Jump to content

LG G5


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To μήνυμα του Alpha01 θα μπορούσε να γίνει sticky στο παρόν thread. Αποδίδει πιστά τις δυνατότητες και το who is who του κινητού. Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεται στις κάμερες, αλλά και στο πόσο αδικείται η εμφάνιση της συσκευής από τις φωτογραφίες σε GSMArena κ.λπ.

Θα ήθελα να προσθέσω μόνο την άποψή μου, ως πιο ενεργοβόρου χρήστη. Κάποιοι πρώην κάτοχοι V10, ίσως να με θυμάστε που γκρίνιαζα στο ανάλογο thread. :lol:

 

Η δική μου χρήση είναι περίπου 2 με 2μιση ώρες ομιλίας και 30' περίπου Duo την ημέρα, με WiFi, Bluetooth, 4G, Location, Auto brightness, Always on display ανοιχτά. Προσθέστε σε αυτά 6 συνολικά λογαριασμόυς email (Gmail + 5), κανά 20λεπτο Spotify και Notifications από Facebook & Pages Manager, Twitter, Instagram, Messenger, Hangouts, Whatsapp.

 

To κινητό βγαίνει από την πρίζα στις 8:00 κάθε πρωί. Με το V10 φόρτιζα πάντα στις 14:00-14:30, μιας κι έφτανα στο 15%

Εδώ τα πράγματα είναι η μέρα με τη βαθιά νύχτα, καθότι φορτίζω ξανά στις 18:30-19:00. Ακόμα και σκαστός να περάσω από το σπίτι εκείνη την ώρα, για ένα ντουζάκι ας πούμε, κουμπώνω για 30' και φεύγω ξανά με ένα κινητό στο 80%.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα , στην παρέα και καλώς σας βρήκα!

 

Κοντεύοντας τους 3 μήνες συμβίωσης με το Lgg5 ας αναφέρω και εγώ λίγα σχετικά με την συσκευή.

Αν και τα περισσότερα θα έχουν ειπωθεί και υπεραναλύθεί από άλλους φίλους , εδώ σε αυτό το νήμα τόσο καιρό.

 

Για την ιστορία είναι το πρώτο μου LG.Αρχικά λοξοκοιτούσα προς lg g4 , αλλά αυτό το διαβόητο bootloop που άκουγα και διάβαζα συνεχώς , με έστειλαν στο νεώτερο αδερφάκι του με την ελπίδα η LG να έχει βάλει τα δυνατά της , για να μην ομοιάσει ο νεώτερος αδελφός στον μεγαλύτερο.

 

Επεξεργαστής - Software

 

Για την επεξεργαστική δύναμη λίγα έχει να πει κάποιος ή καλύτερα να..."προσθέσει" σχετικά με την κορυφαία εκδοχή του high end SOC ( 820 ) της Snapdragon για το 2016 , που σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών και τα 4 gigabytes της ram , δεν πρόκειται να αφήσουν έστω ίχνος ψόγου για τον τρόπο που αντιδρά η συσκευή ανεξαρτήτως "υπολογιστικού" φορτίου.Θεωρητικά μπορείς προβάλεις την εικόνα σε μεγάλη οθόνη , να κάνεις χρήση ενός bluetooth χειριστηρίου και να το χρησιμοποιείς σαν pc.. (στο περίπου :) ).Η δύναμη λοιπόν δεν θα λείψει από κανεναν ( 110+ εφαρμογές στο δικό μου και keep going εύκολα ) , άλλωστε όλα τα κορυφαία κινητά , εν έτει 2016 , για να λέμε την αλήθεια λίγο πολύ σε αυτό το επίπεδο βρίσκονται.Σημειώστε επίσης ότι η rom της lg πλησιάζει αρκετά προς το stock android , χωρίς βέβαια να είναι.Λίγες επιπλέον εφαρμογές και ελάχιστες οι παραμετροποιήσεις , μια λιτή πρόταση στο κομμάτι του software που πιθανότατα θα ικανοποιήσει όσους δεν επιθυμούν τις συσκευές τους , παραφορτωμένες με άχρηστες εφαρμογές και λειτουργίες , out of the box.

 

Κάμερες

 

Οι κάμερες είχαν αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και στο lg g4 αλλά και στο LG V10 , μόνο αν έκανε κάτι πολύ πολύ λάθος η LG δεν θα συνέβαινε το ίδιο και με την νεα ναυαρχίδα της!

Μοναδική ποιότητα φωτογραφίας την ημέρα , σε ανεκτά επίπεδα ο φωτογραφικός θόρυβος σε νυκτερινές λήψεις , ζωντανά και φυσικά χρώματα , γρήγορη εστίαση , ελάχιστα πιο αργή από του samsung galaxy s7 edge που είχα την τύχη να περιεργαστώ , καθώς το έχει φίλος.Το samsung ίσως βγάζει λίγο πιο φωτεινές την νύχτα ( αυτονοήτη , πιστεύω εδώ , και αναμενόμενη η σύγκριση με ναυαρχίδα της samsung επί του φωτογραφικού και όχι μόνο ) αλλά όχι απαραίτητα πιο καθαρές ή πιο πιστές στην απόδοση των χρωμάτων.Την ημέρα , η ζυγαριά γέρνει υπέρ του lg g5 στις περισσότερες λήψεις.Επίσης κάτι που δεν αναφέρεται συχνά είναι ότι η samsung έχει επιμείνει στο ολίγον απαρχαιωμένο και ελάχιστα βολικό 4:3 στα 12 mpixels κατά την λήψη φωτογραφίας ( στα δικά μου μάτια τουλάχιστον η φωτογραφία βγαίνει..λειψή ) ενώ αν θέλεις aspect ratio 16:9 θα πρέπει να κατεβάσεις ανάλυση στα 9mpixels.Στο LG και στην maximum ανάλυση των 16mpixels , το aspect ratio είναι το 16:9.

 

Μια ακόμη παρατήρηση σε σχέση με το samsung , για τους φίλους , που έχουν ως προτεραιότητα το θέμα φωτογραφία και πειραματίζονται με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις.Το 7άρι της samsung έχει ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου ( shutter speed ) για μακρά έκθεση μέχρι 10" .Το lg g5 έχει μέγιστο ρυθμιζόμενο χρόνο έκθεσης τα 30"...Για τους φίλους που γνωρίζουν περί των βασικών φωτογραφικων ρυθμίσεων , αυτή είναι χαοτική διαφορά.Με χρόνο έκθεση 30" ( με δεδομένο οτι είναι σταθερή η συσκευή ) , κάνεις την νύχτα μέρα και μπορείς να αποτυπώσεις φανταστικές φωτογραφίες ακόμη και σε πλήρες σκοτάδι!

 

Και έπειτα η αυτού μεγαλειότης , η δεύτερη ευρυγώνια κάμερα των 135 μοιρών.Χαμηλότερης ανάλυσης μεν , σε σχέση με την βασική κάμερα , αλλά αξιόμαχη δε.Όταν είχα το κινητό στα χέρια μου και καθώς ετοιμαζόμουν για τις διακοπές του Αυγούστου , υπέθετα οτι οι φωτογραφίες με την wide angle που θα έπαιρνα , θα ήταν ελάχιστες λόγω και της εξαιρετικής ποιότητας της βασικής κάμερας...Αμ δε , οι ευρυγώνιες λήψεις έγιναν ο κανόνας για την φωτογράφιση τοπίων την ημέρα , σε τέτοιο βαθμό που η βασική κάμερα , θα αισθανόταν σαν φτωχός συγγενής!Ένα χαρακτηριστικό που κάθε άλλο περιττό είναι και η σοφή καινοτομία της LG σε αυτό το σημείο , πραγματικά κάνει την συσκευή να ξεχωρίζει.

 

Οθόνη - Ήχος

 

Η οθόνη είναι άριστη αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως οι amoled οθόνες της samsung έχουν αισθητά πιο ζωντανά χρώματα αν και όχι πάντα ρεαλιστικά σε απόδοση.Το LG G5 αποδίδει άψογα την παλέτα των χρωμάτων με κάποιο υποκορεσμό ωστόσο.Τα χρώματα είναι λίγο πιο ψυχρά από ό,τι προσωπικά θα τα ήθελα.Η ευκρίνεια ωστόσο είναι αριστουργηματική πραγματικά ( αν και κάτω από το έντονο φως του ήλιου της Πατρίδας μας , θα μπορούσε να είναι καλύτερη με υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης ) όπως και οι γωνίες θέασης της οθόνης εξαιρετικές.

 

Εξίσου ικανοποιητικός και ο ήχος σε κλήσεις , μουσική με ακουστικά ( γεμάτος σε απόδοση ήχος , επιπέδου πολύ καλού mp3 player ) αλλά και στο ένα ηχειάκι της συσκευής που βρίσκεται στην βάση της.Ο ήχος θα μπορούσε να είναι πιο δυνατός από το ηχείο , το οποίο αποδίδει καλά στις μεσαίες και έχει δυνατό μπάσο.Σε εξωτερικό χώρο με θόρυβο , ίσως χρειαστεί να τερματίσεις το volume , παρ'όλα αυτά η παραμόρφωση είναι υπαρκτή αλλά όχι μεγάλη.Δεν μπορώ να γνωρίζω πως αποδίδει με το hi-fi plus module που ανέπτυξε η LG σε συνεργασία με Bang & Olufsen.Πιθανότατα οι φανατικοί "χαϊφιντελίστες" , φίλοι του καλύτερου δυνατού ήχου να το τιμήσουν.Εξάλλου είναι το μοναδικό module - από τα 2 υπάρχοντα - που πιθανόν ν' αξίζει την αγορά του.

 

Η αυτονομία επαρκεί για 5 ώρες ανοικτής οθόνης στην ιδανική περίπτωση.Εγώ βλέπω συνήθως 4.20 , 4.30 ώρες με μέση χρήση.Μια μέρα "συνετής" χρήσης είναι το αναμενόμενο και το ελάχιστο που περιμένουμε αυτήν την περίοδο από τις συσκευές .Η αυτονομία βέβαια θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη αλλά η συσκευή έχει δύο χαρακτηριστικά που αντισταθμίζουν την μέτρια σχετικά αυτονομία.

Αποσπώμενη μπαταρία ( που πλέον όλοι οι κατασκευαστές την έχουν καταργήσει , οπότε αν θέλεις αυτό το χαρακτηριστικό αναγκαστικά θα τσεκάρεις παλαιότερες συσκευές ή θα αγοράσεις G5! ) , και QUICK CHARGE 3.0 της Qualcomm , οπότε φορτίζει αστραπιαία με κατάλληλο powerbank που να υποστηρίζει QUICK CHARGE 3.0 ή έστω QUICK CHARGE 2.0 , περίπου σε σκάρτο μισάωρο - 40 λεπτο , έχεις 80% και είσαι "ετοιμοπόλεμος"!

 

Εμφάνιση - κατασκευή

 

Να σταθώ και στην εμφάνιση καίτοι είναι τομέας υποκειμενικής κριτικής.Οι φωτογραφίες αδικούν το κινητό..Πρέπει να το δείτε από κοντά για να το πιστέψετε!Σίγουρα το απολύτως ιδαίτερο s7 edge , τα πιο ντελικάτα huawei p9 και ΗΤC 10 , ίσως να κερδίζουν τα άτυπα καλλιστεία.Αλλά και το LG G5 δεν παύει να είναι μια όμορφη , σύγχρονη και "αρρενωπή" - θα την χαρακτήριζα - συσκευή , καμία σχέση με την έλλειψη "φωτογένειας" κατά την αποτύπωσή του στις φωτογραφίες.Καμπυλόσχημο με ρέουσες σχεδιαστικές γραμμές στο πάνω μέρος και στην ράχη της συσκευής , θα αντέξει πιστεύω στο χρόνο ακριβώς γιατί είναι σύγχρονο χωρίς να είναι extreme σχεδιαστικά.

 

Τα περί υποδεέστερης συναρμογής , κατασκευής ή της χρήσης πλαστικής βαφής πάνω στο αλουμίνιο , που το κάνουν να χάνει σε premium χαρακτήρα στην αφή δεν τα πολυσχολιάζω.Ναι αν κρατήσεις χέρι το huawei p9 ή το s7 edge , σίγουρα η αντιλαμβανόμενη ποιότητα είναι λίγο πιο premium ( αφού ως μη modular , διαθέτουν εξ'ορισμού πιο συμπαγή κατασκευή ) και η αίσθηση είναι λίγο πιο "μεταλλική"..Ναι..και;;Σε θήκη θα φυλαχτεί και αυτό όπως και τα υπόλοιπα , κατά συνέπεια , τουλάχιστον για εμένα , αυτά είναι μάλλον..."εστετ" μεμψιμοιρίες , άνευ ουσιαστικού αντικειμένου , παρά μόνο "φιλολογικού".

 

Όσο για το περίφημο καπάκι - "πηγούνι" - βάση της συσκευής , δεν θα έλεγα ότι χαλαρώνει πολύ εύκολα αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από την χρήση και την πίεση που θα δεχτεί.Πάντως από κατασκευής , φαίνεται αρκετά ανθεκτικό.

 

Συμπερασματικά

 

Εν κατακλείδι θα έλεγα πως για όσα προσφέρει στην τωρινή του τιμή, το LGg5 , ψάχνει για αντίπαλο....Ένα από τα καλύτερα smartphones του 2016 , με ικανοποιητική συναρμογή , όμορφη αλουμινένια κατασκευή , με στοιχεία που λείπουν από τους άμεσους ανταγωνιστές ( αφαιρούμενη μπαταρία , μοναδική ευρυγώνια δεύτερη κάμερα , ράδιο , ir blaster , άντε και το module high fi plus για τους απαιτητικούς φιλόμουσους ).Κορυφαίο ή αξιόμαχο σε σχέση με τον ανταγωνισμό , σε όλους τους άλλους τομείς , επεξεργαστική δύναμη , ήχος , εικόνα , κάμερα. Η αυτονομία της μπαταρία θα μπορούσε να είναι κατάτι καλύτερη , η δε συσκευή να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά κάποια θεματάκια θερμότητας , γιατί που και που θερμαίνεται αλλά όχι πάντως σε βαθμό "ανησυχητικό" ή έστω ενοχλητικό.Μια συσκευή που αν όλα κυλήσουν απροβλημάτιστα , διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να την παντρευτείς...για μεγάλο χρονικό διάστημα..

 

Buying tip για τον δρόμο..ή αλλιώς , τροφή για σκέψη

 

Και ένα τελευταίο tip για τους φίλους που είναι σε δίλημμα.Προσωπικά την συσκευή την πήρα με ακριβώς αυτή την προοπτική , να την κρατήσω όσο πάει..και το όσο πάει το εννοώ κυριολεκτικά , γι΄αυτό και η αποσπώμενη μπαταρία ήταν βασική μου προτεραιότητα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης ( και οικονομικότερης ) αλλαγής όταν η ενεργειακή χωρητικότητα της , σταδιακά αρχίσει να μειώνεται μετά από κάποιο διάστημα .Αν δείτε για παράδειγμα την διαδικασία αλλαγής μπαταρίας ( την πιο απλή επισκευή δηλαδή ) στα τελευταία μοντέλα της samsung ( σ6 , σ7 , note 5 ) , στο youtube , θα σας πιάσει η καρδιά σας..Ο δε modular σχεδιασμός του LG g5 , καθιστά μελλοντικές ζημιές λιγότερο επιβλαβείς για την τσέπη του κατόχου.Αρκεί να δείτε για παράδειγμα τις βαθμολογίες των συσκευών σε ο,τι αφορά στην ευκολία επισκευής σε διάφορα tear down tests ( πχ του iFixit ).To lg g5 είναι από τα πλέον ευκόλως επισκευάσιμα κινητά.

 

Για τους φίλους ωστόσο που αλλάζουν πολύ συχνά την συσκευή τους ( με ορίζοντα μερικών μηνών ή χρόνου ) τότε τα παραπάνω που έγραψα πιθανότατα , δεν σας αφορούν.Σε αυτή την περίπτωση , ίσως θα ήταν προτιμότερο να προβείτε στην αγορά κάποιου τηλεφώνου με μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία στην αγορά , που καλώς ή κακώς το lg g5 δεν φαίνεται να έχει.Οι ναυαρχίδες της samsung αν είστε φίλος του android ή τα ( όλως απεχθή - για την εταιρική φιλοσοφία που φέρουν σαν σφραγίδα πάνω τους - για τον γράφοντα ) "μηλόφωνα" - αν καλοβλέπετε και το ios - ίσως φανούν λογικότερες αν και πολύ ακριβότερες επιλογές..

 

Λυπάμαι για το μακροσκελές.Ελπίζω τα πιο πάνω να αποδειχθούν έστω και λίγο επιβοηθητικά , για κάποιον φίλο κατά την αγορά νέας συσκευής.

Εξαιρετική ανάλυση, στο 100% αυτών που σκέφτομαι κι εγώ! G5 vs S7 edge στο μυαλό μου

 

P.S για να είμαστε δίκαιοι LG G5 (+180 ευρώ τσέπη) vs S7 edge

Edited by jmarousakis
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο καλώδιο φορτιστής αξιόπιστο; Ή να πάω κατευθείαν στα LG που βλέπω γύρω στο 10ευρω?

 

 

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

ΕΔΩ είσαι:

 

http://www.banggood.com/BlitzWolf-3A-USB-Type-C-Reversible-3_33ft-1m-Data-Cable-p-1013479.html

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά.Το Σάββατο έδωσα το τίμιο G3 32άρι μου και από χθές είμαι κάτοχος ενός G5 titan grey χρώματος.

Από ότι είδα στα σχόλια αγοραστών στο σκρουτζ, έχει καλές κριτικές και τώρα είμαι σε φάση επεξεργασίας και δοκιμών.Λένε ότι για να εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητες της κάμερας, ειναι καλύτερα η χειροκίνητη λειτουργία,αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης των ρυθμίσεων σε αυτή τη φάση,την έχω στην βασική.

Ελπίζω από αυτό το thread να βοηθηθώ και να συλλέξω χρήσιμες πληροφορίες κλπ,για αυτή την υπέροχη συσκευή...

Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο φίλε μου. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

 

Sent from my awesome black leather LG G5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

 

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετική ανάλυση, στο 100% αυτών που σκέφτομαι κι εγώ! G5 vs S7 edge στο μυαλό μου

 

P.S για να είμαστε δίκαιοι LG G5 (+180 ευρώ τσέπη) vs S7 edge

+ Ραδιόφωνο + αποσπωμενη μπαταρία που δεν έχουν καμία άλλη ναυαρχίδα + μεγαλύτερη οθόνη. Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι που το προτίμησα κι εγώ.

 

 

 

 

 

Thanks.

 

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο φίλε μου. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

 

Sent from my awesome black leather LG G5

Ευχαριστώ πολύ!!

Επειδή το πήρα από τον γιο μου και το έδινε για να πάρει το νεό iphone 7 plus (έχει ακόμη το s7 και το iphone 6s plus,το οποίο δίνει και αυτό) και τα προσέχει ιδιαίτερα ,έχει ήδη πάνω προστατευτικό τζάμι οθόνης και θήκη προστασίας,αυτή:http://www.spigen.com/products/lg-g5-case-rugged-armor

Είναι προέλευσης Ιταλίας:

provider: ITA

production date: 14/4/2016

release date: 15/4/2016

http://i1302.photobucket.com/albums/ag129/dspiliot13/Uploaded%20by%20mobile/Screenshot_2016-09-27-13-14-52_zpsjqqrcxpp.png~original

 

 

edit: έχετε να προτείνετε κάνα αξιόπιστο ή και γνήσιο ταχυφορτιστή ή φορτιστή αυτοκινήτου και βάση για το ιχ και για μοτο (όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση);

Edited by diamantis_69
Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

edit: έχετε να προτείνετε κάνα αξιόπιστο ή και γνήσιο ταχυφορτιστή ή φορτιστή αυτοκινήτου και βάση για το ιχ και για μοτο (όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση);

 

Εγώ στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώ τα παρακάτω:

Φορτιστής: Aukey® AIPower Technology, 19.5 W Quick Charge 3.0

Καλώδιο: Aukey USB A to USB C

Βάση: SPIGEN Magnetic Mobile Phone Holder + Car Mount (σε συνδυασμό με θήκη βέβαια, για να κρατιέται ο μαγνήτης)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ!! εδώ Ελλάδα δεν πουλάνε τέτοια αξεσουάρ; και θα προτιμούσα να δω και άλλη βάση αν γίνεται...
Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ!!

Επειδή το πήρα από τον γιο μου και το έδινε για να πάρει το νεό iphone 7 plus (έχει ακόμη το s7 και το iphone 6s plus,το οποίο δίνει και αυτό) και τα προσέχει ιδιαίτερα ,έχει ήδη πάνω προστατευτικό τζάμι οθόνης και θήκη προστασίας,αυτή:http://www.spigen.com/products/lg-g5-case-rugged-armor

Είναι προέλευσης Ιταλίας:

provider: ITA

production date: 14/4/2016

release date: 15/4/2016

http://i1302.photobucket.com/albums/ag129/dspiliot13/Uploaded%20by%20mobile/Screenshot_2016-09-27-13-14-52_zpsjqqrcxpp.png~original

 

 

edit: έχετε να προτείνετε κάνα αξιόπιστο ή και γνήσιο ταχυφορτιστή ή φορτιστή αυτοκινήτου και βάση για το ιχ και για μοτο (όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση);

 

Για φορτιστή αυτοκινήτου έχω αυτόν http://www.ebay.com/itm/141984656179?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και είναι πιο γρήγορος και απο τον φορτιστή της lg που υπάρχει στην συσκευασία του κινητού. Έχω δει απο 22% σε 80% σε 20 λεπτά

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Συγνώμη ξέχασα το καλώδιο http://www.ebay.com/itm/172209441179?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Edited by kale
Κατα λάθος διπλή απάντηση
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου προσωπικά θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για τον χρόνο που διέθεσες και για την πληρότητα των πληροφοριών.

 

FJ_12 , ευχαριστώ πολύ φίλε μου , να είσαι καλά!!Μακάρι να φανούν χρήσιμες.

Ο ένας ενημερώνεται από τον άλλον κατά το μέτρο του δυνατού.

 

Καλημέρα! Μπράβο alpha01. Άψογο review. Εύγε!

 

Sent from my awesome black leather LG G5

 

Ευχαριστώ φίλε johnnyman25 , να είσαι καλά!!

 

Το "Sent from my awesome black leather LG G5" τα σπάει και μόνο που το διαβάζεις!:lol::up:

 

To μήνυμα του Alpha01 θα μπορούσε να γίνει sticky στο παρόν thread. Αποδίδει πιστά τις δυνατότητες και το who is who του κινητού. Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεται στις κάμερες, αλλά και στο πόσο αδικείται η εμφάνιση της συσκευής από τις φωτογραφίες σε GSMArena κ.λπ.

Θα ήθελα να προσθέσω μόνο την άποψή μου, ως πιο ενεργοβόρου χρήστη. Κάποιοι πρώην κάτοχοι V10, ίσως να με θυμάστε που γκρίνιαζα στο ανάλογο thread. :lol:

 

Η δική μου χρήση είναι περίπου 2 με 2μιση ώρες ομιλίας και 30' περίπου Duo την ημέρα, με WiFi, Bluetooth, 4G, Location, Auto brightness, Always on display ανοιχτά. Προσθέστε σε αυτά 6 συνολικά λογαριασμόυς email (Gmail + 5), κανά 20λεπτο Spotify και Notifications από Facebook & Pages Manager, Twitter, Instagram, Messenger, Hangouts, Whatsapp.

 

To κινητό βγαίνει από την πρίζα στις 8:00 κάθε πρωί. Με το V10 φόρτιζα πάντα στις 14:00-14:30, μιας κι έφτανα στο 15%

Εδώ τα πράγματα είναι η μέρα με τη βαθιά νύχτα, καθότι φορτίζω ξανά στις 18:30-19:00. Ακόμα και σκαστός να περάσω από το σπίτι εκείνη την ώρα, για ένα ντουζάκι ας πούμε, κουμπώνω για 30' και φεύγω ξανά με ένα κινητό στο 80%.

 

Ευχαριστώ θερμά φίλε dBpanos για την θετική κρίση επί όσων ανέφερα.

 

Προσωπικά δεν έχω πιάσει 5άρο ανοικτής οθόνης , υπάρχει ωστόσο δυνατότητα μέσω του μενού "προσβασιμότητας" , να μετατρέπεις κατά το δοκούν την οθόνη σε ασπρόμαυρη ( αν θέλεις να διαβάσεις ένα κείμενο ) για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση.Ασφαλώς και οι 5 ώρες , ίσως και παραπάνω να είναι εφικτές , αναλόγως την χρήση.Το συνεχόμενο browsing και φυσικά η πλοήγηση , είναι οι πλέον ενεργοβόρες χρήσεις , με βάση τα όσα έχω δει.Περιμένω το battery kit , οπότε θα δω πώς θα πάει και με την νέα μπαταρία.Πολλές φορές από μπαταρία σε μπαταρία , είναι δυνατόν να δει κάποιος διαφορές όχι αμελητέες ( και ας είναι και οι δύο εργοστασιακές ).

 

Εξαιρετική ανάλυση, στο 100% αυτών που σκέφτομαι κι εγώ! G5 vs S7 edge στο μυαλό μου

 

P.S για να είμαστε δίκαιοι LG G5 (+180 ευρώ τσέπη) vs S7 edge

 

Χαχα έτσι ακριβώς φίλε jmarousakis , εκεί που έχει πάει η τιμή δεν έχει αντίπαλο..

 

 

....................................................................................................................................................................................................................

Θηκούλα Spigen slim armor , σίγουρα θα έχει αναφερθεί και πρωτύτερα , στο νήμα.

Αρκετά ευχαριστημένος , αν και βγαίνει με κάποια δυσκολία στην αρχή.

Στα θετικά της , το ενσωματωμένο stand.

 

20160917_223736.jpg

 

20160917_223755.jpg

 

20160917_223837.jpg

 

20160917_223852.jpg

 

20160917_223901.jpg

 

20160917_223910.jpg

 

20160917_223934.jpg

 

20160917_223941.jpg

Edited by Alpha01
Link to comment
Share on other sites

+ Ραδιόφωνο + αποσπωμενη μπαταρία που δεν έχουν καμία άλλη ναυαρχίδα + μεγαλύτερη οθόνη. Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι που το προτίμησα κι εγώ.

 

Νταξ αυτά είναι λεπτομέρειες, πχ ούτε του edge την οθόνη έχει κανένα αλλά ούτε την διάρκεια στην μπαταρία του! Γενικά είναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές απ όπου κι αν τις δεις (πχ λειτουργικό G5 απλό ταχύτατο, του Samsung σου δίνει περισσότερη ομορφιά αλλά είναι πιο βαρύ και φαίνεται)

Μεγαλύτερη οθόνη δεν έχει απ του edge που ανάφερα.

Θα δείξει που θα καταλήξω...η ευρυγωνια κάμερα και τα 180 τσέπη προσωπικά με πάνε στο G5 ενώ απ την άλλη η οθοναρα και η ομορφιά με πάνε στο S7 edge

Προς το παρόν το Ζ3 καλά κρατεί κι έχω βρει και πωλητή που το περιμένει :D

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."
Link to comment
Share on other sites

+ Ραδιόφωνο + αποσπωμενη μπαταρία που δεν έχουν καμία άλλη ναυαρχίδα + μεγαλύτερη οθόνη. Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι που το προτίμησα κι εγώ.

 

 

Νταξ αυτά είναι λεπτομέρειες

Θα δείξει που θα καταλήξω...η ευρυγωνια κάμερα και τα 180 τσέπη προσωπικά με πάνε στο G5 ενώ απ την άλλη η οθοναρα και η ομορφιά με πάνε στο S7 edge

Προς το παρόν το Ζ3 καλά κρατεί κι έχω βρει και πωλητή που το περιμένει :D

 

Kαι όμως φίλε μου , κάποιοι από αυτές τις "λεπτομέρειες" , ξεκινάμε την αναζήτηση συσκευής.

Η επιλογή smartphone ( του τεχνολογικού..."τοτέμ" , ευρείας χρήσης της εποχής μας ) , τελικά αποδεικνύεται ως η πλέον "εξατομικεύμενη" καταναλωτική επιλογή της σήμερον.Διαφορετικές οι προτεραιότητες για τον καθένα.

 

Ότι και να επιλέξεις από τα δύο , ζημιωμένος δεν θα βγεις.Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου , θα σε οδηγήσει στην κατάλληλη για εσένα , επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Άμα διαβάσεις στο site του adguard αυτη η κατανάλωση που φενεται είναι ψευδή διότι όλα τα δεδομένα από τις εφαρμογές περνανε από το adguard αλλά στην ουσία δεν ξοδεύει καθόλου μπαταρία.

 

Sent from my awesome black leather LG G5

 

Συμφωνώ απολυτα τόσους μήνες χρήσης όχι μόνο σε android(2 συσκευές μάλιστα εδώ και μήνα) αλλά και χρήση σε surface(Windows) iPad(iOS) καμία επίπτωση σε κατανάλωση in real life σε σχέση με πριν το βάλω.

 

Νταξ αυτά είναι λεπτομέρειες, πχ ούτε του edge την οθόνη έχει κανένα αλλά ούτε την διάρκεια στην μπαταρία του! Γενικά είναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές απ όπου κι αν τις δεις (πχ λειτουργικό G5 απλό ταχύτατο, του Samsung σου δίνει περισσότερη ομορφιά αλλά είναι πιο βαρύ και φαίνεται)

Μεγαλύτερη οθόνη δεν έχει απ του edge που ανάφερα.

Θα δείξει που θα καταλήξω...η ευρυγωνια κάμερα και τα 180 τσέπη προσωπικά με πάνε στο G5 ενώ απ την άλλη η οθοναρα και η ομορφιά με πάνε στο S7 edge

Προς το παρόν το Ζ3 καλά κρατεί κι έχω βρει και πωλητή που το περιμένει :D

 

Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει καν σύγκριση,sorry.

Το G5 δώρο να μου το έδιναν στο κάδο ανακύκλωσης θα το πέταγα κυριολεκτικά και μπροστά στα πρόσωπα εκπροσώπων της LG μάλιστα και θα άκουγαν τα μυρια όσα.

 

Απέτυχαν σε πολλαπλούς τομείς που τα έχω αναφέρει όπου εγώ δεν συμβιβάζομαι για τις δικές μου ανάγκες και απαιτήσεις όσο χαμηλά να πέσει η τιμή του.

 

Το μοναδικό και λέω το μοναδικό που τους δίνω έναν πόντο και μου λείπει είναι στο AptX HD 24bit Bluetooth audio με το LG Tone Platinum 1100 όπου τυγχάνει να έχω 2 κομμάτια όπου η απόδοση στον ήχο είναι πραγματικά αλλού όταν το δοκίμασα σε demo unit σε κατάστημα.

 

Σε όλα τα άλλα η LG είναι κατώτερα των προσδοκιών για τις δικές μου απαιτήσεις και όχι μόνο αλλά και για flagship συσκευή.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

 

Το πήρα από ebay 3.69€... Είχα πάρει ένα 5 ευρώ από Ελλάδα αλλά είναι λίγο αργό, πολύ πιο γρήγορο από Micro USB που φορτίζα πριν αλλά αργό για type C... Οπότε είπα να δοκιμάσω το καλώδιο φίλε μου...

 

Αυτό που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου;;; έχει κανείς καμία πρόταση; έχω ένα κινέζικο για iPad λέει και καλά 3A αλλά δε δίνει με τίποτα 3Α... Τουλάχιστον με το καλώδιο που έχω Τώρα

 

Edit : άκυρο παιδιά. Είδα έχετε προτείνει πολλά σε προηγούμενα post..

Edited by DjTony
Link to comment
Share on other sites

Νταξ αυτά είναι λεπτομέρειες, πχ ούτε του edge την οθόνη έχει κανένα αλλά ούτε την διάρκεια στην μπαταρία του! Γενικά είναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές απ όπου κι αν τις δεις (πχ λειτουργικό G5 απλό ταχύτατο, του Samsung σου δίνει περισσότερη ομορφιά αλλά είναι πιο βαρύ και φαίνεται)

Μεγαλύτερη οθόνη δεν έχει απ του edge που ανάφερα.

Θα δείξει που θα καταλήξω...η ευρυγωνια κάμερα και τα 180 τσέπη προσωπικά με πάνε στο G5 ενώ απ την άλλη η οθοναρα και η ομορφιά με πάνε στο S7 edge

Προς το παρόν το Ζ3 καλά κρατεί κι έχω βρει και πωλητή που το περιμένει :D

 

Ομορφιά είχε και το V10 σε σχέση με την λιτή γραμμή του G5 αλλά υπολείπεται σε χαρακτηριστικά τα οποία όσο και να μην τα λαμβάνουμε τόσο στα υποψην παίζουν εντέλει τον καθοριστικό ρόλο τους.

 

@alextrela φαντάζομαι το LG Tone Platinum 1100 με το hi fi plus του G5 να δίνει εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να δοκιμάσω τον εν λόγω συνδυασμό :rolleyes:

 

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

     Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

          Samsung Galaxy buds live white. 

 

hqdefault.jpg

Link to comment
Share on other sites

New version: H85010I (09.26.2016)

 

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει συνέχεια "The update cannot be downloaded" !!

 

unnamed.png

 

unnamed_1.png

Link to comment
Share on other sites

Ποιας χωρας ειναι το κινητο σου?Σε ota δεν βγαζει τπτ..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

 

Link to comment
Share on other sites

Eμενα που ειναι ελληνικο δεν βγαζει ουτε σε ota ουτε σε lg bridge...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

 

Link to comment
Share on other sites

Σας ερχομαι απο μεθαυριο....:)

Johnyman

κατι ειχες αναφερει - αγορασει ενα dbrand σωστα? Δωσε κανενα Link (αν εχει καποιος το αγοραζω-πμ) γιατι σκοπευω να το κρστησω το G5! Βαρεθηκα τις αλλαγες και μιας και η καμερα φυσαει λεω να μεινω κανενα 2-3 μηνες μεχρι να δουμε κατι διαφορετικο:p

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!
Link to comment
Share on other sites

Σας ερχομαι απο μεθαυριο....:)

Johnyman

κατι ειχες αναφερει - αγορασει ενα dbrand σωστα? Δωσε κανενα Link (αν εχει καποιος το αγοραζω-πμ) γιατι σκοπευω να το κρστησω το G5! Βαρεθηκα τις αλλαγες και μιας και η καμερα φυσαει λεω να μεινω κανενα 2-3 μηνες μεχρι να δουμε κατι διαφορετικο:p

 

Aντε με το καλο!!! :) Dbrand δεν ειχα αγορασει!Χstremeskins ηταν!!Εδω εισαι!!

 

http://www.ebay.co.uk/itm/282016641684?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=580969158344&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

 

Link to comment
Share on other sites

Εκανα μέσω του LG Bridge αναβάθμιση λογισμικού από V10d και όταν τελέιωσε το τηλέφωνο από unbranded έγινε branded με έκδοση V10e

Edit:Τελικά λάθος μου από ασχετοσύνη.Εκανα επαναφορά του backup και διορθώθηκε.

Edited by nemos
Link to comment
Share on other sites

Aντε με το καλο!!! :) Dbrand δεν ειχα αγορασει!Χstremeskins ηταν!!Εδω εισαι!!

 

http://www.ebay.co.uk/itm/282016641684?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=580969158344&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 

Και πως μπαινουν αυτα τα Skins φιλε μου ?

 

Επισης για ΓΥΑΛΙ ( TEMPERED GLASS ) καμια ιδεα κανεις ρε παιδια ???? ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ .... Τρεμει η καρδια μου να το βλεπω ετσι

Link to comment
Share on other sites

Και πως μπαινουν αυτα τα Skins φιλε μου ?

 

Επισης για ΓΥΑΛΙ ( TEMPERED GLASS ) καμια ιδεα κανεις ρε παιδια ???? ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ .... Τρεμει η καρδια μου να το βλεπω ετσι

 

Ειναι κομμενα και ραμενα για το κινητο.Απλα πρεπει να τα βαλεις με προσοχη και οπου χρειαζεται διορθωση με πιστολακι!!Γυαλι εχω βαλει της nillkin και ειναι αψογο απλα δεν πιανει ολη την οθονη!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...