Jump to content

myphone BEST OF 2015: Οι αναγνώστες ψήφισαν. And the winner is...

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσοι συζουν με γυναικα θα το βρουν χρησιμο;)

Ασε δε που συντομα με αυτα που θα μας επιβαλουν με τις ηλεκτρονικες αγορες θα μαθει κ ο ελληνας να πληρωνει με το κινητο.

Οσο για τις αναγκες του μεσου Ελληνα, τις καλύπτει κ ενα G3 me 270 ευρώ.

Γιατι να δωσει 415 για το G4, μπορει να εχει καλυτερη οθονη, αλλα εαν θελει οθονη, εας δωσει 430 να παρει S6 , εαν θελει καμερα με 430 περνεις κ το Ζ5 compact ή to S6 κ τα δυο αυτα ειναι σημαντικα πιο ευχρηστα, εχουν παρα πολυ πιο ακριβα υλικά απο τα 15 ευρω διαφορα, η απόδοσή τους ειναι απείρως καλύτερη κ η αυτονομία τους επισης.

Κ μην ξεχναμε το αυξημενο μεγεθος του G4, για καποιον που το G3 ηταν οριακο, (οπως εμενα) το G4 ειναι τεραστιο.

; Το G4 εχει ακομη χειρότερη αυτονομια κ απο το G4!!!

το G4 δεν εχει τιποτα το ιδιαίτερο, υπαρχουν κ φτηνότερα, κ καλυτερες οθονες, κ καμερες, κ αποδοσεις κ μπαταριες κ ηχεια κ εμφανιση κ κομψότητα. Δεν ξεχνω οτι ζητουσαν 600 ευρω για αυτο, δεν παραβλεπω οτι τωρα το s6 ειναι μονο 15 ακριβοτερο, δεν του συνχωρω οτι ειναι υποβαθμιση του G3 σε bazels κ αυτονομια.

Δεν νομιζω οτι αυτοι που το ψηφισαν ξερουν οτι το S6 εχει μονο 15 ευρω παραπανω, δεν νομιζω να ειχαν ολοι την εμπειρια τις αυτονομιας του G2 k το σοκ χρησης αυτού, δεν νομιζω να το βαλανε διπλα με ενα G3 κ να συγκρινανε το μεγεθος. Δεν νομιζω οτι συγκρινανε τον ηχο των ακουστικο τους με το iphone k One. Την αξια του με τα meizu. κτλπ

Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν ηταν μια αντικειμενικη κ πληροφορημενη επιλογή.

Πολλες φορες βλεπουμε το κοινο να τιμωρει κ να επιβραυευει ενα προιον με βαση τα προηγουμενα.

Για αυτο πιστευω οτι το G2 δεν εκτιμηθηκε αρκετα κ τα G4 k 5x υπερεκτιμηθηκαν, o well, θα το αποδειξει ο χρόνος.

Φίλε μου τί λες ? :blink: Θα μας τρελλάνεις! Γράφεις αυθαίρετα συμπεράσματα βασιζόμενος σε υποθέσεις και χωρίς να εισαι κατοχος ούτε του G4, ούτε των τηλέφωνων που προτείνεις. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ασχοληθεί με το G4 έστω και ένα λετπό; Ρίξε τουλάχιστον μια ματιά στα link του Youtube που σου έστειλα και μετά κρίνε την ψήφο των υπολοίπων.

Όλοι αυτοί που του ψήφισαν είναι μα**κες και περιμεναν εσένα να τους πεις οτι το S6 έχει 15 ευρώ παραπάνω. Πληροφοριακά οι περισσότεροι από εδώ μέσα περάσαμε και από S6, από ΝOTE, iphone και από άλλα τηλέφωνα πριν καταλήξουμε στο G4. Σε τεχνολογικό site γραφεις και οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον μια αποψη περι τεχνολογίας.

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα κ βεβαια το είδα, μαλιστα απο οταν ειχε πρωτοπαρουσιαστει στα public.

Το βρισκεις πια παντου, σε καθε γερμανο, wind, vodafone ,κτλπ κ το εχει κ ενας καημενος συνάδελφος.

Με την γνωμη που εχω για το κινητό, θα ημουν τρελός εαν το αγοραζα κιόλας.

Εχω ομως εμπειρια κ απο κινητα κ απο lg, αφου όπως ειπα ειχα τα G2 k Ĝ3, νομιζω απο αυτα που ειπα κατασλαβαινεις κανεις οτι ειχα στο ενα χερι το G3 k sto αλλο το G4

μα κ για αυτο ειχα αυτες τις προσδοκιες μου κ απογοητευτικα τοσο, επειδη το χερι μου ειχε συνηθισει το G3, πριν πιασει το G4, επειδη το ματι μου ειχε συνηθισει 5,5αρα 2,5κ οθονη κ δεν με εντυπωσιαζε πια, αλλιως πως;

Απλως εκτος απο την προσωπικη εμπειρια, η οποια ισως ειναι υποκειμενική, οπως ειναι κ του καθένα, αναφερε κ συγκεκριμενα θεματα με αριθμούς, επειδη οι αριθμοι εινασι μετρησιμοι κ πιο αντικειμενικοι...

η οθονη κ το καρτουνιστικο ui ειδικα, που εχει το G4 εμενα δεν μου αρεσουν καθόλου,

το νεο πλαστικο πισω καλυμμα μου φαινεται φτηνιαρικο, σε σχεση με το G3 κ το νεο πλαστικο μπροστα θεωρω οτι δεν ταιριαζει καθολου αισθητικα με το δερμα, αλλα δεν θα σταθω στο οτι δεν μου αρεσει εμένα, σταθηκα στο οτι οι τιμες της αντιθεσης, φωτεινοτητας κ ορατητας στον ηλιο δεν ειναι απο τις κορυφαίες. Δεν υπαρχει δηλαδη ουτε ΕΝΑΣ αντικειμενικος λογος να ισχυριστει καποιος για τον οποιαδιποτε αντικειμενικο κ μετρησιμο λόγο, οτι το G4 εχει την κορυφαια οθόνη. Μπορει να εχει μια ισορροπια που εκφραζει το γουστο του κ μπραβο του,

αλλα αντικριμενικα αυτο δεν φαίνεται, πουθενα!

Οπως κ για την απόδοση, εγω κ σημερα μπηκα σε μια wind,πατησα το dialer se ena G4 κ περιμενα σχεδον 3 δευτερολεπτα να ανοίξει... παλι μου έτυχε κ τυχαινει κ παντα στα benchmarks;

αλλα για καποιο λογο αψηφώντας κ την λογική του οτι ειναι ενας αργότερος επεξεργαστης που εχει να διαχειριστεί 4 φορες περισσοτερα πίξελ, απο αλλες ναυαρχίδες,

όμως ειναι στην πραξη πιο γρηγορος, αλλα μονο σε αυτους που το εχουν αγορασει...

Τεσπα, εγω εχω μιλησει με συγκεκριμενα παραδείγματα κ σε οτι εχω σταθει, δηλαδη για το κοστος των υλικων του, τις διαστασεις του, την αποδοση του κ την αυτονομια του, η τιμή του, ειναι ολα μετρησιμα με αριθμούς, αυτα ειναι τα αντικειμενικα του θέματα.

Τωρα εαν καποιος το πηρε κ επεισε τον εαυτο του οτι δεν εχουν σημασια,

αλλα σημασια εχει η αισθηση που του δινει, αυτο ειναι αλλο θέμα.

Εχω πολλους γνωστους κ φιλους που ενημερώνονται απο τα διεθνη site κινητής κ αναφερανε ως πλεονεκτηματα για το κινητο τα ιδια πριν καν το δουν.

Εγω παντοτε φιλτραρω αυτα που διαβάζω κ προσπαθω να αποκτησω την δικη μου γνωμη.

ΠΧ διαβασα οτι θα εχει λιγο χειροτερες διαστάσεις απο το G3, πριν το δω,οποτε περιμενα αυτα τα καποια χιλιοστα να μην τα αισθανθώ, οταν το ειδα απο κοντα καταλαβα οτι η διαφορα ειναι οφθαλμοφανης, οταν το επιασα στο χερι, ενιωσα σαν να κρατω ΝΟΤΕ, για μενα αυτο κ η ακομη χειροτερη αυτονομια παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την μεγαλυτερη αντιθεση στην οθονη κ την σημαντικα βελτιωμενη καμερα.

Επειδη εγω ουτε ταινιες βλεπω στο κινητο μου, ουτε φωτογραφιες βγαζω καθε μερα,

καθε μερα ομως το βαζω στην τσεπη κ το φορτιζω ( κ μερικες φορες κ δυο φορες την ημερα)

Τελοσπαντων δεν θελω να προσβαλω καποιον χρηστη του , εγω οταν ειχα το G3 δεν δισταζα να αναφερω κ τα κακα του, μαζι με τα καλα του, πιστευω οτι η κριτική απο τους ιδιους τους χρηστες του, βελτιώνει μια συσκευή.

Η LG μας ακουσε για καποια πραγματα, της ξεφυγαν ομως κάποια, εαν τα παραγνωρισουμε δεν θα διορθωθουν ποτε.

Πχ με το G3, η αυτονομια του επεσε στο μισω απο το G2, να πουμε οτι ειναι αγιο επειδη ειχε sd card, k αποσπωμενη μπατορια, καλυτερο ηχο, καμερα κ 2,5κ οθονη; ΟΧΙ, θα πουμε καλο σε αυτα, αλλα με αθλια μπαταρια.

Δεν το ειπαμε κ το G4 εχει ακομη χειροτερη κ απο το G3, θα επρεπε να πουμε εφτιαξες καμερα οθονη, αλλα χαλασες bazels κ μπαταρία, δεν το λεμε κ το G5 ανακοινωνεται με 2800 mah απο 3000 μπαταρια κ δευτερη μικροτερη σαν το V10, με αριακα μεγαλυτερες διαστασεις αλλα 5,3 ιντσες...

Οπως στρωνουμε θα κοιμηθουμε...

Ενω την σαμσουνγκ που καραδικαιως την κραξαμε θα βαλει sd k μεγαλυτερη μπαταρια!!

Edited by Apothecary

μα κ βεβαια το είδα, μαλιστα απο οταν ειχε πρωτοπαρουσιαστει στα public.

Το βρισκεις πια παντου, σε καθε γερμανο, wind, vodafone ,κτλπ κ το εχει κ ενας καημενος συνάδελφος.

Με την γνωμη που εχω για το κινητό, θα ημουν τρελός εαν το αγοραζα κιόλας.

Εχω ομως εμπειρια κ απο κινητα κ απο lg, αφου όπως ειπα ειχα τα G2 k Ĝ3, νομιζω απο αυτα που ειπα κατασλαβαινεις κανεις οτι ειχα στο ενα χερι το G3 k sto αλλο το G4

μα κ για αυτο ειχα αυτες τις προσδοκιες μου κ απογοητευτικα τοσο, επειδη το χερι μου ειχε συνηθισει το G3, πριν πιασει το G4, επειδη το ματι μου ειχε συνηθισει 5,5αρα 2,5κ οθονη κ δεν με εντυπωσιαζε πια, αλλιως πως;

Απλως εκτος απο την προσωπικη εμπειρια, η οποια ισως ειναι υποκειμενική, οπως ειναι κ του καθένα, αναφερε κ συγκεκριμενα θεματα με αριθμούς, επειδη οι αριθμοι εινασι μετρησιμοι κ πιο αντικειμενικοι...

η οθονη κ το καρτουνιστικο ui ειδικα, που εχει το G4 εμενα δεν μου αρεσουν καθόλου,

το νεο πλαστικο πισω καλυμμα μου φαινεται φτηνιαρικο, σε σχεση με το G3 κ το νεο πλαστικο μπροστα θεωρω οτι δεν ταιριαζει καθολου αισθητικα με το δερμα, αλλα δεν θα σταθω στο οτι δεν μου αρεσει εμένα, σταθηκα στο οτι οι τιμες της αντιθεσης, φωτεινοτητας κ ορατητας στον ηλιο δεν ειναι απο τις κορυφαίες. Δεν υπαρχει δηλαδη ουτε ΕΝΑΣ αντικειμενικος λογος να ισχυριστει καποιος για τον οποιαδιποτε αντικειμενικο κ μετρησιμο λόγο, οτι το G4 εχει την κορυφαια οθόνη. Μπορει να εχει μια ισορροπια που εκφραζει το γουστο του κ μπραβο του,

αλλα αντικριμενικα αυτο δεν φαίνεται, πουθενα!

Οπως κ για την απόδοση, εγω κ σημερα μπηκα σε μια wind,πατησα το dialer se ena G4 κ περιμενα σχεδον 3 δευτερολεπτα να ανοίξει... παλι μου έτυχε κ τυχαινει κ παντα στα benchmarks;

αλλα για καποιο λογο αψηφώντας κ την λογική του οτι ειναι ενας αργότερος επεξεργαστης που εχει να διαχειριστεί 4 φορες περισσοτερα πίξελ, απο αλλες ναυαρχίδες,

όμως ειναι στην πραξη πιο γρηγορος, αλλα μονο σε αυτους που το εχουν αγορασει...

Τεσπα, εγω εχω μιλησει με συγκεκριμενα παραδείγματα κ σε οτι εχω σταθει, δηλαδη για το κοστος των υλικων του, τις διαστασεις του, την αποδοση του κ την αυτονομια του, η τιμή του, ειναι ολα μετρησιμα με αριθμούς, αυτα ειναι τα αντικειμενικα του θέματα.

Τωρα εαν καποιος το πηρε κ επεισε τον εαυτο του οτι δεν εχουν σημασια,

αλλα σημασια εχει η αισθηση που του δινει, αυτο ειναι αλλο θέμα.

Εχω πολλους γνωστους κ φιλους που ενημερώνονται απο τα διεθνη site κινητής κ αναφερανε ως πλεονεκτηματα για το κινητο τα ιδια πριν καν το δουν.

Εγω παντοτε φιλτραρω αυτα που διαβάζω κ προσπαθω να αποκτησω την δικη μου γνωμη.

ΠΧ διαβασα οτι θα εχει λιγο χειροτερες διαστάσεις απο το G3, πριν το δω,οποτε περιμενα αυτα τα καποια χιλιοστα να μην τα αισθανθώ, οταν το ειδα απο κοντα καταλαβα οτι η διαφορα ειναι οφθαλμοφανης, οταν το επιασα στο χερι, ενιωσα σαν να κρατω ΝΟΤΕ, για μενα αυτο κ η ακομη χειροτερη αυτονομια παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την μεγαλυτερη αντιθεση στην οθονη κ την σημαντικα βελτιωμενη καμερα.

Επειδη εγω ουτε ταινιες βλεπω στο κινητο μου, ουτε φωτογραφιες βγαζω καθε μερα,

καθε μερα ομως το βαζω στην τσεπη κ το φορτιζω ( κ μερικες φορες κ δυο φορες την ημερα)

Τελοσπαντων δεν θελω να προσβαλω καποιον χρηστη του , εγω οταν ειχα το G3 δεν δισταζα να αναφερω κ τα κακα του, μαζι με τα καλα του, πιστευω οτι η κριτική απο τους ιδιους τους χρηστες του, βελτιώνει μια συσκευή.

Η LG μας ακουσε για καποια πραγματα, της ξεφυγαν ομως κάποια, εαν τα παραγνωρισουμε δεν θα διορθωθουν ποτε.

Πχ με το G3, η αυτονομια του επεσε στο μισω απο το G2, να πουμε οτι ειναι αγιο επειδη ειχε sd card, k αποσπωμενη μπατορια, καλυτερο ηχο, καμερα κ 2,5κ οθονη; ΟΧΙ, θα πουμε καλο σε αυτα, αλλα με αθλια μπαταρια.

Δεν το ειπαμε κ το G4 εχει ακομη χειροτερη κ απο το G3, θα επρεπε να πουμε εφτιαξες καμερα οθονη, αλλα χαλασες bazels κ μπαταρία, δεν το λεμε κ το G5 ανακοινωνεται με 2800 mah απο 3000 μπαταρια κ δευτερη μικροτερη σαν το V10, με αριακα μεγαλυτερες διαστασεις αλλα 5,3 ιντσες...

Οπως στρωνουμε θα κοιμηθουμε...

Ενω την σαμσουνγκ που καραδικαιως την κραξαμε θα βαλει sd k μεγαλυτερη μπαταρια!!

Αυτό το 2.5k οθόνη που λες και ξανά λες τι είναι; Μήπως εννοείς την ανάλυση η οποία είναι 2k; Επειδή είσαι γνώστης απ ότι βλέπω...

Έλα πες την αλήθεια, G4 δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου έτσι; τουλάχιστον κάνα βιντεάκι YouTube να δεις πως είναι;

τίποτα;

άστο τίποτα... τον χρόνο που αφιερώνει στα σεντόνια λυπάμαι :p

Οκ μπορει να φαινεται λιγο υπερβολικος αλλα που εχει αδικο;

Το θεμα Είναι ότι για την Samsung ήταν 3 κινητά ναυαρχίδες s6/edge/edge+ μοιράστηκαν δια του 3 οι ψήφοι. Και δεν Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος γι'αυτό....Όπως και να εχει το εχω ααναφέρει και σε αλλα ποστ μου το g4 είναι ένα εκπληκτικό κινητό.

Πολύ σωστή παρατήρηση. Όσο για το LG4, δεν κατάλαβα. Είναι καλύτερο κινητό απο το s6 η το i phone6; H επειδή είναι σε καλή τιμή το βγάζουμε και καλύτερο;;; Διότι άλλο το κόστος και άλλο το πιο είναι καλύτερο κινητό.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Όντως είναι υπερβολικός, αλλά άδικο δεν έχει με την καμία έχουμε κάνει φάουλ βγάζοντας τοπ ένα μέτριο τηλέφωνο που δεν είναι ούτε καν vfm

Αυτό το 2.5k οθόνη που λες και ξανά λες τι είναι; Μήπως εννοείς την ανάλυση η οποία είναι 2k; Επειδή είσαι γνώστης απ ότι βλέπω...

2κ δεν υπαρχει, η αναλυση ειναι1440 x 2560 pixels, δηλαδή 2,5k

Όντως είναι υπερβολικός, αλλά άδικο δεν έχει με την καμία έχουμε κάνει φάουλ βγάζοντας τοπ ένα μέτριο τηλέφωνο που δεν είναι ούτε καν vfm

Προσωπικά έχω το G4 και δεν διαφωνώ στα περισσότερα αντικειμενικά μειονεκτήματα που του προσάπτονται. Παρ' όλα αυτά, για εμένα ήταν το καλύτερο κινητό για τα λεφτά που το πήρα, ανεξάρτητα αν με τα κριτήρια κάποιου άλλου καταλήγει "μέτριο". Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είμαστε περισσότεροι αυτοί που το βλέπουμε έτσι, δεν υποχρεώσαμε και κανέναν να πάει να το αγοράσει, ούτε βγαίνουμε να διατυμπανίζουμε τα προτερήματά του.

Επιπλέον, δεν είναι αμελητέα η επίδραση του ονόματος στην ψηφοφορία. Το όνομα της LG έχει περισσότερη βαρύτητα από άλλα, μεταξύ άλλων και λόγω της καλύτερης του μετρίου υποστρήριξης μετά την αγορά στην Ελλάδα.

Προσωπικά έχω το G4 και δεν διαφωνώ στα περισσότερα αντικειμενικά μειονεκτήματα που του προσάπτονται. Παρ' όλα αυτά, για εμένα ήταν το καλύτερο κινητό για τα λεφτά που το πήρα, ανεξάρτητα αν με τα κριτήρια κάποιου άλλου καταλήγει "μέτριο". Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είμαστε περισσότεροι αυτοί που το βλέπουμε έτσι, δεν υποχρεώσαμε και κανέναν να πάει να το αγοράσει, ούτε βγαίνουμε να διατυμπανίζουμε τα προτερήματά του.

Επιπλέον, δεν είναι αμελητέα η επίδραση του ονόματος στην ψηφοφορία. Το όνομα της LG έχει περισσότερη βαρύτητα από άλλα, μεταξύ άλλων και λόγω της καλύτερης του μετρίου υποστρήριξης μετά την αγορά στην Ελλάδα.

ναι αλλα λες "για τα λεφτα που το πηρες"..εκει την πατανε πολλοι στην συγκεκριμενη ψηφορια, δικαιως να μπει value for money κινητο, αλλα οχι το καλυτερο..στο καλυτερο δεν εξεταζεις τιμη. Εξεταζεις τα παντα..

Εγω προτεινα οτι θα επρεπε να ψηφιζουμε ανα κατηγορια, πχ ποιο ειναι καλυτερο στη φωτο, ποιο ειναι καλυτερο στο σκρολινγκ, στην αυτονομια, σε ποιοτητα κατασκευης κτλ κτλ και στο τελος να αθροιζονται οι ψηφοι και να βγαινει το καλυτερο ανα κατηγορια αλλα και συνολικα...ετσι θα ειχαμε σιγουρα αλλο αποτελεσμα..

Επισης και μονο οτι η lg ειχε ενα G4 και η samsung 2 ολοιδια τηλεφωνα (s6 και s6 edge) συν τα plus..οσο ναναι την αδικει, καλο θα ηταν να ξερουμε λοιπον τι πηρε συνολικα η σειρα S6 Που ειναι πανομοιοτυπη περαν το μεγεθους (αντε και της κυρτης οθονης που δεν αλλαζει απολυτως τιποτα ομως ως προς τη συσκευη)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλά ο φίλος apothcary δεν έχει καμία επαφή με το G4, μα καμία όμως όταν λέει καταρχάς ότι υπάρχουν πολλά κινητά με καλύτερη κάμερα :lol: εδώ πραγματικά κανονικά σταματάς να διαβάζεις αυτά που γράφει , αλλά τέλος πάντων.

Δέν έχει λέει καλή ορατότητα , προφανώς και δεν το έχεις δουλέψει καθόλου σε εξωτερικό χώρο γιατί μιας και είχες το G3 που έβλεπες μια χαρά στον ήλιο , το G4 έχει αυξημένη φωτεινότητα κατά 30%. Αλλά που να τα ξέρεις αυτά φίλε μου :mad: γράφουμε για να γράφουμε.

Η οθόνη του είναι η καλύτερη IPS που έχω συναντήσει μέχρι τώρα , ακόμη και το μαύρο της φτάνει τα επίπεδα των amoled.

Επίσης ο κόσμος το ψήφισε σαν καλύτερο τηλέφωνο , επειδή είναι πιο πλήρες το πακέτο. Τόσο δύσκολο είναι να δεχθείτε ότι ο κόσμος τελικά την θέλει την αποσπώμενη μπαταρία, την θέλει την SD, το θέλει και το Ράδιο. Το G4 τα συνδιάζει όλα αυτά, βάλε και την απίστευτη κάμερα που έχει , βάλε και την πολύ καλή τιμή που είχε πριν τις γιορτές, δεν θέλει και πολύ να γίνει χαμός.

Μέσα σε 10 ημέρες δεκαπλασιαστήκανε τα μέλη στο subforum του G4 , δεν είναι τυχαίο αυτό , κάτι λέει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γιάννη εγώ συμφωνώ σε ότι λες. Αυτό που λεω δες το συμπληρωματικα. .δε νομίζω ότι έρχεται σε αντίθεση με το αποτέλεσμα. .χώρια ότι απαντούσα στον φίλο από πάνω. Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συμφωνώ με τον Γιάννη κι εγώ αλλά είναι ιεροσυλία να λέμε ότι το μαύρο συγκρίνεται με τις amoled. Κάτοχος note 3, s5, g4. υ.γ. Χρόνια πολλά.

Καλά ο φίλος apothcary δεν έχει καμία επαφή με το G4, μα καμία όμως όταν λέει καταρχάς ότι υπάρχουν πολλά κινητά με καλύτερη κάμερα :lol: εδώ πραγματικά κανονικά σταματάς να διαβάζεις αυτά που γράφει , αλλά τέλος πάντων.

Πως δεν έχει σχέση...αφού το είδε στον Γερμανό από κοντά. :lol: Μάλιστα χαρακτηρίζει καημένο ένα συνάδελφο του που το έχει (όπως λέει). Για τόσο χάλι μιλάμε το G4.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνώ με τον Γιάννη κι εγώ αλλά είναι ιεροσυλία να λέμε ότι το μαύρο συγκρίνεται με τις amoled. Κάτοχος note 3, s5, g4. υ.γ. Χρόνια πολλά.

To μαύρο των superamoled δεν συγκίνεται με καμιά οθόνη. Το λευκό όμως του G4 είναι επίσης σαφώς καλύτερο από το κρεμ/κιτρινο/ροζουλι των S6/s6 edge. Γενικά το G4 διαθέτει μια από τις καλύτερες IPS οθόνες σε smartphone.

Edited by panosf

Δέν έχει λέει καλή ορατότητα , προφανώς και δεν το έχεις δουλέψει καθόλου σε εξωτερικό χώρο γιατί μιας και είχες το G3 που έβλεπες μια χαρά στον ήλιο , το G4 έχει αυξημένη φωτεινότητα κατά 30%. Αλλά που να τα ξέρεις αυτά φίλε μου :mad: γράφουμε για να γράφουμε.

Η οθόνη του είναι η καλύτερη IPS που έχω συναντήσει μέχρι τώρα , ακόμη και το μαύρο της φτάνει τα επίπεδα των amoled.

Επίσης ο κόσμος το ψήφισε σαν καλύτερο τηλέφωνο , επειδή είναι πιο πλήρες το πακέτο. Τόσο δύσκολο είναι να δεχθείτε ότι ο κόσμος τελικά την θέλει την αποσπώμενη μπαταρία, την θέλει την SD, το θέλει και το Ράδιο. Το G4 τα συνδιάζει όλα αυτά, βάλε και την απίστευτη κάμερα που έχει , βάλε και την πολύ καλή τιμή που είχε πριν τις γιορτές, δεν θέλει και πολύ να γίνει χαμός.

Μέσα σε 10 ημέρες δεκαπλασιαστήκανε τα μέλη στο subforum του G4 , δεν είναι τυχαίο αυτό , κάτι λέει.

Γιάννη! Χρονια πολλά για την ονομαστικη σου!

δεν ειναι αναγκη να επιτίθεσαι προσωπικά με καποιον που τυγχαινει να μην συμφωνείς, επειδη τυχαινει να εχει διαφορετικη αποψη με εσένα. κ εγω θα μπορουσα να σου επιτεθω κ να σε πω άσχετο, αλλα δεν ειμαστε εδω για να τσακωθουμε, αλλα να ανταλλαξουμε τις γνωμες μας για τις συσκευές.

Οποτε την δουλεια που δεν κανουν καποιοι γονεις, πρεπει να την κανιυν καποιοι αλλοι,

στο φόρουμ, ο καθενας μπορει να εκφρασει την γνωμη του, χωρις να προσβαλει τους άλλους.

Εγω μιλαω για το G4 k το επiχειρηματα μου ειναι για το G4, εαν εχεις καποια επιχειρηματα για το G4 εισαι ελευθερος να γραψεις κατι για αυτο, το να επιτίθεσαι στον συνομικητη σου σημαινει πως απετυχες απο επιχειρηματα κ προσπαθεις να υπονομεύσεις αυτον που τολμα να τα αναφέρει.

το G4 δεν ειναι ουτε το χειροτερο, ουτε το καλυτερο κινητο της αγοράς.

Ειναι ομως η ναυαρχιδα της lg για το 2015, ο καθενας απο εμας εχει διαφορετικες προτεραιοτητες για το τι θεωρει σημαντικό, διαφορετικο γουστο, διαφορετικες εμπειριες, διαφορετικες απαιτησεις κ διαφορετικες προσδοκίες.

Η Lg, δεν ειναι ουτε μια αγνωστη κινεζικη εταιρεια, ουτε μια εταιρεια που κλεινει, σαν την htc,

ειχε τα τελευταια χρονια μια ποκυ αξιοπρεπείς ανοδικη πορεία.

Το G4 δεν επεσε απο τον ουρανο, ειναι η συνέχεια μιας σειρας απο ναυαρχίδες της, με συγκεκριμενα εταιρικα χαρακτηριστικά κ συγκεκριμενους αντιπαλους στην αγορά.

Το G4 λοιπον εχει να ανταγωνιστει τα , apple iphone 6s/plus, samsung s6/edge, sony Z5/compact/premium, htc one m9/x9, nexus 6p, motorola moto x, oneplus 2 κτλπ.

Δεν ειναι ανάγκη να τα αγορασει κανεις ΟΛΑ αυτα για να εχει γνώμη.

κ δεν κανουν ολα για ολοτς, για διάφορους λόγους.

Δεν μπορει κάποιος αυθαιρετα να πει το καλύτερο.

Το καλυτερο σε τι; κ γιατί; Το καλυτερο σε τιμή, που; σε ποια περιοχη, ποια στιγμή, απο ποια εταιρεία; με τι κοπο κ μεταφορικα; Τι σημαινει για καποιον μια διαφορα απο τα 150 στα 250, απο τα 250 στα 415 κ απο τα 415 στα 430; για ποιο feature, performance, ή spec θα αξιζει να δωσει καποιος 40, 50, 150 ευρω παραπανω;

νομίζω ο καθένας μας θα εδινε μια διαφορετικη αποψη για αυτό κ οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου, δεν ειναι άσχετοι... απλώς εχουν το λόγω τους.

Για αυτο κ επιμενω οτι θα πρεπει να αποφύγουμε γενικότητες κ αοριστολογιες.

για το G4 λενε καλη καμερα, καλη οθόνη, καλη τιμη, κακη μπαταρία, κακα ακουστικά.

οκ...

αλλα ποσο καλη;; ποσο καλυτερη; πχ ειναι 10% καλυτερη απο το s6, ή 1% κ γιατί;

κ ποσο μετράει αυτο για τον καθενα;

πιστευω πως φετος εχουν ολοι εξαιρετικη καμερα κ οι διαφορες ειναι τοσο μικρές, που δεν γερνουν την ζυγαριά απο μονες τους, οποτε εαν το μια απο τις καλυτερες καμερες ειναι το μονο που εχει να πει καποιος για το G4, δεν λεει κ πολλα, εκτος κ εαν ολοι θεωρουν οτι το καλυτερι ειναι αυτο με την καλυτερη καμερα...

οπως κ να εχει, πουθενα κανενας δεν ειπε οτι το G4 εχει την καλυτερη κάμερα.

Το πιο αντικειμενικο ισως site http://www.dxomark.com/Mobiles το ειχε για ενα διαστημα πρωτο, πριν βγουν ομως οι υπολοιπες ναυαρχιδες του 2015,ενα review για το G4 ισως να αναφερει μια απο τις καλυτερες καμερες που εχιυμε δει, αλλα ωντας απο τις πρωτες ναυαρχιδες του 2015, δεν μας λεει κ πολλά, ολοι πια εχουν εξαιρετικη καμερα, ακομη κ τα νεξους κ τα one plus, που ειχαν μεχρι τωρα αθλιες καμερες κ κερδιζαν απο αλλού.

Ας πουμε ομως οτι το G4 εχει ας πουμε 1% καλυτερη καμερα απο τα s6, 6s, Z5 , nexus 6p, moto x κτλπ, ε και;;;

οταν εχει την μιση σχεδον μπαταρια απο το oneplus2 πχ, γιατι αυτο να μετραει περισσότερο;

οταν εχει 20% χειροτερη αποδοση γιατι να μετραει περισσότερο το 1% της καμερας;

Για μενα πχ μετραει περισσοτερο το Z5 ειναι αδιαβροχο, για τον Γιωργο οτι το htc , εχει καλυτερο ήχο, για την Μαρια οτι το edge ειναι πιο λεπτό, για το Θαναση οτι το oneplus2 εχει τον διπλασιο χώρο για εφαρμογες. εχει το G4 τοσο καλυτερη καμερα, αντικειμενικα, που να μας πεισει ολους;

Οχι! για αυτο λεω οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

Εχει την καλυτερη τιμη με 415ευρω, οταν ειναι το oneplus2 sta 400, s6 στα 425, Ζ5compact στα 414 κ δεν αναφερω καν τα κινεζικα...

Οχι!

κ τελος για την οθόνη, ανελυσα στο προηγουμενο post τους κινδυνους υποκειμενικοτητας.

αλλα εαν δεις τις τιμες για contrast, luminosity, brightness, sunlight legibility

κ τις συγκρινεις με τις αλλες ναυαρχιδες του 2015, θα δεις οτι το G4 δεν πιανει ποτε σε τιποτα κορυφή.

Σε τιποτα κορυφαιο, ακομη κ στα καλυτερα του, ενω σε πολλα αλλα εξισου σημαντικα, οποως η αποδοση, ποιότητα, αυτονομία κ premium αισθηση η διαφορα με αλλες ναυαρχιδες ειναι χαώδης.

Ειναι λαικισμος να λεμε απο τις "καλυτερες καμερες", απο τις " καλυτερες οθόνες " κ απο τις καλυτερες τιμες κ αυτο να ειναι αρκετο για να αναδείξει το καλυτερο κινητο για το 2015 σε ενα τετοιο site!

Γνωμη μου ισως, εαν το ακουσει αυτο ενας γνωστης κινητων, απο 2 δεκαεξαχρονα κοριτσάκια στο διπλανο τραπεζι, μιας καφετεριας, περνωντας μια selfie k χαζευοντας το αποτελεσμα στην οθοναρα του G4,

ισως απλως να χαμογελασει, δεν εχει κ νοημα να πει κατι αλλο,

αλλα εδω εγω νομιζα οτι ειναι αλλιως τα πραγματα...

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση εριστικών εκφράσεων

Ας πουμε ομως οτι το G4 εχει ας πουμε 1% καλυτερη καμερα απο τα s6, 6s, Z5 , nexus 6p, moto x κτλπ, ε και;;;

Αυτό το 1% πάλι πως ακριβώς προκύπτει....; αυθαίρετα με δικές σου μετρήσεις; Περιμένω με ανυπομονησία να μου το εξηγήσεις.

οταν εχει την μιση σχεδον μπαταρια απο το oneplus2 πχ, γιατι αυτο να μετραει περισσότερο;

Δηλαδή το Oneplus 2 έχει 8 ώρες SOT & 4 ημέρες αναμονή και δεν το ξέρουμε; Να σου στείλω screenshots από το thread του G4 για να μεις την άποψη σου για την "κακή" μπαταρία του G4;

οταν εχει 20% χειροτερη αποδοση γιατι να μετραει περισσότερο το 1% της καμερας;

Τα συγκριτικά videακια που σου έστειλα τα παρακολούθησες;..... Γιατί είδα ότι αποφεύγεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για την "φτωχή" απόδοση του G4 έναντι του ανταγωνισμού (ακόμη και του Note 5). Ξαναρίξε μια ματιά σε παρακαλώ και πες μας τα συμπεράσματα σου.

Γενικά γράφεις συνονθυλεύματα σκέψεων και απόψεων, που μόνος σου χαρακτηρίζεις αντικειμενικά. Σε άλλα θα συμφωνήσω, σε άλλα θα διαφωνήσω και άλλα τα θεωρώ ασχολίαστα (όπως για τον καημένο συνάδελφο σου ή την κάμερα του G4). Ίσως η απίστευτα αρνητική προκατάληψη που έχεις απέναντι στο G4 δεν σε αφήνει να καταλάβεις την ουσία της ψηφοφορίας. Το G4 δεν ψηφίστηκε ως καλύτερο τηλέφωνο επειδή έσπασε τα specs και τα benchmarks. Παρουσίασε απλά μια ολοκληρωμένη πρόταση που λείπει από την αγορά. Ένα τηλέφωνο δηλαδή χωρίς καμία χτυπητή αδυναμία και με ένα σύνολο προτερημάτων που κανένα τηλέφωνο δεν διαθέτει μαζί. Όπως π.χ. αριστη και απροβλημάτιστη απόδοση με εξαιρετικό sw, ποιοτικότατη οθόνη, την καλύτερη κάμερα σε smartphone, αποσπόμενη μπαταρία, microsd, IR, fm radio, μεγάλη και άμεση υποστήριξη σε updates (εδώ και πάρα πολύ καιρό με 6.0 όταν οι άλλοι δεν εχουν ανακοινώσει ακόμη ημερομηνίες για το 2016), κορυφαία τεχνική υποστήριξη στην χώρα μας κτλ κτλ Αναλύοντας λοιπόν όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του κάθε τηλεφώνου (ποιοτικά,τεχνικά, τιμολογιακά κτλ) και βαθμολογώντας τα ένα προς ένα, θα διαπίστωνες ότι στην τελική σούμα η ζυγαριά θα έγερνε προς το G4.

Επίσης αφού θεωρείς άσχετο ή πλανεμένο τον κόσμο που ψήφισε το G4 ως καλύτερο smartphone, φαντάζομαι ότι εξίσου άσχετη θεωρείς και την συντακτική ομάδα + moderators του Myphone, οι οποίοι επίσης ανακήρυξαν το G4 καλύτερο τηλέφωνο του 2015.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428924

Edited by panosf

@apothecary

Καλημέρα φίλε μου και συγγνώμη αν ενοχλήθηκε απο το ύφος μου. Το ποστ που έκανες όμως ήταν ισοπεδωτικό και προκλητικό και σε κάποια πράγματα άκυρο και άτοπο. Γι αυτο Ίσως και το ύφος μου ,μιας και όσοι το επιλέξαμε πρέπει να απολογηθούμε για την επιλογή μας.

Αν το αρχικό σου ποστ ήταν σαν το τελευταίο θα κάναμε πιο εποικοδομητική κουβέντα, μιας και δεν αντέχω τον μηδενισμό γενικώς.

Η μπαταρία του είναι ενα κλικ πανω απο s6 ενα κλικ κάτω απο Note 4 ,εγώ έτσι μπορώ να το προσδιορίσω.

Το S6 αν είχε Αποσπωμενη μπαταρία ,ράδιο και κάρτα μνημης θα ήταν ακόμη στα χέρια μου ,μιας και το , edge είναι απίστευτα ομορφο.

Για την κάμερα τι να σου πω ,πρέπει να μπεις στα δυο νήματα και θα καταλάβεις τις διαφορές αν το μάτι σου κόβει.

Αυτά τα λίγα απο εμένα γιατί ξύπνησα αξημέρωτα Σαβατιατικο χωρίς λόγο.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοείται ότι δεν συγκρίνεται όπως το λευκό αντίστοιχα ,αλλά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν είναι τόσο μακριά Όσο παλιότερα ,αυτο εννοούσα βρε συ.

Γιάννη εγώ συμφωνώ σε ότι λες. Αυτό που λεω δες το συμπληρωματικα. .δε νομίζω ότι έρχεται σε αντίθεση με το αποτέλεσμα. .χώρια ότι απαντούσα στον φίλο από πάνω.

Ναι κατάλαβα τι λές. :)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τα ειδα τα link, αλλα δεν μου λενε κ πολλά, τα εχω κ με τα ματια μου ολα, πιο πολυ μου αρεσαν του s6, αλλα κ αυτο υποκειμενικο νομιζω οτι ειναι.

το καθενα εχει μειονεκτηματα κ πλεονεκτήματα αναλογα τις ρυθμισεις κ τον φωτισμό.

Το σημαντικο ειναι οτι φετος ολα εχουν εξαιρετικα αποτελεσματα κ κατα κοινη παραδοχη ολων των τεστ, πολυ μικρη διαφορά.

Κοιταξτε εδω πχ, βγηκε το 6s,

http://www.androidauthority.com/blind-camera-shootout-winner-650299/

Ουτε αυτο σημαινει οτι το καλυτερο ειναι το iphone, ειναι site gia android k vgalan iphone, αρα μαλλον ουτε πληρωμενοι δεν ειναι. απλα έτυχε, η διαφορα ειναι τοσο κοντα ,που υπαρχουν συγκριτικα που βγαζουν τους παντες νικητες.

Πιο αξιοπιστο ειναι το Dx0mark k εκει το G4 ειναι 8ο, με τις περισσοτερες ναυαρχιδες ομως να εχουν πολυ μικρη διαφορά. (απο εκει πηρα το 1% που εχει διαφορα με καποια)

ο μυθος για την καλη καμερα του G4 ξεκινησε τοτε που ειναι κ τα βιντεο σας, τον Μάιο, που καποιες ναυαρχιδες δεν ειχαν βγει ή ηταν πολυ στην αρχη τους, ενω το G4 ειχε παρει τα διορθωτικα update του. Ε τοτε κ εγω το πιστευα.

Το κινητο της χρονιας ομως περιλαμβανει κ το τελος της χρονιας!

Φτιαχτηκε λοιπον ο μυθος τοτε κ επειδη ειναι το μονο ισως πλεονεκτημα του G4, υπερθεματιζουν οι υποστηρικτες του μονο αυτό.

Τα περισσοτερα αρθρα δεν περιλαμβανουν καν τα νεξους,

δειτε πχ αυτο το πιο προσφατο άρθρο, το οποιο κ νομιζω ειναι απο τα πιο αξιόλογαhttp://www.androidcentral.com/photos-showdown-iphone-6s-plus-vs-nexus-5x-vs-galaxy-s6-vs-lg-g4

Στο τελος λεει οτι ολα ειναι εξαιρετικα φετος κ πολυ κοντα μεταξυ τους, νιμιζω χανεται η ουσια με το να επικεντρωνουμε σε αυτο κ μονο το θεμα κ νομιζω οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο επειδη αλλου το G4 υστερει σημαντικά.

κ επιμενω οτι υστερει σημαντικα στην αυτονομια κ στο στην απόδοση.

δειτε λιγο με τα ματια σας ενα απιτητικο παιχνιδι σαν το real racing 3 διπλα διπλα στο oneplus2 k G4 κ θα καταλαβετε.

Οσο για την οθονη, το ειπα κ το ξαναλεω, το G4 δεν εχει πουθενα κανενα αντικειμενικο αποτέλεσμα. οι τιμες τους σε φωτεινοτητα, contrast κ αντανακλαση φωτος δεν ειναι η πρωτες πουθενά. οι περισσοτερες ναυαρχιδες εχουν πιο εντονο contrast k φωτεινοτητα, δινοντας ακομη πιο ζωντανα χρώματα,1200 contrast k 2300 εχουν ολες οι οθονες ναυαρχιδων απο την εποχη του One,το G4 εχει κ σχετικα χαμηλη φωτεινοτητα στα 110nit

τa amoled k super amoled θα ξεφευγουν πάντα απο αυτους που κυνηγουν την ζωηροτητα, αλλα το G4 δεν πιανει καν τα στανταρ των καλυτερων, που ειναι 1300+ στο contrast k 2700+ sto sunlight. Η quantum ειναι μια σαφης αναβαθμιση, σε σχεση με την οθονη του G3, που ηταν αρκετα υποτονική, αλλα δεν ειναι κ τιποτα το ιδαιτερο.

To flex 2, εχει σαφεστατα καλυτερη οθόνη κ για αυτους που ειχαν galaxy κ τους κουρασε, το iphone προσεχει παντα την καλυτερη μη υπερκορεσμενη λυση, με το 6s να εχει 1400 contrast k 3700 sunlight

Πιστευω οτι η lg θα επρεπε να πιεσει λιγο ακομη κ να πιασει τα στανταρτ τουλαχιστον του flex, αλλα μαλλον θα ηταν υπερβολικο για την κατανάλωση, η οποια αυξηθηκε σε σχεση με το G3, με αποτελεσμα την χειροτερη αυτονομία, το οποίο κ ειναι κ το μεγαλο μειονεκτημα του G4.

Σε ολα τα τεστ το g4 εμφανιζει σαφες μεινοκτημα στην αυτονομια εναντι του G3, το οποιο με την σειρα του εχει καποιες απο τις χειροτερες τιμες σε ναυαρχίδα κ το οπιο γνωριζω προσωπικα παρα πολυ καλα.

Θεωρω την αυτονομια των G3 k G4 τραγικα μη επαρκής κ το κουκουλωμα αυτης του της ανεπαρκειας ως εμπαθεια υπερ αυτου.

Το Μ9, Z5 k oneplus2 βγαζουν 2 ημερες αυτονομιας σχεδον σε ολους τους χρηστες τους,

τα G4, S6 k 6s , μονο μία.

Πιο συγκεκριμενα το gsmarena , ειναι απο τα λιγα που προσπαθουν να μετρησουν την μεικτη καταναλωση κ να βγαλουν μια αυτονομια για τον μεσο χρήστη, δοκιμάζοντας ολα τα κινητα με την ιδια χρηση, το G4 εχει την χειροτερη τιμη που υπαρχει σε ναυαρχίδα, στις 54ωρες, οταν ακομη κ το 6s ,με την μολις 1715mah μπαταριουλα του βγάζει 62, 63 το G3, 83 to edge+, 73to s6 κτλπ.

Δεν ξερω ποσο αντικειμενικες ειναι στο μεσο όρο, εγω παντως που εχω αυξημενες απαιτησεις ξερει οτι εαν εκει δεν βγαλει τουλαχιστον 70 ωρες, δεν μου βγαζει την ημερα, πραγμα το οποιο εχω εξακριβωσει με πανω απο 20 κινητα.

Το θρυλικο G2 που δεν με προδωσε ποτε, βγαζει σε αυτο 81 ώρες.

Σαν μετρο συγκρισεις λοιπον ξερω περιπου τι να περιμενω πριν το αγορασω.

βεβαια αναλογα με την χρηση του ο καθενας θα εχει κ διαφορετικα αποτελέσματα, παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το G4 πάσχει κ πολυ μάλιστα εκεί κ οποιος το εχει πασχει μαζι του, για αυτο λεω καημενο τον συναδελφο που το πηρε πριν με συμβουλευτει κ φερνει κ φορτιστη μαζι του στη δουλεια καθε μερα.

Ειναι τετοια η ενεργειακη ανεπαρκεια του G4 που αποτελει προβλημα για καθε χρηστη του κ απο αυτο δεν γλυτωνει κανενας, το να κανει 100 φωτογραφιες για να πετυχει μια καλυτερη απο το edgeplus, Z5, 6splus κτλπ ειναι λοξα για λιγους...

Το θεωρητικο πλεονεκτημα στις φωτο που ειχε το G4 στον μαιο, οσο περναει ο καιρος εξανεμίζεται, το θεμα με την μπαταρια ομως γινεται ολοενα κ μεγαλύτερο.

Πολλοι απο εμας τους απαιτητικους χρήστες κακοβλεπουμε την ταση σμίκρυνσης της χωρητικοτητας της μπαταριας για να κανουμε τα 9χιλιοστα, 7χιλιοστα.

Οσοι το εκαναν εις βαρος της αυτονομιας τιμωρηθηκαν κ δικαιως απο τους απανταχου geeks.

To G4 δεν μειωσε την χωρητικοτητα κ τις διαστασεις του κ μπραβο στην Lg, μειωσε ομως την αυτονομια του, αυτο παραβλέπεται απο πολλους που διαβαζουν μονο τα 3000mah, δεν θα επρεπε ομως κ απο απαιτητικους χρήστες οπου περιμενουν κ το αντικρισμα αυτων των mah.

Ta mah λοιπον αυτα πανε στην 2.5κ οθόνη.

K τελος, ο μυθος του πιο πλήρες.

Ειναι πληγρες επειδη εχει αποσπωμενη μπαταρια, ομως αυτά που δεν εχουν εχουν καλυτερη αυτονομία κ για πολλους αυτο το πλεονεκτημα ειναι μεγαλυτερο κ η πενιχρη αυτονομια του G4 αποκρυφτηκε συστηματικα στην αρχη απο πολλους reviewers. Συν το οτι υπαρχουν κ πρακτικοι λογοι να μην ανοιγει, ειδικα εαν αυτο σημαινει αδιαβροχοποιηση, που ειναι τεραστιο προβλημα στην χωρα μας, οχι μονο για τα νησακια, αλλα για την ατμοσφαιρικη υγρασία (οποιος χασει εγγυηση απο αυτο θα καταλαβει)

Ειναι πληρης επειδη εχει sd card, ομως δεν εχει 64gb , η 124version, το οποιο μπορει να μην ειναι θεμα για αλλους, καποιοι ομως γεμιζουμε ευκολα τα 32 gb με εφαρμογές, που δεν παιρνουν η εχουν θεμα εαν περασουν στην sd card.

Πληρες επειδη εχει καλη καμερα κ οθινη, αλλα τωρα πια ολοι εχουν απο αυτά κ καλυτερα.

Πληρες επειδη ηταν πιο φτηνα απο αυτα που ειχαν καλυτερη καμερα κ οθονη, αλλα τωρα πια οι διαφορες εξανεμίστηκαν. Κ το να το βγαλει τοσο νωρίς η lg , θυσιασε ενα σωρο αλλα πραγματα που θα φαινινται οσο περνα ο χρόνος κ θα δουν αξια στον ανταγωνισμο για τους χρηστες που δεν το αλλαζουν στο εξαμηνο. Πχ το note 5, στην αρχη εκλεινε ολες τις εφαρμογες στομπαρασκηνιο πολυ επιθετικα, για αυτο κ βλεπετε σε βιντεακια το G4 να ανοίγει πιο γρηγορα ανοιγμενες εφαρμογες, αυτο ομως γινετσι εις βατος της αποδοσης σε καθε μια απο αυτες κ εις βαρος της αυτονομίας, ειναι κατι που ρυθμιζεται κ αλλάζει, οσο μεγαλωνει το κινητο κ ωριμαζει το λογισμικο του, τοσο κ βελτιωνετασι με τα updates.

Ειμαι σιγουρος οτι πολυ απο αυτούς που ψηφισαν υπερ του G4 εχουν υποψιν κυριως τα αρχψικα reviews δεν ασχοληθηκαν με την εις βαθος εξέλιξη.

Πχ το flex 2, ενω αρχψικα ειχε αθλια ασποδοση, τωρα ειναι σαφεσταστα γρηγοροτερο του G4, πόσοι το ξερουν αυτο; ουρε εγω θα το πιστευα εαν δεν το εβλεπα...

Κ κλεινω εδω υπενθυμίζοντας τον κυριο λογω που το θεωρω εγω υποδεεστερο των προσδοκιων μου.

-Δεν περιμενα να περασει σε καμερα το edge η κ iphone, μου αρκει οτι ειναι εκει μαζί τους.

-Δεν περιμενα να φτασει τις amoled, περιμενα ομως μια poled, η εστω 1300 contrast k 2700sunlight

-Δεν περιμενα να πεταει στα benchmarks με τον 808, περιμενα ομως να επιστρεψουν την αναλυση στα 1080p κ να μην θυσιασουν τοσο αποδοση κ αυτονομια για τον κομπασμο των 2,5κ

-Δεν περιμενα να διορθωσουν το 75%screen to body ratio των G2-G3, δεν περιμενα ομως να χειροτερεψουν τα bazels χωρις εστω, capacitive bar, αδιαβροχοποιηση ή εστω front speakers.

-Δεν περιμενα να πιασουν αυτονομία του G2, περιμενα ομως να φτιαξουν καπως το αισχος του G3 (το οποιο κ με αναγκασε να αλλαξω κινητο κ θεωρω οτι θα γινει ο λογος που θα το πουλησουν οι περισσότεροι), εχει την χειροτερη αυτονομια απο ολες τις ναυαρχιδες κ ειναι απο τις λιγες που ενω κράτησε την χωρητικοτητα, χειροτερεψε την αυτονομια σε σχεση με πέρυσι.

-Δεν περιμενα premium feel, σαν Z4, htc one M8, iphone 6, αλλα περιμενα τουλαχιστον το επιπεδο του G3.

Πιστευω οτι εγιναν λαθος βήματα κ θα επρεπε να βελτιωθούν, πιστευω οτι ως ναυαρχιδα προδωσε τα ειδικα της εταιρικα χαρακτηριστικά που την εκαναν να ξεχωρίζει.

Πιστευω οτι μαζεψε πολλους ψηφους κ προσοχή για τους λαθος λόγους κ οτι το να απλοποιουμε τα πάντα ειναι άδικο. Προφανώς την γνώμη ηθελα να εκφρασω κ μετα να την δικαιολογησω. Δεν εχω τιποτα με κανενα, απλως πιστευω οτι η επιβραβευση του G4, θα επιφερει δυσμενεις συνεπειες σε καποιον που λατρεψε την LG για τα G2 k nexus 5

Ηδη με το nexus 5x θεωρω οτι η LG , έχει χασει τον δρομο της κ γινεται κατι που δεν θέλω.

Συντομα θα ανακοινωθουν επισημα κ τα specs tou G5 κ θα δουμε εαν ειχα δίκιο.

Θα επιστρεψω τότε, αλλα πιστευω οτι δεν θα δουμε τα bazels, την αποδοση κ την αυτονομια tou G2, την οθοναρα του G flex 2, ουτε premium feel tou G3, ουτε αδιαβροχοποιηση.

Πιστευω οτι το μεγεθος κ το βαρος θα μεγαλωσουν κ άλλο σε σχεση με την οθόνη, ισως γινει ακομη πιο λεπτο, με ακομη πιο μικρη μπαταρία, περισσοτερο φαντεζι, λιγοτερη ουσία, περισσοτερο samsung/apple, λιγοτερο LG...

Την πάτησες με το G3 ε;

Sorry....

Αλλά το G4 είναι πολύ καλύτερο και του G3 και του G2.

Και επειδή δεν έχεις προσωπική εμπειρία με κανένα από αυτά τα κινητά πέρα από τα νούμερα που διαβάζεις στα review, μια συμβουλή....

Όσο στηρίζεσε στα reviews και την επόμενη φορά πάλι λάθος θα κάνεις στην επιλογή ;)

Στις ανακρίβειες και σε κάτι ανυπόστατα 1% κτλ. Είναι τόσα πολλά πλέον που είναι δύσκολο σε κάποιον να απαντήσει...

Ίσως έπρεπε να περιμένεις λίγο και να πάρεις το G4 σε καλή τιμή...

Edited by Demoneoire

Ναι την πατησα με το G3, το ειχε παρει νωρις ενας φιλος ,που του εκτιμω την γνωμη στα κινητα οσο κανενα αλλου.

Ειχα το G2 το κ λατρεψα οσο πολυ λιγα κινητά, πιστεψα στην LG, το G2 να φανταστεις δεν το αγορασα, αλλα το κερδισα, με επεισε ομως οσο κανένα.

Πιο πολυ απο ολα εκτιμησα την μπαταρια του, που δεν το επιανε κανενα με τοσο μεγαλη οθονη, εκτιμησα κ την απόδοση, ειδα κ ποσο γρηγορα έπεσε η τιμη του, θεωρησε πολυ τιμια την δουλεια της LG, κερδισε τον σεβασμο μου.

Ενταξει, ειχε καποιες ατελειες, αλλα για μενα η μεγαλη αυτονομία, κορυφαια αποδοση κ απιστευτα πρακτικο μεγεθος κανανε την διαφορά.

Πραγματικα ειπα, εδω ειμαστε, οσο η Lg, βγαζει κατι τετοιο θα την τιμω.

Οταν ανακοινωθηκε το G3, διστασα για το μέγεθος, μου φαινοταν οριακα μεγάλο, ακουσα κ για την μπαταρια, αλλα με διαπιστωσε ο γνωστης φιλος οτι ειναι εξαιρετική (κ μπορει κ να ηταν επειδη αυτος κλεινει τα πάντα, πχ το gps)

το sd card ηταν ο λογος που εφευγα απο το G2, το S5 δεν εβγαινε Ελλαδα 32αρι, στην δεν επεστρεφα επειδη με ειχε απογοητευσει το πρωτο Ζ, οι κινεζικες επιλογες ηταν ακομη ανωριμες, η apple ειναι για μενα χειροπέδες, οποτε G3

Δεν μπορουσα να φανταστω τι φριχτη αυτονομια ειχε, ουτε κ χειροτερη αποδοση στα παιχνιδια απο το G2.

Σε βαθος χρονου καταλαβα οτι το 5,5αρι για μενα ειναι μεγάλο κ εαν το G3 που εχει το μικροτερο σασι απο αυτα μου ειναι μεγαλο, τοτε δεν εχει νοημα κανενα αλλο.

Μονο απο την LG περιμενα να βγαλει καποιος κινητο με μεγαλη οθονη κ μικρο μέγεθος.

Απο το G4 θα ηθελα λιγο μικροτερο μεγεθος, πολυ περισσοτερη αυτονομια, λιγο καλυτερη αποδοση, πολυ ανωτερο contrast k φωτεινότητα κ βελτιωμενη καμερα κ ήχο.

Βγηκε μια στρατια απο 5,5αρια με μεγαλυτερο μεγεθος, καλυτερη καμερα κ οθόνη, απο την LG περιμενα κατι αλλο. Περιμενα ισως τον διαδοχο του G2, αλλα οπως φαινεται δεν θα υπάρξει...

Οι πρωτες φημες λεγανε άλλα, οπως κ για το nexus 5x, απο κανεναν αλλο δεν περιμενα αυτα που περιμενα απο την LG, για αυτο κ με απογοητευσε περισσοτερο...

Τωρα πια ομως έμαθα κ θα ηθελα το παθημα μου να γινει κ μαθημα άλλων.

Θεωρω το G4 ως την απατη του 2015, επειδη οι θυσιες που εκαναν για το κοστος δεν αντιστοιχουσαν στην τιμη του κ οι προσδοκιες που υπηρχαν απο την G ναυαρχίδα της LG δεν εγιναν πραγματικότητα.

Το να βραβευουμε αυτο το κινητό, αυτες τις πρακτικές, δεν βοηθάει την LG, στον να σταματησει να μας κοροϊδεύει κ να το 5Χ, την δευτερη μεγαλυτερη απογοητευση του 2015 για μενα (λογω προσδοκιων)

Η κριτικη στο S5, καταφερε το απίστευτο, να ξεκολλήσει η σαμσουνγκ απο το πλαστικο!!!

Να πιεστει να αλλάξει κ αυτο, η κριτικη στο S6 ισως επαναφέρει sd card, ή αποσπώμενη μπαταρια, ή εστω μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Οταν σου βγαζει η LG φτηνοτερο πλαστικό κ 808 κ στο χρεωνει παλι 600 κ εσυ το βγαζεις vfm, ε πας γυρευοντας να σου χρεωσει κ το νεξους 5χ τόσο.

Δυστυχώς ισχυει αυτος ο νομος στην αγορα, κανεις ονομα κ το εξαργυρωνεις μετα, το αξιζεις δεν το αξιζεις. Περιμενα απο τους γνωστες ομως να μην πατησουν απο το όνομα.

Σιγουρα καποιοι απο εσας θα ειναι γνωστες κ θα εχετε τους ειδικους σας λογους που το προτιμησατε, αλλα το συλλογικο αποτελεσμα με απογοητεύει, σκεφτομενος ποσοι θα απογοητευτουν. Δηλαδη καποιος με εμπειρια μπαταριας G2, Z3compact, πως θα ζησει με το G4;

Καποιος που θα δει εναν φιλο να εχει ενα μεταλλικο κινεζικο, με amoled, το οποιο εχει την μιση τιμη, αλλα φαινεται σαν να εχει την διπλασια.

Καποιος που εχει συνηθισει να ακουει το αγαπημενο του τραγουδι με ποιοτητα ηχου ONE, ή iphone.

Καποιος που πηρε το dual k ζησει για λιγο το dual tou oneplus2

Καποιος με τον 810, αλλα μικροτερη αναλυση που θα παιζει το ιδιο παιχνιδι με εσενα κ θα αναθεωρησεις το framerate που μπορει να εχουν τα κινητα.

Το να εχεις οθοναρα, αλλα να χωραει κ στην τσεπη.

Την ανεση που εχουν καποιοι με το να βλεπουν ενα μυνημα σε μια ηλιολιουστη μερα.

Τα μπλε, πρασινα κ μαυρα των amoled,

το να τελειωσει μια μακρυα κ κουραστικη μερα κ νυχτα κ η μπαταρια να μην ειναι στο κοκκινο...

Ακριβως επειδη εχω προσωπικη εμπειρια φιλε μου τα λεω αυτα...

αντε κ καλες φορτίσεις...εγω αυτο που πηρα με βγαζει 2-3 μερες, εχει την καλυτερη καμερα κ ριχνει 15k sto antutu sto G4

Edited by Apothecary

Ναι αλλά φαίνεται να το μετάνιωσες που δεν πήρες G4, τον πραγματικό διάδοχο του G2.

Έχεις αφιερώσει σεντόνια ολόκληρα...

Μοιράσου με εμάς την συσκευή που κέρδισε τον υπέρτατο σεβασμό σου μετά από τόσο διάβασμα νουμερων στα reviews και τόσο πείσμα ενάντια σε συντακτών και μελών.

Edited by Demoneoire

Ναι την πατησα με το G3, το ειχε παρει νωρις ενας φιλος ,που του εκτιμω την γνωμη στα κινητα οσο κανενα αλλου.

Ειχα το G2 το κ λατρεψα οσο πολυ λιγα κινητά, πιστεψα στην LG, το G2 να φανταστεις δεν το αγορασα, αλλα το κερδισα, με επεισε ομως οσο κανένα.

Πιο πολυ απο ολα εκτιμησα την μπαταρια του, που δεν το επιανε κανενα με τοσο μεγαλη οθονη, εκτιμησα κ την απόδοση, ειδα κ ποσο γρηγορα έπεσε η τιμη του, θεωρησε πολυ τιμια την δουλεια της LG, κερδισε τον σεβασμο μου.

Ενταξει, ειχε καποιες ατελειες, αλλα για μενα η μεγαλη αυτονομία, κορυφαια αποδοση κ απιστευτα πρακτικο μεγεθος κανανε την διαφορά.

Πραγματικα ειπα, εδω ειμαστε, οσο η Lg, βγαζει κατι τετοιο θα την τιμω.

Οταν ανακοινωθηκε το G3, διστασα για το μέγεθος, μου φαινοταν οριακα μεγάλο, ακουσα κ για την μπαταρια, αλλα με διαπιστωσε ο γνωστης φιλος οτι ειναι εξαιρετική (κ μπορει κ να ηταν επειδη αυτος κλεινει τα πάντα, πχ το gps)

το sd card ηταν ο λογος που εφευγα απο το G2, το S5 δεν εβγαινε Ελλαδα 32αρι, στην δεν επεστρεφα επειδη με ειχε απογοητευσει το πρωτο Ζ, οι κινεζικες επιλογες ηταν ακομη ανωριμες, η apple ειναι για μενα χειροπέδες, οποτε G3

Δεν μπορουσα να φανταστω τι φριχτη αυτονομια ειχε, ουτε κ χειροτερη αποδοση στα παιχνιδια απο το G2.

Σε βαθος χρονου καταλαβα οτι το 5,5αρι για μενα ειναι μεγάλο κ εαν το G3 που εχει το μικροτερο σασι απο αυτα μου ειναι μεγαλο, τοτε δεν εχει νοημα κανενα αλλο.

Μονο απο την LG περιμενα να βγαλει καποιος κινητο με μεγαλη οθονη κ μικρο μέγεθος.

Απο το G4 θα ηθελα λιγο μικροτερο μεγεθος, πολυ περισσοτερη αυτονομια, λιγο καλυτερη αποδοση, πολυ ανωτερο contrast k φωτεινότητα κ βελτιωμενη καμερα κ ήχο.

Βγηκε μια στρατια απο 5,5αρια με μεγαλυτερο μεγεθος, καλυτερη καμερα κ οθόνη, απο την LG περιμενα κατι αλλο. Περιμενα ισως τον διαδοχο του G2, αλλα οπως φαινεται δεν θα υπάρξει...

Οι πρωτες φημες λεγανε άλλα, οπως κ για το nexus 5x, απο κανεναν αλλο δεν περιμενα αυτα που περιμενα απο την LG, για αυτο κ με απογοητευσε περισσοτερο...

Τωρα πια ομως έμαθα κ θα ηθελα το παθημα μου να γινει κ μαθημα άλλων.

Θεωρω το G4 ως την απατη του 2015, επειδη οι θυσιες που εκαναν για το κοστος δεν αντιστοιχουσαν στην τιμη του κ οι προσδοκιες που υπηρχαν απο την G ναυαρχίδα της LG δεν εγιναν πραγματικότητα.

Το να βραβευουμε αυτο το κινητό, αυτες τις πρακτικές, δεν βοηθάει την LG, στον να σταματησει να μας κοροϊδεύει κ να το 5Χ, την δευτερη μεγαλυτερη απογοητευση του 2015 για μενα (λογω προσδοκιων)

Η κριτικη στο S5, καταφερε το απίστευτο, να ξεκολλήσει η σαμσουνγκ απο το πλαστικο!!!

Να πιεστει να αλλάξει κ αυτο, η κριτικη στο S6 ισως επαναφέρει sd card, ή αποσπώμενη μπαταρια, ή εστω μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Οταν σου βγαζει η LG φτηνοτερο πλαστικό κ 808 κ στο χρεωνει παλι 600 κ εσυ το βγαζεις vfm, ε πας γυρευοντας να σου χρεωσει κ το νεξους 5χ τόσο.

Δυστυχώς ισχυει αυτος ο νομος στην αγορα, κανεις ονομα κ το εξαργυρωνεις μετα, το αξιζεις δεν το αξιζεις. Περιμενα απο τους γνωστες ομως να μην πατησουν απο το όνομα.

Σιγουρα καποιοι απο εσας θα ειναι γνωστες κ θα εχετε τους ειδικους σας λογους που το προτιμησατε, αλλα το συλλογικο αποτελεσμα με απογοητεύει, σκεφτομενος ποσοι θα απογοητευτουν. Δηλαδη καποιος με εμπειρια μπαταριας G2, Z3compact, πως θα ζησει με το G4;

Καποιος που θα δει εναν φιλο να εχει ενα μεταλλικο κινεζικο, με amoled, το οποιο εχει την μιση τιμη, αλλα φαινεται σαν να εχει την διπλασια.

Καποιος που εχει συνηθισει να ακουει το αγαπημενο του τραγουδι με ποιοτητα ηχου ONE, ή iphone.

Καποιος με τον 810, αλλα μικροτερη αναλυση που θα παιζει το ιδιο παιχνιδι με εσενα κ θα αναθεωρησεις το framerate που μπορει να εχουν τα κινητα.

Την ανεση που εχουν καποιοι με το να βλεπουν ενα μυνημα σε μια ηλιολιουστη μερα.

το να τελειωσει μια μακρυα κ κουραστικη μερα κ νυχτα κ η μπαταρια να μην ειναι στο κοκκινο...

Ακριβως επειδη εχω προσωπικη εμπειρια φιλε μου τα λεω αυτα...

αντε κ καλες φορτίσεις...εγω αυτο που πηρα με βγαζει 2-3 μερες, εχει την καλυτερη καμερα κ ριχνει 15k sto antutu sto G4

Δεν ξέρω γιατί αλλά το κείμενο, τα επιχειρήματα , αλλά κυρίως η ρητορική μου θύμισε αξέχαστες εποχές ΓΑΠ.

Επί της ουσίας, εξακολουθείς να γράφεις τα δικά σου, αυτά που εσύ θεωρείς σωστά και αντικειμενικά ή αυτά που σου λένε οι φίλοι και συμμαθητές σου. Εφόσον δεν έχεις προσωπική γνώμη για το G4, εφόσον δεν εμπιστεύεσαι τις επιλογές των αναγνωστών, των συντακτών-moderator, των reviews σε εσωτερικό και εξωτερικό, θα σε παρακαλούσα να μας αναφέρεις το σούπερ τηλέφωνο που εσύ επέλεξες για τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσουμε να το συγκρίνουμε άμεσα και με στοιχεία με την μεγαλύτερη αποτυχία του 2015 (το G4).

Δηλαδη καποιος με εμπειρια μπαταριας G2, Z3compact, πως θα ζησει με το G4;

Με 10 κουβέντες εξήγησες το μεγάλο ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των κατόχων G4.

Edited by panosf

.....Δεν ξερω ποσο αντικειμενικες ειναι στο μεσο όρο, εγω παντως που εχω αυξημενες απαιτησεις ξερει οτι εαν εκει δεν βγαλει τουλαχιστον 70 ωρες, δεν μου βγαζει την ημερα, πραγμα το οποιο εχω εξακριβωσει με πανω απο 20 κινητα.

Το θρυλικο G2 που δεν με προδωσε ποτε, βγαζει σε αυτο 81 ώρες.....

οι μετρησεις τους δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα το mx4 το χουν 89 ωρες :lol: που πραγματικα αν το αφησεις για τοσες ωρες χωρις καν να το ακουμπας ουτε τις μισες δεν θα βγαλει:ninja:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Τις μετρήσεις τις κάνουν συνήθως σε τέλειες συνθήκες (κάτι σαν την κατανάλωση στα αυτοκίνητα)...

Airplane mode και να μην λειτουργεί τίποτα, θα τις βγάλει :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ας μην κάνουμε το θέμα "ένας εναντίον όλων". Όπως ξαναπείπα, κάποιες από τις αδυναμίες του G4 που αναφέρει ο φίλος με προβλημάτισαν κι εμένα, παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι και πάλι ήταν η καλύτερη επιλογή. Αυτό που νομίζω ότι έχει νόημα να ζητήσουμε (μια και αυτό είναι στη στην ουσία το θέμα) είναι να μας πει και τη συσκευή που εκείνος προτιμά για την πρώτη θέση. Δυστυχώς το "αυτό έχει καλύτερη κάμερα, εκείνο έχει καλύτερη μπαταρία", δεν αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή.

Κι εγώ θα ήθελα σε σημερινό τηλέφωνο την αναμονή και τα bezels του G2, με την κάμερα του G4, εύκολη πρόσβαση στη μπαταρία και την υποστήριξη της LG. Κι εγώ θα προτιμούσα Full HD και λίγο μικρότερο συνολικό μέγεθος. Δυστυχώς το κινητό που θα έπαιρνε από εμένα άριστα σε όλα δεν υπάρχει, αλλά το πλησιέστερο που ξέρω είναι το G4. Και στα ίδια λεφτά να έβρισκα S6 ή iPhone, δεν θα το έπαιρνα - και αυτό νομίζω είναι επαρκές δείγμα ότι ψηφίσαμε συνειδητά.