Jump to content

[LG G4] Φωτογραφίες / βίντεο

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περνουσαν αλλα να φανταστεις το φεγγαρι το τραβαγαν λες και ηταν αστερακι οποτε...

Καμια φωτο με φεγγαρι μπορει να βγαλει καποιος; Θελω να το ζυγισω λιγακι πριν την αγορα του :p

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια απορια τα αστερια τα πιανει η φωτογραφικη του ή ζηταω πολλα απο ενα τηλ;.

Πλζ οποιος μπορει να το τεσταρει μια :)

Το θελω για να τραβηξω κανενα ufo τωρα που ανοιγει ο καιρος και θα αραζω πιο πολυ εξω γιατι τα προηγουμενα μου δεν κανανε καλη δουλεια.

Tα τραβαει τα αστερια ναι. Μην περιμενεις κατι εξαιρετικο ομως. Με 30sec κλειστρο και iso γυρω στο 100.

Lek88 στη φωτο σου πιο πανω φαινονται καθαρα. Και στη δικια μου φαινονται λιγο παρολο που ειναι μεσα στην πολη.

Στην εξοχη φανταζομαι χωρις φωτορυπανση θα φαινονται καλυτερα

In the begining there was nothing, which exploded.

Tα τραβαει τα αστερια ναι. Μην περιμενεις κατι εξαιρετικο ομως. Με 30sec κλειστρο και iso γυρω στο 100.

Lek88 στη φωτο σου πιο πανω φαινονται καθαρα. Και στη δικια μου φαινονται λιγο παρολο που ειναι μεσα στην πολη.

Στην εξοχη φανταζομαι χωρις φωτορυπανση θα φαινονται καλυτερα

Φιλε μου η φωτο μου που ειδες με τα αστερια ειναι επεξεργασμενη με πρόγραμμα. Τράβηξα την φωτο και έβαλα ουρανό μεσα από το πρόγραμμα που αναφέρω εκει. Μέρα την τράβηξα με ήλιο! Δεν είχε αστέρια. Το γράφω κιόλας μέσα σε εκείνο το ποστ ότι είναι επεξεργασμένη Κ της έχω βάλει ουρανο.

Παιδια απορια τα αστερια τα πιανει η φωτογραφικη του ή ζηταω πολλα απο ενα τηλ;.

Πλζ οποιος μπορει να το τεσταρει μια :)

Το θελω για να τραβηξω κανενα ufo τωρα που ανοιγει ο καιρος και θα αραζω πιο πολυ εξω γιατι τα προηγουμενα μου δεν κανανε καλη δουλεια.

μια χαρα τα βγαζει 2 φοτος απο μενα (startrails)

24650901466_8961242513_c.jpglg g4 StarStaX by xrhstos x, on Flickr

24501386176_fe48ef9d84_c.jpglg g4 with StarStaX by xrhstos x, on Flickr

Thanks θα δοκιμασω το βραδυ μιας και το αγορασα σημερα.

Τιποτα tutorials που θα βρουμε;

Ειμαι λιγο noob με ολα αυτα τα iso κλπ

Nop77 πως και φαίνονται τόσο μεγάλα τα startrails? Θα πρέπει να αφήσεις το κλειστρο 2 ώρες ανοιχτό για να βγει έτσι.

Ναι! Υπάρχει αυτή η επιλογή μέσα στην εφαρμογή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/8d2715109207a82126cc81f323ccef60.jpg

Η επιλογή αυτή λέγεται splash. Από κει την χρησιμοποιώ εγώ κ έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει μόνο αυτό ομως και να μην έχει κ αλλα μεσα.

Και η nikon dslr το έχει αυτό μέσα!

Την κατέβασα και όντως το έχει και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ! Αν το έκανε το εφέ και ζωντανά δηλαδή να το βλέπεις πριν τραβήξεις θα ήταν τέλειο πραγματικά :)

Nop77 πως και φαίνονται τόσο μεγάλα τα startrails? Θα πρέπει να αφήσεις το κλειστρο 2 ώρες ανοιχτό για να βγει έτσι.

η πρώτη δεν θυμαμε ακριβώς πόση ώρα μου πήρε , κοντά στην μια ώρα είναι , η δεύτερη είναι 45 λεπτά

δεν είναι μια φώτο είναι πολλές ενωμένες σε μια,

ο τρόπος για να βγάλεις startrails ειναι να βγουν πολλές φώτο συνεχόμενες και να τις ενώσεις με κάποιο πρόγραμμα σαν το StarStaX

(δεν είμαι και πολύ σχετικός με το άθλημα τώρα μαθαίνω και γω :) ) άλλα νομίζω εάν υπήρχε τρόπος να κρατήσει το κλείστρο 2 ώρες θα έβγαινε μια κάτασπρη φωτογραφία.

τώρα κάποιος έλεγε ότι τα κινητά δεν είναι φτιαγμένα για τέτοιους χρόνους έκθεσης με τόσες επαναλήψεις και ας υπάρχει στην λειτουργία , εγώ έχω βγάλει αρκετές και ακόμη δεν έχω κάποιο πρόβλημα κάποια προστασία θα υπάρχει από την lg

η πρώτη δεν θυμαμε ακριβώς πόση ώρα μου πήρε , κοντά στην μια ώρα είναι , η δεύτερη είναι 45 λεπτά

δεν είναι μια φώτο είναι πολλές ενωμένες σε μια,

ο τρόπος για να βγάλεις startrails ειναι να βγουν πολλές φώτο συνεχόμενες και να τις ενώσεις με κάποιο πρόγραμμα σαν το StarStaX

(δεν είμαι και πολύ σχετικός με το άθλημα τώρα μαθαίνω και γω :) ) άλλα νομίζω εάν υπήρχε τρόπος να κρατήσει το κλείστρο 2 ώρες θα έβγαινε μια κάτασπρη φωτογραφία.

τώρα κάποιος έλεγε ότι τα κινητά δεν είναι φτιαγμένα για τέτοιους χρόνους έκθεσης με τόσες επαναλήψεις και ας υπάρχει στην λειτουργία , εγώ έχω βγάλει αρκετές και ακόμη δεν έχω κάποιο πρόβλημα κάποια προστασία θα υπάρχει από την lg

Mαλιστα! Ενδιαφερον! Ειμαι ασχετος στο αν θα πειραζε το κινητο να τραβαει συνεχομενες φωτο με 30sec ανοιχτο κλειστρο, αλλα η αποψη μου ειναι πως δε θα παθει τιποτε απολυτως. Ηλεκτρονικο ειναι το κλειστρο οχι μηχανικο και ουτε θερμοκρασιες ανεβαζει για τη λειτουργια αυτη ουτε το αφηνεις φατσα στον ηλιο να την ακουει ο αισθητηρας του.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/de7ebd6ec9cde8e6d57abef19e882948.jpg
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

ειναι στο βασικο τραβηγμενες.. χεροκινητες ρυθισεις δεν ξερω να κανω. φοβαμαι μην τα κανω θαλασσα :P

24548488554_00a6dd6ddb_c.jpg20160221_195835 by panos f, on Flickr

24548516334_4464d9e53e_c.jpg20160221_194853_HDR by panos f, on Flickr

24548536064_800f3ec378_c.jpg20160221_193945 by panos f, on Flickr

24811531759_623e204832_c.jpg20160221_193803 by panos f, on Flickr

Edited by mpompa

ειναι στο βασικο τραβηγμενες.. χεροκινητες ρυθισεις δεν ξερω να κανω. φοβαμαι μην τα κανω θαλασσα :P

ανεβασετες στο flickr φιλε μου να τις δουμε σε φουλ αναλυση!!

Edited by athanaso77

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

της εβαλα,πως γινεται να εμφανιζονται εδω και οχι με το link?

Πας στην φωτο που θες να βαλεις πατας στο βελακι(share photo) μετα πας bbcode,επιλεγεις την διασταση medium 800x450 και κανεις copy paste το link εδω!!

Πας στην φωτο που θες να βαλεις πατας στο βελακι(share photo) μετα πας bbcode,επιλεγεις την διασταση medium 800x450 και κανεις copy paste το link εδω!!

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Να σαι καλα,δεν κανει τπτ!! :)

Πολύ ωραία και καθαρή!!!!! Και με λίγη επεξεργασία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη!!!!

Edited by lek88

Πολύ ωραία και καθαρή!!!!! Και με λίγη επεξεργασία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη!!!!

ισως καπως ετσι ? http://s28.postimg.org/q610umyf1/12743912_10207363929268730_1394713049123636357_n.jpg

photo uploading

Οχι,την χαλασες.Το μπλε του ουρανου εγινε τυρκουαζ...

Poco X3 nfc 6/128

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανεις καμια εφαρμογή για επεξεργασια φωτογραφιων τυπου insyagram αλλά να μην μειώνει την ανάλυση και χωρις να θέλει λογαριασμό να τις σηκώνεις κτλ

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

• The title was changed to [LG G4] Φωτογραφίες / βίντεο