Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά είναι θέμα της οθόνης και συνήθως συμβαίνει όταν ζεστενεται το κινητό σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα της οθόνης.

Απλά με την χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής εξαφανίζεται τελείως το ενοχλητικό φαινόμενο.

Sent from my awesome black leather LG G5

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Άρα πρέπει σιγά σιγά και με προσοχή να την αφαιρέσω γιατί δεν έχει κάποιο "αυτάκι" για να την τραβήξω.Επίσης θα ήθελα επί της ευκαιρίας να ρωτήσω πως μπορώ να δω από ποια χώρα προέρχεται το κινητό, υπάρχει κάποια εφαρμογή στο App-Store? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.:)

Τελικά αφαίρεσες την μεμβράνη ?

Βγαίνει εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη πάνω στην οθόνη ?

Δεν την είχα προσέξει αρχικά, καλοδεχούμενη για αρχική προστασία, αλλά μαζεύει πολύ εύκολα δαχτυλιές και σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με tempered glass.

έχει καταντήσει αστείο το θέμα

4ρτι φορά πάω στην procordia για την οθόνη που είχε κολλημένο pixel

1 φορά δεν έχει πρόβλημα η οθόνη

2 φορά μου αλλάζουν οθόνη και έχει και αυτή κολλημένο κάτω δεξιά πριν το μπέζελ που φαίνεται πιο έντονα

3 φορά μου λένε ότι όσες οθόνες και να δοκιμάσανε είχανε καμένο πιξελ και να περιμένω την επόμενη παραλαβή

4 φορά στήνομαι και περιμένω πάλι να μου δοκιμάσουν οθόνες πάλι όλες είχαν κολλημένο πιξελ και μου το δίνουν πάλι πίσω και μου λένε πάλι να περιμένω παραλαβή.

Τους λέω τις οθόνες από που τις παίρνεται απο το ebay? Μου λένε όχι απο LG ευρώπης. Ότι να νέ και μου χουν ριμάξει και τα μπεζελς. Απο την μία λέω να το αφήσω έτσι απο την άλλη έχω φάει τόση ταλαιπωρία τσάμπα που θέλω να το λύσω το θέμα...

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Σου ριμαξανε τα bezels? Από το άνοιξε κλείσε την συσκευή?wtf? Με κατσαβίδι το ανοίγουν? Τους το έδειξες αυτό?

Να απαιτήσεις καινούρια συσκευή... Άχρηστοι ε άχρηστοι...

καινούργια συσκευή ισχύει μόνο αν είναι απο lg hellas αγορασμένη, τα μπεζελς εννοώ βγάλε βάλε οθόνες έχουν ξεβάψει απο την μία. το θέμα είναι γίνεται να μου λένε οτι οι οθόνες που προμηθεύονται ειναι απο lg και να μου έχουν δοκιμάσει 8 οθόνες σύμφωνα με τα λεγόμενα τους και να έχουν όλες κολλημένο πίξελ?
nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Εγώ ξέρω φίλε μου σετ πάει όλο το πανω μέρος. Αυτοί κολλάνε ξεκολλανε συνέχεια οθόνες? Είναι δυνατόν?

Υποτίθεται ότι τα σέρβις πληρούν εργοστασιακες προδιαγραφές...

ναι εννοείτε οθόνη-μπροστινό πάνελ πάνε μαζί αλλά το σασί είναι βαμμένο μέταλλο, βγάλε βάλε με την σπάτουλα παθαίνει φθορές.

από όσο ξέρω εγώ όχι, στην procordia όμως full g4

Να απαιτήσεις καινούριο σασί τότε φίλε μου. Δεν είναι σωστά πράματα αυτά...

Παιδια καλησπερα.μπορειτε να μας πειτε τη γνωμη σας για το g5 για να εκτιμησουμε αν θα το παρουμε;2 ερωτησεις μονο.1ον.εχει προβλημα το πορτακι στη μπαταρια αν χαλαρωνει αν αφηνει κενο η αν το χεις το κιν στη κωλοτσεπη κ τζογαρει με το καιρο;2ον.εχει προβληματα bootloop κυριως hardware;ευχαριστω εκ των προτερων.

kp78 πέρα τα θέματα με την οθόνη και ότι η μπαταρία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όλα τα άλλα good

Η μπαταρία του είναι άψογη για μένα της 5 ώρες sot τις βγάζει άνετα.

καλημερα στα παιδια.εχω το g3 και ειμαι ευχαριστημενος πολυ,αλλα οπως ολοι οι ανθρωποι,με τρωει η αλλαγη σε νεα πραγματα.μπορει καποιος που ειχε (εχει) και τα δυο g3-g5 με το χερι στην καρδια να μου πει αν αξιζει να κανω την αλλαγη,η να περιμενω πχ g6 αν υπαρξει? ευχαριστω.
:ninja:

καλημερα στα παιδια.εχω το g3 και ειμαι ευχαριστημενος πολυ,αλλα οπως ολοι οι ανθρωποι,με τρωει η αλλαγη σε νεα πραγματα.μπορει καποιος που ειχε (εχει) και τα δυο g3-g5 με το χερι στην καρδια να μου πει αν αξιζει να κανω την αλλαγη,η να περιμενω πχ g6 αν υπαρξει? ευχαριστω.

Η δικιά μου η εμπειρία είναι ότι μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα! Δεν υπάρχει σύγκριση. Το G5 πρέπει να είναι το πιο γρήγορο και smooth android κινητό που υπάρχει στην αγορά!

:p

Δεν υπάρχει συγκριση. κι εγώ απο G3 πήγα στο G5.

Μην το συζητάς. καταρχήν θα ξεμπλοκάρει το μυαλό σου με τόσο γρήγορο κινητό. δεν θα βλέπει το μάτι κολλήματα. σκαλώματα κτλ.

εδω το iPhone 6s που βλέπω-δουλεύω καθημερηνα που έχει η κοπέλα μου , μπορεί να το "παίζει" smooth αλλά είναι πιο αργό, . τι να κάνω το smooth όταν για να πάω στην αρχική οθόνη καθυστερεί μισο δευτ. παραπάνω απο το G5.

σε σχέση με το G3

ειδα

καλύτερη κάμερα

καλύτερη ταχύτητα

καλύτερη μπαταρία (και quick charge 3)

καλύτερη οθόνη

καλύτερη αίσθηση στο χέρι

Το μόνο που με χάλασε είναι το VOL + - που το έβγαλε απο την πλάτη.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις,αυτο με τα κουμπια με χαλαει και μενα,πανω που τα συνηθησα:p,και μια αμφιβολια που εχω ειναι για το κουμπωμα της μπαταριας μηπως επειδη εγω το εχω πολυ συχνα στην τσεπη του παντελονιου παρουσιαστη προβλημα σταθεροτητας.ειμαι σε σκεψεις αποκτησης.:confused:
:ninja:

Δεν υπάρχει συγκριση. κι εγώ απο G3 πήγα στο G5.

Μην το συζητάς. καταρχήν θα ξεμπλοκάρει το μυαλό σου με τόσο γρήγορο κινητό. δεν θα βλέπει το μάτι κολλήματα. σκαλώματα κτλ.

εδω το iPhone 6s που βλέπω-δουλεύω καθημερηνα που έχει η κοπέλα μου , μπορεί να το "παίζει" smooth αλλά είναι πιο αργό, . τι να κάνω το smooth όταν για να πάω στην αρχική οθόνη καθυστερεί μισο δευτ. παραπάνω απο το G5.

σε σχέση με το G3

ειδα

καλύτερη κάμερα

καλύτερη ταχύτητα

καλύτερη μπαταρία (και quick charge 3)

καλύτερη οθόνη

καλύτερη αίσθηση στο χέρι

Το μόνο που με χάλασε είναι το VOL + - που το έβγαλε απο την πλάτη.

Αυτό που λες με το iphone 6s ισχύει και για μένα. Όντως το g5 είναι πιο γρήγορο και πιο smooth. Απίστευτο τηλέφωνο που το έχουν θάψει οι κριτικοί reviewers στα διάφορα τεχνολογικά sites.

:p

Εξακολουθώ να έχω το G3, αλλά πήρε η γυναίκα το G5 πρίν μια εβδομάδα. Εντελώς αέρινο σε ταχύτητα, μπαταρία με σχεδόν διπλάσιο SOT από το G3 (στο αυτόματο), καλύτερο κράτημα στο χέρι, άμεση απόκριση ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, η φωτογραφική δεν παίζεται. Το κάτω καπάκι της μπαταρίας μια χαρά κουμπώνει, δεν αφήνει κενά. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αν το ξεσκίσεις στο βγάλε-βάλε.

Σαν ρεζουμέ, πολύ καλή συσκευή και όμορφη (υποκειμενικά έστω). Δεν μπορώ να καταλάβω το κράξιμο που έχει φάει.

Παρόλα αυτά θα κρατήσω το G3 μου όσο αντέξει.

Καλησπερα παιδια... εχει παρουσιασει κανενα θεμα με bootloop η συσκευη ? η γενικα κανενα αλλο θεμα που να μη το καθιστα ΣΤΑΘΕΡΟ για καθημερινη χρηση ?

Έφυγες για g5. Απλά έρωτας. Το καλύτερο κινητό που έχω πάρει μέχρι στιγμής!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.... Έρχομαι από G2 το οποίο έχει αρχίσει να κολλάει τελευταία στα παιχνίδια που παίζω, λόγω συνεχόμενων αναβαθμίσεων, οπότε καιρός για αναβάθμιση τηλεφώνου

Ηδου και το θηριο με δερματινο skin και γυαλακι nillkin!! :)

http://i.imgur.com/viHWFbzl.jpg

http://i.imgur.com/gRRkAhOl.jpg