golden1 Δημοσιεύτηκε December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους, σκέφτομαι να αλλάξω το απροβλημάτιστο zte 967s με κάποιο άλλο ισαξιο και αξιόπιστο κινητό.Τι έχετε να προτείνετε; Να παω στο zte blade s6, η να δω άλλη εταιρεία; Αυτό που θέλω είναι ενα απροβλημάτιστο κινητό, δεν κάνω πειραματισμούς και οθόνη ως 5" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δεν βλέπω το λόγο να μην πας στο blade s6. Δοκιμασμένο κινητό και δουλεύει out of the box με καθαρή Ρομ. Αν το βρεις γύρω στα 120$ είναι μια χαρά, σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο που να δουλεύει out of the box χωρίς πειράγματα κλπ. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αν σε ενδιαφέρουν τα Windows πας σε 640. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πολυ καλο το zte blade s6 αλλα μπορεις να μου πεις σε ποιο καταστημα το βρισκεις 130 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. December 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εδω http://www.geekbuying.com/item/ZTE-Blade-S6-5-0--IPS-HD-Android-5-0-4G-Phone-Qualcomm-Octa-Core-1-5Ghz-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Camera-Dual-SIM--Silver-341742.html δεν μου αρεσουν τα Windows. οπότε να προχωρήσω η σε λίγο καιρό θα βγει κανα νεο αστεράκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Το geekbuying το έχει 129$, και με το κουπόνι retailmenot έχει και 5% έκπτωση. Αν έχει κουπόνι εγγραφής η τιμή πέφτει και άλλο. Edited December 26, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πάρε το redmi note2 να βρεις την υγεία σου http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. December 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το geekbuying το έχει 129$, και με το κουπόνι retailmenot έχει και 5% έκπτωση. Αν έχει κουπόνι εγγραφής η τιμή πέφτει και άλλο. Εγώ το πήρα σε μια προσφορά που είχε τέλη Νοέμβρη στα 119$. το δοκίμασα και αυτόματα αλλάζει την τιμη και την παει στα 160$:angry: ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε το redmi note2 να βρεις την υγεία σου http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html ειναι 5.5" η οθόνη του,είναι πολύ μεγάλη για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Επειδή τα είχα και τα 2 σου λέω πως το 967 είναι πιο ογκώδες και βαρύ από το note2. Μη σε φοβίζουν οι 5.5 ίντσες αν το κινητό είναι λεπτό και ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αν μπορείς να πας στο Νότε 2, να πας. Είχα/έχω και γω το 967. Παρόλη την μεγαλύτερη οθόνη, το τηλέφωνο κάθεται καλά στο χερι και δε κουράζει. Αν θες, ψάξε για το ζτε βλαδε α1. Δε ξέρω αν κυκλοφόρησε ή αν υποστηρίζει ελληνικά δίκτυα. Επισης , σε 5αρι, το huawei p8 lite είναι λουκούμι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa157 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Επισης , σε 5αρι, το huawei p8 lite είναι λουκούμι!!! Συμφωνώ, το P8 Lite είναι τρομερή αγορά σε αυτά τα χρήματα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις και τις συμβουλές σας! παράγγειλα το zte blade s6 οπότε για πληροφορίες θα τα λέμε στο νήμα του. Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω οτι η επιλογή μου, θα βγάλει και αυτοί κανα 2 χρονάκια απροβλημάτιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλοριζικο! Πιστεύω εκανες καλη επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts