Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμένα ο φορτιστής του μετά το 6μηνο αρχισε να αργει πολύ να φορτίσει, εντάξει όχι 8 ώρες αλλά τις 3μιση τις θέλει. Με του s6 της γυναίκας μια χαρά. Πάντως η μπαταρία με την 6.0 είναι δράμα...

Είμαι με 5.1 εγώ

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

• Απαντήσεις 921
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το σκέφτηκα κ αυτό....... Το κινητό είναι 7 μηνών και το είχα πάρει καινούριο. Που πρέπει να πάω να μετρησουν την μπαταρία? Δεν έχω κάποιον γνωστό με g4 να δοκιμασω την δικιά του. Τώρα πήγε το μάτι μου εδώ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/2c7bc1ea05dc19e335a4fb72fd8ce230.jpg

πατα χρηση μπαταριας λιγο και ανεβασε την φωτο ολόκληρη ομως και το γραφημα και τις εφαρμογες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

πατα χρηση μπαταριας λιγο και ανεβασε την φωτο ολόκληρη ομως και το γραφημα και τις εφαρμογες....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/45c3a8842698324038e67254b5d89d7e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/2f902a5ebc50929d80fc22816752a58d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/45c3a8842698324038e67254b5d89d7e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/2f902a5ebc50929d80fc22816752a58d.jpg

πατα επανω στο folio free και στην οθονη βγαλε φωτο και των 2 και ανεβασε τα να δουμε αναλυτικα τι πορους εχει τραβήξει το καθενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πατα επανω στο folio free και στην οθονη βγαλε φωτο και των 2 και ανεβασε τα να δουμε αναλυτικα τι πορους εχει τραβήξει το καθενα

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/b08b3367517fb31bba0a04f2ffeb06ce.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/79e537102dcd98d4560e2fae5c700ee1.jpg το φολιο το είχα κάνει διακοπή και το άνοιξα τώρα. Είχα πει να το κλείσω να μην τραβάει

Edited by lek88

η οθονη για 56 λεπτα χρηση 45% δεν ειναι νορμαλ και εφοσον στο γραφημα δειχνει 4ωρες πραγμα οχι λογικο,αν η μπαταρια ειχε προβλημα δεν θα εγραφε τιποτα δηλαδη,τοτε εγω θα εκανα ενα hard reset....αν το τηλ λειτουργούσε σωστα τοσο καιρο χωρις να εχεις βαλει καποια καινουρια εφαρμογη τοτε Hard reset και μετα ελεγχο μπαταριας αν και νομιζω θα λυθει.

Αν κατέβασες καποια καινουρια εφαρμογη που δεν την ειχες τοσο καιρο απεγκατασταση κλείσε ανοιξε τηλ και πανε ξανα να δεις το γράφημα αν λεει παλι 4 ωρες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

η οθονη για 56 λεπτα χρηση 45% δεν ειναι νορμαλ και εφοσον στο γραφημα δειχνει 4ωρες πραγμα οχι λογικο,αν η μπαταρια ειχε προβλημα δεν θα εγραφε τιποτα δηλαδη,τοτε εγω θα εκανα ενα hard reset....αν το τηλ λειτουργούσε σωστα τοσο καιρο χωρις να εχεις βαλει καποια καινουρια εφαρμογη τοτε Hard reset και μετα ελεγχο μπαταριας αν και νομιζω θα λυθει.

Αν κατέβασες καποια καινουρια εφαρμογη που δεν την ειχες τοσο καιρο απεγκατασταση κλείσε ανοιξε τηλ και πανε ξανα να δεις το γράφημα αν λεει παλι 4 ωρες....

Έκατσα τώρα κ έσβησα μπόλικες εφαρμογές για να το ελαφρυνω λίγο αλλά βλέπω τα ίδια πάλι....έκανα κ επανεκκίνηση. Τώρα βλέπω λέει και αναμονή όμως https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/b9f4d29b07ef205fdaf37727535f3b8e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160803/a696014dcb089e111ebe7a370d45eb5c.jpg

Edited by lek88

ναι αλλα παλι λεει 3 ωρες υπολοιπο!!εγω θα εκανα hard reset!!!κανονικα το γραφημα θα ηταν με απιεροελαχιστη πτωση και θα ελεγε τουλαχιστον 18 ωρες αυτο κανει πτωση κατακορυφη!!κατι αλλο παιζει!!!στο λειτουργικο!!!τραβαει πορους και ξεζουμιζει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι αλλα παλι λεει 3 ωρες υπολοιπο!!εγω θα εκανα hard reset!!!κανονικα το γραφημα θα ηταν με απιεροελαχιστη πτωση και θα ελεγε τουλαχιστον 18 ωρες αυτο κανει πτωση κατακορυφη!!κατι αλλο παιζει!!!στο λειτουργικο!!!τραβαει πορους και ξεζουμιζει!!

Σκέφτομαι το στήσιμο μετά το reset....... Αλλά κάποια στιγμή εκεί θα καταλήξω....

Σκέφτομαι το στήσιμο μετά το reset....... Αλλά κάποια στιγμή εκεί θα καταλήξω....

ολοι αυτο σκεφτομαστε!!αλλα να εχεις τηλ μονο 4 ωρες ειναι σαν να μην εχεις καλο κουραγιο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Όταν βγάζει αυτό το κενό στο διάγραμμα τι είναι? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/13447237d0ee2c1bf56b9be9a228b097.jpg

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

οτι έχασε το σήμα, ενώ δεν ήταν σε aeroplane mode με sim μέσα , νομίζω

Σπάνια βρίσκω σήμα κινητής εδώ που είμαι... Αν ήταν έτσι έπρεπε να ήταν όλο με γραμμές :D

Εχω σιμ μέσα αλλά δεν το βάζω ποτέ σε λειτουργία πτήσης.

Οτι εκλεισε το τηλεφωνο ή εκανε reboot

Σωστός! Το δοκίμασα μετά από επανεκκίνηση τώρα και λέει το ίδιο. Άρα η γραμμή σημάνει ότι δεν λειτουργούσε η μπαταρία αυτό το διάστημα που φαίνεται στο διάγραμμα . Ότι ήταν κλειστό το κινητό δηλαδή...

160828_170821_COLLAGE_1.png

Ουτε μιση μερα μερα δεν κραταει αν ασχοληθεις φουλ με κινητο.

Δεν ειχα gps και data ανοικτα.

Wifi Bluetooth αυτοματη φωτεινοτητα οθονης και εφτασε 4 ωρες με οθονη.

Η μουσικη δεν επαιζε απο το ηχειο του κινητου αλλα απο εξωτερικο ηχειο συνδεδεμενο με bt (αν παιζει και αυτο το ρολο του)

Δεν θελω να περιορισω τιποτα στη χρηση για να βλεπω παραπανω ωρες, αλλα και ετσι πρεπει να εχεις παντα το νου σου στο επιπεδο της μπαταριας...

Εχετε καμια προταση με βαση την παραπανω φωτο?

Ps. Καπου διαβασα για ενα app που ριχνει την αναλυση της οθονης και εχεις μεγαλυτερη διαρκεια στην μπαταρια, μιας και αυτη κανει τη μεγαλυτερη ζημια.

Ισχυει αυτο?

160828_170821_COLLAGE_1.png

Ουτε μιση μερα μερα δεν κραταει αν ασχοληθεις φουλ με κινητο.

Δεν ειχα gps και data ανοικτα.

Wifi Bluetooth αυτοματη φωτεινοτητα οθονης και εφτασε 4 ωρες με οθονη.

Η μουσικη δεν επαιζε απο το ηχειο του κινητου αλλα απο εξωτερικο ηχειο συνδεδεμενο με bt (αν παιζει και αυτο το ρολο του)

Δεν θελω να περιορισω τιποτα στη χρηση για να βλεπω παραπανω ωρες, αλλα και ετσι πρεπει να εχεις παντα το νου σου στο επιπεδο της μπαταριας...

Εχετε καμια προταση με βαση την παραπανω φωτο?

Ps. Καπου διαβασα για ενα app που ριχνει την αναλυση της οθονης και εχεις μεγαλυτερη διαρκεια στην μπαταρια, μιας και αυτη κανει τη μεγαλυτερη ζημια.

Ισχυει αυτο?

4 ωρες sot εχω να δω απο πριν το καλοκαιρι :p Ειναι αλλοπροσαλλη η μπαταρια του. Δεν ειναι καθολου σταθερη. Χαρακτηριστικοτατο LG θεμα με τις μπαταριες! Απο εποχες 2Χ/4Χ η LG μυαλο δε βαζει... Εχει βγαλει κατα καιρους συσκευαρες, τις οποιες μονη της χαντακωνει. Τι να πει κανεις για αυτη την εταιρεια..

Βρισκω παρηγορια....

Δεν ειμαι η εξαιρεση τουλαχιστον.

Λοιπον βρηκα το βιντεο, ειναι στο νημα με την μπαταρια του g3 το εχει αναφερει ενας φιλος

Το εχει δοκιμασει κανεις?

Κανει για το δικο μας?

Κανει δουλεια?

Βρισκω παρηγορια....

Δεν ειμαι η εξαιρεση τουλαχιστον.

Λοιπον βρηκα το βιντεο, ειναι στο νημα με την μπαταρια του g3 το εχει αναφερει ενας φιλος

Κανει για το δικο μας?

Κανει δουλεια?

Μου φαινεται εξαιρετικη λυση , για σιγουρο bootloop :lol:

Περα απο την πλακα, δε θα το δοκιμαζα με τιποτα...!

• 3 weeks later...
να ρωτήσω κατι το sot αρχίζει να μετραει απο την στιγμη αποσύνδεσης του τηλ απο το φορτιστή??

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτήσω κατι το sot αρχίζει να μετραει απο την στιγμη αποσύνδεσης του τηλ απο το φορτιστή??

Νομίζω όταν παει στο 100% και βγάλεις το φορτιστή. Μερικές φορές τρώει κόλλημα και στρώνει με επανεκκίνηση. Σ' εμένα τουλάχιστον.

Νομίζω όταν παει στο 100% και βγάλεις το φορτιστή. Μερικές φορές τρώει κόλλημα και στρώνει με επανεκκίνηση. Σ' εμένα τουλάχιστον.

αν ειναι ετσι τοτε με την 20g αυτη την στιγμη που μιλαμε με 57% φωτεινότητα ολα τα ασυρματα(Gps,wifi,4g)μονιμα ανοιχτα viber,fb,messeng,instagram, τερμα χρήση και λιώσιμο με ενα καινουριο παιχιδακι που κατεβασα με λεξεις....και λιγο σερφαρισμα σε στοίχημα εχω sot 3 ωρες 23 λεπτα με υπόλοιπο μπαταριας 60%,14 ωρες 21 λεπτα χρηση μπαταριας!!!το εκανα επανεκκινηση πριν γραψω το ερωτημα γιατι ημουνα σιγουρος πως κατι δεν παει καλα!!!ενημερωτικά τις εφαρμογες που προανεφερα της εχω παράβλεψη στο doze!!!με την 20d το καλυτερο sot με την ιδια χρηση που προαναφερω και μαλιστα χωρις κανενα παιχνιδι ηταν 3 ωρες 43 λεπτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Κανει για το δικο μας?

Κανει δουλεια?

Θα ρίσκαρες να rootάρεις τη συσκευή σου και να τη βγάλεις εκτός εγγύησης για κάτι τέτοιο;

Modpic.gif

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4