geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Η camera έχει αισθητή διαφορά; Όχι με τίποτα.. Σχεδόν ίδιες είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Το fingerprint δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε η μεταλλική κατασκευή. Μόνο από πλευράς επεξεργαστή και λίγο μπαταρίας αντε είναι που με ενδιαφέρει. Θα δω ουσιαστικές διάφορες?σορρυ για το offtopic. Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη, σχεδόν 100 ευρώ αλλά... Ο λόγος που αξίζει να πας στο pro είναι η μπαταρία του. Σκέψου μετά από δοκιμές που χω κάνει κρατάει σίγουρα τον διπλάσιο χρόνο. (Με την ίδια χρήση το 2 μου βγάζει έως 4 ώρες sot ενώ το προ χαλαρά φτάνει τις 8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Η camera έχει αισθητή διαφορά; Αισθητή διαφορά δεν υπάρχει, αλλά λιιιιιγο καλύτερη η κάμερα του note 2, παίζει να είναι...:X :lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αισθητή διαφορά δεν υπάρχει, αλλά λιιιιιγο καλύτερη η κάμερα του note 2, παίζει να είναι...:X :lol: :X Δεν ήθελα να το πω.. αλλά ούτε και να το πιστέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη, σχεδόν 100 ευρώ αλλά... Ο λόγος που αξίζει να πας στο pro είναι η μπαταρία του. Σκέψου μετά από δοκιμές που χω κάνει κρατάει σίγουρα τον διπλάσιο χρόνο. (Με την ίδια χρήση το 2 μου βγάζει έως 4 ώρες sot ενώ το προ χαλαρά φτάνει τις 8) Καλημερα!!εγω με το 2αρι βγαζω σχεδον 6 ωρες sot με την δικια μου χρηση!!Το μονο καλο ειναι ο επεξεργαστης του αλλα και παλι ο x10 δεν χωλαινει πουθενα ουτε στο gaming..! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) @geoanto555 Θα την φτιάξουν μπρε, μην ανησυχείς....στο επομενο μοντελο που θα βγαλουν σε 1,5 μηνα...το xiaomi redmi note 3 pro 2...:lol: :rotfl: :lol: Υπάρχει απογοήτευση στο θεμα της κάμερας, γιατί περιμέναμε κάτι πολύ καλύτερο από το rn2. Ας ελπίζουμε το θεωρητικό πλεονέκτημα (αισθητήρας 16MP), να μετατραπεί και σε πραγματικό (με την εξέλιξη του software). Στα της συσκευής τώρα, είναι εξαιρετική σε (σχεδόν :D) σε όλα της...μπαταρία, ταχύτητα, αποκριση, οθόνη, gps, σήμα, Wi-Fi...Τ' αξίζει τα λεφτά της σίγουρα. Ειδικά το " μικρό' μοντέλο (16/2GB), στα 190$ από vickmall, αποτελεί τον ορισμό του vfm. Απλά βγάζουν κάθε λίγο και λιγάκι καινούρια τουμπανα και αισθάνεσαι λίγο "κορόιδο", λίγο "αδικημένος" και λίγο "φτου, γιατί να μην περίμενα λίγο ακόμα να παιρνα το pro 65, σε σχέση με το pro 64"!!! :lol: :lol: Η θήκη ipaky, http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-phone-cases-metal-paint-hard-pc-frame-soft-flexible-silicon-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-3-xiaom-redmi-note-3-pro.html , εξαιρετική λεπτή και φινετσατη, όλως παραδόξως δε δίνει τόσο όγκο οσο θα περίμενε κανείς. Το tempered glass της nillkin, must have, επίσης...τελειο. Το μονο που μενει, ειναι να ρθουν οι κωδικοι ξεκλειδωματος (τους π@π@ρες :lol:), για να σπάσουν τα κοντέρ με τις εκδόσεις της Ελληνικής κοινοτητας και να δουλεύει και η κάμερα όπως πρέπει!! Υ.Γ. Εσύ @Johnnymann25 στο θέμα σου...τι δουλειά έχεις σε ξένα θέματα?? Ξέρω θέλεις να μας πεταξεις καμία από τις φωτογραφίες σου για να κλαίμε με μαύρο δάκρυ...ουστ!! :lol: :lol: :lol: Edited April 2, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλημερα!!εγω με το 2αρι βγαζω σχεδον 6 ωρες sot με την δικια μου χρηση!!Το μονο καλο ειναι ο επεξεργαστης του αλλα και παλι ο x10 δεν χωλαινει πουθενα ουτε στο gaming..! Εσύ με την δική σου χρήση αν είχες το pro θα έβγαζες 12 ώρες να σαι σίγουρος. Προχθές έβγαλα 5,5 ώρες σε 6 μέρες ανοιχτό. Φαντάσου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Παιδιά, τι ακριβώς γίνεται με το mi account settings στις ρυθμίσεις? Πάω να βάλω τον αριθμό του κινητού μου και μου βγάζει error.. Σκέφτηκα να το καταχώρησω πριν κάνω αίτηση για ξεκλειδωμα μήπως χρειαστεί αλλά δεν με αφήνει...και σε σας το ίδιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Σε ποια ρομ είσαι; Εμένα δουλευει κανονικά αλλα είμαι ήδη στην Ελληνική. Edited April 2, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Παιδιά, τι ακριβώς γίνεται με το mi account settings στις ρυθμίσεις? Πάω να βάλω τον αριθμό του κινητού μου και μου βγάζει error.. Σκέφτηκα να το καταχώρησω πριν κάνω αίτηση για ξεκλειδωμα μήπως χρειαστεί αλλά δεν με αφήνει...και σε σας το ίδιο είναι? Μπες από τον υπολογιστή σου στο site και βάλτο εκεί το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Μπες από τον υπολογιστή σου στο site και βάλτο εκεί το κινητό. Τώρα το δέχτηκε από το site, thanks! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια ρομ είσαι; Εμένα δουλευει κανονικά αλλα είμαι ήδη στην Ελληνική. Είμαι στην official Chinese και η αλήθεια είναι ότι ενώ το κινητό είναι πολύ καλύτερο απ'οτι περίμενα, αντιμετωπιζω διάφορα προβλήματα με την ρομ και έχω ψιλοαπογοητευτει... Χαμηλά σκορ στο antutu, κρασαρισματα συνέχεια στο play store, λάθος στατιστικά μπαταρίας/ πρόβλημα με deep sleep. Λέτε να κάνω κανένα factory reset? Τώρα ξεκινησα ένα back up απο τις ρυθμίσεις και βλέπω παίρνει πολύ ώρα... Αυτό το back up θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις μου μετά το factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Τώρα το δέχτηκε, thanks! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι στην official Chinese και η αλήθεια είναι ότι ενώ το κινητό είναι πολύ καλύτερο απ'οτι περιμένω, αντιμετωπιζω διάφορα προβλήματα με την ρομ και έχω ψιλοαπογοητευτει... Χαμηλά σκορ στο antutu, καρασαρισματα συνέχεια στο play store, λάθος στατιστικά μπαταρίας/ πρόβλημα με deep sleep. Λέτε να κάνω κανένα factory reset? Τώρα ξεκινησα ένα back up απο τις ρυθμίσεις και βλέπω παίρνει πολύ ώρα... Αυτό το back up θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις μου μετά το factory reset? ποια έκδοση φοράς? ναι κάνε ένα factory, αν δεν στρώσει πέρνα την official dev. ναι μετά το restore του backup το κινητό θα είναι όπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Λέτε να κάνω κανένα factory reset? Τώρα ξεκινησα ένα back up απο τις ρυθμίσεις και βλέπω παίρνει πολύ ώρα... Αυτό το back up θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις μου μετά το factory reset? Ξεκλείδωσε και πέρνα την Ελληνική. Με "σωστό" πέρασμα δεν θα έχεις τετοια θεματάκια. Για αρχή κάνε αυτό που σου λέει ο Xander και θα είσαι οκ πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 ποια έκδοση φοράς? ναι κάνε ένα factory, αν δεν στρώσει πέρνα την official dev. ναι μετά το restore του backup το κινητό θα είναι όπως πριν Φοραω την official stable 7.2.1 , την τελευταία δηλαδή και έχω διάφορα θέματα... Θα δοκιμασω για αρχή ένα factory reset και αν πάλι τα βρω σκούρα, θα ζητησω την βοήθεια του κοινού :( ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεκλείδωσε και πέρνα την Ελληνική. Με "σωστό" πέρασμα δεν θα έχεις τετοια θεματάκια. Για αρχή κάνε αυτό που σου λέει ο Xander και θα είσαι οκ πιστευω. Εντάξει, θα προσπαθήσω...Βλέπω ότι είμαι η μόνη που έχει τέτοια θέματα και έχω σκάσει.. Κάνω τώρα την αίτηση για ξεκλειδωμα. Στο όνομα που μου ζητάει, πρέπει να βάλω το ακριβές όνομα που μου εμφανίζει στο miaccount από το site, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εντάξει, θα προσπαθήσω...Βλέπω ότι είμαι η μόνη που έχει τέτοια θέματα και έχω σκάσει.. Κάνω τώρα την αίτηση για ξεκλειδωμα. Στο όνομα που μου ζητάει, πρέπει να βάλω το ακριβές όνομα που μου εμφανίζει στο miaccount από το site, σωστά? Δεν είσαι η μόνη.. Πριν κανα 3-4 σελίδες βρέθηκε ακόμη ένας με σκορ 50000 αλλα τελικά με μια απεγκατάσταση - εγκατάσταση του antutu έστρωσε. Στο όνομα που ζητάει βάλε του λογαριασμου.. Αν και νομίζω δεν έχει να κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δεν είσαι η μόνη.. Πριν κανα 3-4 σελίδες βρέθηκε ακόμη ένας με σκορ 50000 αλλα τελικά με μια απεγκατάσταση - εγκατάσταση του antutu έστρωσε. Στο όνομα που ζητάει βάλε του λογαριασμου.. Αν και νομίζω δεν έχει να κάνει... Μπα, εμένα δεν στρώνει με τίποτα.. Μάλλον θα πρέπει να ξεκλειδώσω. Έκανα την αίτηση και θα περιμένω τις 10 ημέρες που είπε. Στο ενδιάμεσο, θα δω μήπως ένα factory reset βελτιώσει κάπως τα πράγματα... Σ ' ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Τέλεια τα νέα για το κινητό μας. η xiaomi έδωσε τον Kernel Source. από δω και πέρα θα δούμε πολύ καλύτερες custom rom. (πρώτη φορά βλέπω να δίνουν τόσο σύντομα τον κώδικα) http://en.miui.com/thread-254760-1-1.html Επίσης για όσους δεν θέλουν να περιμένουν βγήκε τρόπος για ξεκλείδωμα χωρίς αιτήσεις και λοιπές μαλ@κ... http://en.miui.com/thread-254886-1-1.html γράφουν στα comment ότι δουλεύει Edited April 2, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Τέλεια τα νέα για το κινητό μας. η xiaomi έδωσε τον Kernel Source. από δω και πέρα θα δούμε πολύ καλύτερες custom rom. (πρώτη φορά βλέπω να δίνουν τόσο σύντομα τον κώδικα) http://en.miui.com/thread-254760-1-1.html τα καλά του να έχεις κινητό με snapdragon :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 τα καλά του να έχεις κινητό με snapdragon :) ισχύει, λυπάμαι τα παιδιά που πρόλαβαν και πήραν την έκδοση με τον mtk. φάουλ μεγάλο της xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 ισχύει, λυπάμαι τα παιδιά που πρόλαβαν και πήραν την έκδοση με τον mtk. φάουλ μεγάλο της xiaomi τι να πω κι εγώ που παρήγγειλα το redmi 3 και μετά 2 μέρες ανακοινώθηκε το Pro :) (και ήθελα το 3/32 αλλά δεν ήθελα να πάω στις 5.5 των note) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 ισχύει, λυπάμαι τα παιδιά που πρόλαβαν και πήραν την έκδοση με τον mtk. φάουλ μεγάλο της xiaomi γιατι μας λυπασαι ? :lol: σιγα ρε φιλε μια χαρα δουλευει το κινητο δεν πηραμε και την καποτα του αιωνα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) τι να πω κι εγώ που παρήγγειλα το redmi 3 και μετά 2 μέρες ανακοινώθηκε το Pro :) (και ήθελα το 3/32 αλλά δεν ήθελα να πάω στις 5.5 των note) με το που παραλάβεις βάλτο σε αγγελία, θα φύγει αμέσως πιστεύω. και μετά παίρνεις το Pro, αν και στην τιμή που βλέπω ότι παίζει (199$) δεν ξέρω αν αξίζει. γιατι μας λυπασαι ? :lol: σιγα ρε φιλε μια χαρα δουλευει το κινητο δεν πηραμε και την καποτα του αιωνα :lol: καλά το λυπάμαι είναι σχήμα λόγου ρε παιδί μου. εννοείται ότι δουλεύει μια χαρά το κινητό, ο χ10 είναι πολύ δυνατός ούτως ή άλλως. απλά ήταν λάθος της xiaomi να το βγάλει, ας περίμενε και ας έβγαζε κατευθείαν την έκδοση με τον snap. Edited April 2, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Το είχα βάλει κι εγώ νωρίτερα και περιμέναμε επιβεβαίωση κι από άλλους χρήστες για να είμαστε σίγουροι... Το κοίταξα κι εγώ αλλά δε βρίσκω στο δικό μας φόρουμ Fastboot rom και γι'αυτό δεν αποπειραθηκα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Ρε παιδιά που βρίσκεται η ενεργοποίηση gps?????τόσο τυφλός είμαι??έχω global stable... Άκυρο το βρήκα... Edited April 2, 2016 by kiasfosotos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saili Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 θελω να πω πως το pro βγηκε μονον για την αγορα της ινδιας με snapdragon για καποιον λογο που δεν γνωριζω επειδη απαγορευτεται η χρηση του mtk...!αλλα λογω των πολυ καλων χαρακτηριστικων του επεξεργαστη εχει ζητηση μεγαλη και απο αλλες χωρες..ετσι η xiaomi αναγκαστηκε εκ των πραγματων να το βελτιωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts