sokos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Nillkin Tempered Pro 2.5 απο ebay. Τελικά όμως καμια δεν εφάπτεται τέλεια λόγω καμπυλότητας της οθόνης. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το ξαβαρωτησα αλλά δεν με απάντησε κάνεις. Από tempered glass τι έχεται βάλει? Sent from my awesome titan LG G5 Nillkin Tempered Pro 2.5 απο ebay. Τελικά όμως καμια δεν εφάπτεται τέλεια λόγω καμπυλότητας της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Το πανω μέρος δεν το καλύπτει το συγκεκριμένο. Πάλι θα υπάρξει θέμα? Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Άλλα προτερήματα το s6 άλλα το g5.Αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα η οθόνη και δίνεις βάση στις φωτογραφίες προσωπικά θα επέλεγα g5 έχει και πιο σύγχρονο επεξεργαστή. Πιο πολύ κάμερα.. το έχετε ξαναρωτησει αλλά από μπαταρία πως παει; Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Από αυτά που διαβάζω αν και 2.800mah συμπαθητικά θα έλεγα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Η μπαταρία του δεν έχει καμία σχέση με g4 και v10. Μακράν καλύτερη. Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ωραία γιατί για τα λεφτά του φαίνεται κλοπή.. για φίλη είναι αλλά ερωτεύτηκε το s6 (προφανώς λόγω εμφάνισης) και ήθελα να δω αν όντως αξίζει να την παροτρυνω για g5 στην ίδια περίπου τιμή. Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBril Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα! Σκέπτομαι σοβαρά να αγοράσω αύριο ή μεθάυριο το κινητό. Η τιμή του για τα specs είναι πολύ δελεαστική. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ (xdadevelopers κλπ.) ότι έχει πρόβλημα με το GPS ( http://forum.xda-developers.com/lg-g5/help/gps-issues-t3358726 ). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο? Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το GPS? Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Κανένα πρόβλημα σε εμένα το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα! Σκέπτομαι σοβαρά να αγοράσω αύριο ή μεθάυριο το κινητό. Η τιμή του για τα specs είναι πολύ δελεαστική. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ (xdadevelopers κλπ.) ότι έχει πρόβλημα με το GPS ( http://forum.xda-developers.com/lg-g5/help/gps-issues-t3358726 ). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο? Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το GPS? Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης. Κάτι πλοηγήσεις που έχω κάνει,μιση ώρα η μακρυνότερη, δεν είχα πρόβλημα. Κλειδώνει άμεσα. Και γω διάβασα κάτι τέτοια στο xda σε αυτούς που παίζουν Pokemon go, Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα! Σκέπτομαι σοβαρά να αγοράσω αύριο ή μεθάυριο το κινητό. Η τιμή του για τα specs είναι πολύ δελεαστική. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ (xdadevelopers κλπ.) ότι έχει πρόβλημα με το GPS ( http://forum.xda-developers.com/lg-g5/help/gps-issues-t3358726 ). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο? Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το GPS? Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης. Και εγω θα σου πω οτι δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα με το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καποιος μπορει να κανει ενα μινι ρεβιου(σικ) και να μας πει πχ το καπακι της μπαταριας αν παρουσιαζει τζογο η κατι για την οθονη.γενικα χωρις εξεζητημενη παρουσιαση γιατι θα βοηθηθουμε οσοι σκεφτομαστε την αγορα του.ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλημέρα. Ένα antutu από χθες με 100+ εφαρμογές εγκατεστημενες. Θηρίο η κινηταρα! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/09efaa41aee28058ebd429764bf28a23.jpg Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Καλημέρα. Ένα antutu από χθες με 100+ εφαρμογές εγκατεστημενες. Θηρίο η κινηταρα! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/09efaa41aee28058ebd429764bf28a23.jpg Sent from my awesome titan LG G5 Απορώ και μάλιστα είδα και καταχώρηση στο antutu με τέτοια νούμερα, δηλ στις 130k. Εμένα όσες φορές το έχω εκτελέσει είμαι στις 100k. Ίσως παίζει ρόλο το adguard και antivirus pro. Τι να πω :) Edited September 12, 2016 by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Το antivirus pro βλαλτω.Αdguard εχω και εγω αλλα το ειχα κλεισει για το τεστ.Το εχω τρεξει βεβαια και με adguard και δεν ειδα διαφορες Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Όλα λιγο πολυ εκει στα 130+ παίζουν... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Λιγο που τεσταρα την καμερα του g5 ειναι 2-3 σκαλια καλυτερη απο του v10.Δεν ξερω αμα παιζει ρολο το software η και ο sensor..Επισης βιντεο καλυτερο και η ευρυγωνια καμερα του απλα σπερνει. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αχ βάχ αυτός ο υπέρ ευρυγωνιος...απόλαυσε το Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ειχε ηδη γινει μια ομαδα για greek community v10 στο facebook.Tωρα εκανα μια ομαδα για G5 οποιος θελει μπαινει να τα λεμε και εκει!! :) https://www.facebook.com/groups/182561825504859/ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπερα σε ολους μια ερωτηση, πως γινεται να απενεργοποιησουμε εντελως το wifi δηλαδη να μην ανοιγει μονο του?εγω θελω να μπαινω στο δυκτιο μονο με 3g η 4g και ξαφνικα εκει που ολα ειναι καλα πεταγεται το wifi και συνδεεται μονο του, υπαρχει λυση? Sent from my LG-H850 using Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπερα σε ολους μια ερωτηση, πως γινεται να απενεργοποιησουμε εντελως το wifi δηλαδη να μην ανοιγει μονο του?εγω θελω να μπαινω στο δυκτιο μονο με 3g η 4g και ξαφνικα εκει που ολα ειναι καλα πεταγεται το wifi και συνδεεται μονο του, υπαρχει λυση? Sent from my LG-H850 using Tapatalk 2 Αν έχεις απενεργοποιημενο το WiFi στη μπάρα ειδοποιησεων πάλι παρακαμπτει την συνδέση μέσω δεδομένων και συνδέεται σε δίκτυο WiFi??? Δεν μου ακούγεται και πολύ φυσιολογικό αυτό Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordCat Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους μια ερωτηση, πως γινεται να απενεργοποιησουμε εντελως το wifi δηλαδη να μην ανοιγει μονο του?εγω θελω να μπαινω στο δυκτιο μονο με 3g η 4g και ξαφνικα εκει που ολα ειναι καλα πεταγεται το wifi και συνδεεται μονο του, υπαρχει λυση? Sent from my LG-H850 using Tapatalk 2 ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/αριθμός κατασκευής για να ενεργοποιήσης τις ρυθμίσεις προγραμματιστή που λογικά τις έχεις ενεργοποιήσει... γιατί έχει αλλαχτεί πιθανόν η παρακάτω ρύθμιση. Στις επιλογές προγραμματιστή/δικτύωση/Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση περιαγωγής Wi-fi Υπάρχει ρύθμιση και για το αντίθετο βέβαια. Πάντως η κάμερα σπέρνει και μεσημεριάτικα σε τοπία με manual, αν είχε και η κάμερα αντίστοιχο λογισμικό θα ήταν τέλεια. Οι φωτογραφίες με τον ευρυγώνιο μέσα στο σπίτι είναι το κάτι άλλο καταγράφει σχεδόν τα πάντα αν ήμουν μεσίτης μόνο το LG G5 στον ευρυγώνιο θα δούλευα :) Edited September 12, 2016 by LordCat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasantho Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Nillkin Tempered Pro 2.5 απο ebay. Τελικά όμως καμια δεν εφάπτεται τέλεια λόγω καμπυλότητας της οθόνης. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nillkin Tempered Pro 2.5 απο ebay. Τελικά όμως καμια δεν εφάπτεται τέλεια λόγω καμπυλότητας της οθόνης. Καλημέρα μιας και μιλάμε για αξεσουάρ ψάχνω για θήκη σιλικόνης αλλά να είναι λεπτή και να μην επηρεάζει τον όγκο του κινητού δεκτά όλα τα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ψάξε για nillkin nature φίλε μου. Αυτή παρειγγειλα και εγώ σε γκρι. Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasantho Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Τσιμπησα μια κοκκινη, πολύ κυριλέ :) http://www.ebay.co.uk/itm/262411874405 Καλημέρα και από εμένα, κάτι από Ελλάδα σε σιλικόνη λεπτή έχουμε? να μην αυξάνει όμως τον όγκο του κινητού. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα και από εμένα, κάτι από Ελλάδα σε σιλικόνη λεπτή έχουμε? να μην αυξάνει όμως τον όγκο του κινητού. Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα :) αυτήν πήρα http://www.skroutz.gr/s/9629665/Nillkin-Nature-TPU-Transparent-LG-G5.html Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts