Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι από το advanced πάντα αλλα δεν φταις εσύ... σορρυ ξέχασα να στο πω.

Δεν πειράζει και εγώ πάνω στην βιασύνη μου το έκανα έτσικ δεν μπήκα advanced..απλά τσατιστηκα πολύ εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να τα κατεβαζω όλα από την αρχή και βασικά το χειρότερο με τις ρυθμίσεις! Γιατί είναι πολύ μπελαλιδικες είναι η αλήθεια...και λέω άμα είναι έτσι σε κάθε update τον ηπιαμε!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εκτος απο xiaomi earphones εχει δοκιμασει κανεις αλλη μαρκα;
Μην την ψάχνεις. Όποια review και να διαβάσεις για τα piston 3 όλα λένε οτι είναι κορυφαία vfm. Κι εγώ αυτά έχω 1 χρόνο τώρα και παίζουν φοβερά(μπάσα μεσαία και πρίμα).

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Όποιος αναβάθμισε σε Ελληνική 7,3,2 ας μπει λίγο "σχετικά με το τηλέφωνο"

και ας μου πει τι γράφει στο "έκδοση MIUI" H ένα screenshot..

Μην την ψάχνεις. Όποια review και να διαβάσεις για τα piston 3 όλα λένε οτι είναι κορυφαία vfm. Κι εγώ αυτά έχω 1 χρόνο τώρα και παίζουν φοβερά(μπάσα μεσαία και πρίμα).

Δώστε μου παιδιά λινκ από που να αγοράσω τα xiaomi pistons 3 ;;;

Δουλεύουν όλα τα κουμπιά στο handsfree ;

καλησπερα παιδια θελω την γρηγορη βοηθεια σας.ενας φιλος παρελαβε σημερα την συσκευη με την global 7.3.2.0 stable.η ρομ δεν εχει ελληνικα ,ουτε καν στο locale την Ελλαδα..ο bootloader ειναι κλειδωμενος .επειδη σημερα το βραδυ φευγει για 2 βδομαδες αθηνα,δεν ξερει καθολου αγγλικα.υπαρχει καποια ρομ να εχει μεσα ελληνικα και να μπορει να μπεια αμεσα απο το update utility του κινητου?εεστειλα αιτημα για unloking bootloader αλλα φυσικα θα αργησει και οταν γυρισει θα του περασω ελληνικη ρομ.επεισης δεν εχω το χρονο να διαβασω το φορουμ εδω,σε 2 ωρες πρεπει να το παρει πισω.παρακαλω παιδια την βοηθεια σας τουλαχιστον να του βαλω ελληνικα να δουλεψει το κινητο του

καλησπερα παιδια θελω την γρηγορη βοηθεια σας.ενας φιλος παρελαβε σημερα την συσκευη με την global 7.3.2.0 stable.η ρομ δεν εχει ελληνικα ,ουτε καν στο locale την Ελλαδα..ο bootloader ειναι κλειδωμενος .επειδη σημερα το βραδυ φευγει για 2 βδομαδες αθηνα,δεν ξερει καθολου αγγλικα.υπαρχει καποια ρομ να εχει μεσα ελληνικα και να μπορει να μπεια αμεσα απο το update utility του κινητου?εεστειλα αιτημα για unloking bootloader αλλα φυσικα θα αργησει και οταν γυρισει θα του περασω ελληνικη ρομ.επεισης δεν εχω το χρονο να διαβασω το φορουμ εδω,σε 2 ωρες πρεπει να το παρει πισω.παρακαλω παιδια την βοηθεια σας τουλαχιστον να του βαλω ελληνικα να δουλεψει το κινητο του

Αν δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά καλά είναι να μην του το δώσεις καθόλου.

Η μόνη ρομ που έχει Ελληνικα (με κλειδωμένο bootloader) είναι η multi (ονομασία κινεζομάγαζων) που δεν στην προτείνω με τίποτα.

Έχει χίλια προβλήματα.. Καλύτερα να κρατήσεις το τηλέφωνο εσύ και να το τακτοποιήσεις..

Αν δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά καλά είναι να μην του το δώσεις καθόλου.

Η μόνη ρομ που έχει Ελληνικα (με κλειδωμένο bootloader) είναι η multi (ονομασία κινεζομάγαζων) που δεν στην προτείνω με τίποτα.

Έχει χίλια προβλήματα.. Καλύτερα να κρατήσεις το τηλέφωνο εσύ και να το τακτοποιήσεις..

αυτο μου ειπε αλλα δνε νιωθω ανετα να το εχω για 2 εβδομαδες..me flashtool αξιζει να ασχοληθω?να ψαξω να βρω καποια ρομ?

αυτο μου ειπε αλλα δνε νιωθω ανετα να το εχω για 2 εβδομαδες..me flashtool αξιζει να ασχοληθω?να ψαξω να βρω καποια ρομ?

Πήρε το redmi nοte 3 pro - kenzo έτσι;Όχι το απλό;

Όποιος αναβάθμισε σε Ελληνική 7,3,2 ας μπει λίγο "σχετικά με το τηλέφωνο"

και ας μου πει τι γράφει στο "έκδοση MIUI" H ένα screenshot..

MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.3 stable 7.3.2.0 (LHOCNDD)

MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.3 stable 7.3.2.0 (LHOCNDD)

miui

Δεν είχαν προλάβει να το αλλάξουν;.:lol::lol::lol:

Edited by geoanto555

ακριβως.εγω του το παραγγειλα.

Διάβασα flashtool και το μυαλό μου πήγε σε mediatek.

Σου είπα και πριν.. η μόνη ρομ που μπορείς να βάλεις με Ελληνικά έτσι κλειδωμένο είναι η Multi.

Δεν έχω ιδέα όμως που μπορείς να την βρεις γτ την φτιάχνουν τα κινεζομάγαζα...

miui

Δεν είχαν προλάβει να το αλλάξουν;.:lol::lol::lol:

Εμένα αυτό http://postimg.org/image/3r48m0sln/

Edited by georged91

Διάβασα flashtool και το μυαλό μου πήγε σε mediatek.

Σου είπα και πριν.. η μόνη ρομ που μπορείς να βάλεις με Ελληνικά έτσι κλειδωμένο είναι η Multi.

Δεν έχω ιδέα όμως που μπορείς να την βρεις γτ την φτιάχνουν τα κινεζομάγαζα...

μαλιστα.οποτε πρεπει αναγκαστικα να περιμενω το official unlock και να περασω μια custom μετα.ευχαριστω

Πότε την έβαλες;

Τι να πω, και ο johnnyar το ίδιο με σένα έχει...

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

..αναγκαστικα να περιμενω το official unlock και να περασω μια custom μετα.ευχαριστω

Νομίζω δεν έχεις άλλη επιλογή..

Δώστε μου παιδιά λινκ από που να αγοράσω τα xiaomi pistons 3 ;;;

Δουλεύουν όλα τα κουμπιά στο handsfree ;

http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

Flash Sale Price $12.79

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Καλησπερα,τα ίδια έχει οτι εχει στην φώτο εδω φιλε geoanto555 με του παιδιού γράφει η νέα rom.:wacko:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Πότε την έβαλες;

Τι να πω, και ο johnnyar το ίδιο με σένα έχει...

Κι εγω αυτη εχω! (gtv κλπ.stable)!!Δεν ειναι η σωστη??Πρεπει να τη ξανακατεβασουμε?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Κι εγω αυτη εχω! (gtv κλπ.stable)!!Δεν ειναι η σωστη??Πρεπει να τη ξανακατεβασουμε?

Μόνο η δική μου λέει by xiaomi.eu 7.3 δηλαδή.. Ποιος ξέρει....

Τι λέτε?????

Οτι δεν εισαι στο σωστο θεμα.

Πηγαινε στην επιλογη συσκευης,κανε ενα νεο θεμα,γραψε τι αναγκες εχεις και θα σου πουν.

Μόνο η δική μου λέει by xiaomi.eu 7.3 δηλαδή.. Ποιος ξέρει....

Ορίστε μιας κι ο λόγος.....http://s33.postimg.org/wdwrzug0f/Screenshot_2016_05_23_19_06_21_com_android_setti.png

Ορίστε μιας κι ο λόγος.....

Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι έχω θέμα... αλλά μου την έδωσε και την ξανακατεβάζω..:lol::lol::lol: