Jump to content

Ποιο είναι το πιό ποιοτικό κινέζικο μέχρι 150 ευρώ?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τα λίγα που κατάλαβα το πρόβλημα στα κινέζικα δεν είναι οι προδιαγραφές αλλά η ποιότητα. Δεν κάνουν αυτά που λένε και βγάζουν πολλά προβήματα.

Σκέφτομαι να πάρω ένα για δώρο σε γυναίκα και δεν θέλω να μου βγεί ξυνό το δώρο.

Ποιό προτείνετε με βάση κυρίως συνέπεια, σταθερότητα και υποστήριξη?

Μέχρι 150 ευρώ - δεν πρόκειται να δώσω για τηλέφωνο παραπάνω λεφτά.

Από τα λίγα που κατάλαβα το πρόβλημα στα κινέζικα δεν είναι οι προδιαγραφές αλλά η ποιότητα. Δεν κάνουν αυτά που λένε και βγάζουν πολλά προβήματα.

Σκέφτομαι να πάρω ένα για δώρο σε γυναίκα και δεν θέλω να μου βγεί ξυνό το δώρο.

Ποιό προτείνετε με βάση κυρίως συνέπεια, σταθερότητα και υποστήριξη?

Μέχρι 150 ευρώ - δεν πρόκειται να δώσω για τηλέφωνο παραπάνω λεφτά.

Η ερωτηση σου θα ηταν σαφης αν την εκανες 3-4 χρονια πριν

Τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει, τα προβληματα μειωθηκαν στο ελαχιστο. Και οσο για το τι κανουν, θα το δεις και μονος σου

Μια καλη λυση ειναι αυτο το οποιο αποδειχτηκε απο τα νεοφωτιστα κινητα τις αξιοπιστης μαρκας, αρκετα αξιοπιστο

Edited by Barlost

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html . Είναι από τα best seller .Δες και στο σχετικό θέμα εδώ στο φόρουμ.

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html . Είναι από τα best seller .Δες και στο σχετικό θέμα εδώ στο φόρουμ.

εννοείται το xiaomi redmi note 2. τρελό vfm γιατί ανταγωνίζεται κινητά που κάνουν 300 και 400 ευρώ (πχ το galaxy a7).

είναι και πολύ όμορφο, θα της αρέσει σίγουρα

Ευχαριστώ.

Κανένα πιό μικρό υπάρχει; Κάτω από 5" θα είναι καλύτερα για τα γούστα της. Τώρα έχει ένα Samsung Galaxy S2 και δεν θέλει πιό μεγάλο.

Και θέλει πολύ χώρο μνήμης για apps. Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από την 'εκδοση του Android, σωστά? Δηλαδή το Android 6 δίνει όλη τη μνήμη όπου θέλεις (κοινής χρήσης) ενώ το android 4.4.2 δίνει μόνο 2 GB από τα 16 στα apps και το υπολοιπο το χρησιμοποιεί σαν USB flash, κάνω λάθος;

Edited by MessengerOfGood

Ευχαριστώ.

Κανένα πιό μικρό υπάρχει; Κάτω από 5" θα είναι καλύτερα για τα γούστα της. Τώρα έχει ένα Samsung Galaxy S2 και δεν θέλει πιό μεγάλο.

Και θέλει πολύ χώρο μνήμης για apps. Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από την 'εκδοση του Android, σωστά? Δηλαδή το Android 6 δίνει όλη τη μνήμη όπου θέλεις (κοινής χρήσης) ενώ το android 4.4.2 δίνει μόνο 2 GB από τα 16 στα apps και το υπολοιπο το χρησιμοποιεί σαν USB flash, κάνω λάθος;

Κινεζικο με 6αρι δεν θα βρεις ακομα, ειναι πολυ νωρις

Αν θελεις χωρο για εφαρμογες, αγοραζεις μια καρτα μνημης και ετοιμος.

Εφόσον τα κριτήριά σου -αν κατάλαβα καλά- είναι:

-ποιότητα κατασκευής

-150 ευρώ

-μικρότερο από 5 ίντσες

-αποθηκευτικός χώρος

τότε νομίζω ότι δεν έχεις καλύτερη επιλογή από το lumia 550. Παίρνεις τηλέφωνο ποιοτικό και επώνυμο, αλαγκάριστο για τώρα και για πάντα, οθονάρα και θα μπορεί να εγκαθιστά τις εφαρμογές στην κάρτα sd αν θέλει καθώς δεν υπάρχει ο περιορισμός του android. Το κερασάκι είναι οι διαστάσεις του που είναι ανθρώπινες (4.7) και φυσικά τα windows 10 με ότι προσφέρουν αυτά (αναβαθμίσεις, universal εφαρμογές)

Το παίρνεις από ελληνικό κατάστημα και το πας χωρίς την απόδειξη σε οποιοδηποτε NOKIA care για service δλδ δεν περιμένεις πότε θα φύγει το παπόρι για Σανγκάη :)

ΥΓ. Ίσως σου φαίνομαι λιγο υπερβολικός, αλλά γράφω σαν κάτοχος και είμαι ενθουσιασμένος για τα λεφτά που έδωσα (125 ευρώ) και για τα διπλά μη σου πω...

Κινεζικο με 6αρι δεν θα βρεις ακομα, ειναι πολυ νωρις

Αν θελεις χωρο για εφαρμογες, αγοραζεις μια καρτα μνημης και ετοιμος.

Δεν βοηθάει και πολύ η κάρτα μνήμης στο να απελευθερώσει χώρο για εφαρμογές.

Έτσι κι αλλιώς περισσεύει αρκετός χώρος στη μνήμη ROM του κινητού (~12 gb από τα 16) αλλά όλες οι εφαρμογές θέλουν να μπούν στα 2 gb που τους διαθέτει το Android...

Εφόσον τα κριτήριά σου -αν κατάλαβα καλά- είναι:

-ποιότητα κατασκευής

-150 ευρώ

-μικρότερο από 5 ίντσες

-αποθηκευτικός χώρος

τότε νομίζω ότι δεν έχεις καλύτερη επιλογή από το lumia 550. Παίρνεις τηλέφωνο ποιοτικό και επώνυμο, αλαγκάριστο για τώρα και για πάντα, οθονάρα και θα μπορεί να εγκαθιστά τις εφαρμογές στην κάρτα sd αν θέλει καθώς δεν υπάρχει ο περιορισμός του android. Το κερασάκι είναι οι διαστάσεις του που είναι ανθρώπινες (4.7) και φυσικά τα windows 10 με ότι προσφέρουν αυτά (αναβαθμίσεις, universal εφαρμογές)

Το παίρνεις από ελληνικό κατάστημα και το πας χωρίς την απόδειξη σε οποιοδηποτε NOKIA care για service δλδ δεν περιμένεις πότε θα φύγει το παπόρι για Σανγκάη :)

ΥΓ. Ίσως σου φαίνομαι λιγο υπερβολικός, αλλά γράφω σαν κάτοχος και είμαι ενθουσιασμένος για τα λεφτά που έδωσα (125 ευρώ) και για τα διπλά μη σου πω...

Αν και διστάζω να αλλάξω λειτουργικό (εγώ θα τρέχω αν δεν δουλεύει καλά) φαίνεται καλή περίπτωση. Ίσως το πάρω για μένα να δώ τι είναι τα καινούρια Microsoft! Thanks!

lenovo p1m €150 απο ελλαδα (android)

microsoft lumia 640 lte €145 απο ελλαδα (windows)

ψαξε τα στο skroutz.gr

Edited by telefoneri

Ευχαριστώ.

Δύσκολο να βρεις κάτι σε τέτοιες ίντσες από android η αλήθεια είναι. Δες τι εφαρμογές χρησιμοποιεί πριν επιλέξεις λειτουργικό.

Και εγώ είμαι στο ίδια ψάξιμο...Αλήθεια δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στις 5" σε αυτά τα λεφτά;;;; Τουλάχιστον κάτι στις 5,5 " που να είναι όμως αρκετά μαζεμενω (γιατί είναι για κοπέλα!)

Ευχαριστώ.

Από τι εξαρτάται ο αποθηκευτικός χώρος για εφαρμογές (apps);

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά, οπότε πείτε μου:

Απ' ότι βλέπω στο Galaxy S2 μου (Android 4.1.2 με 16 GB ROM):

Η RAM (~1GB) είναι για ότι τρέχει σε μια δεδομένη στιγμή δηλαδή σηκώνει πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. Αν δεν τα σηκώνει κατεβάζει μερικά.

Η ROM χωρίζεται σε κομμάτια.

1. Ένα μέρος αφιερώνεται (~2GB) στο λειτουργικό

2. Ένα άλλο μέρος (~2GB) λέγεται "device memory" και αποθηκεύονται οι εφαρμογές.

3. Ο υπόλοιπος χώρος (~12 GB), είναι "χαζή" μνήμη, ονομάζεται "USB storage" και αποθηκεύει υλικό (φωτογραφίες και άλλα)

Τέλος υπάρχει και η αφαιρούμενη SD card 32GB που είναι επίσης χαζή μνήμη όπως και το κομμάτι της ROM που ονομάζεται "USB storage".

Εγώ θέλω όσο γίνεται πιό μεγάλη την device memory. Δεν νομίζω ότι μου είναι χρήσιμη η μεγάλη RAM (δεν τρέχω βαρειές εφαρμογές). Θέλω να έχω διαθέσιμες πολλές εφαρμογές. Τα 16 GB ROM μου φτάνουν και μου περισεύουν - ούτε που χρειάζομαι την εξωτερική SD card. Αλλά από αυτά τα 16 GB ROM πως μπορώ να έχω π.χ. 6 GB για device memory; Εξαρτάται από το android version; Βοηθάει το root;