stdr Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον οδηγό. Κάνω install drive, ανοίγω flash tool, πατάω scatter loading . Δεν θα έπρεπε να αναγνωρίσει το κινητό; (δεν το κάνει ) Edited November 3, 2016 by stdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Είναι κανείς στο ψάξιμο για αγορά; Έχω κοντά δύο μήνες που θέλω να αγοράσω και δεν έχει κανείς στοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Είναι κανείς στο ψάξιμο για αγορά; Έχω κοντά δύο μήνες που θέλω να αγοράσω και δεν έχει κανείς στοκ! θεωρησε τον ευατο σου τυχερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον οδηγό. Κάνω install drive, ανοίγω flash tool, πατάω scatter loading . Δεν θα έπρεπε να αναγνωρίσει το κινητό; (δεν το κάνει ) Μετα απο αυτα που εγραψες πατας firmware update και μετά πατάς download και αφου πατησεις download ΤΟΤΕ συνδέεις το τηλεφωνο με το pc και το τηλεφωνο να ειναι τελειως κλειστό και με γεματη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 θεωρησε τον ευατο σου τυχερο Χαχαχα Θεός!! :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stdr Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ήταν τελικά πολύ απλό αλλά ως γνωστόν πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπερα παιδες. Εδω και λιγες μερες εχει χαλασει το ακουστικο του τηλεφωνου με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να κανω/παιρνω ολες τις κλησεις με hansfree. Πριν χαλασει για αρκετες μερες ακουγοταν σαν βραχνιασμενο. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο η ειμαι εγω ο γκαντεμης; Καμια λυση υπαρχει; Περα απο τα handsfree; Στάλθηκε από το HT3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπερα παιδες. Εδω και λιγες μερες εχει χαλασει το ακουστικο του τηλεφωνου με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να κανω/παιρνω ολες τις κλησεις με hansfree. Πριν χαλασει για αρκετες μερες ακουγοταν σαν βραχνιασμενο. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο η ειμαι εγω ο γκαντεμης; Καμια λυση υπαρχει; Περα απο τα handsfree; Στάλθηκε από το HT3 μου Λογικά αν το πας σε έναν μάστορα θα στο φτιάξει στο πι και φι. Όλα τα ίδια ηχεία χρησιμοποιούν. Θα έχασε την επαφή του με την πλακέτα. Καλού κακού όμως κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και έφαγε σκάλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Thanks για την απαντηση. Ας ελπισω με τον μαστορα να γινει. Στάλθηκε από το HT3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Thanks για την απαντηση. Ας ελπισω με τον μαστορα να γινει. Στάλθηκε από το HT3 μου Απλά να ξέρεις πως υπάρχει και επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς. Αν το πήρες απο Κίνα δεν υπάρχει εγγύηση απο εδώ και θα πρέπει να πληρώσεις την επισκευή. Αν όμως το αγόρασες απο εδώ μπορείς να τους το στείλεις να στο φτιάξουν μιας και ισχύει η εγγύηση. Ορίστε -> http://www.oebesa.gr/index.php/contact-us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Οταν ολα αποτυχουν τοτε ξαναπερνας την ρομ. Οι εργοστασιακες ρυθμισεις μαλλον δεν βοηθανε. http://www.needrom.com/category/doogee/homtom/t3-homtom/ SOS το κινητο μπρικαρε. Εκανα τη διαδικασια ακριβως: Φορτισα το τηλεφωνο, το εκλεισα, εβγαλα τη μπαταρια, μετα την ξαναεβαλα και δεν το ανοιξα. Ανοιγω flash_tool.exe, διαλεγω MT6580_Android_scatter.txt , παταω download, συνδεω το τηλεφωνο Πρωτα κοκκινη μπαρα, μετα μωβ, μετα κιτρινη, ολα καλα αναβει το πρασινο Και τωρα τα σκουρα, αποσυνδεω το κινητο , παταω να ανοιξει και δεν κανει τιποτα. Βρε καλο μου βρε αυτο μου, παταω κουμπια τιποτα αυτο. Ξανασυνδεω να φλασαρω , μενει μονο στην κοκκινη μπαρα και δεν προχωραει. Εμφανιζει το μυνημα S_FT_DA_NO_RESPONSE οσο κι αν εψαξα στο νετ δε βρηκα λυση. Παρατηρησα επισης οτι οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc ακου συνεχεια τον ηχο συνδεσης και αποσυνδεσης. Να τα επαιξε η παλκετα του κινητου? Καποια ιδεα? HT3 απλο εχω και κατσεβασα την τελευταια official. Edited November 25, 2016 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Απο τη στιγμή που ακους τον ηχο συνδεσης αποσυνδεσης σημαινει οτι το τηλεφωνο σου ειναι ενταξει. Απλά περασες λαθος rom. Το ιδιο ειχα παθει κ εγώ. Το συγκεκριμενο κινητό βγαινει σε 2 εκδόσεις. Η α και η β. Εσυ εχεις την α και εγκατεστησες την β. Αυτό εγινε 99,9%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Απο τη στιγμή που ακους τον ηχο συνδεσης αποσυνδεσης σημαινει οτι το τηλεφωνο σου ειναι ενταξει. Απλά περασες λαθος rom. Το ιδιο ειχα παθει κ εγώ. Το συγκεκριμενο κινητό βγαινει σε 2 εκδόσεις. Η α και η β. Εσυ εχεις την α και εγκατεστησες την β. Αυτό εγινε 99,9%. Ευχαριστω πολυ! Ουτε το ηξερα οτι παιζαν δυο εκδοσεις. Κατεβασα μια ρομ με παλαιοτερη ημερομηνια και παιζει κανονικα. Για την ακριβεια κατεβασα την V2.0.6 . Πως ξερω αν εχω Α ή Β μοντελο? Θελω να εχω την τελευταια ρομ. Το κινητο το ειχα για να backup και δεν το χρησιμοποιουσα, απλα θελω να το δωσω στο θειο μου και δε θελω να εχει καποιο προβλημα. EDIT Εκανε OTA update σε V2.1.2 απο μονο του, φανταζομαι ειναι η τελευταια. Μια ερωτηση ακομα, εχει καποιο malware που πεταει το κινητο και πρπει να το ααπεγκαταστησω μονος μου? Edited November 25, 2016 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δε θυμάμαι καθόλου. Βάλε το malwerbytes και κανε του ένα scan. Και να σου βρει κάτι ειδικά μετά από flash συνήθως είναι false alarm. Είναι όπως τα cracks με τα παιχνίδια του pc. Οπότε μη σε αγχώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Kαλησπέρα & Χρόνια Πολλά. Γνωστός μου 1 έφερε, 1 HomTom HT3 Dual Sim.Προσπάθησε με το πρόγραμμα SP_Flash_Tool_ να του αλλάξει Rom. Απο οτι μου είπε του κόλλησε η εφαρμογή. Αποτέλεσμα ήταν η συσκευή να κολλήσει και να μήν μπαίνει ούτε σε Recovery Mode. Kάθησα και του πέρασα την επίσημη έκδοση της εταιρείας, και το κινητό δούλεψε. Όμως μας έβγαλε μήνυμα οτι χάθηκαν τα ΙΜΕΙ της συσκευής , με αποτέλεσμα να μην έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Με ψάξιμο στο Google είδα οτι οι συσκευές με Chipset ΜΤΚ , το παθαίνουν συχνά. Είδαμε 1 οδηγό και κάναμε εισαγωγή και τα 2 IMEI. Ωστόσο κανονικά δουλέυει και αναγνωρίζεται η μόνο 1η υποδοχή της κάρτας SIM. Επιπλέον η συσκευή πλέον δέν πιάνει 3G, μόνο δίκτυο 2G. Υπάρχει σωτηρία για τη συσκευή ? Επόμενη κίνηση είναι να επικοινωνήσουμε με την HomTom μήπως μας δώσει λύση. Να τονίσω οτι η 2η υποδοχή δέν έχει κάρτα SIM Μας βγάζει το παραπάνω μήνυμα: Edited December 27, 2016 by meletis_m Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stdr Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Kαλησπέρα & Χρόνια Πολλά. Γνωστός μου 1 έφερε, 1 HomTom HT3 Dual Sim.Προσπάθησε με το πρόγραμμα SP_Flash_Tool_ να του αλλάξει Rom. Απο οτι μου είπε του κόλλησε η εφαρμογή. Αποτέλεσμα ήταν η συσκευή να κολλήσει και να μήν μπαίνει ούτε σε Recovery Mode. Kάθησα και του πέρασα την επίσημη έκδοση της εταιρείας, και το κινητό δούλεψε. Όμως μας έβγαλε μήνυμα οτι χάθηκαν τα ΙΜΕΙ της συσκευής , με αποτέλεσμα να μην έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Με ψάξιμο στο Google είδα οτι οι συσκευές με Chipset ΜΤΚ , το παθαίνουν συχνά. Είδαμε 1 οδηγό και κάναμε εισαγωγή και τα 2 IMEI. Ωστόσο κανονικά δουλέυει και αναγνωρίζεται η μόνο 1η υποδοχή της κάρτας SIM. Επιπλέον η συσκευή πλέον δέν πιάνει 3G, μόνο δίκτυο 2G. Υπάρχει σωτηρία για τη συσκευή ? Επόμενη κίνηση είναι να επικοινωνήσουμε με την HomTom μήπως μας δώσει λύση. Να τονίσω οτι η 2η υποδοχή δέν έχει κάρτα SIM Μας βγάζει το παραπάνω μήνυμα: Εγώ θα έλεγα να ξαναπεράσεις την ROM ή να βάλεις άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Άλλη έκδοση rom να βάλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εγώ θα έλεγα να ξαναπεράσεις την ROM ή να βάλεις άλλη έκδοση. Άλλη έκδοση rom να βάλετε. Δοκίμασα 2 διαφορετικές Version , το πρόβλημα παραμένει Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Τι μήνυμα ακριβώς σου βγάζει στην sim 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Τι μήνυμα ακριβώς σου βγάζει στην sim 2; Θα το εξηγήσω πιο σωστά. Πρίν την πειράξει ο κάτοχος την συσκευή , με το συνδυασμό *#06# εμφάνιζε 2 ΙΜΕΙ. Δοκιμάσαμε και άλλη Version Rom, έαν τώρα πατήσεις *#06# εμφάνιζει μόνο 1 ΙΜΕΙ και απο κάτω γράφει ΜΗ ΕΓΚΥΡΟΣ Πολλοί κάτοχοι περνούν το IMEI με το SN WRITER, και έιναι συχνό φαινόμενο στους MTK επεξεργαστές. Έχω και το κουτί του κινητού, τα ΙΜΕΙ είναι ίδια με το αυτοκόλλητο που βρίσκεται , έστειλα και 1 Email στην HomTom ώστε να με καθοδηγήσει για την επιδιόρθωση του τηλεφώνου, αναμένω απάντηση τους. Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Θα το εξηγήσω πιο σωστά. Πρίν την πειράξει ο κάτοχος την συσκευή , με το συνδυασμό *#06# εμφάνιζε 2 ΙΜΕΙ. Δοκιμάσαμε και άλλη Version Rom, έαν τώρα πατήσεις *#06# εμφάνιζει μόνο 1 ΙΜΕΙ και απο κάτω γράφει ΜΗ ΕΓΚΥΡΟΣ Πολλοί κάτοχοι περνούν το IMEI με το SN WRITER, και έιναι συχνό φαινόμενο στους MTK επεξεργαστές. Έχω και το κουτί του κινητού, τα ΙΜΕΙ είναι ίδια με το αυτοκόλλητο που βρίσκεται , έστειλα και 1 Email στην HomTom ώστε να με καθοδηγήσει για την επιδιόρθωση του τηλεφώνου, αναμένω απάντηση τους. Τώρα κατάλαβα. Δοκίμασε να γράψεις εκ νέου τα IMEI με την εφαρμογή Chamelephon απο το play store και πες αν διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Τώρα κατάλαβα. Δοκίμασε να γράψεις εκ νέου τα IMEI με την εφαρμογή Chamelephon απο το play store και πες αν διορθώθηκε. To ΙΜΕΙ το διόρθωσα με το πρόγραμμα SN Writer. H απάντηση της εταιρείας ήταν να πληκτρολογήσω Dear Customer, Here is the imei: *#*#12306#*#* Best regards, HOMTOM και να πληκτρολογήσω τα ΙΜΕΙ, πλέον η συσκευή δουλεύει σωστα Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 το fota provider αρχισε παλι να μου βγαζει διαφημισεις τις τελευταιες μερες. παρατηρησε κανεις αναλογο προβλημα. εννοειται πως εχω root και adblock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 το fota provider αρχισε παλι να μου βγαζει διαφημισεις τις τελευταιες μερες. παρατηρησε κανεις αναλογο προβλημα. εννοειται πως εχω root και adblock οχι. παγωσε την εφαρμογη με το titanium backup ή αλλο ανάλογο. adblock ποιο? Μήπως κάποια άλλη εφρμογή στο κάνει αυτό? launcher έχεις αλλάξει? να κατεβάσεις το adway (εκτός playstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts