρεις το αποκλείω λόγω μπαταρίας (και Κίνας βέβαια-δεν είναι στην ευρώπη).Απο το g2 που έχω θέλω να πάω σε κάτι ανώτερο (τουλάχιστον 7-8+ ώρες οθόνης),καθώς επίσης και σε συσκευή με τεράστια community development support (MIUI,AOSP σε redmi klp). Για το κυρίως σκέλος της ερώτησής μου;Περί honorbuy και χρόνου αποστολής εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παρακαλώ επέβαλε την τάξη... στην τάξη. Στην κλήση δουλεύει τώρα; Ναι. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Για το κυρίως σκέλος της ερώτησής μου;Περί honorbuy και χρόνου αποστολής εννοώ. 3 εργάσιμες μέρες από Europe Warehouse Με DHL Express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 3 εργάσιμες μέρες από Europe Warehouse Με DHL Express Aυτό εννοείς ,σωστά (σορυ για το πρήξιμο); https://goo.gl/photos/tEMbTjMCrw2oqpZ1A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εννοώ αυτή με την οποία βγήκε-κατασκευάστηκε(1η ρομ).. δεν θυμάμαι ακριβώς..7.0 κάτι ίσως;; Δοκίμασε "IntelliVolume" "Increasing Ring" Αν τις ρυθμίσεις σωστά ίσως να δουλεύουν. Δεν τις έχω δοκιμάσει... σε ευχαριστω αλλα ΔΕΝ τις βρισκω στο google play store ("IntelliVolume" "Increasing Ring" ) ........!!!! να πω κατι παιδια... ΔΕΝ χρησιμοποιω tempered glass. (για την ακριβεια το εσπασα ενω το τοποθετουσα) .. Χαιρομαι την οθονη ετσι... ξερω οτι κινδυνευω σε περιπτωση που πεσει το κινητο να σπασει η οθονη... αλλα ειναι scratch resistant.. οποτε τουλαχιστον απο γρατσουνιες δεν κινδυνευω .. Σωστα;; αλλα καλου κακου δωστε μου ebay links με καλης ποιοτητας tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 σε ευχαριστω αλλα ΔΕΝ τις βρισκω στο google play store ("IntelliVolume" "Increasing Ring" ) ........!!!! να πω κατι παιδια... ΔΕΝ χρησιμοποιω tempered glass. (για την ακριβεια το εσπασα ενω το τοποθετουσα) .. αλλα ειναι scratch resistant.. οποτε τουλαχιστον απο γρατσουνιες δεν κινδυνευω .. Σωστα;; Increasing Ring Νομίζω είναι αυτή. "γρατσουνιες δεν κινδυνευω" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αστείο μάλλον. ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πρέπει να πάρεις ειδική άδεια, δε μπορεί να μη γίνεται!!!!!!!!!!!!! Αλλιώς θα πάρουμε όλοι τα πανώ και θα τα κάνουμε λαμπόγυαλο.....:protest: :protest: :protest: :protest: Ναι καλά τα λέει φίλε geoanto555 πρέπει να το προσθέσεις άμεσα και με ειδική άδεια αν χρειάζεται,είναι βασικό στο κινητό για να ενημερωθούν σωστά οι Drivers του κινητού,επέβαλε αίτηση συμπληρώματος απο τώρα ακόμη και σήμερα.:wacko::wacko: Αλλιώς θα διαμαρτυρηθούμε και εμείς αν απορριφθεί η αίτηση σου. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 φίλε geoanto555 πρέπει να το προσθέσεις άμεσα Να το προσθέσετε στις υπογραφές σας κύριοι.:p Η δικιά μου φούλαρεεεε:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Increasing Ring Νομίζω είναι αυτή. "γρατσουνιες δεν κινδυνευω" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αστείο μάλλον. ebay Ποια η διαφορά 9Η με 9Η+ και 9Η+ PRO.... Ποια να προτιμήσω;;; Εγώ ΣΟΒΑΡΆ το έλεγα για τις γρατσουνιές αλλά δεν πήρα απάντηση!!!!! :( :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Ποια η διαφορά 9Η με 9Η+ και 9Η+ PRO.... Ποια να προτιμήσω;;; Εγώ ΣΟΒΑΡΆ το έλεγα για τις γρατσουνιές αλλά δεν πήρα απάντηση!!!!! :( :wacko: ΦΥΣΙΚΆ και θα γρατσουνιστεί αν δεν το προσέξεις. Και ούτε θα πάρεις γτ κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.. Το + δηλώνει και καλά ένα σκαλί πάνω, προτίμησε το. Το προ δεν είναι κάτι..(νομίζω) Edited June 4, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Και ούτε θα πάρεις γτ κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.. Το + δηλώνει και καλά ένα σκαλί πάνω, προτίμησε το. Το προ δεν είναι κάτι..(νομίζω) Σε ευχαριστώ φίλε μου. Άρα κινδυνεύω μέχρι να βάλω το tempered glass. ....!!!!!!! Στο led ειδοποίησης έχω βάλει κίτρινο χρώμα αλλά δείχνει πράσινο. Το έχει παρατηρησει κάνεις;;; Το μπλε και το βιολετι χρώμα δείχνουν μια χαρά... Εκτός αν έχω αχρωματοψία εγω. :lol: :lol::lol: αστειεύομαι.... Το έχει παρατηρησει κανένας αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έτοιμο. Με το nexus 5 έκανα παρόμοια διαδικασία κάθε μηνα. Unroot περνα την καινούργια πάλι root. Μέχρι στιγμης μπορω να πω οτι η Ελληνικη ROM είναι πολύ ωραία μπραβο στα παιδιά που μας φτιάχνουν! :) Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Με την αναβάθμιση της ROM στα Ελληνικα το Antutu μου βγάζει 67419 ενω με την κινεζο-αγγλικη μου εβγαζε 76000 Τι έγινε? Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Με την αναβάθμιση της ROM στα Ελληνικα το Antutu μου βγάζει 67419 ενω με την κινεζο-αγγλικη μου εβγαζε 76000 Τι έγινε? πάει η συσκευή για πέταμα :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πολύ απλά, έπεσες 8581 μονάδες!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Με την αναβάθμιση της ROM στα Ελληνικα το Antutu μου βγάζει 67419 ενω με την κινεζο-αγγλικη μου εβγαζε 76000 Τι έγινε? Ποτέ μην τεσταρεις τα bench μετά το στήσιμο μιας νέας ρομ, γινονται διεργασίες στην αρχή under the hood. Δοκίμασε μετά από μία πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts