jsab114 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Παιδιά μετά από 5 μήνες λειτουργίας η οθόνη του κινητού τα έπαιξε. Ενώ ακούω και βλέπω τα LED, λαμβάνει κλήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω λόγω οθόνης, η οθόνη δεν ανάβει με τίποτα. Έβγαλα, έβαλα την μπαταρία πολλές φορές, μπουτάρει (ακούω τον ήχο), αλλα δεν βλέπω τίποτα. Το κακό είναι ότι είμαι πλέον Γερμανία και η εδώ αντιπροσωπία δεν αναγνωρίζει το μοντέλο γιατί δεν κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά και δεν το παραλαμβάνουν για επισκευή. Μου λένε μίλα με τον έμπορο που στο πούλησε.... Οπότε πρακτικά το "πανευρωπαϊκή εγγύηση" σημαίνει ελληνική εγγύηση ή εγγύηση από το μαγαζί που το πήρες. Edited September 26, 2016 by jsab114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Μετά από τρεις βδομάδες ακριβώς το πήρα σήμερα από procordia service με άλλαγη πλακέτα. Για να δούμε πόσο θα πάει.. Πλακέτα 609 "αρχικά. 1 βδομάδα τώρα με την 609 παρτίδα πάει ντουφεκι για να δούμε. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 1 βδομάδα τώρα με την 609 παρτίδα πάει ντουφεκι για να δούμε. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν τι είχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πριν τι είχες? 512 ήταν πριν αδελφέ Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 512 ήταν πριν αδελφέ Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εύχομαι όλες οι 6xx να μείνουν ζωντανές από δω και πέρα. Εγώ εχω 602. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Εύχομαι όλες οι 6xx να μείνουν ζωντανές από δω και πέρα. Εγώ εχω 602. Θα δείξει αδελφέ αλλιώς πάλι αναμονή στο service Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί λιγάκι, η τελευταία για dual sim και ρουμανικο λένε ότι είναι η 20n, κάνω λάθος; Εμένα από την άλλη έχει κολλήσει στην 20d. Να περιμένω κι άλλο για OTA ή να την περάσω μέσω LG UP; που την βρίσκω αν είναι; Ή είναι καλύτερα να γυρίσω σε έκδοση 5.χ... Πραγματικά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω πέρα το γεγονός ότι είμαι ακόμα με τη 20d Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί λιγάκι, η τελευταία για dual sim και ρουμανικο λένε ότι είναι η 20n, κάνω λάθος; Εμένα από την άλλη έχει κολλήσει στην 20d. Να περιμένω κι άλλο για OTA ή να την περάσω μέσω LG UP; που την βρίσκω αν είναι; Ή είναι καλύτερα να γυρίσω σε έκδοση 5.χ... Πραγματικά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω πέρα το γεγονός ότι είμαι ακόμα με τη 20d Sent from my LG-H818 using Tapatalk Φίλε και εγώ αυτήν έχω την d δεν μου δίνει την n Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Φίλε και εγώ αυτήν έχω την d δεν μου δίνει την n Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ούτε και *h* αλλά ούτε και *g*... έτσι;;; Γιατί είχα αρχίσει να το παίρνω προσωπικά με δαυτους Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_greece Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH818P%2F ????? 10f 11 οκτωβριου λεει περιμενουμε ευρωπαικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH818P%2F ????? 10f 11 οκτωβριου λεει περιμενουμε ευρωπαικη ? 11 Οκτωβρίου 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλησπερα..παρτιδα 512 δικαρτο bootloop μετα απο 8περιπου μηνες.εχει μιλησει καποιος με procodia προσφατα?υπαρχουν αραγε μητρικες για δικαρτα?καθως κ οθονη(ευκαιρια να αλλαχθει.αφηνε σε γκρι backround σημαδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 καλησπέρα σύντροφοι, έως τώρα δεν έχω προβλήματα με το κινητό (still lollipop) πλην του ότι είναι εύκολο να χάσει το σήμα wifi στο σπίτι. Αποσυνδέεται κάποιες φορές παρόλο που μπορεί να πιάνει 3 στις 3 γραμμές. Τι μπορώ να κάνω?:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 καλησπέρα σύντροφοι, έως τώρα δεν έχω προβλήματα με το κινητό (still lollipop) πλην του ότι είναι εύκολο να χάσει το σήμα wifi στο σπίτι. Αποσυνδέεται κάποιες φορές παρόλο που μπορεί να πιάνει 3 στις 3 γραμμές. Τι μπορώ να κάνω?:this: λοιπόν είμαι σαββατογεννημένος.. παρόλο που προσπαθώ να μην είμαι προληπτικός, σήμερα, 3 μέρες αφότου έστειλα το προηγούμενο μήνυμα έπαθα bootloop. 1η φορά.. ερώτηση: 1. προσπαθώ μόνο με hard reset? 2.υπάρχει τρόπος (περα απο καταψυξη!) να ανακτήσω κάποια δεδομένα? ευτυχώς η μεγάλη πλειοψηφία είναι -όχι τυχαία- στην sd. ξέρω πως υπάρχει σχετικό θέμα απλά θα ήθελα και την προσωπική σας πείρα των dual sim users. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Έπεσε το μάτι μου σε κάτι Video στο YouTube που το φτιάχνουν με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο άραγε? Δεν φαίνεται δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Έπεσε το μάτι μου σε κάτι Video στο YouTube που το φτιάχνουν με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο άραγε? Δεν φαίνεται δύσκολο. Κάνουν reflow χαχα α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Εγώ είδα αυτό και είπα μήπως όντως γίνεται και δεν χαθούν Κάποια αρχεία. Αλλά για εκτός εγγύησης... Edited November 7, 2016 by pankro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τώρα κάνει ενημέρωση λογισμικού έκδοση v20g-oct-14-2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ήρθε και σε μένα, να την κάνω ή να περιμένω να αγοράσω ένα καβαντζα πρώτα;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τώρα κάνει ενημέρωση λογισμικού έκδοση v20g-oct-14-2016 Επαναφορά έκανες και να το ξαναστησεις ή δεν χρειάστηκε; για πες Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όσοι έβαλαν την 20g ας πούνε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ηρθε και σε μενα τωρα την κατεβαζω μεσω wifi 512 Ρουμανια δεν εχω συναντησει ποτε το παραμικρο με το τηλ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Επαναφορά έκανες και να το ξαναστησεις ή δεν χρειάστηκε; για πες Sent from my LG-H818 using Tapatalk Όχι δεν χρειάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Όχι δεν χρειάστηκε. Ποσες εφαρμογες σου εκανε βελτιστοποιηση θυμασαι? Εχω την εντυπωση πως ρολαρει καλυτερα το κινητο και ενα τσακ πιο γρηγορο νομιζω.... Edited November 9, 2016 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ποσες εφαρμογες σου εκανε βελτιστοποιηση θυμασαι? Εχω την εντυπωση πως ρολαρει καλυτερα το κινητο και ενα τσακ πιο γρηγορο νομιζω.... Δεν θυμάμαι. Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ. Άρα δεν μπορεί να είναι ιδέα μου. (Αφού το λες και εσύ).:):) Να μας πούνε και άλλοι για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts