jpol2410 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 σκεφτομαι πολυ να το παρω...εχω δει αρκετα review και μου αρεσει...αλλα δεν γραφει κανεις απο εδω τιποτα γι αυτο...και με κολλαει λιγο να δωσω το iphone 6s που εχω για να το παρω... Καλύτερα να πάρεις το v10 πάρα το g5 που δυστυχώς για φέτος δεν κάνει την διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Πάντως από αυτά που διάβασα στο ίντερνετ οι πωλήσεις του είναι διπλάσια επάνω σε συγκριση με αυτές του g4. Εχει πολύ καλύτερες προοπτικές και θα ανεβάσει την κερδοφορία της LG. Αυτά για έξω.. Όχι για εδώ. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 και εδω ενα συγκριτικο http://www.gsmarena.com/lg_g5_vs_samsung_galaxy_s7-review-1433p8.php Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rispa Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 1000 φορες το g5 παρα το s7 προσωπική αποψη παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Γιατι φιλε μου εισαι τοσο απολυτος; Κατοχος τελευταια lg κινητών παρολα αυτα το s7 το θεωρω φοβερο κινητο. Μαζι με την έκδοσή του την edge. Το g5 δυνατο κινητο αλλα εμενα τουλαχιστον αισθητικα δεν μου αρεσει. Επισης τελευταια η lg τις χαζομαρες της τις κανει με τις ναυαρχίδες της. Ειτε σε ποιότητα κατασκευης ειτε σε software. Edited April 29, 2016 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Βαγγο στο Amazon με ενδοκοινοτικο πλέον βγαίνει στα 500 μαζί με τα έξοδα αποστολής... Συμφωνώ μαζί σου, δεν πρέπει να πουλάει σχεδόν καθόλου... Στο τέλος Μαΐου εύκολα στο σκρουτζ στα 500 και μεταχειρισμενο κοντά στα 400... Nikos from s7 edge Εκεί θα παίξει Νικολα, ακριβώς, στα 500 σε ένα μήνα από τώρα σκρουτζ. Για την ώρα οι πωλήσεις είναι τραγικές, θα δεις σφραγισμένα στα 580 σε αγγελίες και δεν πουλιούνται με τίποτα. Κι όλα αυτα όταν μιλάμε για μια ολοκαίνουρια ναυαρχίδα. Όπως ακριβώς είχα προβλέψει σε σχετικό νήμα στο φορουμ, 1 μήνα πριν . Κρίμα για την lg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Εγώ πάλι φίλε μου δεν το θεωρώ ανώτερη συσκευή από το v10 και πίστεψε με το περίμενα πως και πως να βγει...Δυστυχώς για την LG λείπουν βασικά πράγματα που το v10 τα έχει. Το μόνο που το σώζει είναι η 2η κάμερα, αλλά και πάλι χάνει στο οτι δεν έχει manual video. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν τρολλαρω, αλλά γιατί προτιμάς το v10 από το g5? Τι λείπει στο g5? Εγώ που είμαι κάτοχος του g3, σκέφτομαι έντονα τη μετάβαση. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edit: είδα ότι απαντησες Edited April 29, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Φίλε μου πίστεψε με κι εγώ που είμαι κάτοχος του v10 σκέφτομαι έντονα την μετάβαση...το θέμα είναι ότι ενώ με ψήνει τρέλα η δεύτερη κάμερα πίσω και αυτά που μπορεί να κάνει, με χαλάνε πολλά περισσότερα πράγματα και με κάνουν προς το παρόν να κρατιέμαι. Πέρα από το ότι το μέγεθος του για την οθόνη που έχει είναι τραγικό και έχει χάσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα που είχαν τα g2,g3 και λιγότερο αλλά υπαρκτό το g4, υπάρχουν και άλλα σε σχέση με το v10. Έλλειψη manual video, έλλειψη εν έτη 2016 full hd video στα 60fps, έλλειψη hi fi dac, μικρή οθόνη για εμάς που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα G3,G4, flex 1, flex 2 (τα είχα όλα) , έλλειψη των κουμπιών απο πίσω για αυξομείωση της έντασης του ήχου, κάτι που ακούγεται μικρό, αλλά ήταν το σήμα κατατεθέν της LG και μας είχε βολέψει όλους. Αδικαιολόγητες αφαιρέσεις στο software όπως dual window κλπ... Συνολικά λοιπόν βλέπεις κι εσύ με επιχειρήματα ότι δεν είναι ακριβώς το step forward που περίμενα από μια εταιρία με φοβερή τόλμη και innovation τα τελευταία χρόνια. Σου ξαναλέω, λογικά θα το πάρω γιατί είμαι . Αλλά πίστεψε με, αν εγώ ο άρρωστος κρατιέμαι, οι υπόλοιποι στρέφονται ήδη αλλού ακόμη και στο v10, το οποίο είναι ότι πιο πλήρες έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρία και απο τα πιο πλήρη κινητά ever. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Το g5 είναι το m9 του 2016 & ο νοών νοειτω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Φίλε μου πίστεψε με κι εγώ που είμαι κάτοχος του v10 σκέφτομαι έντονα την μετάβαση...το θέμα είναι ότι ενώ με ψήνει τρέλα η δεύτερη κάμερα πίσω και αυτά που μπορεί να κάνει, με χαλάνε πολλά περισσότερα πράγματα και με κάνουν προς το παρόν να κρατιέμαι. Πέρα από το ότι το μέγεθος του για την οθόνη που έχει είναι τραγικό και έχει χάσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα που είχαν τα g2,g3 και λιγότερο αλλά υπαρκτό το g4, υπάρχουν και άλλα σε σχέση με το v10. Έλλειψη manual video, έλλειψη εν έτη 2016 full hd video στα 60fps, έλλειψη hi fi dac, μικρή οθόνη για εμάς που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα G3,G4, flex 1, flex 2 (τα είχα όλα) , έλλειψη των κουμπιών απο πίσω για αυξομείωση της έντασης του ήχου, κάτι που ακούγεται μικρό, αλλά ήταν το σήμα κατατεθέν της LG και μας είχε βολέψει όλους. Αδικαιολόγητες αφαιρέσεις στο software όπως dual window κλπ... Συνολικά λοιπόν βλέπεις κι εσύ με επιχειρήματα ότι δεν είναι ακριβώς το step forward που περίμενα από μια εταιρία με φοβερή τόλμη και innovation τα τελευταία χρόνια. Σου ξαναλέω, λογικά θα το πάρω γιατί είμαι . Αλλά πίστεψε με, αν εγώ ο άρρωστος κρατιέμαι, οι υπόλοιποι στρέφονται ήδη αλλού ακόμη και στο v10, το οποίο είναι ότι πιο πλήρες έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρία και απο τα πιο πλήρη κινητά ever. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα εγώ σκέφτομαι το εξής: 1. Αφού θα το ρουταρω το κινητό, λογικά όλα αυτά τα καλούδια που λείπουν θα υλτα βάλουν σε custom rom. 2. Από το g3 νομίζω ότι αξίζει περισσότερο η μετάβαση σε g5 πάρα σε v10 μιας και το v10 είναι ήδη 1 χρόνου συσκευη. Στα μείον με προβλημάτισε το κούμπωμα της μπαταρίας μιας και σε παρόμοια κινητά που είχα με τέτοιο κούμπωμα μετά από λίγο χάλασε και πότε δεν πατάμε καλά η μπαταρία ποτέ κουνιοταν και έσβησε κλπ κλπ. Με προβλημάτισε η οθόνη. Ζούσα με note 2 και το g3 ήδη μου φαίνεται μικρό.. Δεν ξέρω η μπαταρία του πως πάει.. Στα + η κάμερα πρέπει να είναι πολύ μπροστά. Επίσης το όλο μου θέμα είναι να βρω σε τι κινητό θα πάω σαν αντικατάσταση του g3.. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κοίτα εγώ σκέφτομαι το εξής: 1. Αφού θα το ρουταρω το κινητό, λογικά όλα αυτά τα καλούδια που λείπουν θα υλτα βάλουν σε custom rom. 2. Από το g3 νομίζω ότι αξίζει περισσότερο η μετάβαση σε g5 πάρα σε v10 μιας και το v10 είναι ήδη 1 χρόνου συσκευη. Στα μείον με προβλημάτισε το κούμπωμα της μπαταρίας μιας και σε παρόμοια κινητά που είχα με τέτοιο κούμπωμα μετά από λίγο χάλασε και πότε δεν πατάμε καλά η μπαταρία ποτέ κουνιοταν και έσβησε κλπ κλπ. Με προβλημάτισε η οθόνη. Ζούσα με note 2 και το g3 ήδη μου φαίνεται μικρό.. Δεν ξέρω η μπαταρία του πως πάει.. Στα + η κάμερα πρέπει να είναι πολύ μπροστά. Επίσης το όλο μου θέμα είναι να βρω σε τι κινητό θα πάω σαν αντικατάσταση του g3.. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Για το 1) Σιγουρέψου πρώτα ότι μπορείς να ρουταρεις χωρίς να χάσεις εγγύηση. Αλλιώς φυσικά δεν τίθεται θέμα, θέλει πολύ θάρρος να θυσιάσει κάποιος την εγγύηση σε lg :p 2) Το v10 έχει 6 μήνες διάφορα με το g5. Αλλά είναι και άλλη κατηγορία. Για το κούμπωμα οφείλει να είναι άριστο. Στην πράξη μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Άρα και η LG οφείλει να δώσει κάτι αντίστοιχο. Η κάμερα όντως πρέπει να είναι κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Κοίτα εγώ σκέφτομαι το εξής: 1. Αφού θα το ρουταρω το κινητό, λογικά όλα αυτά τα καλούδια που λείπουν θα υλτα βάλουν σε custom rom. 2. Από το g3 νομίζω ότι αξίζει περισσότερο η μετάβαση σε g5 πάρα σε v10 μιας και το v10 είναι ήδη 1 χρόνου συσκευη. Στα μείον με προβλημάτισε το κούμπωμα της μπαταρίας μιας και σε παρόμοια κινητά που είχα με τέτοιο κούμπωμα μετά από λίγο χάλασε και πότε δεν πατάμε καλά η μπαταρία ποτέ κουνιοταν και έσβησε κλπ κλπ. Με προβλημάτισε η οθόνη. Ζούσα με note 2 και το g3 ήδη μου φαίνεται μικρό.. Δεν ξέρω η μπαταρία του πως πάει.. Στα + η κάμερα πρέπει να είναι πολύ μπροστά. Επίσης το όλο μου θέμα είναι να βρω σε τι κινητό θα πάω σαν αντικατάσταση του g3.. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Ρουτ και lg = χαμένη εγγύηση φίλε μου. Ως τώρα αν εξαιρέσεις το flex 1 σε οοοολα τα άλλα μου χρειάστηκε η εγγύηση με αποκορύφωμα το flex 2 που έκανα 4 αλλαγές οθόνης. Στο g3 καμένη πλακέτα και στο g4 2 αλλαγές οθόνης Και μια καμένη πλακέτα με το γνωστό πρόβλημα. Δεν θεωρώ σώφρων το να χάνω την εγγύηση γενικά σε κινητό, πόσο μάλλον τώρα πια που το ρουτ Δεν χρειάζεται. Και πόσο μάλλον σε μια εταιρία που δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας όπως όλοι ξέρουμε... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ρουτ και lg = χαμένη εγγύηση φίλε μου. Ως τώρα αν εξαιρέσεις το flex 1 σε οοοολα τα άλλα μου χρειάστηκε η εγγύηση με αποκορύφωμα το flex 2 που έκανα 4 αλλαγές οθόνης. Στο g3 καμένη πλακέτα και στο g4 2 αλλαγές οθόνης Και μια καμένη πλακέτα με το γνωστό πρόβλημα. Δεν θεωρώ σώφρων το να χάνω την εγγύηση γενικά σε κινητό, πόσο μάλλον τώρα πια που το ρουτ Δεν χρειάζεται. Και πόσο μάλλον σε μια εταιρία που δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας όπως όλοι ξέρουμε... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει πλεον καποια ναυαρχιδα που να ερχεται με ξεκλειδωμενο bootloader? ελεος πια.. η εστω να ξεκλειδωνει και να επαναφερεται χωρις να χαθει η εγγυηση.. πόσο μάλλον τώρα πια που το ρουτ Δεν χρειάζεται. οπως το δει ο καθενας.. εχω αρκετα προγραμματα που τρεχουν με root και μου χρειαζονται δυστυχως.. (5-6 τουλαχιστον μεσω xposed) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Υπαρχει πλεον καποια ναυαρχιδα που να ερχεται με ξεκλειδωμενο bootloader? ελεος πια.. η εστω να ξεκλειδωνει και να επαναφερεται χωρις να χαθει η εγγυηση.. πόσο μάλλον τώρα πια που το ρουτ Δεν χρειάζεται. οπως το δει ο καθενας.. εχω αρκετα προγραμματα που τρεχουν με root και μου χρειαζονται δυστυχως.. (5-6 τουλαχιστον μεσω xposed) Από τους "μεγάλους", σίγουρα το HTC 10. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα. Οι 2 κορεάτες πάντως το έχουν "ψιλοαπαγορεψει" τα άθλημα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Από τους "μεγάλους", σίγουρα το HTC 10. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα. Οι 2 κορεάτες πάντως το έχουν "ψιλοαπαγορεψει" τα άθλημα :down: Δεν ξερω ρε παιδια αληθεια, θα περιμενω κάνα 2 μηνες να δω τι τιμες θα παιχτουν και ποσο θα πεσουν.. παντως, τα χρωματα τις καμερας του S7 σε low light μ αρεσουν περισσοτερο: http://s19.postimg.org/f1ak0eio3/Untitled.jpg Edited April 29, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Οποιος εκει στην lg πηρε την απόφαση να παει απο τις 5.5 στις 5.3, ηταν μεγαλος στοκος.. Ουτε καθυστερημένα δεν το κάνουν αυτο, πραγματικά απορω.. Τόσο καιρό δηλαδή, εψηνε τον κόσμο στις μεγάλες οθόνες και τωρα του λεει πήγαινε αναγκαστικά σε μικρότερη? Ποια η λογική? Βγαλε 2 συσκευές αν θες να πιάσεις οσους ΔΕΝ ΗΤΑΝ αγοραστες της lg επειδη θέλανε μικροτερη οθονη. Τωρα και θα χάσεις ενα σοβαρο ποσοστό απο τους νυν χρηστες που δεν θα πανε σε μικρότερη, ενω ειναι κατα πολυ αμφίβολο και αν θα πάρεις σοβαρο ποσοστό απο ΜΗ ΝΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ σου που δεν έχουν καποιο σοβαρο λογο να πανε 1η φορα σε lg μιας και ο ανταγωνισμός ειναι μαλλον καλύτερος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Οποιος εκει στην lg πηρε την απόφαση να παει απο τις 5.5 στις 5.3, ηταν μεγαλος στοκος.. Ουτε καθυστερημένα δεν το κάνουν αυτο, πραγματικά απορω.. Τόσο καιρό δηλαδή, εψηνε τον κόσμο στις μεγάλες οθόνες και τωρα του λεει πήγαινε αναγκαστικά σε μικρότερη? Ποια η λογική? Βγαλε 2 συσκευές αν θες να πιάσεις οσους ΔΕΝ ΗΤΑΝ αγοραστες της lg επειδη θέλανε μικροτερη οθονη. Τωρα και θα χάσεις ενα σοβαρο ποσοστό απο τους νυν χρηστες που δεν θα πανε σε μικρότερη, ενω ειναι κατα πολυ αμφίβολο και αν θα πάρεις σοβαρο ποσοστό απο ΜΗ ΝΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ σου που δεν έχουν καποιο σοβαρο λογο να πανε 1η φορα σε lg μιας και ο ανταγωνισμός ειναι μαλλον καλύτερος.. Koίτα δεν είναι λάθος, αν θυμάσαι παλιότερα, έχουν υπάρξει σωρριδόν παράπονα που δίνει 5.5'' και όχι κάτι μικρότερο, αν συνεχίσει και τη σειρα V που ξεκίνησε πέρσι, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το όλο θέμα έγκειται στο ότι η 5.3'' συσκευή που έδωσε έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και από το g4, πόσο μάλλον από το κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα g3. Αν η ίδια συσκευή είχε φυσικές διαστάσεις περίπου όσο το g2, θα ήταν μια χαρά πρόταση. (Ως προς αυτόν τον τομέα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει?Σαν να άργησε νομίζω, το λέω επειδή παρουσιάστηκε μαζί με το s7. Ούτε μια διαφήμιση στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Στο bestprice το βλέπω διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Και στο Σκρουτζ παιδιά, στα 599 Έχει φτάσει... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Στο bestprice το βλέπω διαθέσιμο Και στο Σκρουτζ παιδιά, στα 599 Έχει φτάσει... και ξεκλειδώνει και ο bootloader! ευχάριστα νέα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435055 Offtopic: Galaxy s7 Edge------> Battery life: Endurance rating 98h Galaxy s7------------> Battery life: Endurance rating 80h Htc 10----------------> Battery life: Endurance rating 66h Lg G5-----------------> Battery life: Endurance rating 60h Lg v10----------------> Battery life: Endurance rating 56h Σύμφωνα με το gsmarena Edited April 30, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 και ξεκλειδωνει και ο bootloader! ευχαριστα νεα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435055 Το θέμα είναι αν ξανακλειδωνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 και ξεκλειδωνει και ο bootloader! ευχαριστα νεα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435055 Δεν θα το ρισκαρα ξανά σε lg να μείνω χωρίς εγγύηση μετά το άγχος που πέρασα με το g4 και το ενδεχόμενο bootloop Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν θα το ρισκαρα ξανά σε lg να μείνω χωρίς εγγύηση μετά το άγχος που πέρασα με το g4 και το ενδεχόμενο bootloop Άμα δεν ρισκάρεις εσύ δεν θα το κάνει κανείς :p Καλό Πάσχα! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν θα το ρισκαρα ξανά σε lg να μείνω χωρίς εγγύηση μετά το άγχος που πέρασα με το g4 και το ενδεχόμενο bootloop Μια από τα ίδια. Άσε που με τα τελευταία θέματα, με έχει ξενερώσει γενικώς η LG. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts