stefanidis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) wipe cache , dalvik cache + data = factory reset. (Φτάνει αυτό) Αν θέλεις ακόμη πιο καθαρή εγκατάσταση πας system / internal κλπ αλλά εκεί εύχομαι να ξέρεις τι κάνεις. δεν ξερω εχεις καποιον οδηγο? αυτος ισχυει ? δεν ειναι τιποτα δυσκολο νομιζω. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10357-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-rom-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-PC/ Edited May 19, 2016 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 αυτος ισχυει ? δεν ειναι τιποτα δυσκολο νομιζω. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10357-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-rom-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-PC/ Χωρίς να τον "μελετήσω" τον οδηγό ισχύει. Αλλά.. Πρώτα θα κάνεις έλεγχο αν διαβάζει usb otg η sd κάρτα και μετά θα πας να κάνεις τα βήματα με τα wipe. Δεν ξέρω αν αυτό το αναφέρει ο οδηγός. Προσοχή.. Δεν κάνουμε wipe την sd και το USB OTG Και πάλι θα σου πω κάνε καλύτερα το factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 δεν ξερω εχεις καποιον οδηγο? αυτος ισχυει ? δεν ειναι τιποτα δυσκολο νομιζω. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10357-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-rom-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-PC/ Μία χαρά οδηγός είναι και με φωτογραφίες. Θα σου έστελναν έναν άλλο οδηγό άλλα είναι χωρίς φωτογραφίες :D . Αν και δεν είναι τόσο απαραίτητο να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Έχω κάνει σε προηγούμενες συσκευές μου καθαρή εγκατάσταση και δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Διάβασε προσεκτικά και πήγαινε βήμα βήμα. Πρόσεχε μην κάνεις wipe το ζιπάκι της ρομ από το OTG. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Λοιπον το πηρα το κινητο στα χερια μου μολις. Φοραει την MIUI global 7.1.9.0 stable(LHOCNCL) και εχει ελληνικα :P άρα φοραει την multilanguage σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Λοιπον το πηρα το κινητο στα χερια μου μολις. Φοραει την MIUI global 7.1.9.0 stable(LHOCNCL) και εχει ελληνικα :P άρα φοραει την multilanguage σωστα? Καλά το κατάλαβες.. Έχεις κανά θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλά το κατάλαβες.. Έχεις κανά θέμα; Ολα ενταξει φαινονται δεν το εχω τσεκαρει ακομα ολοκληρως...Βασικα δουλευει ρολοι.Απλα δεν βλεπει updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ολα ενταξει φαινονται δεν το εχω τσεκαρει ακομα ολοκληρως...Βασικα δουλευει ρολοι.Απλα δεν βλεπει updates. Δεν παίρνει updates OTA η multirom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ολα ενταξει φαινονται δεν το εχω τσεκαρει ακομα ολοκληρως...Βασικα δουλευει ρολοι.Απλα δεν βλεπει updates. Να ξέρεις μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν multi rom έχουν αρκετά προβλήματα.Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά....:ninja: Αυτό που θα σου προτείνω είναι να αρχίσεις σιγά-σιγά το διάβασμα γιατί σίγουρα θα χρειαστεί να δώσεις εξετάσεις με την ρομ που έχεις.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Λοιπον απο οτι βλεπω http://en.miui.com/a-232.html υπαρχει flashing guide για την global dev που θελω να περασω στο site της miui και δεν χρειαζεται καν καποιο προγραμμα για να την φλασαρω.Μεσω updater γινεται σωστα? το κατεβαζω το βαζω στο φακελο και τρεχω την εφαρμογη? κανω καποιο λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Λοιπον απο οτι βλεπω http://en.miui.com/a-232.html υπαρχει flashing guide για την global dev που θελω να περασω στο site της miui και δεν χρειαζεται καν καποιο προγραμμα για να την φλασαρω.Μεσω updater γινεται σωστα? το κατεβαζω το βαζω στο φακελο και τρεχω την εφαρμογη? κανω καποιο λαθος? Να σε αφήσω να δοκιμάσεις....δεν ξέρω που θα καταλήξεις.. Νομίζω είσαι εδώ.. και μόνο εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ποιο ειναι το προβλημα στον τροπο που αναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ποιο ειναι το προβλημα στον τροπο που αναφερω? Μόνο στις official ρομ μπορείς να εγκαταστήσεις μέσω updater. Αυτή που έχεις είναι multi.. δηλαδή πειραγμένη ρομ. Απ ότι ξέρω ο μόνος τρόπος να απαλλαχθείς από αυτή είναι ο παραπάνω... ...ίσως και με mi pc suite χωρίς να είμαι σίγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Να ξέρεις μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν multi rom έχουν αρκετά προβλήματα.Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά....:ninja: Αυτό που θα σου προτείνω είναι να αρχίσεις σιγά-σιγά το διάβασμα γιατί σίγουρα θα χρειαστεί να δώσεις εξετάσεις με την ρομ που έχεις.:lol::lol: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά XA XA :lol::lol::lol::p Μην του λες έτσι στο παιδί ακόμη δεν πήρε το κινητό στα χέρια του,ναι έχει κάποια θέματα δεν βλέπει 2 sim και άλλα,άλλα δεν είναι τόσο τραγικά, :D:D:Dκαλύτερα βεβαία να κάνει κάποια αναβάθμιση αν θέλει άλλα είναι αυτό επιλογή του,Εγώ του την αλλαξα απο την πρωτη μερα και του πέρασα Official Rom με αγγλικα και κινεζικά μέσα άλλα δεν με χαλούσαν τα αγγλικά και έκανε κανονικά update ,με αυτήν την multi rom δεν έχει update. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον απο οτι βλεπω http://en.miui.com/a-232.html υπαρχει flashing guide για την global dev που θελω να περασω στο site της miui και δεν χρειαζεται καν καποιο προγραμμα για να την φλασαρω.Μεσω updater γινεται σωστα? το κατεβαζω το βαζω στο φακελο και τρεχω την εφαρμογη? κανω καποιο λαθος? Ναι έτσι γίνεται μέσω updater άλλα για να δουλέψει θέλει να εχεις την τελευταία Official και τελευταία dev. Σε αυτήν τώρα που έχεις εσυ δεν γίνεται εχεις multi rom Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά XA XA :lol::lol::lol::p Μην του λες έτσι στο παιδί ακόμη δεν πήρε το κινητό στα χέρια του,ναι έχει κάποια θέματα δεν βλέπει 2 sim και άλλα,άλλα δεν είναι τόσο τραγικά, :D:D:Dκαλύτερα βεβαία να κάνει κάποια αναβάθμιση αν θέλει άλλα είναι αυτό επιλογή του,Εγώ του την αλλαξα απο την πρωτη μερα και του πέρασα Official Rom με αγγλικα και κινεζικά μέσα άλλα δεν με χαλούσαν τα αγγλικά και έκανε κανονικά update ,με αυτήν την multi rom δεν έχει update. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έτσι γίνεται μέσω updater άλλα για να δουλέψει θέλει να εχεις την τελευταία Official και τελευταία dev. Παντως τσεκαρα τον bootloader και φαινεται κλειδωμενος.Ειχα την εντυπωση οτι μεσω updater θα γινεται.Αναρωτιεμαι αυτοι πως περναν unofficial rom, χωρις ξεκλειδωτο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Μόνο στις official ρομ μπορείς να εγκαταστήσεις μέσω updater. Αυτή που έχεις είναι multi.. δηλαδή πειραγμένη ρομ. Απ ότι ξέρω ο μόνος τρόπος να απαλλαχθείς από αυτή είναι ο παραπάνω... ...ίσως και με mi pc suite χωρίς να είμαι σίγουρος.. Και εγω οταν το πήρα ειχε multi και του πέρασα την official ρομ ,δεν θυμάμαι αν γίνεται Edited May 19, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παντως τσεκαρα τον bootloader και φαινεται κλειδωμενος.Ειχα την εντυπωση οτι μεσω updater θα γινεται.Αναρωτιεμαι αυτοι πως περναν unofficial rom, χωρις ξεκλειδωτο bootloader Απ ότι κατάλαβα η ίδια official ρομ είναι απλά πειραγμένη με γλωσσες κλπ. Αν δεις έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με την μαμά πρώτη china stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παντως τσεκαρα τον bootloader και φαινεται κλειδωμενος.Ειχα την εντυπωση οτι μεσω updater θα γινεται.Αναρωτιεμαι αυτοι πως περναν unofficial rom, χωρις ξεκλειδωτο bootloader Μέλλον θα πρέπει να ανατρέξεις μερικές σελίδες πίσω και να διαβάσεις μερικα πράματα και θα σου λυθούν και αρκετές απορίες.:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 πέρασα την official ρομ μέσω mi pc suite,ναι γίνεται. Με ποιον οδηγό πέρασες την official; ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) γίνεται αυτό μέσω mi pc suite με κλειδωμένο bootloader κι ενω φοράει την πειραγμενη multilanguage των καταστηματων; λειτουργεί και σε άλλα μοντέλα; (redmi 3) Edited May 19, 2016 by johnnyar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ποιος εχει δοκιμασει μεσω updater να βαλει την ρομ και υποστηριζει οτι δεν γινεται?Aφου ειναι κλειδωμενος ο bootloader στο κινητο μου πως γινεται να εχει unofficial rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Με ποιον οδηγό πέρασες την official; ????? Με αυτον ειχα κανει τα βηματα και τους Drivers https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-Rom-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro/?postID=131353#post131353 ,ηταν μάλλον σορυ το ειχα κάνει γρήγορα εκείνη την μέρα έκανα λάθος μόνο μέσω MI Flash Tool.Δεν γίνεται με το Mi PC Suite δεν ξέρω σίγουρα και εγώ. Edited May 19, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ποιος εχει δοκιμασει μεσω updater να βαλει την ρομ και υποστηριζει οτι δεν γινεται?Aφου ειναι κλειδωμενος ο bootloader στο κινητο μου πως γινεται να εχει unofficial rom? Δοκίμασε εσύ.. Το πολύ πολύ να σου βγάλει μήνυμα λάθους πριν την εγκατάσταση.. Μακάρι να τα καταφέρεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μία χαρά οδηγός είναι και με φωτογραφίες. Θα σου έστελναν έναν άλλο οδηγό άλλα είναι χωρίς φωτογραφίες :D . Αν και δεν είναι τόσο απαραίτητο να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Έχω κάνει σε προηγούμενες συσκευές μου καθαρή εγκατάσταση και δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Διάβασε προσεκτικά και πήγαινε βήμα βήμα. Πρόσεχε μην κάνεις wipe το ζιπάκι της ρομ από το OTG. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου εκανα μονο την απλη εκαθαριση (τα τρια wipe) αλλα μου εβγαζε unable mount storage(νομιζω καπως ετσι). τι ειναι αυτο και πως το διορθωνω ,. η εγκατασταση εγινε κανονικα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 To titanium backup δεν συνεργάζεται καλά με τη Miui οπότε απλά μην το χρησιμοποιείτε καθόλου!! να κάνω δηλαδη backup με αλλο προγραμμα ? τι προτεινεις να κανω ? (ψαχτηκα και λιγο χειροκινιτα να βρω τη διαδρομη να πεταξω μεσα το αρχειο που ειναι τα dialogs αλλα δεν βρισκω τη διαδρομη)διαβασα και εναν οδηγο που εχει στο mui.gr για titanium αλλα και παλι δεν τα καταφερα. μονο το viber ειναι που θελω να κανω backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 εκανα μονο την απλη εκαθαριση (τα τρια wipe) αλλα μου εβγαζε unable mount storage(νομιζω καπως ετσι). τι ειναι αυτο και πως το διορθωνω ,. η εγκατασταση εγινε κανονικα παντως. Σε ποιο σημείο σου έβγαλε "unable mount storage" και ποιο recovery έχεις; Από την στιγμή που έκανες install την ρομ σημαίνει ότι βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο...Φαντάζομαι την έβαλες στον "εσωτερικο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts