Jump to content

Βρες την ταινία

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• faithless

2085

• ferengi

1218

• Xourxoulitsos

1418

• VeCo

1157

Top Posters In This Topic

Σήμερα μου έστειλαν ένα xl-άκι ιδανικό για προπόνηση γι'αυτό το θέμα! Το ανέβασα εδώ αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάζω τέτοια link εδώ μέσα. Αν όχι να διαγραφεί.

Είναι πάντως καταπληκτική δουλειά, με μόνο μειονέκτημα ότι δέχεται μόνο Αγγλικούς τίτλους.

KCB

Σήμερα μου έστειλαν ένα xl-άκι ιδανικό για προπόνηση γι'αυτό το θέμα! Το ανέβασα εδώ αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάζω τέτοια link εδώ μέσα. Αν όχι να διαγραφεί.

Είναι πάντως καταπληκτική δουλειά, με μόνο μειονέκτημα ότι δέχεται μόνο Αγγλικούς τίτλους.

Το τεστακι ειναι πραγματι πολυ καλο,και αν και οι ταινιες ειναι σχετικα ευκολες,δεν καταφερα να τις βρω ολες :o (43 στις 60,με μια απο αυτες να ειμαι σιγουρος οτι ειναι η σωστη και να μην τη δεχεται! :mad: ) Οποιος το εφτιαξε παντως, εχει κανει καταπληκτικη δουλεια με το Photoshop!Δοκιμαστε το και πειτε ποσες βρηκατε!

ΕDIT:Αν και το ειχαμε ξανασυζητησει και παλιοτερα,ας μην βαζουμε τρελα δυσκολες ταινιες,το νοημα δεν ειναι να μην τις βρισκουν οι υπολοιποι και να βαλτωνει το θεμα! Ή τουλαχιστον,αν βαζει καποιος ενα πιο εξεζητημενο screenshot και βλεπει οτι δεν κινειται το θεμα,ας δωσει καποιο ουσιαστικο hint! :whistle:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ας βάλω και εγω μια να προχωράει το παιχνιδάκι...

Το hint ειναι το προφανές... :X

http://www.pixpond.com/x/sting.jpg

I guess I wish I was different... but a wish is only a wish.

Sting από το Dune του David Lynch

Edit: Ουπς. Δεν είχα δει τη νέα σελίδα του θέματος :o

Faithless ας μην καθυστερούμε, δεν υπάρχει αμφιβολία πως βρήκες την ταινία. Βάλε screenshot :)

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Χτες μόλις πήρα χαμπάρι το τόσο ωραίο τμήμα του ΜΥΡΗΟΝΕ και καταχάρηκα, ένεκα αρκετά κινηματογραφόφιλος :D

Ακολουθεί μία φωτό και από μένα (πρόκειται ήδη για cult ταινία του είδους ;) )

http://www.onlyimages.com/uploads/3b81a1a5f5.jpg

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Το τεστακι ειναι πραγματι πολυ καλο,και αν και οι ταινιες ειναι σχετικα ευκολες,δεν καταφερα να τις βρω ολες :o (43 στις 60,με μια απο αυτες να ειμαι σιγουρος οτι ειναι η σωστη και να μην τη δεχεται! :mad: ) Οποιος το εφτιαξε παντως, εχει κανει καταπληκτικη δουλεια με το Photoshop!Δοκιμαστε το και πειτε ποσες βρηκατε!

ΕDIT:Αν και το ειχαμε ξανασυζητησει και παλιοτερα,ας μην βαζουμε τρελα δυσκολες ταινιες,το νοημα δεν ειναι να μην τις βρισκουν οι υπολοιποι και να βαλτωνει το θεμα! Ή τουλαχιστον,αν βαζει καποιος ενα πιο εξεζητημενο screenshot και βλεπει οτι δεν κινειται το θεμα,ας δωσει καποιο ουσιαστικο hint! :whistle:

Μερικές είναι όντως πολύ εύκολες αλλά 43 στις 60 είναι ήδη πολλές για μένα! Είναι μεγάλο πρόβλημα να πρέπει να ξέρεις με ακρίβεια τους τίτλους, ένα "The" μπορεί να σε τρώει... Σου στέλνω με PM μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι τον κώδικα για να γράφεις spoiler και να μην φαίνονται.

KCB

Ακολουθεί μία φωτό και από μένα (πρόκειται ήδη για cult ταινία του είδους ;) )

Αν δεν απατώμαι John Carpenter και πάλι: They Live

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Αν δεν απατώμαι John Carpenter και πάλι: They Live

AND THE WINNERRRRR... IIIIIS: ferengi :up: :up: :up:

PS. Βλέπω είμαστε hard-core σινεφίλ :D Η επόμενη θα είναι κομματάκι πιο ΔΥΣΚΟΛΗ...

48 στις 60, μου λείπουν οι 2,4,9,10,15,19,29,34,39,44,57,59 (αυτή την έχω δει αλλά δεν θυμάμαι τίτλο). Όποιος ξέρει κάποια από αυτές ας μου στείλει PM να μου φύγει η απορία. Βρήκα και τη σελίδα των δημιουργών του κουίζ , όπου έχει και ένα αντίστοιχο με ονόματα ηθοποιών από τα οποία πρέπει να βρείτε την ταινία στην οποία έπαιζαν μαζί.

ferengi και KCB εχετε pm!faithless ακομα να το κανεις;!Περιμενα εσυ πρωτος πρωτος να το δοκιμασεις! :p Παντως αυτες που αναφερει ο ferengi ειναι οντως οι πιο δυσκολες!Με εξαιρεση 2-3 απο αυτες, ολες τις αλλες και εγω δεν τις εχω βρει! :o

Αντε william blake και ferengi περιμενουμε καινουργιο screenshot! :!:

-->Μιας και το ανεφερε και ο KCB και το ειδα και καπου και μου αρεσε,μηπως ξερει κανενας τον κωδικα για να γραφουμε spoiler;Thanks!

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ιδού το νέο screenshot, άλλη μια κλασσική σκηνή, από την καλύτερη, κατά την άποψή μου, ταινία των συγκεκριμένων δημιουργών:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/ferengi/31848/380460/0/guess_who.jpg

Ναι, αλλά θέλω και τίτλο ταινίας :cool:

Οριστε και η δικια μου...

http://users.otenet.gr/~faith76/snapxxx.jpg

IMMORTEL (ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΓΙΔΑ) ????

προς το παρων διατηρω χαμηλο το επιπεδο δυσκολιας :)

πειραζει να εχουμε 2 να ψαχνουμε ? ? :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/blake/25996/380498/0/bryan.jpg

υγ: ρε σεις αυτο το thread μ'αρεσε !!! :cool:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

προς το παρων διατηρω χαμηλο το επιπεδο δυσκολιας :)

πειραζει να εχουμε 2 να ψαχνουμε ? ? :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/blake/25996/380498/0/bryan.jpg

υγ: ρε σεις αυτο το thread μ'αρεσε !!! :cool:

Tou Kioumprik einai..??

Mutilator :shifty:

@ nickvog: σωστόοοοοος, είναι όντως το Barton Fink

@ william blake: Blade Runner (το πιθανότερο) ή Blood Simple (βαριέμαι να κατεβάσω τα dvd για να βρω ποιο από τα δύο είναι :o )

ευκολο :) , aviator

Οντως το Aviator ηταν...

ferengi και KCB εχετε pm!faithless ακομα να το κανεις;!Περιμενα εσυ πρωτος πρωτος να το δοκιμασεις! :p Παντως αυτες που αναφερει ο ferengi ειναι οντως οι πιο δυσκολες!Με εξαιρεση 2-3 απο αυτες, ολες τις αλλες και εγω δεν τις εχω βρει! :o

Αντε william blake και ferengi περιμενουμε καινουργιο screenshot! :!:

-->Μιας και το ανεφερε και ο KCB και το ειδα και καπου και μου αρεσε,μηπως ξερει κανενας τον κωδικα για να γραφουμε spoiler;Thanks!

To κατεβασα πρωτος πρωτος αλλα αργησα λιγακι να το δοκιμασω... Με μια μικρη βοηθεια απο τους φιλους μου επιασα 48/60. Αυτα που με σπαζοκεφαλιαζουν ακομα ειναι τα : 2,4,9,11,12,15,22,26,29,34,39,59

IMMORTEL (ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΓΙΔΑ) ????

Οχι... το βρηκε πιο πανω ο william blake, συγνωμη που αργησα να επιβεβαιωσω.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative