Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,

Με ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βρώ λύση μέχρι που σκέφτομαι να το πάω στην LG.

Παρόλο που δεν τρέχει καμία εφαρμογή απο πίσω με μόνο ανοιχτό το wifi εντούτις υπάρχει μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας .

Όπως βλέπεται στην φωτό μόλις τελείωσε η φόρτιση στο 100% , αποσυνδέω τον φορτιστή και η μπαταρία μέσα σε 31λεπτά έχασε 10% με το κινητό να είναι σε standby χωρίς να το χρησιμοποιώ. Επροχθές πήγα και του έβαλα και καινούργια μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια. Τι λέτε να είναι αυτό ?

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNRUNLVWRuZ0MwbGM/view?usp=sharing

Ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 921
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,

Με ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βρώ λύση μέχρι που σκέφτομαι να το πάω στην LG.

Παρόλο που δεν τρέχει καμία εφαρμογή απο πίσω με μόνο ανοιχτό το wifi εντούτις υπάρχει μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας .

Όπως βλέπεται στην φωτό μόλις τελείωσε η φόρτιση στο 100% , αποσυνδέω τον φορτιστή και η μπαταρία μέσα σε 31λεπτά έχασε 10% με το κινητό να είναι σε standby χωρίς να το χρησιμοποιώ. Επροχθές πήγα και του έβαλα και καινούργια μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια. Τι λέτε να είναι αυτό ?

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNRUNLVWRuZ0MwbGM/view?usp=sharing

Ευχαριστώ πολύ

δοκιμασε εναν αλλο φορτιστή καποια παιδια που το ειχαν παθει ηταν θεμα η καλωδιου η του μετασχηματιστη συνήθως το καλωδιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

δοκιμασε εναν αλλο φορτιστή καποια παιδια που το ειχαν παθει ηταν θεμα η καλωδιου η του μετασχηματιστη συνήθως το καλωδιο

Μα με την φόρτιση δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί να αλλάξω φορτιστή, ειδικά τώρα με την καινούργια μπαταρία, μέσα σε 40 λεπτά φτάνει στο 100% απο το 25% . Το πρόβλημα το έχω όταν η συσκευή τροφοδοτήται μόνη της απο την μπαταρία.

Σε ευχαριστώ

Μα με την φόρτιση δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί να αλλάξω φορτιστή, ειδικά τώρα με την καινούργια μπαταρία, μέσα σε 40 λεπτά φτάνει στο 100% απο το 25% . Το πρόβλημα το έχω όταν η συσκευή τροφοδοτήται μόνη της απο την μπαταρία.

Σε ευχαριστώ

δεν κανει σωστη φορτιση ο φορτιστης τουλαχιστον και τα αλλα παιδια αυτο ειπαν....και αλλαξαν καλωδιο και εσρωσε κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις τιποτα...αφου λες τσεκαρες στο παρασκήνιο οτι δεν λειτουργει κατι τοτε πιθανότατα ειναι αυτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν κανει σωστη φορτιση ο φορτιστης τουλαχιστον και τα αλλα παιδια αυτο ειπαν....και αλλαξαν καλωδιο και εσρωσε κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις τιποτα...αφου λες τσεκαρες στο παρασκήνιο οτι δεν λειτουργει κατι τοτε πιθανότατα ειναι αυτο!

Μάλιστα , θα το δοκιμάσω και αυτό . Ξέχασα να πώ στο αρχικό μου μήνυμα οτι μαζί με την μπαταρία άλλαξα και το καλώδιο .

Να συμπλρώσω και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει και δεν μπορώ να βγάλω νόημα, είναι ότι το drain κάποια στιγμή σταματάει απο μόνο του και το κινητό λειτουργεί ομαλότατα . Τί να πώ ? Δέν ξέρω....

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου

Μάλιστα , θα το δοκιμάσω και αυτό . Ξέχασα να πώ στο αρχικό μου μήνυμα οτι μαζί με την μπαταρία άλλαξα και το καλώδιο .

Να συμπλρώσω και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει και δεν μπορώ να βγάλω νόημα, είναι ότι το drain κάποια στιγμή σταματάει απο μόνο του και το κινητό λειτουργεί ομαλότατα . Τί να πώ ? Δέν ξέρω....

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου

Τα logs τα έχεις κλειστά;

Συγνώμη , τι είναι αυτά ?......

Πήγαινε στα settings/about phone/activity logs.

Αν το απενεργοποιείσεις υπάρχει bug που τρώει σημαντικό ποσοστό τις μπαταρίας.

Γιαυτό σου είπα να κατεβάσεις το gsam battery τώρα θα ηξερες τι σου τρώει τη μπαταρία σου.

Πήγαινε στα settings/about phone/activity logs.

Αν το απενεργοποιείσεις υπάρχει bug που τρώει σημαντικό ποσοστό τις μπαταρίας.

Γιαυτό σου είπα να κατεβάσεις το gsam battery τώρα θα ηξερες τι σου τρώει τη μπαταρία σου.

Ναι οκ , το βρήκα και τα έχω απενεργοποιήσει τα logs. Πάντως πληροφοριακά επροχθές άλλαξα και φορτιστή , πήγα και πήρα καινουργιο φορτιστή. Δηλαδή τώρα έχω καινούργια μπαταρία,καινούργιο καλώδιο και καινούργιο φορτιστή . Παρακολουθώ εδώ και μία μέρα το κινητό και βλεπω οτι τα πράγματα πάνε πολύ καλά .

Και με την ευκαιρία να κάνω μία τελευταία ερώτηση έχω. Καλό είναι να αποσυνδέουμε την συσκευή μας απο τον φορτιστή αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση? ή να αφήνουμε και για κάποιο χρονικό διάστημα περισσότερο αφού ολοκληρωθεί η φόρτιση.?

Σε ευχαριστώ πολύ

Ναι οκ , το βρήκα και τα έχω απενεργοποιήσει τα logs. Πάντως πληροφοριακά επροχθές άλλαξα και φορτιστή , πήγα και πήρα καινουργιο φορτιστή. Δηλαδή τώρα έχω καινούργια μπαταρία,καινούργιο καλώδιο και καινούργιο φορτιστή . Παρακολουθώ εδώ και μία μέρα το κινητό και βλεπω οτι τα πράγματα πάνε πολύ καλά .

Και με την ευκαιρία να κάνω μία τελευταία ερώτηση έχω. Καλό είναι να αποσυνδέουμε την συσκευή μας απο τον φορτιστή αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση? ή να αφήνουμε και για κάποιο χρονικό διάστημα περισσότερο αφού ολοκληρωθεί η φόρτιση.?

Σε ευχαριστώ πολύ

Ενεργοποιησε τα θα δεις διαφορα.

Τουλαχιστον στη v20g

Δεν εχεις θεμα. Αν εισαι στο γραφειο αστο ολη την ωρα στο φορτιστη. Δεν εχει νοημα να εχεις διπλα σου τον φορτιστη και να βγαζεις το κινητο απο αυτον.

Οσο φορτιζει καλο ειναι να μη το ξεζουμιζεις. Οταν φτασει στο 100% και μετα απο 5 λεπτα που θα εχει κατεβασει θερμοκρασια η μπαταρια κανε οτι γουσταρεις. Ετσι δεν θα ανεβασεις θερμοκρασια στη μπαταρια, οπου θερμοκρασια και μπαταρια = λιγοτερη διαρκεια ζωης μακροπροθεσμα.

Βαλε καλου κακου το gsam battery αφου ζητας εδω περισσοτερες πληροφοριες θα σε βολεψει απο τις πληροφοριες που δινει!

Ενεργοποιησε τα θα δεις διαφορα.

Τουλαχιστον στη v20g

Δεν εχεις θεμα. Αν εισαι στο γραφειο αστο ολη την ωρα στο φορτιστη. Δεν εχει νοημα να εχεις διπλα σου τον φορτιστη και να βγαζεις το κινητο απο αυτον.

Οσο φορτιζει καλο ειναι να μη το ξεζουμιζεις. Οταν φτασει στο 100% και μετα απο 5 λεπτα που θα εχει κατεβασει θερμοκρασια η μπαταρια κανε οτι γουσταρεις. Ετσι δεν θα ανεβασεις θερμοκρασια στη μπαταρια, οπου θερμοκρασια και μπαταρια = λιγοτερη διαρκεια ζωης μακροπροθεσμα.

Βαλε καλου κακου το gsam battery αφου ζητας εδω περισσοτερες πληροφοριες θα σε βολεψει απο τις πληροφοριες που δινει!

Μάλιστα , οκ σε ευχαριστώ πολύ ,θα βάλω το gsam battery και αν κάτι δεν καταλαβαίνω θα σε ενοχλήσω πάλι.

Καλό βράδυ

Εκανα μια δοκιμη και διαγραψα την εφαρμογη του facebook οπως επισης απενεργοποιησα τον chrome χρησιμοποιωντας πλεον τον μαμα browser. Παρατηρω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια εδω και δυο μερες.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανένα από τα δύο δεν χρησιμοποιούσα όταν είχα το g4 γι αυτό είχα πάντα χαλαρά 5 ωριτσες οθόνη...ειδικά ο browser της LG είναι πάρα πολύ καλός καμία σχέση με της Samsung.
Konakis.

Ένα μισάωρο δεν βλάπτει ;)

Δεν βοηθάει όμως κιόλας :)

Από τη στιγμή που θα ανάψει το πράσινο LED και θα σταματήσει η φόρτιση, δεν υπάρχει λόγος να είναι συνδεδεμένο στη φόρτιση. Επιπλέον, θα έλεγα όπως είναι κοινή πρακτική στις μπαταρίες λιθίου να αποφεύουμε να το τερματίζουμε στο 100% και να το κρατάμε για πολλή ώρα (όταν δεν μας δυσκολεύει), όπως άλλωστε συστήνεται και να αποφεύγουμε να το αφήνουμε να πάει στο 0%.

Στα LG συνήθως όταν ανάψει πράσινο ΔΕΝ έχει φορτίσει πλήρως. Συνίσταται να το αφήνεις για αρκετά λεπτά ώστε να φορτίζει πλήρως.

Αυτό που λέω το καταλαβαίνεις εύκολα όταν βλέπεις να πέφτει πολύ γρήγορα το ποσοστό μπαταρίας από το 100%.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Στα LG συνήθως όταν ανάψει πράσινο ΔΕΝ έχει φορτίσει πλήρως. Συνίσταται να το αφήνεις για αρκετά λεπτά ώστε να φορτίζει πλήρως.

Αυτό που λέω το καταλαβαίνεις εύκολα όταν βλέπεις να πέφτει πολύ γρήγορα το ποσοστό μπαταρίας από το 100%.

το ειχαμε αναφερει και στο νημα του g3 ενα μισαωρο ακομα μετα το πρασινο το θελει..οπως ακριβως ειπες αργεί να πεσει απο το 100%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως έτσι είναι. Μετρημένο και με πρόγραμμα φόρτισης. Θέλει 20 λεπτά φόρτιση ακόμα από την ώρα που θα ανάψει το πράσινο led. Και όντως μετά αργεί να πέσει από το 100%.

Όποτε εβγαζα το κινητο αμεσως μετα το πρασινο λαμπακι , επεφτε asap απο το 100%. Οπως πεφτει απο τα υπολοιπα γενικως.

Οταν το αφηνω κανα μισαωρο, δε πεφτει τοσο γρηγορα απο το 100%, οποτε πραγματικα υπαρχει ενα point στο να το αφηνουμε παραπανω :)

Όποτε εβγαζα το κινητο αμεσως μετα το πρασινο λαμπακι , επεφτε asap απο το 100%. Οπως πεφτει απο τα υπολοιπα γενικως.

Οταν το αφηνω κανα μισαωρο, δε πεφτει τοσο γρηγορα απο το 100%, οποτε πραγματικα υπαρχει ενα point στο να το αφηνουμε παραπανω :)

Έτσι είναι όπως το λες!!! Μιση ωριτσα παραπάνω είναι οτι πρέπει!! Διαφορετικά αν φτάσει 100% και το βγαλεις κατευθείαν, πεφτει σχεδον αμέσως στο 99%

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Δέν ξέρω τελικά τι συμβάινει με το κινητό μου . Εκεί που λέω αααα!!!...εντάξη όλα καλά , εκεί βλέπω κάτι τρελά όπως με το περιστατικό σήμερα το πρωί.

Χθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο το φόρτισα περίπου μέχρι το 90% , όλη την νύχτα το κινητό ήταν σε standby μόνο το wifi ανοικτό και βλέπω μέ έκπληξη τώρα το πρωί ότι έμειναν 14% . Έχασε δηλαδή το 75% . Τι στο καλό συμβαίνει με αυτό το πρόβλημα? Όπως θα δείται και στα προηγούμενα μου μυνήματα έχω αλλάξει μπαταρία, καλώδιο και φόρτιστη και το πρόβλημα αυτό συνεχίζεται . 'Εβαλα το Gsmbattery για να παρακολουθώ το πρόβλημα και μου έβγαλε τα παρακάτω :

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNUXBnOFhLM0xkdVk/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNRWZ3VXNrcm51dkU/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNVlA0anBCekw0dzg/view?usp=sharing

Καλή σας μέρα

Αυτα μονο στην LG την αγαπημενη μας :p Δε καταλαβαινω πως γινεται να "την ακουει" τοσο πολυ το συστημα. Τοπ σε καταναλωση kernel + android system , που λογικη δε μου φαινεται να εχει. Οπως φυσικα και η καταναλωση αυτη εν μια νυκτί. Που σημαινει οτι το κινητο μενει ξυπνιο και κατι συμβαινει.

Υποθετω εχεις δοκιμασει να το επαναφερεις (factory reset).

Προσφατα ειχα το endomondo στο κινητο, και με εκπληξη μου μου ειχε φαει σε χρονο ρεκορ την μπαταρια, και ειδα οτι ηταν πρωτο σε καταναλωση. Εχεις καμμια "υποπτη" εφαρμογη που μπορει να κανει τη δουλεια και απλα δε φαινεται; Εδω θα χρειαζοταν ενας wakelock detector αλλα νομιζω δουλευει μονο με root...

Αυτα μονο στην LG την αγαπημενη μας :p Δε καταλαβαινω πως γινεται να "την ακουει" τοσο πολυ το συστημα. Τοπ σε καταναλωση kernel + android system , που λογικη δε μου φαινεται να εχει. Οπως φυσικα και η καταναλωση αυτη εν μια νυκτί. Που σημαινει οτι το κινητο μενει ξυπνιο και κατι συμβαινει.

Υποθετω εχεις δοκιμασει να το επαναφερεις (factory reset).

Προσφατα ειχα το endomondo στο κινητο, και με εκπληξη μου μου ειχε φαει σε χρονο ρεκορ την μπαταρια, και ειδα οτι ηταν πρωτο σε καταναλωση. Εχεις καμμια "υποπτη" εφαρμογη που μπορει να κανει τη δουλεια και απλα δε φαινεται; Εδω θα χρειαζοταν ενας wakelock detector αλλα νομιζω δουλευει μονο με root...

Μάλιστα καταλαβαίνω . Έχω κάνει factory reset πολλές φορές αλλά τίποτα πάλι τα ίδια . Δέν έχω κάποια ύποπτη εφαρμογή . Δέν ξέρω τί να πώ ? Ίσως το πάω στην LG και μήπως βρούνε κάτι .

Σε ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4