ermis3 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μόλις αναβάθμισα σε global 7.2.3 από την 7.1.8 και έχασα το wifi πάλι... Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα την 7.1.8. To είχα λύσει κατεβάζοντας και περνώντας τον bootloader boot-7.1.8.0.img από εδώ http://www.miuidroid.com/rn3/boot_images/ Αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω τον bootloader για την 7.2.3 για να δοκιμάσω αν θα λυθεί το πρόβλημα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μόνο η Νικολούλη!! :D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Φιλος κατοχος του 32/3 με official μετα το τελευταιο update εχει προβλημα οταν μιλα εχοντας ανοικτα data χανεται ο ηχος δεν ακουει δεν τον ακουν. Οταν κλεινει ταdata ok . με wifi δεν εχει θεμα. Συμβαινει σε αλλον; Αυτο το προβλημα το εχει αντιμετωπισει και ισως λυσει καποιος; Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μόλις αναβάθμισα σε global 7.2.3 από την 7.1.8 και έχασα το wifi πάλι... Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα την 7.1.8. To είχα λύσει κατεβάζοντας και περνώντας τον bootloader boot-7.1.8.0.img από εδώ http://www.miuidroid.com/rn3/boot_images/ Αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω τον bootloader για την 7.2.3 για να δοκιμάσω αν θα λυθεί το πρόβλημα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Λοιπόν, τη βρήκα τη λύση για όποιον άλλο έχει το ίδιο θέμα. Έφτιαξα μόνος μου το boot.img για την 7.2.3 και λύθηκε το πρόβλημα. Το βάζω εδώ το αρχείο αν το χρειαστεί κανείς. boot 7.2.3 patched.img Σε αυτό το λινκ αναφέρεται το πρόβλημα: "Remember only use Boot.img specific for the miui version you wanna run, boot.img version not matching with MIUI version will cause the Wifi to stop working." Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 https://www.dropbox.com/s/uu2qvtpr4om6d3i/adb.rar?dl=0 Αποσυμίεσε στον C όλο το φάκελο. Πάρε και οδηγίες https://www.dropbox.com/s/lluj676d2gau8xm/odhgies%20twrp%20redmi.txt?dl=0 Αυτές τις οδηγίες είχα ακολουθήσει εγώ.. Με προσοχη να μην σε πάρω στο λαιμό μου οκ; Μετά την εγκατάσταση της ρομ ,αν την καταφέρεις, κάνε ένα wipe cache , dalvik... γιατι σε μένα στην αρχή κράσαρε.. Λοιπόν, χίλια ευχαριστώ, με έσωσες! Ήταν η μόνη recovery που μου δούλεψε! Τώρα έχω επιτέλους την ελληνική ρομ και μέχρι στιγμής όλα καλά. Για ροοτ, ποιο zip super su αρχείο να περάσω μέσω twrp? Το stable 2.65 ή το beta 2.71? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δουλέψουν οι συγκεκριμένες εντολές, πρέπει να υπάρχουν τα αρχεία twrp-3.0.2-1-kenzo.img και RN3_kenzo.img Σιγουρεψου πως υπάρχουν τα συγκεκριμένα αρχεία στο φάκελο που τρέχεις την εντολή (και όχι μέσα σε υποφακελο ή με άλλο όνομα, κλπ) Τα αρχεία υπηρχαν, δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα. Τελικά μου δουλεψε με άλλο αρχείο... Πάντως δεν γνώριζα ότι δεν έπρεπε να είναι μέσα σε άλλο υποφακελο, σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, μιας και είμαι λίγο αρχαρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Λοιπόν, χίλια ευχαριστώ, με έσωσες! Ήταν η μόνη recovery που μου δούλεψε! Τώρα έχω επιτέλους την ελληνική ρομ και μέχρι στιγμής όλα καλά. Για ροοτ, ποιο zip super su αρχείο να περάσω μέσω twrp? Το stable 2.65 ή το beta 2.71? Λογικά όποιο και να βάλεις θα είσαι οκ..Να έχεις όμως το νου σου ότι ίσως να ξεκινάει κάποια διεργασία και να σου τελειώνει την μπαταρία λόγο super su. Σε εκείνη την περίπτωση απενεργοποίησε το su. Επίσης αν κάνεις αναβάθμιση το recovery μην χρησιμοποιείς το 3,0,2 έχει καποια θέματα. Πάνε κατευθείαν στο 3,0,2-1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotiss Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χαιρετώ την κοινώτητα και χρόνια σας πολλά. Μετά απο σκέψη κατέληξα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, όμως δεν ξέρω απο που να το παραγγείλω. Αν μπορούσατε να με καθοδηγήσετε σε κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα το εκτιμούσα. Επίσης επειδή είμαι αρχάριος σε ότι αφορα ROMs κτλ θα ήθελα αν γίνετε το κατάστημα που θα προτείνετε να μπορεί να μου περάσει εκείνο την ROM που θέλω(την τελευταία έκδοση της GLOBAL). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 όμως δεν ξέρω απο που να το παραγγείλω. Επίσης επειδή είμαι αρχάριος σε ότι αφορα ROMs κτλ θα ήθελα αν γίνετε το κατάστημα που θα προτείνετε να μπορεί να μου περάσει εκείνο την ROM που θέλω(την τελευταία έκδοση της GLOBAL). http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html ίσως το καλύτερο "κατάστημα" και πληρώνεις απευθείας με paypal χωρίς "balance" κλπ., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 είμαι με επίσημη Αγγλοκινεζικη και μου βγαλε update για stable 7.2.5, είναι 811 mb, το μεγαλύτερο update σε μεγεθος που ειχα μεχρι τωρα...θα επανελθω αφου γινει αν δω κατι διαφορετικο.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μια ερώτηση. Ενώ θυμάμαι σίγουρα, όταν το πρώτοπήρα το κινητό, όταν μιλούσα για αρκετό χρόνο πχ πάνω από 3 λεπτά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγυτητας. Έχει τώρα κάνα δίμηνο που το παρατηρώ που μετά από κλήση άνω των 3 λεπτών, όταν το τραβάω από το αυτί μου για να το κλείσω, κλείνει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κλείσω. Σε εσάς το κάνει; Φταίει άραγε η ρομ; Έχω δοκιμάσει 2-3 ρομ με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Παλιότερα είμαι σίγουρος ότι δεν είχα πρόβλημα γιατί με άλλο κινητό το είχα αυτό το θέμα και το είχα παρατηρήσει.Δοκιμάστε και εσεις και πείτε μου. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vog-3 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Εγώ έχω ένα θέμα με το messenger, το οποίο χρησιμοποιώ πολύ. Σε προηγούμενη συσκευή, μου εμφάνιζε τις μικρές στρόγγυλες (φάτσες) ειδοποιήσεις όταν είχα μήνυμα. Στο συγκεκριμένο δεν το κάνει ούτε στην προηγούμενη ρομ (dev6. 4) αλλά ούτε στην Ελληνική που πρόσφατα εγκατέστησα. Μου βγάζει απλά τον αριθμό μηνυμάτων πάνω στην εφαρμογή. Έψαξα απο την εφαρμογή να το φτιάξω αλλά παρόλο που είναι ενεργό,δεν μου αλλάζει τίποτα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή έτσι συμβαίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Εγώ έχω ένα θέμα με το messenger, το οποίο χρησιμοποιώ πολύ. Σε προηγούμενη συσκευή, μου εμφάνιζε τις μικρές στρόγγυλες (φάτσες) ειδοποιήσεις όταν είχα μήνυμα. Στο συγκεκριμένο δεν το κάνει ούτε στην προηγούμενη ρομ (dev6. 4) αλλά ούτε στην Ελληνική που πρόσφατα εγκατέστησα. Μου βγάζει απλά τον αριθμό μηνυμάτων πάνω στην εφαρμογή. Έψαξα απο την εφαρμογή να το φτιάξω αλλά παρόλο που είναι ενεργό,δεν μου αλλάζει τίποτα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή έτσι συμβαίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο; κάθε εφαρμογή θέλει ρύθμιση για το αν θα δείχνει ειδοποιήσεις / ενεργά παράθυρα κλπ πας στις ρυθμίσεις -> γραμμη κατάστασης -> διαχείριση ειδοποιήσεων -> επιλέγεις το Messenger (Και άλλες που θες φυσικά) και ενεργοποιείς ό.τι θες (αναδυόμενες ειδοποιήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vog-3 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) κάθε εφαρμογή θέλει ρύθμιση για το αν θα δείχνει ειδοποιήσεις / ενεργά παράθυρα κλπ πας στις ρυθμίσεις -> γραμμη κατάστασης -> διαχείριση ειδοποιήσεων -> επιλέγεις το Messenger (Και άλλες που θες φυσικά) και ενεργοποιείς ό.τι θες (αναδυόμενες ειδοποιήσεις) Ευχαριστώ πολύ ;) Το έκανα αλλά απλά βγάζει για δύο-τρια δευτερόλεπτα επάνω μπάρα η οποία εξαφανίζεται μετά. Αν προλάβω και τη δώ, καλός, αλλιώς πρέπει πάλι να επιστρέψω στο messenger για να δώ αριθμό εισερχομένων.... Edited May 3, 2016 by vog-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα. Υπάρχει τρόπος στην γραμμή κατάστασης να φαίνεται η ημερομηνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ευχαριστώ πολύ ;) Το έκανα αλλά απλά βγάζει για δύο-τρια δευτερόλεπτα επάνω μπάρα η οποία εξαφανίζεται μετά. Αν προλάβω και τη δώ, καλός, αλλιώς πρέπει πάλι να επιστρέψω στο messenger για να δώ αριθμό εισερχομένων.... έχεις ενεργοποιήσει και τα υπόλοιπα ; γιατί η μπάρα με τα chat heads (αυτό που θες) δεν είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Εγώ έχω ένα θέμα με το messenger, το οποίο χρησιμοποιώ πολύ. Σε προηγούμενη συσκευή, μου εμφάνιζε τις μικρές στρόγγυλες (φάτσες) ειδοποιήσεις όταν είχα μήνυμα. Στο συγκεκριμένο δεν το κάνει ούτε στην προηγούμενη ρομ (dev6. 4) αλλά ούτε στην Ελληνική που πρόσφατα εγκατέστησα. Μου βγάζει απλά τον αριθμό μηνυμάτων πάνω στην εφαρμογή. Έψαξα απο την εφαρμογή να το φτιάξω αλλά παρόλο που είναι ενεργό,δεν μου αλλάζει τίποτα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή έτσι συμβαίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο; Έχεις τικαρει την επιλογή προβολή εικονιδίων ειδοποίησης από τις ρυθμισεις > γραμμή κατάστασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vog-3 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 έχεις ενεργοποιήσει και τα υπόλοιπα ; γιατί η μπάρα με τα chat heads (αυτό που θες) δεν είναι το ίδιο Τα μόνα που δεν έχω ενεργοποιήσει είναι "προτεραιότητα" & "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Τα μόνα που δεν έχω ενεργοποιήσει είναι "προτεραιότητα" & "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος". και από το αππ είναι ενεργά το "εικόνες συνομιλητών" (νομίζω αυτό είναι το chat heads) και τα λοιπά στο ειδοποιήσεις ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ πάλι έχω το εξής θέμα. Όταν έρχεται ένα notification πχ email, δεν μπορώ να βρω πως γίνεται επέκταση της ειδοποίησης. Ας πούμε όταν έρχεται email δεν μπορώ να κάνω Swype down και μετά delete αν θέλω, αλλά πρέπει να πατήσω την ειδοποίηση, να μπω μέσα στην εφαρμογή Gmail και από εκεί να το διαγραψω. Πολύ πιο χρονοβόρο. Ξερει κανείς πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ πάλι έχω το εξής θέμα. Όταν έρχεται ένα notification πχ email, δεν μπορώ να βρω πως γίνεται επέκταση της ειδοποίησης. Ας πούμε όταν έρχεται email δεν μπορώ να κάνω Swype down και μετά delete αν θέλω, αλλά πρέπει να πατήσω την ειδοποίηση, να μπω μέσα στην εφαρμογή Gmail και από εκεί να το διαγραψω. Πολύ πιο χρονοβόρο. Ξερει κανείς πως γίνεται? Swipe down your "notification". From the notification, use two finger and do a 'swipe apart' action. <------ -------> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Swipe down your "notification". From the notification, use two finger and do a 'swipe apart' action. <------ -------> Ααααα, δεν το γνώριζα. Θα το δοκιμασω, thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μια ερώτηση. Ενώ θυμάμαι σίγουρα, όταν το πρώτοπήρα το κινητό, όταν μιλούσα για αρκετό χρόνο πχ πάνω από 3 λεπτά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγυτητας. Έχει τώρα κάνα δίμηνο που το παρατηρώ που μετά από κλήση άνω των 3 λεπτών, όταν το τραβάω από το αυτί μου για να το κλείσω, κλείνει η οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κλείσω. Σε εσάς το κάνει; Φταίει άραγε η ρομ; Έχω δοκιμάσει 2-3 ρομ με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Παλιότερα είμαι σίγουρος ότι δεν είχα πρόβλημα γιατί με άλλο κινητό το είχα αυτό το θέμα και το είχα παρατηρήσει.Δοκιμάστε και εσεις και πείτε μου. Ρε παιδιά τόσα μνμ γράψατε... ένας δεν μπόρεσε να το κοιτάξει το δικό μου θέμα και να μου πει;; Γιατί μου την έχει σπάσει πολύ! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Παίδες αντιμετωπιζω ένα τεράστιο θέμα... Μόλις αντιγράφω εικόνες από το κινητό στο OTG flashάκι μου βγάζει τις μισές περίπου εικόνες corrupted στον υπολογιστη... Το έχει δει κανείς άλλος? Είμαι με ελληνική 7.2.2 stable... Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ρε παιδιά τόσα μνμ γράψατε... ένας δεν μπόρεσε να το κοιτάξει το δικό μου θέμα και να μου πει;; Γιατί μου την έχει σπάσει πολύ! η οθόνη θα έπρεπε να κλείνει όταν το βάζεις στο αυτί , όχι όταν το βγάζεις από αυτό και αυτό γίνεται για να μην πατήσεις τίποτα κατά λάθος πήγαινε στις ρυθμίσεις των κλήσεων -> ρυθμίσεις εισερχόμενων και δες αν είναι ενεργός ο αισθητήρας εγγύτητας (αν είναι βγάλτον να δεις αν σε βολεύει) επίσης έχεις ζελατίνα-γυαλί πάνω και μήπως καλύπτει τον αισθητήρα ; (είναι ανάμεσα στο ακουστικό και στην κάμερα , δεν φαίνεται αν έχεις μαύρη συσκευή) Παίδες αντιμετωπιζω ένα τεράστιο θέμα... Μόλις αντιγράφω εικόνες από το κινητό στο OTG flashάκι μου βγάζει τις μισές περίπου εικόνες corrupted στον υπολογιστη... Το έχει δει κανείς άλλος? Είμαι με ελληνική 7.2.2 stable... με το που τις αντιγράφεις βγάζεις αμέσως το φλασάκι ; ή περιμένεις λίγο ; επίσης πως το βγάζεις; το τραβάς απλά ή κάνεις ασφαλής αφαίρεση (που είναι το σωστό;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ρε παιδιά τόσα μνμ γράψατε... ένας δεν μπόρεσε να το κοιτάξει το δικό μου θέμα και να μου πει;; Γιατί μου την έχει σπάσει πολύ! Έχεις δίκιο, με συγχωρείς... Μόλις έκανα μία κλήση 5 λεπτών και δεν μου το έκανε. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και σου το κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts