leo06 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 έχετε ρωτήσει αν είναι όντως το z9 max με τον 810 και όχι αυτό με τον 615?η τιμή είναι κοντά στην τιμή με τον 615 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Aν διαβασεις τα reviews στην σελιδα της συσκευης το εχουν απαντησει πολλακις οτι ειναι με τον 810!! https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=14445#review-view Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Θα χάσουμε ενα μήνα που θα κάνει να ρθει, άλλο ένα να επιστρέψει κ μια εβδομάδα για το refund, αν ισχύει το σενάριο σου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ναι σίγουρα ο Νέο πλούτος Νέο Έλληνας πάντα.... Αλλά εμένα με λένε Βασίλη και όχι ΘΥΜΑ:lol: Το πήρες τελικά? Το note pro της Xiaomi πήρα εγώ. Έχω μια αδυναμία στα xiaomi. Έχω πάρει εδώ και καμιά εβδομάδα tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Το Σάββατο εριξα την παραγγελία κ έχω ήδη tracking number! Δεν γίνονται αυτά.......:yahoo: Βασίλη μου καλέ, Άγιε μου Βασίλη, θα παραλαβω πιο γρήγορα από σένα! :lol: Τσίμπησε 50 δολάρια πάνω...:secret: Edited January 4, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 θα ηθελα να ρωτησω αν το lg g pro 2 υποστηριζει 4g-lte δικτυα στην ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγώ παιδιά παρήγγειλα εχθες από το fct και σήμερα πήρα tracking number! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Welcome to the club. Άλλος έχει το όνομα (vickmall) και αλλος έχει την χάρη...:lol: Όσο για το lg g pro 2 που ρωτα ο φίλος, δεν έχει τη συχνότητα 2100 αντί για την 800ρα που λείπει από την πλειοψηφία των κινεζικών συσκευών...:blink: Με την έλλειψη της 800ρας πάντως, γενικά πρόβλημα με το 4G δεν έχεις. Με την έλλειψη όμως της 2100, δε ξέρω τι παίζει. http://www.devicespecifications.com/en/model/33a62ada Βασιλη, τι παίζει μιας κ την έχεις πάρει τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 θα ηθελα να ρωτησω αν το lg g pro 2 υποστηριζει 4g-lte δικτυα στην ελλαδα COSMOTE καρτα που δοκιμασα φουλ κανονικα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εσείς που είστε ειδικοί, τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Item Condition: Refurbished (Mobile phone shop sample phone in amazing condition, brand new in body appearance Fully new mobile phone screen & frame & case, fully new packaging & accessories) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εσείς που είστε ειδικοί, τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Item Condition: Refurbished (Mobile phone shop sample phone in amazing condition, brand new in body appearance Fully new mobile phone screen & frame & case, fully new packaging & accessories) Είναι εκθεσιακά δείγματα μαγαζιών, που τα δίνουν σε καινούργια συσκευασία, σε άριστη κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts