Jump to content

[LG G4] Τροποποιήσεις - Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονοδρομος για καποιον που θελει να παει την συσκευη του παραπερα και θελει να ασχοληθει.Δεν μπορουν να μας στερουν αυτη την χαρα! :) Το ροοτ ποιο πολυ το θελω για xposed+greenify τπτ αλλο.

Στο συγκεκριμενο κινητο το Greenify δε βλεπω να βρισκει πολλη χρηση, αλλα ναι , το xposed μου λειπει. Εχω διπλα μου παντα ανοιχτο το optimus g για να χαιρομαι τσαμπα :lol:

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χαχαχα!!!:D Το xposed το πιο σημαντικο ειναι ειδικα το Minminguard για τις διαφημισεις.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

χαχαχα!!!:D Το xposed το πιο σημαντικο ειναι ειδικα το Minminguard για τις διαφημισεις.

ΑΒΡ ειχα για διαφημισεις, αλλα νταξει εχει αρκετα. Gravitybox και τα ρεστα... Αυτα μου λειπουν στο G4. Κατα τ'αλλα ολα καλα :)

Παντως διαβασα οτι σε lollipop γινεται ροοτ χωρις να ξεκλειδωσει ο bootloader.Αμα πανε ολα καλα με την αλλαγη της οθονης σκεφτομαι για downgrade σε lollipop.Θα δουμε!

Μονοδρομος για καποιον που θελει να παει την συσκευη του παραπερα και θελει να ασχοληθει.Δεν μπορουν να μας στερουν αυτη την χαρα! :) Το ροοτ ποιο πολυ το θελω για xposed+greenify τπτ αλλο.

Το grennify τι να το κανεις ακριβως; Να καταναλωσεις μπαταρια; :p

Το grennify τι να το κανεις ακριβως; Να καταναλωσεις μπαταρια; :p

????? τρολλαρεις φανταζομαι :p

Τελίκα δεν προχωρισα σε ροοταρισμα ασαφειες πολλες στο κειμενο κλπ... ξανα πηγα σε mm τωρα..

Ελπιζω στο android 7 να βγει κανενα one click root βασικα να βγει το android 7 για lg g4 γιατι ετσι οπως παει δεν το βλεπω :p

Το θεωρώ εύκολη διαδικασία που γίνεται κάτω από 10 λεπτά άμα διαβασεις με προσοχή ότι λέει και χωρίς κίνδυνο. Πολύ γρήγορο γενικά και εύκολο. Το One click root είναι πιο γρήγορο από αυτό μόνο. Επίσης στη αρχή και εγώ έτσι έλεγα αλλά οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. Το ροοτ δεν έχει καμία σχέση με τις ρομ και είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται από τις εταιρείες που σου κόβουν την εγγύηση.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Εγω με το που παρω το δικο μου αυριο απο το service κανω downgrade σε lollipop και μετα root.

Aυτον το οδηγο ακολουθω ετσι δεν ειναι?

http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765

Ναι

Aπο εδω πιο κατεβαζω φιλε μου?

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F

Το θεωρώ εύκολη διαδικασία που γίνεται κάτω από 10 λεπτά άμα διαβασεις με προσοχή ότι λέει και χωρίς κίνδυνο. Πολύ γρήγορο γενικά και εύκολο. Το One click root είναι πιο γρήγορο από αυτό μόνο. Επίσης στη αρχή και εγώ έτσι έλεγα αλλά οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. Το ροοτ δεν έχει καμία σχέση με τις ρομ και είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται από τις εταιρείες που σου κόβουν την εγγύηση.

Δεν εχω και πολλα που μου λειπουν στο ρουτ ισως 2 πραγματα μονο 60fps στη καμερα και να δουλεψω τον tasker.. το xposed δεν με ενδιαφερει σε αυτη την ρομ... ισως να εβρισκα κανενα με δυο καλα ακομα αλλα δεν ειναι λογος να χασω την εγγυηση στο ετσι...

Παιδια ειμαι marshallow V20D-EUR-XX και θελω να κανω downgrade σε λολλιποπ για να κανω ροοτ γιατι διαβασα οτι γινεται σε λολλιποπ χωρις να θελει ξεκλειδωμα ο bootloader ετσι ειναι?

Θα χαθει ετσι η εγγυηση σε περιπτωση που παθει ξανα bootloop το κινητο και χρειαστει service?

Ας με απαντησει καποιος που γνωριζει.Ευχαριστω πολυ! :)

Παιδια ειμαι marshallow V20D-EUR-XX και θελω να κανω downgrade σε λολλιποπ για να κανω ροοτ γιατι διαβασα οτι γινεται σε λολλιποπ χωρις να θελει ξεκλειδωμα ο bootloader ετσι ειναι?

Θα χαθει ετσι η εγγυηση σε περιπτωση που παθει ξανα bootloop το κινητο και χρειαστει service?

Aν εισαι με συσκευη με προεγκατεστημενη mm τοτε χανεις την εγγυηση σε περιπτωση που το πας και δουν lollipop...ετσι πιστευω τουλαχιστον..

Ηταν σειρα 506 και μετα απο bootloop εχει αλλαγμενη πλακετα σειρας 509.μεταχειρησμενο το πηρα.η 509 φορουσε Lollipop?

lollipop ειχε ναι!απλα αμα παθω bootloop χτυπα ξυλο και εχω Lollipop με ροοτ και κλειδωμενο bootloader θα χασω εγγυηση?

Aπο εδω πιο κατεβαζω φιλε μου?

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F

Σε συνδυασμό με το άλλο λινκ από xda διάβασε και αυτό ίσως σε βοηθήσει για το downgradew.. http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g4-h815-to-5-1-1-lollipop/ Δεν θυμάμαι εγώ ποια κατέβασα είναι η αλήθεια νομίζω κατέβασα την Europe open αλλά μικρή σημασία έχει, αφού όποιο κατεβάσεις από τα τρια πρώτα θα γίνει η δουλειά σου. Γενικά να προσέχεις και να κάνεις ακριβώς το κάθε βήμα που λέει χωρίς να παραλείπεις κάποιο ή να προχωράς στο επόμενο χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο

Ε όχι για αυτό δεν γίνεται όλο αυτό;;; Βέβαια εγώ θα παιρνούσα μια στοκ για καλό και για κακό άμα ήτνα να το στείλω σερβις

Σε συνδυασμό με το άλλο λινκ από xda διάβασε και αυτό ίσως σε βοηθήσει για το downgradew.. http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g4-h815-to-5-1-1-lollipop/ Δεν θυμάμαι εγώ ποια κατέβασα είναι η αλήθεια νομίζω κατέβασα την Europe open αλλά μικρή σημασία έχει, αφού όποιο κατεβάσεις από τα τρια πρώτα θα γίνει η δουλειά σου. Γενικά να προσέχεις και να κάνεις ακριβώς το κάθε βήμα που λέει χωρίς να παραλείπεις κάποιο ή να προχωράς στο επόμενο χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο

Ε όχι για αυτό δεν γίνεται όλο αυτό;;; Βέβαια εγώ θα παιρνούσα μια στοκ για καλό και για κακό άμα ήτνα να το στείλω σερβις

αμα παθεις bootloop πως θα περασεις στοκ ρομ?

lollipop ειχε ναι!απλα αμα παθω bootloop χτυπα ξυλο και εχω Lollipop με ροοτ και κλειδωμενο bootloader θα χασω εγγυηση?

Γιατι δεν ρωτας την lg καλυτερα;

Δεν αντιπροσωπευσουμε την εγγυηση.

Αν ανακαλυψουν ομως οτι την εχεις κανει την δουλεια την εχεις χασει 99.99999999%

αμα παθεις bootloop πως θα περασεις στοκ ρομ?

Άμα πάθω bootloop κάνεις δεν θα το καταλάβει και είναι λογικό γιατί δεν θα μπορεί να το ανοίξει για να το καταλάβει. Δεν μίλησα για bootloop και άφησα να εννοηθεί ότι θα έστελνες για κάποιο άλλο λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις την LG για τέτοια θέματα...

Άμα πάθω bootloop κάνεις δεν θα το καταλάβει και είναι λογικό γιατί δεν θα μπορεί να το ανοίξει για να το καταλάβει. Δεν μίλησα για bootloop και άφησα να εννοηθεί ότι θα έστελνες για κάποιο άλλο λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις την LG για τέτοια θέματα...

Οποτε περναω lollipop και μετα root με low effort root?Eτσι θα ειμαι ροοτ σε λολλιποπ με locked bootloader χωρις κανενα θεμα ετσι?Για περισσοτερα αμα θες στειλε μου ενα πμ! :)

• Administrators

Στο bootloop ανοίγει η συσκευη, απλά δεν bootάρει και κάνει επανεκκινήσεις, αυτό σημαίνει οτι μπορούν να καταλάβουν πολλά εκεί στο service.

Modpic.gif

Στο bootloop ανοίγει η συσκευη, απλά δεν bootάρει και κάνει επανεκκινήσεις, αυτό σημαίνει οτι μπορούν να καταλάβουν πολλά εκεί στο service.

Δηλαδη παρολο που ειναι κλειδωμενος ο bootloader θα καταλαβουν οτι ειναι ροοτ και θα το βγαλουν εκτος εγγυησης?

• Administrators
Δηλαδη παρολο που ειναι κλειδωμενος ο bootloader θα καταλαβουν οτι ειναι ροοτ και θα το βγαλουν εκτος εγγυησης?

Ενδέχεται ναι, συζητάμε το ίδιο θέμα στο γενικό topic της συσκευής. Δεν θα το ρίσκαρα προσωπικά αν είχα το φόβο του bootloop...

Modpic.gif

• The title was changed to [LG G4] Τροποποιήσεις - Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις