Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά επιβεβαιώνεις ότι δουλεύει κ αυτός ο τρόπος; ΟΔΗΓΟΣ

με κλειδωμενο bootloader (οπως εχω εγω) περασμα ρομ δεν γινεται σε fastboot mode... μεσω recovery mode γινεται...απ οτι ειδα ο οδηγος δεν αναφερει πουθενα για recovery mode

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχει τύχει σε κάποιον μετά την αναβάθμιση της dev, να μην ανοίγει η καρτέλα ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις?

Μου είχε τύχει και στην προηγούμενη αναβάθμιση και αναγκάστηκα να κάνω factory reset....αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?? :lol: :lol:

o touch assistant έχει την πλάκα του,θα βοηθήσει στο one hand control σίγουρα;)
LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100

Έχει τύχει σε κάποιον μετά την αναβάθμιση της dev, να μην ανοίγει η καρτέλα ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις?

Μου είχε τύχει και στην προηγούμενη αναβάθμιση και αναγκάστηκα να κάνω factory reset....αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?? :lol: :lol:

Κάνεις τα wipe cache / dalvik πριν το φλας και στο κάνει;

Εμένα όχι αλλά στο xiaomi eu βλέπω πολλούς με αυτό το πρόβλημα το fix που δίνουν όσο και να φαίνεται περίεργο είναι να κατεβάσετε το cloud print από το Google play και λένε ότι μετά δουλεύει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αν δεν σε νοιαζουν τα Ελληνικα μενου μην το σκεφτεσαι.Παρε το κατευθειαν με global stable και δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα με τη συσκευη.Κατεβαζεις και ενα προγραμμα για sms (google messenger,textra,κτλ) και εχεις και 160 χαρακτηρες με Ελληνικα γραμματα.Θα εχεις και τα update στην ωρα τους μεσω OTA και θα εισαι ηρεμος.Δεν μπορω να καταλαβω ποια προσαρμογη στα Ελληνικα δεδομενα εννοεις (που διαθετει η Ελληνικη).Ψηνει αρνι το πασχα? Πληρωνει ΕΝΦΙΑ? Το gps που αναφερθηκε, με global stable κλειδωνει και μεσα στο σπιτι ,στον δρομο εχει φουλ σημα και δεν χανει ποτε το δρομο.

αυτο ηθελα να το ρωτησω. για να γραφω ελληνικα(σε sms,browser κλπ) χρειαζεται εξτρα εφαρμογη? επισης η global stable εμφανιζει τα ελληνικα (πχ στις επαφες) και αν ναι κατι για μεγαλα κενα μεταξυ των χαρακτηρων ισχυει?

Πήρε φίλος από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall το κινητό κι έχει πρόβλημα με τον φωτισμό του πλήκτρου. Έχει απευθυνθεί με email στο vickmall. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα όταν παρέλαβε;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/649a9962513719b25c93fe4e37d4ee53.jpg

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτο ηθελα να το ρωτησω. για να γραφω ελληνικα(σε sms,browser κλπ) χρειαζεται εξτρα εφαρμογη? επισης η global stable εμφανιζει τα ελληνικα (πχ στις επαφες) και αν ναι κατι για μεγαλα κενα μεταξυ των χαρακτηρων ισχυει?

Για να γραφεις ελληνικα απλα προσθετεις τη γλωσσα στις ρυθμίσεις του google keyboard η του SwiftKey (είναι και οι δυο εφαρμογες προεγκατεστημενες). Η global stable εμφανίζει κανονικα την Ελληνική σε ολες τις εφαρμογές λες και πήρες το κινητό απο Ελληνικό κατάστημα. Κενά και περιεργα γραμματα εχει μονο η Chinese dev και νομιζω και η chinese stable.

Επιμενω αν δεν σε νοιαζουν τα ελληνικά στο μενου και θες μια ετοιμη προς χρηση συσκευή παρε τη με global stable. Θα κάνεις μια ρύθμιση στο πληκτρολόγιο και θα κατεβάσεις μια εφαρμογή για μηνύματα. Δεν θα ασχοληθείς με ξεκλείδωμα, φλασαρισμα κτλ. Θα έρχονται και ota τα update σου και είσαι κομπλέ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by geomos

Ευχαριστω για τη βοηθεια μεχρι στιγμης. καταληγω στην αποφαση λοιπον να παραγγειλω απο vickmall 219$ απο Κινα. Απο αυτα που διαβασα στο thread λεω να το παρω με Stable global rom γιατι προτιμω τα αγγλικα και θελω "δοκιμασμενες(stable)" εκδοσεις. Καποιες τελευταιες ερωτησεις για οποιον ξερει.

1) Ξερει κανεις καποιο γνωστο bug με αυτη τη rom?

2) Αν θελω να το κανω root στο μελλον (για να βαλω εφαρμογες) μπορω απο αυτη τη rom καπως ευκολα ή πρεπει πρωτα να αλλαξω rom?

3) Επισης γνωριζει κανεις αν τα ακουστηκα που δινει το site να επιλεξεις αν θελεις μαζι ειναι vfm ή ειναι μουφες?

4)Για το vickmall κανω τη παραγγελια και μετα θα γραψω το σεντονι αυτο απο κατω στα σχολια και ειναι κατι ακομα που πρεπει να ξερω/κανω??

5)Τελος απο ελτα που ερχεται το δεμα ερχεται συστημενο η μου το αφηνουν στην εισοδο χυμα?

ευχαριστω πολυ και σορρυ για τις πολλες αποριες μ.

Κάνεις τα wipe cache / dalvik πριν το φλας και στο κάνει;

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις πλέον γιατί έχουν φτιάξει script και εκτελούνται αυτόματα αυτά τα wipe κατά την αναβάθμιση της ρομ.. ;)

Βέβαια εγώ τα ξανα-έκανα μετά, αφού ανακάλυψα το πρόβλημα, αλλά και παλι δε διορθώθηκε το πρόβλημα.

Η λύση είναι αυτή που γράφει ο φίλος παρακάτω... :happy:

Εμένα όχι αλλά στο xiaomi eu βλέπω πολλούς με αυτό το πρόβλημα το fix που δίνουν όσο και να φαίνεται περίεργο είναι να κατεβάσετε το cloud print από το Google play και λένε ότι μετά δουλεύει

Έχεις απόλυτο δίκιο...:clap: :yahoo:

Το είχα απενεργοποιημενο, όπως και πολλά άλλα που δε μου χρειάζονται.

Μόλις το ενεργοποίησα, άνοιξε η καρτέλα.

Να σαι καλά, ευχαριστώ, το γλίτωσε το factory reset... :p

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις πλέον

Εγώ το κάνω πάντα πριν από μία εγκατάσταση..

.....Μόλις έβαλα την 6,5,12 dev.

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις πλέον γιατί έχουν φτιάξει script και εκτελούνται αυτόματα αυτά τα wipe κατά την αναβάθμιση της ρομ.. ;)

Βέβαια εγώ τα ξανα-έκανα μετά, αφού ανακάλυψα το πρόβλημα, αλλά και παλι δε διορθώθηκε το πρόβλημα.

Η λύση είναι αυτή που γράφει ο φίλος παρακάτω... :happy:

Έχεις απόλυτο δίκιο...:clap: :yahoo:

Το είχα απενεργοποιημενο, όπως και πολλά άλλα που δε μου χρειάζονται.

Μόλις το ενεργοποίησα, άνοιξε η καρτέλα.

Να σαι καλά, ευχαριστώ, το γλίτωσε το factory reset... :p

Άντε να σου πάει το μυαλό ότι είναι το cloud print

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ευχαριστω για τη βοηθεια μεχρι στιγμης. καταληγω στην αποφαση λοιπον να παραγγειλω απο vickmall 219$ απο Κινα. Απο αυτα που διαβασα στο thread λεω να το παρω με Stable global rom γιατι προτιμω τα αγγλικα και θελω "δοκιμασμενες(stable)" εκδοσεις. Καποιες τελευταιες ερωτησεις για οποιον ξερει.

1) Ξερει κανεις καποιο γνωστο bug με αυτη τη rom?

2) Αν θελω να το κανω root στο μελλον (για να βαλω εφαρμογες) μπορω απο αυτη τη rom καπως ευκολα ή πρεπει πρωτα να αλλαξω rom?

3) Επισης γνωριζει κανεις αν τα ακουστηκα που δινει το site να επιλεξεις αν θελεις μαζι ειναι vfm ή ειναι μουφες?

4)Για το vickmall κανω τη παραγγελια και μετα θα γραψω το σεντονι αυτο απο κατω στα σχολια και ειναι κατι ακομα που πρεπει να ξερω/κανω??

5)Τελος απο ελτα που ερχεται το δεμα ερχεται συστημενο η μου το αφηνουν στην εισοδο χυμα?

ευχαριστω πολυ και σορρυ για τις πολλες αποριες μ.

1. Δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά και να έχει θα διορθωθεί με OTA update.

2.Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα. Μετά από μία διαδικασία μπορείς.

3. Είναι καλά ακουστικά αλλά απλά.

4.Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν από το Vickmall αν έχεις τσεκάρεις από πάνω τι θέλεις (ρομ κτλ).

5. Συστημένο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Εγώ το κάνω πάντα πριν από μία εγκατάσταση..

.....Μόλις έβαλα την 6,5,12 dev.

Εσύ δε τριγυρνουσες στα λημέρια της stable? Πως από τα μέρη μας? :blink:

Αυτό το κόλπο με τον Βοηθό Χουφτώματος (touch assistant) ..... :lol: :rotfl: :lol:..... Γαμάτο!!

Εσύ δε τριγυρνουσες στα λημέρια της stable? Πως από τα μέρη μας? :blink:

Αυτό το κόλπο με τον Βοηθό Χουφτώματος (touch assistant) ..... :lol: :rotfl: :lol:..... Γαμάτο!!

Πολύ μου την παίνεψες προχθές και είπα να δοκιμάσω..

Προς το παρών δεν με έπεισε... η 7.2.2 μου κανε κάπως καλύτερη..

Αύριο θα έχω πιο "καθαρή" εικόνα...λόγω φωτισμού.:lol::lol:

1. Δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά και να έχει θα διορθωθεί με OTA update.

2.Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα. Μετά από μία διαδικασία μπορείς.

3. Είναι καλά ακουστικά αλλά απλά.

4.Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν από το Vickmall αν έχεις τσεκάρεις από πάνω τι θέλεις (ρομ κτλ).

5. Συστημένο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

να σαι καλα φιλε

Αν δεν σε νοιαζουν τα Ελληνικα μενου μην το σκεφτεσαι.Παρε το κατευθειαν με global stable και δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα με τη συσκευη.Κατεβαζεις και ενα προγραμμα για sms (google messenger,textra,κτλ) και εχεις και 160 χαρακτηρες με Ελληνικα γραμματα.Θα εχεις και τα update στην ωρα τους μεσω OTA και θα εισαι ηρεμος.Δεν μπορω να καταλαβω ποια προσαρμογη στα Ελληνικα δεδομενα εννοεις (που διαθετει η Ελληνικη).Ψηνει αρνι το πασχα? Πληρωνει ΕΝΦΙΑ? Το gps που αναφερθηκε, με global stable κλειδωνει και μεσα στο σπιτι ,στον δρομο εχει φουλ σημα και δεν χανει ποτε το δρομο.

:up:

:up:

:up::up:

Πολύ μου την παίνεψες προχθές και είπα να δοκιμάσω..

Προς το παρών δεν με έπεισε... η 7.2.2 μου κανε κάπως καλύτερη..

Αύριο θα έχω πιο "καθαρή" εικόνα...λόγω φωτισμού.:lol::lol:

Δοκίμασες την νεα xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.5.0.zip είναι καλύτερη από την 7.2.2,τώρα έχω την 7.2.2 και είναι αρκετά καλη..

Να δοκιμάσω και καμιά Developer ROM??

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Δοκίμασες την νεα xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.5.0.zip είναι καλύτερη από την 7.2.2,τώρα έχω την 7.2.2 και είναι αρκετά καλη..

Δεν την δοκίμασα γτ δεν άκουσα και τα καλύτερα λόγια..

Πρίν μία ώρα έβαλα την dev 6.5.12..

Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα... αλλά νομίζω είναι ίδια με την 7,2,2 ίσως και λίγο χειρότερη.

Θα σου πω αύριο..αν είναι να την δοκιμάσεις ή όχι.

Παιδια δοκιμασα να κανω το κολπακι με τις 2 σιμ και τη 1 sd card και κατεστρεψα τη σιμ :/ μου φαινεται αρκετα δυσκολο να χωρεσει και η σιμ και η sd. στα βιντεακια φαινεται ευκολο αλλα οταν πιεζει το συρταρακι να κουμπωσει και εχεις ολα αυτα μεσα μοιαζει αδυνατο και νομιζω οτι καταστρεφω το κινητο... παρεμπιπτοντως η σιμ που κοβουν στα guides micro δεν ειναι?

Παιδια δοκιμασα να κανω το κολπακι με τις 2 σιμ και τη 1 sd card και κατεστρεψα τη σιμ :/ μου φαινεται αρκετα δυσκολο να χωρεσει και η σιμ και η sd. στα βιντεακια φαινεται ευκολο αλλα οταν πιεζει το συρταρακι να κουμπωσει και εχεις ολα αυτα μεσα μοιαζει αδυνατο και νομιζω οτι καταστρεφω το κινητο... παρεμπιπτοντως η σιμ που κοβουν στα guides micro δεν ειναι?

Γιατι θελεις να κάνεις πειράματα,αν τυχόν και πάθει ζημιά να το έχεις υπόψη σου οτι πρέπει να το στήλης γ σέρβις στα μαμά του στην κινά,

Φαντάζεσαι τον χρόνο να πάει ταξιδάκι αναψυχής ,πόσες ημέρες θέλει και να ξαναγυρίσει,μόνο αυτό να έχεις υπόψη σου.:lol::lol::D

Εχω δει το βιντεο που αναφέρεις με το κολπάκι και μου φάνηκε κάπως .

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Γιατι θελεις να κάνεις πειράματα,αν τυχόν και πάθει ζημιά να το έχεις υπόψη σου οτι πρέπει να το στήλης γ σέρβις στα μαμά του στην κινά,

Φαντάζεσαι τον χρόνο να πάει ταξιδάκι αναψυχής ,πόσες ημέρες θέλει και να ξαναγυρίσει,μόνο αυτό να έχεις υπόψη σου.:lol::lol::D

Εχω δει το βιντεο που αναφέρεις με το κολπάκι και μου φάνηκε κάπως .

Οντως φιλε εκανα το πειραμα και το μετανιωσα γιατι απλα χαλασα την καρτα. Μην το δοκιμασει κανεις γενικα ειναι πολυ επιφοβο.

Απλα λογω του οτι ειχα παντα δικαρτο κινητο γιατι χρησιμοποιω δυο αριθμους προσπαθησα να κανω το πειραμα.Απο οτι φαινεται θα παω τη δευτερα να ξανα βγαλω καρτα σιμ στον ενα αριθμο

Παιδια δοκιμασα να κανω το κολπακι με τις 2 σιμ και τη 1 sd card και κατεστρεψα τη σιμ :/ μου φαινεται αρκετα δυσκολο να χωρεσει και η σιμ και η sd

:lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol:

Συγγνώμη ρε φίλε που γελάω με τον πόνο σου, μου φαίνεται αστείο.

Πρέπει να θυσιαστεί ένας τολμηρός που το λέει η καρδούλα του, δια να σωθούν όλοι οι υπόλοιποι.

Συγγνώμη ρε φίλε που γελάω με τον πόνο σου, μου φαίνεται αστείο.

Πρέπει να θυσιαστεί ένας τολμηρός που το λέει η καρδούλα του, δια να σωθούν όλοι οι υπόλοιποι.

Σε ευχαριστω για το κοπλιμεντο μαν μ

http://s20.postimg.org/gpxn8r23x/vvv.png

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αύριο θα δοκιμάσεις την stable 7.3.2.0 για να καταλήξουμε ποια είναι καλύτερη.

Edited by geoanto555