Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Υπάρχει εφαρμογη για το g5 που να κόβει τις διαφημισεις στο internet? Adguard. Θα βρεις το σχετικό apk στο Google. Λειτουργεί άψογα ακόμα και σε unrooted συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Τελικά δουλεύει μια χαρά ή δεν σ ακούνε; Μας μπέρδεψες.. Μονο στην αρχη της κλησης δεν ξερω καποιοι λενε δνε με ακουνε καποιοι με ακουνε ισως και να ναι προβλημα των γραμμων ή των παροχων. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ίσως βιάζεσαι να μιλήσεις αγορινα. Δοκιμασε να απαντας και να ξεκινας την ομιλια σου μετα απο 1 δευτερολεπτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Γεια σας παιδια ειμαι κατοχος ενος lg g5 και πιο πριν ειχα και lg g4.Στο αυτοματο το lg g5 με απογοητευσε σε σχεση με το lg g4 τι εννοω οταν κανω zoom σε μια φωτο η φωτο ειναι δεν ειναι τοσο καθαρη και θολωνει περισσοτερο σε σχεση παντοτε με το lg g4.Ηθελα να ρωτησω εαν το εχει παρατηρησει κανεις η μηπως ειναι ιδεα μου Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γεια σας παιδια ειμαι κατοχος ενος lg g5 και πιο πριν ειχα και lg g4.Στο αυτοματο το lg g5 με απογοητευσε σε σχεση με το lg g4 τι εννοω οταν κανω zoom σε μια φωτο η φωτο ειναι δεν ειναι τοσο καθαρη και θολωνει περισσοτερο σε σχεση παντοτε με το lg g4.Ηθελα να ρωτησω εαν το εχει παρατηρησει κανεις η μηπως ειναι ιδεα μου Βασικά δεν είχα G4 για να συγκρίνω, αλλά εσυ που έχεις, βγάλε το ίδιο ακριβώς θέμα την ίδια ώρα με το G5 και G4 και σύγκρινε τις ίδιες φωτογραφίες. Ακόμα, έχε υπόψιν σου ότι η wide angle camera δεν είναι για πολλά πολλα ζουμ. είναι μονο 8ΜΡ και αν καταλάθος είσαι στην Wide angle camera τότε για αυτό σου φαίνεται χάλια το ζουμ. Δεν είναι δυνατόν να είναι χειρότερη αφου είναι το ίδιο ακριβως hardware-φακος με του G4. Λογικά θα είναι λίγο καλύτερη η επεξεργασία στο νέο λογισμικό του G5, αλλά αφου βλέπεις τόσο μεγάλη διαφορά , μάλον θα μπερδεύτηκες με τις 2 κάμερες. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ είχα g4 πριν. Δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας και τώρα χρησιμοποιώ σχεδόν μόνο την ευρυγώνια γιατί είναι κατι το καινούργιο και μου αρέσει. Πάντως αυτό που μπορώ να πω ότι το g4 σίγουρα δε βγάζει χειρότερες φωτογραφίες Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ είχα g4 πριν. Δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας και τώρα χρησιμοποιώ σχεδόν μόνο την ευρυγώνια γιατί είναι κατι το καινούργιο και μου αρέσει. Πάντως αυτό που μπορώ να πω ότι το g4 σίγουρα δε βγάζει χειρότερες φωτογραφίες Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμμ να γιατί δεν εχει καλο ζουμ.... καλά το μάντεψα! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ρε παιδιά, επειδή πολλά ακούγονται για την φωτεινότητα, μήπως έχει κάνεις καμία ναυαρχίδα ακόμα, εκτός από το g5 , να βάλει και το g5 και την άλλη ναυαρχίδα στο τέρμα φωτεινότητα, να βγ καλεί μία φωτο, να δούμε αν τελικά έχει ή δεν έχει θέμα; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ρε παιδιά, επειδή πολλά ακούγονται για την φωτεινότητα, μήπως έχει κάνεις καμία ναυαρχίδα ακόμα, εκτός από το g5 , να βάλει και το g5 και την άλλη ναυαρχίδα στο τέρμα φωτεινότητα, να βγ καλεί μία φωτο, να δούμε αν τελικά έχει ή δεν έχει θέμα; Παιδιά έχω κάνει σύγκριση με οp3 και S7 EDGE,θα σας πω τι γινεται: στην οθόνη του κινητού η φωτογραφίες φαίνονται πιο καθαρές στα amoled οθόνες, αλλά εάν στείλεις το φώτο του G5 σε amoled οθόνη είναι πιο καθαρές. Μία που είχα και G4 η φωτογραφίες του G4 και G5 έχουν μικρές διάφορες. Γνώμη μου το G4 έχει πάρα πολύ κάμερα ακόμα και για κινητο που έχει κλείσει πάνω από 1 χρόνο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Για αυτό δεν κουνιέμαι απ το τεσσάρι...απροβλημάτιστο μακάρι να παραμείνει μιας και το παντρεύτηκα όπως οι περισσότεροι πια εφόσον λειτουργεί κανονικά είναι πολύ πολύ καλό ακόμα και σήμερα! Πάντως και το 5 έχει απαξιωθεί λόγω της όλης κατάστασης με το 4 και είναι κρίμα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδιά έχω κάνει σύγκριση με οp3 και S7 EDGE,θα σας πω τι γινεται: στην οθόνη του κινητού η φωτογραφίες φαίνονται πιο καθαρές στα amoled οθόνες, αλλά εάν στείλεις το φώτο του G5 σε amoled οθόνη είναι πιο καθαρές. Μία που είχα και G4 η φωτογραφίες του G4 και G5 έχουν μικρές διάφορες. Γνώμη μου το G4 έχει πάρα πολύ κάμερα ακόμα και για κινητο που έχει κλείσει πάνω από 1 χρόνο Όχι, δεν με κατάλαβες. Εννοώ να βγάλει φωτο τις οθόνες, για να δούμε Ποιο έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γενικα απο τις αποψεις καταλαβα οτι υπαρχει μια μκρη διαφορα προς το καλυτερο στην επεξεργασια φωτο εννοω προς την μερια του lg g4.Δεν λεω το g5 οτι ειναι χαλια αλλα νομιζω στο πολυ ζουμ φαινεται λιγο πιο καθαρα στο lg g4 Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisG96 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράζω αυτήν την συσκευή, και θέλω να την πάρω από σκρουτζομαγαζο, έψαξα λιγάκι και κατεληξα σε δύο καταστήματα, το kaizer store ή το kaizershop? Ααα και ακόμα τι διαφορετικό έχουν οι συσκευές από σκρουζομαγαζα και είναι έως και 100€ κάτω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Και τα δύο καταστήματα είναι γνωστά και θεωρούνται αξιόπιστα. Η διαφορά στην τιμή έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτές οι συσκευές δεν εισάγονται από την LG Hellas αλλά προορίζονται για άλλες ευρωπαϊκές χώρες (καλό είναι να το επιβεβαιώσεις αυτό για να έχεις εγγύηση) και εισάγονται κατευθείαν από το εκάστοτε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Όχι, δεν με κατάλαβες. Εννοώ να βγάλει φωτο τις οθόνες, για να δούμε Ποιο έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα Πιο καλή οθόνη είδα στο S7 και op3 προσωπικά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Πιο καλή οθόνη είδα στο S7 και op3 προσωπικά Καθαρά υποκειμενικό, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Η amoled είναι άλλο πράγμα. Αλλά και πάλι, κανείς που να έχει και 2η φετινή ναυαρχίδα, θα μπορούσε να κάνει τον κόπο; @ccypruss000, αν θυμάμαι καλά, έχεις 3 ναυαρχίδες, 2 φετινές, και 1 περσινή. Θα μπορούσες να ανεβάσεις καμιά φώτο με G5 vs S7 φωτεινότητα; Για να δούμε αν τελικά έχουν δίκιο όλοι αυτοί που μπαίνουν και αναφέρουν τα αρνητικά του G5, και συγκαταλέγουν και την φωτεινότητα σε αυτά. Edited July 18, 2016 by THD ; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisG96 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Και τα δύο καταστήματα είναι γνωστά και θεωρούνται αξιόπιστα. Η διαφορά στην τιμή έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτές οι συσκευές δεν εισάγονται από την LG Hellas αλλά προορίζονται για άλλες ευρωπαϊκές χώρες (καλό είναι να το επιβεβαιώσεις αυτό για να έχεις εγγύηση) και εισάγονται κατευθείαν από το εκάστοτε κατάστημα. Οκ ευχαριστώ, τι προβλήματα μπορούν να μου διμιουργηθουν άμα είναι από έξω ? Γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να δημιουργηθουν διάφορα προβλήματα στο λογισμικό. ισχύουν ή φήμες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Στο λογισμικό μάλλον θα μιλάς για branded συσκευές. Σε επικοινωνία σου με το κατάστημα ζήτησε απλά να είναι unbranded, δηλαδή να μην προέρχεται από πάροχο του εξωτερικού, αλλά και πάλι όχι ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να σε νοιάζει πραγματικά είναι να είναι ευρωπαϊκή συσκευή για να έχεις εγγύηση στη χώρα μας, τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Για αυτό δεν κουνιέμαι απ το τεσσάρι...απροβλημάτιστο μακάρι να παραμείνει μιας και το παντρεύτηκα όπως οι περισσότεροι πια εφόσον λειτουργεί κανονικά είναι πολύ πολύ καλό ακόμα και σήμερα! Πάντως και το 5 έχει απαξιωθεί λόγω της όλης κατάστασης με το 4 και είναι κρίμα... To 5άρι έχει απαξιωθεί για τους δικούς του λόγους... - Το πρώτο αρθρωτό χωρίς ουσιαστική υποστήριξη από την LG - Μεταλλική κατασκευή που παραπέμπει σε πλαστικό - Θέμα συναρμογής στα αφαιρούμενα μέρη - Μπαταρία για κλάματα Τα πράγματα φυσικά χειροτέρεψαν μιας και οι μνήμες από το G3 και το G4 είναι ακόμα νωπές... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εγώ είμαι σε v10 και το σκέφτομαι για g5 αλλά δεν μπορεί να με πείσει για να το αλλάξω.... Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Πιο καλή οθόνη είδα στο S7 και op3 προσωπικά Γιαννη η αναλυση του G5 του δινει το πλεονεκτημα, συγκριτικα με την amoled του oneplus 3. Αν δουλεψεις καμια βδομαδα το oneplus και πας στο G5, θα νομιζεις οτι πηγες στο γιατρο και σου εδωσε γυαλια μυωπιας και πλεον τα βλεπεις ολα πεντακαθαρα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το θαβουνε γιατι τους αρεσει φιλε μου. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λεει μια παροιμια. Φιλέ μου,δε ξέρω τι κάνουν οι άλλοι χρήστες,όμως προσωπικά,αν μου άρεσε,θα το είχα ήδη στα χέρια μου.δε με κολλάνε τα κάτω από 400 ευρώ πού κοστίζει η συσκευή,οταν παίρνω συσκευές πού κοστίζουν πολύ περισσότερο. Ομως ασχετα ότι δε με τρελαίνει και τόσο από θέμα εμφάνισης,την αυτονομία του πλέον,δε μπορώ να την αντέξω και να την δεχτώ. Οπως επίσης το γεγονός ότι όσα g5 κι αν έχω δει,έχουν έστω και μικρό θέμα με bleeding στην οθόνη. Χώρια ότι εχει βουίξει όλο το ιντερνέτ,xda και βάλε.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 @ccypruss000, αν θυμάμαι καλά, έχεις 3 ναυαρχίδες, 2 φετινές, και 1 περσινή. Θα μπορούσες να ανεβάσεις καμιά φώτο με G5 vs S7 φωτεινότητα; Για να δούμε αν τελικά έχουν δίκιο όλοι αυτοί που μπαίνουν και αναφέρουν τα αρνητικά του G5, και συγκαταλέγουν και την φωτεινότητα σε αυτά. Καλησπερα φιλε μου και καλο μεσημερι δεν ειχα ιντερνετ απο το πρωι λογο διακοπη ρευματος στην περιοχη μου και τωρα μου ηρθε. Θες να ανεβασε φωτογραφιες τις ιδιες απο το G5 και το S7 εδω στο νημα ; Επισης επιβεβαιωνω και εγω χωρις καμια αμφισυζητηση οτι το G5 κατω απο τον ηλιο χαλιεται η εικονα της φωτεινοτητας και δεν βγαζει καλες φωτογραφιες σε αντιθεση με τα S6 Edge Plus και το S7. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπερα φιλε μου και καλο μεσημερι δεν ειχα ιντερνετ απο το πρωι λογο διακοπη ρευματος στην περιοχη μου και τωρα μου ηρθε. Θες να ανεβασε φωτογραφιες τις ιδιες απο το G5 και το S7 εδω στο νημα ; Επισης επιβεβαιωνω και εγω χωρις καμια αμφισυζητηση οτι το G5 κατω απο τον ηλιο χαλιεται η εικονα της φωτεινοτητας και δεν βγαζει καλες φωτογραφιες σε αντιθεση με τα S6 Edge Plus και το S7. Καλησπέρα και σε εσένα. Εννοώ να βάλεις το g5 δίπλα στο s7, να βάλεις και τα 2 τέρμα φωτεινότητα, και να τα φωτογραφίσεις με το S6 edge+. Στη φώτο δηλαδή να φαίνεται το g5 δίπλα στο s7. Για να δούμε και τελικά τι ισχύει. Στο thread εδώ όλοι λένε "μια χαρά φωτεινότητα" και "πρέπει να είσαι τυφλός για να μην βλέπεις". Σε όλα τα review πάλι λένε πως η φωτεινότητα είναι ένα χάλι. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπέρα και σε εσένα. Εννοώ να βάλεις το g5 δίπλα στο s7, να βάλεις και τα 2 τέρμα φωτεινότητα, και να τα φωτογραφίσεις με το S6 edge+. Στη φώτο δηλαδή να φαίνεται το g5 δίπλα στο s7. Για να δούμε και τελικά τι ισχύει. Στο thread εδώ όλοι λένε "μια χαρά φωτεινότητα" και "πρέπει να είσαι τυφλός για να μην βλέπεις". Σε όλα τα review πάλι λένε πως η φωτεινότητα είναι ένα χάλι. To πρόβλημα΄δεν είναι η φωτεινότητα από ότι έχω καταλάβει, αλλά ο κόφτης φωτεινότητας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts