Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραίο Τζόνι...απόλαυσε το!

Eυχαριστω φιλε μου!!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Έφυγες για g5. Απλά έρωτας. Το καλύτερο κινητό που έχω πάρει μέχρι στιγμής!

Sent from my awesome black leather LG G5

Έτσι Γιανναρά μου :) ότι προτείνει ο Άρχων είναι λίρα εκατό :D:D

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης είναι κάτι που φαίνεται; η μετάβαση από 5.5 (g3) σε μικρότερη οθόνη (g5) είναι ενοχλητική με λίγα λόγια;

Φίλε μου έχω το g5 και το note edge ,στην καθημερινή πλέον χρήση με το g5 δεν έχει μεγάλη διαφορά όσο αφορά το μέγεθος.Και είναι ποιο βολικό στο χέρι!!

Μετα απο μια εβδομάδα συμβίωσης με το g5 μπορώ να πω οτι ειμαι στο έπακρο ικανοποιημένος

Μπαταρία με φουλ χρήση αντέχει ανετα 5 ωρίτσες η καμερα του απλα δεν παίζεται επεξεργαστής δεν κολλάει πουθενα ....

Γενικα το τηλ. Αξιζει και με το παραπάνω τα λεφτα του...

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδες καλημερα. εχει δοκιμασει καποιος το HI FI PLUS?

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

Ρε παιδιά, πήρα χτες το απόγευμα το G5 και μου έχει κάνει 4 φορές restart από μόνο του. Μία χτες χωρίς να το πειράζω όταν κατέβαζε τις εφαρμογές και μία αναβάθμιση, μία μετά από λίγο που πήγα να συνδεθώ στο twitter και πάγωσε και έκανε reboot και δύο τώρα που το έχω βάλει να φορτίσει και δεν το πειράζω καθόλου.

Και το αγόρασα επειδή πριν λίγες μέρες τα έφτυσε το G3 (bootloop).

Πόση γκαντεμιά δλδ?

Edit: Μετά το τελευταίο reboot δεν δουλεύει και το Wi-Fi με το Bluetooth. Δεν μπορώ να τα ανοίξω καν.

Έχει συναντήσει άλλος εδώ τέτοια προβλήματα? Γιατί πλέον αντί να πάρω άλλη συσκευή σκέφτομαι για επιστροφή χρημάτων. Το θέμα είναι ότι κάνενα άλλο από τις ναυαρχίδες δεν με καλύπτει και δεν ξέρω τι να κάνω.

Edited by Devil_7

Ρε παιδιά, πήρα χτες το απόγευμα το G5 και μου έχει κάνει 4 φορές restart από μόνο του. Μία χτες χωρίς να το πειράζω όταν κατέβαζε τις εφαρμογές και μία αναβάθμιση, μία μετά από λίγο που πήγα να συνδεθώ στο twitter και πάγωσε και έκανε reboot και δύο τώρα που το έχω βάλει να φορτίσει και δεν το πειράζω καθόλου.

Πόση γκαντεμιά δλδ?

παρε τηλέφωνο την LG. εδω σε κανέναν δεν έτυχε αυτό που λες

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Και μενα μου το κανε αλλα μετα απο επανεκινηση που βιαστικα να ανοιξω ενα προγραμμα και 2-3 ακομα παρομοια με σενα. Χρησιμοποιουσα το sd maid για καθαρισμο και μου κανε τσαλιμακια το κινητο. Τωρα το σβησα εβαλα την v10e εκδοση και χρησιμοποιω μονο το smart cleaning του κινητου. Δεν ξαναεμφανιστηκε. Σκεφτομαι να του κανω και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να εξαλειψω την ζημια που εκανε το sd maid.

Σαν το "κατοχικό" σύνδρομο ένα πράγμα δηλαδή... έτσι και το bootloop, σε ακολουθεί πάντα.

Στα σοβαρά τώρα, μάλλον τυχαίο είναι ή κάποια εφαρμογή στο κάνει, στη θέση σου θα έλεγα και την εφαρμογή της μπαταρίας αλλά και εσωτερικά τα pins που η μπαταρία κάθεται.

Στην τελική πήγαινε το στο Service να το δούνε και αυτοί

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Έκανα και επαναφορά αλλά τπτ. Βασικά με αυτό που έγινε και δεν μπορώ να ανοίξω wi-fi και bluetooth 99% είναι πλακέτα. Το καλό είναι ότι δουλεύω σε service και δευτέρα θα το δώσω να μου ξεχρεώσουν μία μηχανική επισκευή γιατί οι πλακέτες παίζει να είναι σε αναμονή για να πάω να πάρω άλλο σαν doa μετά από το κατάστημα.

παιδες καλημερα. εχει δοκιμασει καποιος το HI FI PLUS?

Καλημέρα, το πήρα το "φιλαράκι" και όπως και στο V10 για γίνει η πλήρες αξιοποίηση του θέλει ένα καλό σετ ακουστικών.

hqdefault.jpg

Παιδιά καλημέρα. Τζαμακι που βάζετε; πήγα να μου βάλουν σε ένα μαγαζί και στο πάνω μέρος που αρχίζει να κάνει καμπύλη το κινητό έκανε φουσκαλες. Πολλές όμως. Δε το άφησα το τζάμι εννοείται, έδωσα τόσα λεφτά δε θέλω να φαίνεται έτσι...

Καμιά ιδέα;

Επισης root χωρις να χασω εγγυηση γινεται ? αν ναι δωστε ενα link please!!!

ΥΓ. Θα σας ζαλισω λιγακι στην αρχη αλλα αξιζει, ειναι θηριο το κινητο!!!

Edited by DjTony

Καλημέρα, το πήρα το "φιλαράκι" και όπως και στο V10 για γίνει η πλήρες αξιοποίηση του θέλει ένα καλό σετ ακουστικών.[/QUO

(έχω ήδη τα ακουστικά)είμαι σε δίλημμα ποιο να πάρω απο τα δυο. V10 σε σχέση με το G5(και λιγο HTC 10)

πως σου φαίνεται το πλας στο G5? μπορείς να το αφήσεις πάνω συνέχεια?

Γενικά τις εντυπώσεις σου από τον συνδυασμό τους, σα σύνολο.

sorry αν κούρασα και αν βγαίνω off topic

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

@starxer, είχα το V10 το οποίο έχει ενσωματωμένο το dac, ακουστικά το είχα δοκιμάσει με τα mdr1 rc sony, μόνο σε λειτουργία υψηλής εμπέδωσης μπορείς να απόλαυσης το εύρος των δυνατοτήτων που έχει, το G5 συνολικά έχει καλύτερα χαρακτηριστικά γεγονός που θα λάβεις υπόψη σου

Το "φιλαράκι" κοστίζει στα 129 ευρώ (Ελλάδα) και μπορείς να το έχεις συνέχεια επάνω, μεγαλώνει στο μέγεθος και για θήκη σιλικόνης πρέπει να αγοράσεις από εξωτερικό, το hi fi plus επίσης δουλεύει και σαν εξωτερικός ενισχυτής σε υπολογιστές, για την απόκτηση και προϋπόθεση χρήσης του θέλει οποιαδήποτε ένα πολύ καλό σετ ακουστικών :)

hqdefault.jpg

Πόση γκαντεμιά δλδ?

Edit: Μετά το τελευταίο reboot δεν δουλεύει και το Wi-Fi με το Bluetooth. Δεν μπορώ να τα ανοίξω καν.

Έχει συναντήσει άλλος εδώ τέτοια προβλήματα? Γιατί πλέον αντί να πάρω άλλη συσκευή σκέφτομαι για επιστροφή χρημάτων. Το θέμα είναι ότι κάνενα άλλο από τις ναυαρχίδες δεν με καλύπτει και δεν ξέρω τι να κάνω.

Και εμένα μου έκανε εχθές ένα restart την ώρα που διάβαζα το thread έκανα scroll down την σελίδα του browser(dolphin) πάγωσε για 3 δευτερόλεπτα και μετά restart. Το έχω ένα μήνα και ήταν η πρώτη φορά, προχθές είχα εγκαταστήσει το clean master έτσι για ένα καλό καθάρισμα αλλά το απεγκατεστησα αμέσως μετά το καθάρισμα και εχθές λίγες ώρες πρίν το restart είχα εγκαταστήσει άλλη μια εφαρμογή την οποία επίσης απεγκατεστησα πρίν λίγο το λέω μπας και παίζει ρόλο. Το θέμα είναι υπό παρακολούθηση και μπορώ να πω με έχει ψιλοαγχωσει και εμένα

Παιδιά, έχω εδώ το χαλασμένο που έγραψα πιο πάνω το οποίο από περιέργεια το φόρτισα φουλ το βράδυ και το έβγαλα πριν μια ώρα. Δεν έχει κάρτα μέσα και ούτε έχω περάσει τπτ, απλά το έχω και κάθεται αφού χωρίς wi-fi δεν μπορώ να κάνω τπτ στην ουσία. Και βλέπω τώρα ότι σε μία ώρα έχει χάσει 5% μπαταρία χωρίς να το έχω ακουμπήσει. Φαντάζομαι επειδή έχει πρόβλημα έχει χάσει τόσο πολύ, έτσι? Δεν έχει τόσο κακή αυτονομία?

Εσάς με wi-fi ανοιχτό κτλ στην αναμονή πόσο χάνει περίπου την ώρα?

Επίσης γενικά η always-on display καταναλώνει αρκετή μπαταρία?

Edited by Devil_7

Παιδιά, έχω εδώ το χαλασμένο που έγραψα πιο πάνω το οποίο από περιέργεια το φόρτισα φουλ το βράδυ και το έβγαλα πριν μια ώρα. Δεν έχει κάρτα μέσα και ούτε έχω περάσει τπτ, απλά το έχω και κάθεται αφού χωρίς wi-fi δεν μπορώ να κάνω τπτ στην ουσία. Και βλέπω τώρα ότι σε μία ώρα έχει χάσει 5% μπαταρία χωρίς να το έχω ακουμπήσει. Φαντάζομαι επειδή έχει πρόβλημα έχει χάσει τόσο πολύ, έτσι? Δεν έχει τόσο κακή αυτονομία?

Εσάς με wi-fi ανοιχτό κτλ στην αναμονή πόσο χάνει περίπου την ώρα?

Επίσης γενικά η always-on display καταναλώνει αρκετή μπαταρία?

Εαν ξαναπερναγες τη ρομ;

Εαν ξαναπερναγες τη ρομ;

Θα το κάνω άυριο στη δουλειά αλλά όπως και να'χει θα πάω για αντικατάσταση.

Πάμε για ρεκόρ σήμερα. Φωτεινότητα αυτόματο με WiFi και συγχρονισμό ανοιχτό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/3ddfe7ac441e5699c35a8287e21f5596.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/1a7100963546ff0acfba74c00cf1ad0d.jpg

Sent from my awesome black leather LG G5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τι κλειδί που φέρεται είναι από vpn σύνδεση;

Τι κλειδί που φέρεται είναι από vpn σύνδεση;

Βλεπω να εχει το Adguard ο φίλος, οποτε από εκει είναι.