Jump to content

vasantho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasantho

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

vasantho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. vasantho

    LG G5

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Άρα πρέπει σιγά σιγά και με προσοχή να την αφαιρέσω γιατί δεν έχει κάποιο "αυτάκι" για να την τραβήξω.Επίσης θα ήθελα επί της ευκαιρίας να ρωτήσω πως μπορώ να δω από ποια χώρα προέρχεται το κινητό, υπάρχει κάποια εφαρμογή στο App-Store? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.:)
  2. vasantho

    LG G5

    Καλημέρα στην παρέα και από εμένα, κάτοχος και εγώ πλέον του LG G5 TITAN εδώ και 3 ημέρες, θα ήθελα να κάνω μία σχετικά "άσχετη" ερώτηση, στην οθόνη υπάρχει μεμβράνη που πρέπει να αφαιρέσεις γιατί μου φαίνεται ότι υπάρχει. :(
  3. vasantho

    LG G5

    Ευχαριστώ φίλος:) κάτι τέτοιο έψαχνα. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ φίλε:)
  4. vasantho

    LG G5

    Καλημέρα και από εμένα, κάτι από Ελλάδα σε σιλικόνη λεπτή έχουμε? να μην αυξάνει όμως τον όγκο του κινητού. Ευχαριστώ πολύ.
  5. vasantho

    LG G5

    Καλημέρα μιας και μιλάμε για αξεσουάρ ψάχνω για θήκη σιλικόνης αλλά να είναι λεπτή και να μην επηρεάζει τον όγκο του κινητού δεκτά όλα τα link
  6. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:1)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 2)ΤΟ WatchDog Lite ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΟΙΚΙΩΘΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
×
×
  • Create New...