Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αχ εχω δοκιμάσει τόσες φορές χωρίς επιτυχία... δεν μου αναγνωριζει τις εντολές fastboot flash recovery twrp-3.0.2-1-kenzo.img ούτε fastboot flash recovery RN3_kenzo.img, λέει error cannot open file. τα έχω κάνει extract ολα στον φακελο adb... απογοητεύτηκα. τι να κάνω ??

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ εχω δοκιμάσει τόσες φορές χωρίς επιτυχία... δεν μου αναγνωριζει τις εντολές fastboot flash recovery twrp-3.0.2-1-kenzo.img ούτε fastboot flash recovery RN3_kenzo.img, λέει error cannot open file. τα έχω κάνει extract ολα στον φακελο adb... απογοητεύτηκα. τι να κάνω ??

Από drivers είσαι οκ;

Τσέκαρε το και αν ναι να σου ανεβάσω το πρώτο recovery που είχα βάλει εγώ.. twrp-3.0-kenzo-07.03.2016

Για την φόρτιση χρησιμοποιείτε τον φορτιστή που είχε το κουτί ή βάζετε κανέναν πιο advanced?

Περιμένετε να φτάσει η μπαταρία σε κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό για να την φορτίσετε;

Αν στην φόρτιση πάει στο 100%, και το ξεχάσουμε για ώρες να φορτίζει κι άλλο είναι κακό για την μπαταρία;

Για την φόρτιση χρησιμοποιείτε τον φορτιστή που είχε το κουτί ή βάζετε κανέναν πιο advanced?

Περιμένετε να φτάσει η μπαταρία σε κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό για να την φορτίσετε;

Αν στην φόρτιση πάει στο 100%, και το ξεχάσουμε για ώρες να φορτίζει κι άλλο είναι κακό για την μπαταρία;

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το θέμα φόρτισης αλλά θα βγούμε εκτός θέματος.

Ο φορτιστής του συγκεκριμένου κινητού είναι πολύ καλή ποιότητα.. και η φόρτιση γίνεται με περίπου 1500ma /ώρα .

Το πως θα φορτίζεις είναι καθαρά δικό σου θέμα μιας και αυτές οι μπαταρίες δεν έχουν ανάγκη.

Αν θες την γνώμη μου μην το αφήνεις όλη νύχτα στην πρίζα (αν και δεν έχει ανάγκη) ,φόρτιζε το από το 30 - 90% και μία φορά τον μήνα κάνε μια 5-100%

Από drivers είσαι οκ;

Τσέκαρε το και αν ναι να σου ανεβάσω το πρώτο recovery που είχα βάλει εγώ.. twrp-3.0-kenzo-07.03.2016

Το αναγνωριζει το κιν και δεν βγαζει unauthorized device. Αρα νομιζω ειμαι οκ απο drivers. Χρησιμοποιησα και το miphone.

Δεν μου δεχεται καμια recovery, θα τρελαθω. Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος? Γιατι δεν μπορει να διαβασει το αρχειο?

Αν μπορεις, ανεβασε και την δικη σου σε πάρακαλω, θα με υποχρεωνες. Αν και ειχα διαβασει οτι το συγκεκριμενο αρχειο ειχε καποια προβληματα?

Επισης, με ποια εντολη να το περασω?

Ουφ.... :(

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν για να μη παιδευεσαι με υπολογιστές, καλώδια και adb κάντο μεβτο flashify όπως έκανα εγώ. ενεργοποιεις τα δικαιώματα ρουτ από το κέντρο ασφαλείας και το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση, κατεβάζεις το flashify μπαίνεις πάλι στο κέντρο ασφαλείας ξαναπατας εκεί που πατησες για ρουτ και σου εμφανίζει το flashsify και του δίνεις δικαιώματα root. Στην μνημη του τηλεφωνου εχεις περασει το twrp και την ελληνικη rom. Πας στο μνήμη του τηλεφώνου και βρίσκεις το twrp το πατάς και σου λέει με τι να το ανοίξει, επιλέγει το flashify και εγκαθιστά το twrp μόνιμα και από εκεί μέσα κανεις setup τη rom. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες στείλε pm

Εαν δεν μου δουλεψει με adb (δεν μου δεχεται το αρχειο recovery με τιποτα) , θα δω και τον τροπο σου και θα επανελθω!

Για να δουλέψουν οι συγκεκριμένες εντολές, πρέπει να υπάρχουν τα αρχεία twrp-3.0.2-1-kenzo.img και RN3_kenzo.img

Σιγουρεψου πως υπάρχουν τα συγκεκριμένα αρχεία στο φάκελο που τρέχεις την εντολή (και όχι μέσα σε υποφακελο ή με άλλο όνομα, κλπ)

Μολις το παρηγγειλα απο Ευρωπαικη αποθηκη vickmall (με oficial rom) εσπασε το jiayu s3 που ειχα και επρεπε αμεσως να παρω .

Το ειχα σταμπαρει το συγκεκριμενο εδω και μηνες, αλλα περιμενα να βγουν τα καινουρια helio x20 .... αλλα αργησαν πολυ :lol:

Eκανα και λογαριασμο στο miui.com και περιμενω κωδικους για ξεκλειδωμα bootloader.

Μολις το παρηγγειλα απο Ευρωπαικη αποθηκη vickmall (με oficial rom) εσπασε το jiayu s3 που ειχα και επρεπε αμεσως να παρω .

Το ειχα σταμπαρει το συγκεκριμενο εδω και μηνες, αλλα περιμενα να βγουν τα καινουρια helio x20 .... αλλα αργησαν πολυ :lol:

Eκανα και λογαριασμο στο miui.com και περιμενω κωδικους για ξεκλειδωμα bootloader.

Με το καλό να παραλάβεις. Το jiayu έσπασε δεν το έσπασες ε; :D

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Αν μπορεις, ανεβασε και την δικη σου σε πάρακαλω, θα με υποχρεωνες.

https://www.dropbox.com/s/uu2qvtpr4om6d3i/adb.rar?dl=0

Αποσυμίεσε στον C όλο το φάκελο.

Πάρε και οδηγίες https://www.dropbox.com/s/lluj676d2gau8xm/odhgies%20twrp%20redmi.txt?dl=0

Αυτές τις οδηγίες είχα ακολουθήσει εγώ..

Με προσοχη να μην σε πάρω στο λαιμό μου οκ;

Μετά την εγκατάσταση της ρομ ,αν την καταφέρεις, κάνε ένα wipe cache , dalvik... γιατι σε μένα στην αρχή κράσαρε..

Edited by geoanto555

ακόμα και πασχαλιάτικα ξεπουλάει το pro,και εγώ από vickmall(developer official) 2 ώρες μετά από σένα:lol:

εγώ περίμενα τα νέα moto g με τον 650,άλλα από ότι βλέπω θα αργήσουν Ελλάδα και η ζωή με 1 gb ram είχε καταντήσει μαρτύριο ακόμα και σε stock android 6.0

LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100

Παιδιά ήμουν ερωτευμενος με v10 αλλά βλέποντας την τιμή του Xiaomi και τις απαιτησεις μου λίγο καλύτερα νομίζω άλλαξα γνώμη :p

Έχω μερικές αποριες

1. Κάτι που δεν βλέπω να αναφέρεται συχνά είναι η διαχείριση ραμ. Πως πάει σε αυτό το κομμάτι; νομίζω πως είναι το πιο βασικό στοιχείο που θα ήθελα από μια συσκευή.

2. Μπορώ να το έχω χωρις να χρειαστεί να μπλέκω με πειραγματα με rom και τετοιες διαδικασιες; Δεν έχω θέμα με τις γλωσσες αφού ούτως ή αλλως προτιμώ αγγλικά. Απλά θέλω να μην έχω θέματα σταθεροτητας και το κεφάλι μου ήσυχο.

3. Από την άλλη δεν θα με χάλαγε να εχω root για απλά πραματακια (όπως adaway). Σε αυτή την περίπτωση χάνω εγγύηση; και σταματάνε να έρχονται ενημερωσεις;

4. Επίσης, πιστεύετε βγάζω τουλάχιστον 2 χρόνια με τη συσκευή; είναι το minimum που ζητάω μιας και δεν μ'αρέσει να χαλάω πολλά λεφτά για κινητά..

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη για τις ερωτήσεις που σίγουρα έχουν ξαναερωτηθει.. Δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο, οπότε αν δεν μπορείτε να τις απαντησετε (ξανα) μην με φάτε :p

ΥΓ: δεν περίμενα τόσα posts σε ένα θέμα για τετοιας τιμής κινητό :ο

Μωρέ μπραβο.... :p

Edited by NickName98

Παιδιά ήμουν ερωτευμενος με v10 αλλά βλέποντας την τιμή του Xiaomi και τις απαιτησεις μου λίγο καλύτερα νομίζω άλλαξα γνώμη :p

Έχω μερικές αποριες

Κάτι που δεν βλέπω να αναφέρεται συχνά είναι η διαχείριση ραμ. Πως πάει σε αυτό το κομμάτι; νομίζω πως είναι το πιο βασικό στοιχείο που θα ήθελα από μια συσκευή.

Μπορώ να το έχω χωρις να χρειαστεί να μπλέκω με πειραγματα με rom και τετοιες διαδικασιες; Δεν έχω θέμα με τις γλωσσες αφού ούτως ή αλλως προτιμώ αγγλικά. Απλά θέλω να μην έχω θέματα σταθεροτητας και το κεφάλι μου ήσυχο.

Από την άλλη δεν θα με χάλαγε να εχω root για απλά πραματακια (όπως adaway). Σε αυτή την περίπτωση χάνω εγγύηση; και σταματάνε να έρχονται ενημερωσεις;

Επίσης, πιστεύετε βγάζω τουλάχιστον 2 χρόνια με τη συσκευή; είναι το minimum που ζητάω μιας και δεν μ'αρέσει να χαλάω πολλά λεφτά για κινητά..

Με την ραμ τα πάει αρκετά καλά ,σκέψου εμένα μ αφήνει ελευθερη πάνω απο 1,5 συνεχώς.

Μπορεις να το πάρεις η με Κινεζικη stable η με global, θα έχεις κανονικά ενημερώσεις και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Από την άλλη μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις Ελληνική ρομ μέσα σε 15 λεπτά από το χρόνο σου.Στην περίπτωση αυτη κάνεις αναβαθμίσεις χειροκίνητα..

Στην περίπτωση που το ρουτάρεις κανονικά χάνεις εγγύηση αλλά μπορείς πολύ εύκολα να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση.

Για μένα μην το φοβάσαι σαν τηλέφωνο.. είναι πολύ καλο.. και άνετα θα σε πάει όχι 2 αλλά 4-5 χρόνια.

Ελπίζω να σε κάλυψα..:hunter::hunter:

Με καλυψες! Δεν βρίσκω λόγο να μην το επιλέξω.

Φαινεται πως υπάρχει σιγουριά για την συσκευή και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό.

Με επισημη rom με βλεπω να μενω. Έχω βαρεθει να αλλαζω ρομς προσπαθώντας να σώσω το s3 μου απο κολλήματα οπότε μόνο στην σκέψη πως πρεπει να πειραξω και την επομενη συσκευη για να έρθει στα καλα της τρελαίνομαι :p

Μετά την αγορά θα χρειαστώ παραπάνω πληροφοριες αν τελικά αποφασίσω να κάνω πειραγματακια ή έστω root αλλά μέχρι τότε.. Ευχαριστώ πολύ! :D

καλησπερα παιδια μολις αγορασα το κινητο και γω απο minideal.βλεπω οι περισσοτεροι το αγοραζετε με οfficial rom εγω το αγορασα με τη rom που λεει multilanguage google play installed ποια η διαφορα ? θα μπορω μετα να του κανω root και τα σχετικα? Edited by jomix

καλησπερα παιδια μολις αγορασα το κινητο και γω απο minideal.βλεπω οι περισσοτεροι το αγοραζετε με οfficial rom εγω το αγορασα με τη rom που λεει multilanguage google play installed ποια η διαφορα ? θα μπορω μετα να του κανω root και τα σχετικα?

Φιλε καλησπερα και χρονια πολλα!!Λοιπον,αν η ρομ που εχεις τωρα,εχει και Ελληνικα,ειναι προβληματικη ετσι κι αλλιως!!Εχει ειπωθει πολλες φορες!Αν θελεις σωστη Ελληνικη ρομ,πρεπει να το ξεκλειδωσεις πρωτα,με τη γνωστη διαδικασια που αναφερεται κι εδω και πιο αναλυτικα στο miui.gr,οπου επισης εχει οδηγο πως να βαλεις τη Αγγλοκικεζικη official developer,για να μπορεσεις να ξεκλειδωσεις!Ριξε μια ματια εδω πρωτα,αν εχεις πειραγμενη unofficial rom με Ελληνικα οπως σου ειπα:https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-Rom-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro/?pageNo=1 και μετα εδω αν θελεις Ελληνικη ρομ που να δουλευει τελεια,οπως επισης σου ειπα!:https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 .Αν παλι δε σ'ενδιαφερει ξεκλειδωμα κλπ.για να εχεις Ελληνικα,ακολουθεις μονο τον πρωτο οδηγο...;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Με την ραμ τα πάει αρκετά καλά ,σκέψου εμένα μ αφήνει ελευθερη πάνω απο 1,5 συνεχώς.

Μπορεις να το πάρεις η με Κινεζικη stable η με global, θα έχεις κανονικά ενημερώσεις και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Από την άλλη μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις Ελληνική ρομ μέσα σε 15 λεπτά από το χρόνο σου.Στην περίπτωση αυτη κάνεις αναβαθμίσεις χειροκίνητα..

Στην περίπτωση που το ρουτάρεις κανονικά χάνεις εγγύηση αλλά μπορείς πολύ εύκολα να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση.

Για μένα μην το φοβάσαι σαν τηλέφωνο.. είναι πολύ καλο.. και άνετα θα σε πάει όχι 2 αλλά 4-5 χρόνια.

Φίλε ποια ρομ έχεις και σου αφήνει πάντα πάνω από 1,5 gb ελευθερα, γιατί σε μένα δεν το έχω δει ποτέ.Και με ελληνική dev και με stable.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Φίλε ποια ρομ έχεις και σου αφήνει πάντα πάνω από 1,5 gb ελευθερα, γιατί σε μένα δεν το έχω δει ποτέ.Και με ελληνική dev και με stable.

Με την Ελληνική stable 7.2.2

Θέμα χρήσης είναι....

πολυ ελευθερη μνημη σημαινει οτι οι εφαρμογες κλεινουν στο παρασκηνιο, επομενως οταν τις ξαναζητησεις, ανοιγουν απο την αρχη. Επομενως καθυστερουν & ισως καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια απο το να μενουν απλα στο παρασκηνιο.

iphone 14 pro

Έχω βαρεθει να αλλαζω ρομς προσπαθώντας να σώσω το s3 μου απο κολλήματα....

Μόνο μην το πάρεις σε "Multi" γιατί εκεί αναγκαστικά θα πας σε αλλαγή λόγο κακής ρομ..(εκτός αν τις βελτιώσαν και αυτές και δεν το ξέρω)

καλησπερα και χρονια πολλα.

παιδια πηρα ενα με τον xelio και ειχε θεμα με το σημα, και στις 2 σιμ οταν το κραταγα απο την κατω πλευρα (κανονικα δηλαδη) εχανε ενταλως το σημα, οταν το κραταγα απο την πανω επιανε κανονικα. ακουμπημενο σε τραπεζακι ειχε ελαχιστο σημα. ειδηκα στη wind που ειναι και το βασικο μου τηλεφωνο.

το εχω βρει τωρα απο vickmall σε snapdragon εκδοση και ο ανθρωπος (μεταχειρισμενο) μου λεει οτι δεν εχει κανενα προβλημα.

στο σκρουτζ απο τις αξιολογησεις ενας στους 6 ειχε θεμα με το σημα. ειδικα σε wind.

ξερετε κατι? να το εμπιστευθω η να παω σε κανενα g3?

βοηθεια γιατι ειμαι στο τσακ να παρω συσκευη!!!

Lumia 1020 προς πώληση. Link

παιδια πηρα ενα με τον xelio και ειχε θεμα με το σημα, και στις 2 σιμ οταν το κραταγα απο την κατω πλευρα (κανονικα δηλαδη) εχανε ενταλως το σημα, οταν το κραταγα απο την πανω επιανε κανονικα. ακουμπημενο σε τραπεζακι ειχε ελαχιστο σημα. ειδηκα στη wind που ειναι και το βασικο μου τηλεφωνο.

το εχω βρει τωρα απο vickmall σε snapdragon εκδοση και ο ανθρωπος (μεταχειρισμενο) μου λεει οτι δεν εχει κανενα προβλημα.

στο σκρουτζ απο τις αξιολογησεις ενας στους 6 ειχε θεμα με το σημα. ειδικα σε wind.

έβαλες καμιά θήκη ; επίσης πρόβλημα με σήμα και wind μάλλον λέμε για 4G που θα έπρεπε να το ψάξεις νωρίτερα (πριν το πάρεις)

και κυριότερο , τι ROM φοράει είναι το θέμα , έχει την επίσημη ; (που δεν θα είχε ελληνικά) , έχει κάποια πειραγμένη και πιθανών με περισσότερα προβλήματα ;

ειχε ελληνικα, βασικα ειχε φουλ γλωσσες.

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.

δεν ειχα καμια θηκη.

βασικα ειχε θεμα ακομα και με 2g που το ειχα γυρισει. εχανε εντελως το σημα!

το vickmall ειναι οκ? τι πρεπει να προσεξω πριν το παρω αν τελικα παρω αυτο?

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Αν περάσεις την τελευταία Official rom της miui δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Χριστος Ανεστη, χρονια πολλα σ' ολους!!!:D

Μεγαλο Σαββατο παρελαβα, το ανοιξα χθες, αγορα απο ελληνικο e-shop. Εννοειται, πως ηλθε με πειραγμενη ROM.

Εχοντας ηδη κωδικο ξεκλειδωματος, απο το προηγουμενο Note 3 MTK, καθησα να το εξελληνισω. Εφτασα μεχρι το ξεκλειδωμα, το οποιο εγινε επιτυχως κι αμεσα.

Προσπαθωντας ομως να περασω την ελληνικη ROM, καταφερα να "πεσω" σε bootloop....:mad: Κι εκει, τα χρειαστηκα, γιατι μου ξανασυνεβη πριν μερικες μερες, με αλλη συσκευη!! Η λυση, δοθηκε με flashαρισμα fastboot ROM, μεσω MiFlash. Το ξεκλειδωμα παρεμεινε, και δε χρειαστηκε να το ξανακανω. Τελικα, και μετα προσοχης, εχω στα χερια μου, ενα πληρως εξελληνισμενο Note 3 PRO, με 7.2.2.0 stable!!!:D

Καλοριζικο μου!!!:happy: