deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Δοκίμασες που σου πα με το mi pc suite; Τι σφάλμα σου βγάζει κ δεν μπορεί να την περάσει; oxi μόνο με το Updater δοκίμασα τώρα θα δοκιμάσω με το με το mi pc suite :O:O Ναι είμαι στο νετ συνδεμένος στο ιντερνετ; Edited May 12, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 oxi μόνο με το Updater δοκίμασα τώρα θα δοκιμάσω με το με το mi pc suite :O:O Δοκίμασε το κ αυτό και αν δεν πετύχει δες πως θα εγκαταστήσεις σωστά τους drivers...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δοκίμασε το κ αυτό και αν δεν πετύχει δες πως θα εγκαταστήσεις σωστά τους drivers...:D Σε recovery mode με το mi pc suite το δοκιμαζω αλλα βλεπει μονο την rom που έχει τώρα δεν μου δίνη άλλη επιλογή. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 καλησπέρα!επειδή η signpost δεν ήθελε να πάρω mi4c αλλα note 3 pro(σχεδόν 2 μήνες και ακόμα έρχονται) θα ήθελα να ρωτήσω ποια ρομ έχετε επί το πλείστων φορεμένη στο κινητό;gtv stable η dev? σας ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δοκίμασε το κ αυτό και αν δεν πετύχει δες πως θα εγκαταστήσεις σωστά τους drivers...:D Το έκανα ενα factory reset data ,με το που έκανε επανεκκίνηση και το σεταρισα σωστά,έκανε Update απο την μαμά στην κινα μεσω νετ,πριν το έχανε το νετ συνέχεια η rom,πριν δεν ειχε κάνει Update με τίποτα οσες φόρες και δοκίμασα,με το που κατέβασε την νέες ρυθμίσεις τις ρομ και την επανεκκίνηση ,εμφάνισε παρα πολλές αλλαγές που είχε η παλιά και τα προβλήματα της,,τώρα αύριο θα δοκιμάσω αν μπορέσω να περάσω ξανά την dev. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 θα δοκιμάσω αν μπορέσω να περάσω ξανά την dev. Μπες στην διαδικασία με τους drivers. Για αρχή σβήσε ότι οδηγούς έχεις βάλει ή κάνε μια επαναφορά συστήματος του υπολογιστή σε ημερομηνία που δεν είχες το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Χθες έφτασε η 2η θήκη που είχα παραγγείλει, αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/191832557210 Πιο λεπτή και καλύτερο grip στο χέρι από την ipaky αλλά σίγουρα δεν κάνει το κινητό τανξ όπως η ipaky, είναι μονοκόμματη και τα κουμπιά κάθονται καλά μέσα στο λάστιχο χωρίς να χάνουν την αίσθηση τους όταν τα πατάς. Έχει άνοιγμα στο ηχείο και δεν το μουγκωνει όπως η ipaky (την οποία αποφάσισα να κόψω στο ηχείο κάποια στιγμή γιατί δεν παλευεται). Στα αρνητικά θα έλεγα ότι είναι εμφάνιση, όχι ότι είναι άσχημη αλλά κάνει το τηλέφωνο σαν να είναι galaxy note με το χρώμιο γύρο γύρο και τις γραμμές, ελπίζω να ξεβαψει :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavliban Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ήρθε και το δικό μου επιτέλους. τέτοιο hype από τότε που είχα παραγγείλει το nvidia shield... μου ήρθε ευτυχώς με global stable και τώρα κάνει ΟΤΑ update στην 7.2.5. Ερώτηση υπάρχει λόγος να προτιμήσω την Ελληνική rom? (είμαι fan των αγγλικών προσωπικά) έχει τίποτα έξτρα ή διορθώνει καμιά bugια που δεν γνωρίζω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 υπάρχει λόγος να προτιμήσω την Ελληνική rom? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα με την Ελληνική ρομ. Ελληνικό φορουμ κλπ. Τίποτα παραπάνω.. τίποτα λιγότερο. :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπες στην διαδικασία με τους drivers. Για αρχή σβήσε ότι οδηγούς έχεις βάλει ή κάνε μια επαναφορά συστήματος του υπολογιστή σε ημερομηνία που δεν είχες το κινητό. Καλημέρα θα το δοκιμάσω αργότερα μετα το μεσημέρι,ευχαριστώ για την βοήθεια δεν έχω χρόνο τώρα,λογικά πρέπει να γίνει κάτι σήμερα μετά την ενημέρωση λογισμικού που έκανε απο την μαμά του στην κινα,δουλεύουν τώρα όλα σωστά και δεν χάνει το νετ καθόλου πλέον,χθες είχε πολλά προβλήματα , άντε να δούμε σήμερα να περάσω την China Developer για να πάω για ξεκλείδωμα.:wacko: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Νέο update 300 mb στην Αγγλοκινεζικη, 7.3.2.0 LHOCNDD πλέον με πολλές αλλαγές σύμφωνα με το changelog..Για να δούμε τι θα δούμε γιατί η 7.2.5 δεν είχε κατσει πολυ καλα... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλημέρα θα το δοκιμάσω αργότερα μετα το μεσημέρι,....περάσω την China Developer για να πάω για ξεκλείδωμα.:wacko: Μακάρι να τα καταφέρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Νέο update 300 mb στην Αγγλοκινεζικη, 7.3.2.0 LHOCNDD πλέον με πολλές αλλαγές σύμφωνα με το changelog..Για να δούμε τι θα δούμε γιατί η 7.2.5 δεν είχε κατσει πολυ καλα... Ναι τώρα την κατεβάζω και εγω ,χθες έκανε και ενημέρωση νέα στην 7.2.5,αυτην είχε πάρα πολλά προβλήματα έχανε και το νετ συνέχεια, μετα που έκανε ενημέρωση έβγαλε 8 με 9 προβλήματα σε πολύ βασικούς τομείς που διορθώθηκαν ,για να δούμε με αυτήν. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 παιδιά 3 ερωτήσεις. έχω την ελληνική stable. 1) υπάρχει κάποιος τρόπος το led της ειδοποίησης να μένει ανοιχτό μέχρι να διαγράψω την ειδοποίηση από το menu ειδοποιήσεων? αν μου έρθει κάποιο μήνυμα πχ ανάβει το Led κανονικά. Αν όμως εγώ ανοίξω την οθόνη για κάποιον άλλο λόγο και δεν δω την ειδοποίηση τότε το κινητό θεωρεί πως την είδα και σβήνει το λεντακι. εγώ θα ήθελα να μένει ανοιχτό μέχρι να διαγράψω την ειδοποίηση από το menu. 2) υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει η δόνηση στις ειδοποιήσεις;; 3) μιας και το mod για τους unicode χαρακτήρες στα sms ισχύει μονο αν τα γράφουμε όλα κεφαλαια. υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκινάει από default το swiftkey με κεφαλαια??? ευχαριστώ παρα πολύ :cool::cool: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχω την Ελληνική stable 7.2.2.0, όταν τερματίζει μία κλήση η οθόνη παραμένει μαύρη και πρέπει να πατήσω το πλαϊνό κουμπί για να ανάψει το τηλέφωνο, ώστε να τερματίσω την κλήση. Αυτό δε μου το έκανε πρίν, υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχω την Ελληνική stable 7.2.2.0, όταν τερματίζει μία κλήση η οθόνη παραμένει μαύρη και πρέπει να πατήσω το πλαϊνό κουμπί για να ανάψει το τηλέφωνο, ώστε να τερματίσω την κλήση. Αυτό δε μου το έκανε πρίν, υπάρχει κάποια ρύθμιση; Πολλές φορές το κάνει κ σε μένα.. Μάλλον είναι bug της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nba_999 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Χαιρετώ τους συντρόφους με τα Redmi note 3 PRO !!!:D Σαν νέος κάτοχος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν χρειάζεται να βάλω την China Developer (V6.4.14) για να ξεκλειδώσω το bootloader γιατί από vickmall μου ήρθε με αυτήν την έκδοση και νομίζω είναι official developer [ATTACH]65220[/ATTACH] ???? Edited May 13, 2016 by Nba_999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα.. Καλή επιτυχία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nba_999 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Οπότε μόλις μου έρθει ο κωδικός ,ξεκλέιδωμα κατευθείαν bootloader και φύγαμε για ελληνική ρομ,σωστά?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σωστάα;););):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ένα ακόμη συγκριτικό κάμερας.. xiaomi redmi note 3 pro vs meizu mx4 pro Εξωτερικά λινκ να μην πιάνουμε πολύ χώρο. meizu xiaomi meizu xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 η γνωμη μου ειναι οτι το xiaomi βγαζει πιο καθαρες φωτος... Ένα ακόμη συγκριτικό κάμερας.. xiaomi redmi note 3 pro vs meizu mx4 pro Εξωτερικά λινκ να μην πιάνουμε πολύ χώρο. meizu xiaomi meizu xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχω (και) ένα θέμα με τις κλήσεις, με παίρνουν τηλ και δε χτυπάει σε μένα και δε καλεί στον άλλον, το έχει άλλος το πρόβλημα στην ελληνική stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κλασικο προβλημα ειδοποιησεων εφαρμογων....παρολο που εχω ενεργοποιημενο το autostart στις εφαρμογες....ιδιως το yahok mail.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πολλές φορές το κάνει κ σε μένα.. Μάλλον είναι bug της ρομ. Σίγουρο bug, στις dev είναι ήδη διορθωμένο, ευελπιστώ στην νέα stable 7.3 να το έχουν περάσει Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts