dimzan Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ευκολη διαδικασια root για HOMTOM HT3. 1) Κατεβαζετε το αρχειο απο εδω (δεξια οπως κοιτατε ειναι το download) και το κανετε μετονομασια σε update.zip και το μεταφερετε χυμα στην εξωτερικη καρτα SDCARD (οχι στου τηλεφωνου) 2) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, περιμενετε μεχρι να κλεισει τελειως. 3) Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Volume +" και ταυτοχρονα πατηστε το "Power" μεχρι να εμφανιστει το μενου του bootloader (3 επιλογες).. Μολις εμφανιστει το menu αφηστε και τα 2 πληκτρα. 4) Πατωντας "Volume +" μεταφερεται το βελακι στην επιλογη "Recovery" (1η επιλογη). 5) Προσοχη..για να επιλεξετε τωρα το "Recovery" (1η επιλογη) επιβαιβεωνεται πατωντας "Volume -" μολις το επιλεξετε περιμενετε λιγο μεχρι να εμφανισει το ξαπλωμενο ρομποτακι και θα γραφει "no command". 6) Οσο βλεπετε το ξαπλωμενο ρομποτακι πατηστε το "Power button" και αμεσως πατηστε το "Volume +" οπου και θα σας εμφανισει το εργοστασιακο Recovery. 7) Εφοσον λοιπον βλεπετε το εργοστασιακο Recovery, με τα πληκτρα φωνης "Volume + ή Volume -" βρισκετε την ενδειξη "Update from sdcard" και πατωντας το πληκτρο "Power" θα ανοιξει τα περιεχομενα της sd. Στη συνεχεια παλι με τα πληκτρα φωνης "Volume + ή Volume -" βρισκετε το "update.zip" και με το "Power" επιβεβαιωνετε για να αρχισει η εγκατασταση. Μολις τελειωσει η εγκατασταση με "Volume + ή Volume -" βρισκετε το "Reboot" και τελος. Η παραπανω διαδικασια την εκανα στη συσκευη μου με το τελευταιο update 2.0.5 Αφου ξηλωσα οτι κινεζια βρηκα το τηλ. σαφως πεταει κι εχω και περισσοτερη ελευθερη Ram περιπου 650 - 700 MB. Ουσιαστικα περναει τον superUser στο system partition για να δωσει δικαιωματα root. Το κανετε με δικη σας ευθυνη ! λειτουργει και στην 2.0.8 αυτη η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 λειτουργει και στην 2.0.8 αυτη η διαδικασια? Λογικά ναι..δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Eχει 4-5 μερες που παρελαβα και γω τον Κινεζο... Πρωτες εντυπωσεις αριστες!!! Θα του δωσω μια βδομαδα και θα επανελθω με κανονικες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 μου ρθε update για την έκδοση 2.1.2. Το έκανε κανεις? Ξερει τι διορθώνει ή παρατήρησε τπτ? Λεει minor bug fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Πείτε μου κάτι... Αν το ρουταρω (μάλλον με kingroot) θα μπορέσω να περάσω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και αν ναι ποιος είναι ο τρόπος; (δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο αλλά γκρινιάζει η κόρη για τον "χώρο"...) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Μετά από καμιά βδομάδα που κράταγε νορμάλ, γύρω στη μιαμιση μέρα με νορμάλ χρήση, πλέον δεν κρατάει ούτε μισή. Έχει και πρόβλημα με το calibration, δηλαδή μπορεί να φτάσει στο 1% και να κρατήσει κανά 2ωρο αλλά και πάλι πάνω από μισή μέρα δε βγάζει. Το φορτίζω όλο το βράδυ γιατί διάβασα αυτό που λέτε για το 5ωρο.. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ή να στείλω mail στο μαγαζί μπαταρίας και να το στείλω πίσω ως ελαττωματικό (ή να ζητήσω νέα μπαταρία)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Μετά από καμιά βδομάδα που κράταγε νορμάλ, γύρω στη μιαμιση μέρα με νορμάλ χρήση, πλέον δεν κρατάει ούτε μισή. Έχει και πρόβλημα με το calibration, δηλαδή μπορεί να φτάσει στο 1% και να κρατήσει κανά 2ωρο αλλά και πάλι πάνω από μισή μέρα δε βγάζει. Το φορτίζω όλο το βράδυ γιατί διάβασα αυτό που λέτε για το 5ωρο.. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ή να στείλω mail στο μαγαζί μπαταρίας και να το στείλω πίσω ως ελαττωματικό (ή να ζητήσω νέα μπαταρία)? Εχεις βαλει καποια εφερμογη τελευταια??Και να σου κανει αυτη την ζημια?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το μενού της μπαταρίας το κοίταξες να δεις την κατανάλωση; Συμφωνώ με τον συντοπίτη... Μήπως έβαλες κάποια εφαρμογή στη τρέχων βδομάδα και σου κάνει αυτά τα κόλπα; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ναι το κοιταξα..δεν εχει κατι παραξενο..τωρα πχ ειμαι στο 50% και εχει: Το τηλεφωνο ειναι αδρανες 23% (8ωρες κ 33 λεπτα) Οθονη 15% (1 ωρα κ 10 λεπτα) Κλησεις 5% και κατι ψιλα ακομα Δηλαδη SoT βγαζει λιγοτερο απο δυομιση ωρες και μου φαινεται αρκετα λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 κατεβασε το a1 cpu tool και δες αν το κινητο μπαινει σε deep sleep mode. Aν δεν μπαινει οσο θα πρεπε φταιει καποια εφαρμογή, αλλιώς ειναι θεμα μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κάποια απάντηση σε πιο πίσω ερώτημά μου κύριοι;;.... Στάλθηκε από το HT3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmas Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι για το ht6 σκέφτομαι να το πάρω κύριος με ενδιαφέρει να έχει καλό gps την έχω πατήσει είδη μία φορά με το cubot x10 κ δεν θέλω να την ξανά πατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι για το ht6 σκέφτομαι να το πάρω κύριος με ενδιαφέρει να έχει καλό gps την έχω πατήσει είδη μία φορά με το cubot x10 κ δεν θέλω να την ξανά πατήσω. Γιατί δεν ρωτάς στο ανάλογο τοπικ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Παίδες καλησπέρα. Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό για ένα φίλο. Το παρέλαβα με την 1.0.6 .. Με μια μικρή δοκιμή που έκανα δεν κλειδώνει με τίποτα το gps. Έχεις παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Να το ρουτάρω ; Να κάνω αναβ'αθμιση(αν υπάρχει); Τι προτείνεται; edit: Τώρα που το ξανα κοιτάω έχει ημερομηνία 06072016 (ht3_v1.0.620160706-1714) και λέει ότι είναι ενημερωμένο το σύστημα.. Edited July 31, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Θα πρέπει να περάσεις την αναβαθμιση χειροκινητα με Flashtool. Τσέκαρε κάποιες σελίδες πίσω. Το GPS του δεν είναι καλό γενικά, με ανοιχτά δεδομένα και GPS στο google maps χανει σημα συνέδχεια όταν έχεις οδηγίες διαδρομής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Θα πρέπει να περάσεις την αναβαθμιση χειροκινητα με Flashtool. Τσέκαρε κάποιες σελίδες πίσω. Το GPS του δεν είναι καλό γενικά, με ανοιχτά δεδομένα και GPS στο google maps χανει σημα συνέδχεια όταν έχεις οδηγίες διαδρομής. Πρόλαβα και το ρούταρα... :D Μπορώ κανονικά να περάσω με flashtool και ας το έχω ρουτάρει έτσι;(Εννοώ δεν χρειάζεται κάτι να προσέξω; ) Ποια ρομ είναι η τελευταία με Ελληνικά..;; Edited August 1, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η 2.1.2 είναι η τελευταία. Νομίζω στις πρώτες σελίδες τα παιδιά με root την πέρασαν κανονικά με flashtool, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η 2.1.2 είναι η τελευταία. Νομίζω στις πρώτες σελίδες τα παιδιά με root την πέρασαν κανονικά με flashtool, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Γενικά δεν υπάρχει θέμα γτ το γυρίζει πίσω σε "εργοστασιακές" το flashtool αλλά λέω μην έχει καμιά ιδιαιτερότητα το συγκεκριμένο κινητό.. Ευχαριστω για την βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 παιδιά τις τελευταιες μέρες, εχει αρχίσει το κινητο και μου κάνει restart 2-3 φορες τη μερα στα καλά καθούμενα. Εχει κανεις παρομοιο πρόβλημα? Δεν εχω εγκαταστήσει καμια καινουρια εφαρμογή, μονο αν εκανε μονο του update καμια ήδη υπαρχουσα και δημιουργειται το προβλημα. Το θεμα ομως ειναι οτι το κανει και οταν ειναι στην home screen. θα το παρακουλουθήσω αλλα αν εχει κανεις παρομοιο θεμα ας το αναφερει, γιατι φοβαμαι οτι εχει αρχισει και τα τιναζει το κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Η 2.1.2 είναι η τελευταία. Νομίζω στις πρώτες σελίδες τα παιδιά με root την πέρασαν κανονικά με flashtool, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Εγω παντως πριν λιγο σε ενος φιλου που τα ειχε παιξει τελειωε και δεν ηταν root κατεβασα αυτη http://www.needrom.com/download/homtom-ht3-2/ .Την εβαλα με SP_Flash_Tool_v5.1524.00.000 και μετα εκανε ενημερωση συστηματος και τωρα εχει την v2.1.2 και το τηλ.ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Διαβασα τις τελευταιες σελιδες για να παρω μια ιδεα για το κινητο. Το θελω για τη μητερα μου. Της ειχα ενα xperia p και το εχασε οποτε ειναι εξοικειωμενη με το android. Το θεμα ειναι οτι εχω και το Χ5 για τη κοπελα μου και ειναι πολυ ικανοποιημενη. Αλλα σκεφτομαι αυτο λογω της μεγαλυτερης μπαταριας του. Εχει απο πανω launcher περασμενο η ειναι σχεδον aosp οπως του Χ5? Γιατι θα το προτιμουσα απειραχτο. Επισης αναβαθμισεις OTA βγαζει?γιατι το Χ5 απο οτι εχω δει ,μονο με flashtools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Διαβασα τις τελευταιες σελιδες για να παρω μια ιδεα για το κινητο. Το θελω για τη μητερα μου. Της ειχα ενα xperia p και το εχασε οποτε ειναι εξοικειωμενη με το android. Το θεμα ειναι οτι εχω και το Χ5 για τη κοπελα μου και ειναι πολυ ικανοποιημενη. Αλλα σκεφτομαι αυτο λογω της μεγαλυτερης μπαταριας του. Εχει απο πανω launcher περασμενο η ειναι σχεδον aosp οπως του Χ5? Γιατι θα το προτιμουσα απειραχτο. Επισης αναβαθμισεις OTA βγαζει?γιατι το Χ5 απο οτι εχω δει ,μονο με flashtools. Φιλικα παντα,παρε το Ulefone U007 καλυτερα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σωστος..τα εχω φερει και τα δυο με διαφορα καλυτερο το ulefone..sorry για το off-topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chinatini Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπέρα στο forum, Παρακαλώ εάν γνωρίζει-ουν κάποιος-οι να μου πει, 1. Γιατί δεν μπορώ να κάνω update fota, προσπαθώ εδώ και 45 ημέρες, έγινε μόνο την πρώτη ήμερα που το παρέλαβα από v1.0.2 σε v1.0.4 και μετά τίποτα.. 2. Μπορώ να κάνω root με την αναβάθμιση update.zip 4.8mb, που υπάρχει ήδη στο forum, με την v1.0.4? 3. Μπορείτε άλλοι κάτοχοι του HT3 να κάνετε screen cast? ..δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού του κινητού μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπέρα στο forum, Παρακαλώ εάν γνωρίζει-ουν κάποιος-οι να μου πει, 1. Γιατί δεν μπορώ να κάνω update fota, προσπαθώ εδώ και 45 ημέρες, έγινε μόνο την πρώτη ήμερα που το παρέλαβα από v1.0.2 σε v1.0.4 και μετά τίποτα.. 2. Μπορώ να κάνω root με την αναβάθμιση update.zip 4.8mb, που υπάρχει ήδη στο forum, με την v1.0.4? 3. Μπορείτε άλλοι κάτοχοι του HT3 να κάνετε screen cast? ..δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού του κινητού μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! δεν περιμενω απο ενα κινητο τις ταξης των 50 ευρω να κανει μεταδοση οθονης, αν οντως γινεται τοτε μενω με το στομα ανοικτο. Για το ρουτ που λες δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση να ερθει αναβαθμιση και μαλιστα ρουταρισμενη. Πρωτα κανεις την αναβαθμιση και μετα κανεις το ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts