pavlidisc Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το εχεις σε θήκη; Ίσως άνευ ουσίας παρατήρηση αλλά... όλα μπορεί να παίζουν ρόλο... 2 κάρτες sim ή 1; from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το εχεις σε θήκη; Ίσως άνευ ουσίας παρατήρηση αλλά... όλα μπορεί να παίζουν ρόλο... 2 κάρτες sim ή 1; from my RN3 pro Εγώ στην θήκη που είχε στην συσκευασία και με 2 sim. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μάλιστα... Εγώ κατά 90% χωρίς θήκη και με μια sim. Πάντως μόνο στην χρήση 3G (και αυτό όταν δεν έχει καλό σήμα) και κατά την αναπαραγωγή YouTube ανεβάζει αισθητά θερμοκρασία. Τις υπόλοιπες φορές είναι κανονικό. Γενικά αποτι διαβάζω (δεν έχω πολλές εμπειρίες από Android γιατί για 6-7 χρόνια είχα μόνο iPhone) ή ανεβασμένη θερμοκρασία είναι ΚΑΙ ένδειξη κακοκαθισμένης rom... from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το εχεις σε θήκη; Ίσως άνευ ουσίας παρατήρηση αλλά... όλα μπορεί να παίζουν ρόλο... 2 κάρτες sim ή 1; from my RN3 pro Πάντα με 2 κάρτες. Θήκη, ανάλογα τη διάθεση. Σπίτι, συνέχεια χωρίς θήκη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) Σήμερα παρέλαβα από το σέρβις το κινητό μου, μου έγινε αντικατάσταση προβλήμα για τη ώρα δεν υπάρχει κανένα. Αυτό που μου είπαν είναι μακριά το κινητό από αυτή την θήκη που σου δίνει με την συσκευασία. Edited June 22, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ρώτησες γιατί ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ρώτησες γιατί ;;; Ζεσταίνεται το κινητό με αποτέλεσμα δυσλειτουργίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εάν ζεσταίνεται με την ανοικτή θήκη, τι γίνεται εάν το βάλεις σε κανονική κλειστή;; Πιστεύω ότι δεν ξέρουν τον λόγο και λένε αρλούμπες!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εάν ζεσταίνεται με την ανοικτή θήκη, τι γίνεται εάν το βάλεις σε κανονική κλειστή;; Πιστεύω ότι δεν ξέρουν τον λόγο και λένε αρλούμπες!! Το μόνο σίγουρο είναι αυτή η θήκη που σου δίνει η cubot σφίγγει το πίσω μέρος του κινητού και το βασικότερο στον επεξεργαστή αέρα δεν περνάει από πουθενά, μόνο η οθόνη . Πιστεύω δεν είναι αρλούμπες.... κατά τύχη βρήκα από ένα μαγαζί μία θήκη του ήρθε κουτί θερμοκρασία δεν βλέπω .....ο καιρός θα δείξει Η θήκη όμως που αγόρασα έχει άλλη κατασκευή έτσι ώστε να περνά αέρας σιν που προστατεύει την οθόνη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το μόνο σίγουρο είναι αυτή η θήκη που σου δίνει η cubot σφίγγει το πίσω μέρος του κινητού και το βασικότερο στον επεξεργαστή αέρα δεν περνάει από πουθενά, μόνο η οθόνη . Πιστεύω δεν είναι αρλούμπες.... κατά τύχη βρήκα από ένα μαγαζί μία θήκη του ήρθε κουτί θερμοκρασία δεν βλέπω .....ο καιρός θα δείξει Η θήκη όμως που αγόρασα έχει άλλη κατασκευή έτσι ώστε να περνά αέρας σιν που προστατεύει την οθόνη!! Δειξε μας τη θηκη να την παρουμε και μεις.Λινκ αν ειναι ευκολο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Σήμερα παρέλαβα από το σέρβις το κινητό μου, μου έγινε αντικατάσταση προβλήμα για τη ώρα δεν υπάρχει κανένα. Αυτό που μου είπαν είναι μακριά το κινητό από αυτή την θήκη που σου δίνει με την συσκευασία. Να σε ρωτήσω. Επειδή θα το ξαναστείλω, για το γνωστό πρόβλημα. Τους ζήτησες εσύ αντικατάσταση; Και τέλος, η καινούρια συσκευή ζεσταίνεται καθόλου; Η πλάκα είναι ότι έχω και άλλη συσκευή, με τον ίδιο επεξεργαστή, που δε ζεσταίνεται καθόλου.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Να σε ρωτήσω. Επειδή θα το ξαναστείλω, για το γνωστό πρόβλημα. Τους ζήτησες εσύ αντικατάσταση; Και τέλος, η καινούρια συσκευή ζεσταίνεται καθόλου; Η πλάκα είναι ότι έχω και άλλη συσκευή, με τον ίδιο επεξεργαστή, που δε ζεσταίνεται καθόλου.... Δεν τους ζήτησα αντικατάσταση αυτοί μόνοι τους το κινητό ήταν δέκα ημερών , ούτε το άλλο δεν ζεσταίνονται έτρωγε κόλλημα και θέμα με μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δειξε μας τη θηκη να την παρουμε και μεις.Λινκ αν ειναι ευκολο. Φίλε λινκ δεν υπάρχει την πήρα από καταστήμα της περιοχής μου αν ψάξεις θα βρεις χωρίς internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δεν τους ζήτησα αντικατάσταση αυτοί μόνοι τους το κινητό ήταν δέκα ημερών , ούτε το άλλο δεν ζεσταίνονται έτρωγε κόλλημα και θέμα με μπαταρία Α, το δικό μου είναι περίπου 2 μηνών. Δε ζεσταινόταν; Με το παραμικρό ζεσταίνεται το δικό μου... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Α, το δικό μου είναι περίπου 2 μηνών. Δε ζεσταινόταν; Με το παραμικρό ζεσταίνεται το δικό μου... Δοκίμασε το χωρίς την θήκη που είχε η συσκευασία ,στο off smart wake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δοκίμασε το χωρίς την θήκη που είχε η συσκευασία ,στο off smart wake Το έχω δοκιμάσει χωρίς θήκη. Καμία διαφορά. Τώρα, αυτό με το smart wake δε θα το βάλω στο off. Όχι με την κατασκευή που έχει το συγκεκριμένο κουμπί on/off. Έτσι κι αλλιώς, οι επιλογές υπάρχουν για να τις χρησιμοποιούμε και να διευκολυνόμαστε, όχι να τις έχουμε στο off. Το πήγα σήμερα στο service. Αν δεν κάνουν αντικατάσταση, έχει φύγει από την ταράτσα της πολυκατοικίας. Το χειρότερο κινητό που έχω πάρει κι έχω πάρει πολλά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να παρω κινητο γιατι πουλησα το νοτελι μου κ ελεγα μεχρι να πεσει λιγο η τιμη απτο s7 edge μου γυαλισε το κινητο σας για καθε μερα κ για θαλασσα π δεν παιρνω ποτε ακριβο κινητο αλλα μπηκα εδω και διαβαζα για χαλια καμερα και αρκετα προβληματα και αρχισε να μου κοβεται η ορεξη ... τι γινεται τελικα με αυτην την συσκευη?? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Για τα χρήματά του είναι πολύ καλό, αρκεί να μην πιστεύεις ότι με τόσα αγοράζεις παιχνιδομηχανή ή DSLR ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Οι γνώμες διίστανται! :-) Η κάμερα...πές οτι δεν έχεις καλύτερα...μόνο για να ανεβάσεις καμία στα social είναι και πολλά λέω... Όσο για τα υπόλοιπα, μάλλον εξαρτάται σε τί συσκευή θα πέσεις. Μερικοί (όπως εγώ) δεν έχουν κανένα πρόβλημα (φτού-φτου) και άλλοι δεν προλαβαίνουν να βρίζουν... Εάν πάντως σταθείς "τυχερός", και εάν την πάρεις απο έξω (κάτω απο 70 ευρώ...) τότε μιλάμε οτι δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτά τα χρήματα! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να παρω κινητο γιατι πουλησα το νοτελι μου κ ελεγα μεχρι να πεσει λιγο η τιμη απτο s7 edge μου γυαλισε το κινητο σας για καθε μερα κ για θαλασσα π δεν παιρνω ποτε ακριβο κινητο αλλα μπηκα εδω και διαβαζα για χαλια καμερα και αρκετα προβληματα και αρχισε να μου κοβεται η ορεξη ... τι γινεται τελικα με αυτην την συσκευη?? Πάρε κανένα φθηνό Lenovo καλύτερα κι ας έχει χειρότερα χαρακτηριστικά, στα ίδια χρήματα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Οι γνώμες διίστανται! :-) Η κάμερα...πές οτι δεν έχεις καλύτερα...μόνο για να ανεβάσεις καμία στα social είναι και πολλά λέω... Όσο για τα υπόλοιπα, μάλλον εξαρτάται σε τί συσκευή θα πέσεις. Μερικοί (όπως εγώ) δεν έχουν κανένα πρόβλημα (φτού-φτου) και άλλοι δεν προλαβαίνουν να βρίζουν... Εάν πάντως σταθείς "τυχερός", και εάν την πάρεις απο έξω (κάτω απο 70 ευρώ...) τότε μιλάμε οτι δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτά τα χρήματα! Μια πρόχειρη ... εάν σου φαίνεται ότι είναι από φωτογραφική η οποία δεν υπάρχει, ουδέν σχόλιον :lol::lol: http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/image-0.02.01.a9_zps7hsdxuzp.jpg Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να παρω κινητο γιατι πουλησα το νοτελι μου κ ελεγα μεχρι να πεσει λιγο η τιμη απτο s7 edge μου γυαλισε το κινητο σας για καθε μερα κ για θαλασσα π δεν παιρνω ποτε ακριβο κινητο αλλα μπηκα εδω και διαβαζα για χαλια καμερα και αρκετα προβληματα και αρχισε να μου κοβεται η ορεξη ... τι γινεται τελικα με αυτην την συσκευη?? Καλή τύχη....!!!! Τίποτα περισσοτερο και τίποτα λιγότερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) @evansarmor. Εάν είχε περάσει απο επάνω ένα μικρό συννεφάκι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά ;-) Σε ΑΠΛΕΤΟ ΦΥΣΙΚΟ φωτισμό...ας πούμε οτι βγάζει φωτογραφίες επιπέδου 2005...εάν είσαι σε εσωτερικό χώρο (για ημέρα μιλάμε πάντα ε) με τεχνητό φωτισμό ή κάνει πως κρύβεται ο ήλιος...τελείωσε το θέμα...! Οκ...μιλάμε για 70 ευρώ τηλέφωνο...δεν έχω απαιτήσεις...αλλά όταν λέμε οτι η κάμερα είναι ΑΘΛΙΑ για εποχές 2016 εννοούμε οτι είναι Α-Θ-Λ-Ι-Α! Και με ανάλυση για κλάματα επίσης...:-). Την κάμερα δεν την έχουμε για να βγάζουμε φωτό μόνο όταν έχει φυσικό φώς...έτσι δεν είναι; Υ.Γ πανέμορφος ο φίλος στην φωτό πάντως :-) Edited June 26, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μια πρόχειρη ... εάν σου φαίνεται ότι είναι από φωτογραφική η οποία δεν υπάρχει, ουδέν σχόλιον :lol::lol: http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/image-0.02.01.a9_zps7hsdxuzp.jpg μια χαρα καλη ειναι η φωτο . ειστε μεγαλα αλανια απαντησατε αμεσως ! δυστυχως στι ενοτητες με τα μεγαλα κινητα δεν απαντανε ουτε με αιτηση τις περισσοτερες φορες... αν ηταν λιγο πιο ευκολο θα το σκεφτομουν για κινα αλλα θελει διαδικασια κ μερες να ερθει. παντως ειναι κριμα να μην εχει καλη υποστιριξη ωστε να διορθωνονται καποια προβληματα απτην εταιρια :X Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) @evansarmor. Εάν είχε περάσει απο επάνω ένα μικρό συννεφάκι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά ;-) Σε ΑΠΛΕΤΟ ΦΥΣΙΚΟ φωτισμό...ας πούμε οτι βγάζει φωτογραφίες επιπέδου 2005...εάν είσαι σε εσωτερικό χώρο (για ημέρα μιλάμε πάντα ε) με τεχνητό φωτισμό ή κάνει πως κρύβεται ο ήλιος...τελείωσε το θέμα...! Οκ...μιλάμε για 70 ευρώ τηλέφωνο...δεν έχω απαιτήσεις...αλλά όταν λέμε οτι η κάμερα είναι ΑΘΛΙΑ για εποχές 2016 εννοούμε οτι είναι Α-Θ-Λ-Ι-Α! Και με ανάλυση για κλάματα επίσης...:-). Την κάμερα δεν την έχουμε για να βγάζουμε φωτό μόνο όταν έχει φυσικό φώς...έτσι δεν είναι; Υ.Γ πανέμορφος ο φίλος στην φωτό πάντως :-) Ε!! Όχι και 70ευρω στα 99 από Ελλάδα από Κινα δεν θα έχεις την τεχνική λιγοστή υποστήριξη Γενικά είναι ένα απαράδεκτο κινητό που το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις τον χρόνο σου και τα χρήματα σου Edited June 26, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts