Jump to content

Cubot Note S

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπά...ούτε και η 4 μπαίνει...πάνω στην 4! :X

Ότι κάνει και με τις άλλες. Πάει να ξεκινήσει, εμφανίζεται η μπάρα και σε 1 sec εξαφανίζεται. Και τελικά επανεκκινεί στην version που ήταν (4).

Ναι...Ναι...πές μας κι άλλα..πες μας κι άλλα...να μας g@ΒLwnειS...και να μήν μπορούμε να την βάλουμε κιόλας!!! :lol:

Ωχ..έκανα και edit...

Κοίτα, επειδή οι ελληνικοί χαρακτήρες είναι πάντα ένα θεματάκι πιστεύω οτι ένα clean install ρομ και μέχρι την ν6 θα ήταν μία λύση ολοκληρωτική. (...και καλή παντόφλα...;) ;) )

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ..έκανα και edit...

Κοίτα, επειδή οι ελληνικοί χαρακτήρες είναι πάντα ένα θεματάκι πιστεύω οτι ένα clean install ρομ και μέχρι την ν6 θα ήταν μία λύση ολοκληρωτική. (...και καλή παντόφλα...;) ;) )

Clean install για να λές...εννοείς PC και flash ε;

Η αλήθεια είναι οτι αυτό δεν το έκανα ποτέ. Πέρασα απο LOLI σε ΜΜ μέσω του update που έδωσε η Cubot μέσω T Flash Files.

Και μετά έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το έστησα.

Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι δεν έβαλα MM με φλασάρισμα της v.3...ξέρω γω...

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Στην ΜΜ 6.0_update_v6.0:

ΝΑΙ,μια χαρά δουλεύει η Αναζήτηση Επαφών στα Ελληνικά,καί κεφαλαία καί μικρά!!Επίσης μπήκε και το Εισαγωγή/Εξαγωγή Επαφων που νομίζω οτι δεν υπήρχε.Επιπλέον η διαχείριση της μπαταρίας έγινε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

Και η Θερμοκρασία στο έλαχιστο που είχα ποτέ στο τηλ!!!

Τέτοια να γράφεις, να μη βρει ποτέ ησυχία το κινητό.... :lol: :lol:

Huawei Nova 5T

Φαντάσου οτι ήμουν έτοιμος να το "σκοτώσω"... αλλά με τα updates έγινε αεροπλανοφόρο!!Από χθες το βράδυ το έχω ξεσκίσει και η μπαταρία είναι ακόμη στο 71%!!!!ΤΕΡΑΣ!!!!

@pavlidisc

Δοκίμασε ΚΑΙ αυτό πρίν προχωρήσεις σε άλλα...

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις ->Σχετικά με το τηλ και πάτησε 7-8 φορές πάνω στον Αριθμό έκδοσης μέχρι να σου πεί ότι είσαι πιά προγραμματιστής!!!

Μετά δοκίμασε να κάνεις τις αναβαθμίσεις όπως έγραψες πιο πάνω και είπαν από την Cubot.

Edited by saviano

Δοκίμασε ΚΑΙ αυτό πρίν προχωρήσεις σε άλλα...

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις ->Σχετικά με το τηλ και πάτησε 7-8 φορές πάνω στον Αριθμό έκδοσης μέχρι να σου πεί ότι είσαι πιά προγραμματιστής!!!

Μετά δοκίμασε να κάνεις τις αναβαθμίσεις όπως έγραψες πιο πάνω και είπαν από την Cubot.

Θα το δοκιμάσω αλλά δε νομίζω να είναι αυτό.

Το ίδιο είχε συμβεί και όταν έδωσαν την v.3. Στο site τους έλεγαν οτι μπαίνει με απλό update μέσω Updater αλλά η εγκατάσταση δεν ξεκινούσε ποτέ. Έβγαινε το ρομποτ...τάχα αναβάθμιση...και ξανα-άνοιγε σε Android 5. Εάν δεν κάνω λάθος το αντιμετώπισε και ο @mr_47 αυτό το πρόβλημα. Στην συνέχεια έδωσαν την v.4 η οποία έμπαινε κανονικά από τον updater.

Ευελπιστώ ότι θα γίνει και εδώ κάτι τέτοιο. Απλά πρέπει να τους πιπιλάς συνέχεια γιατί αλλιώς....

Εάν δεν κάνω λάθος το αντιμετώπισε και ο @mr_47 αυτό το πρόβλημα. Στην συνέχεια έδωσαν την v.4 η οποία έμπαινε κανονικά από τον updater.

Ευελπιστώ ότι θα γίνει και εδώ κάτι τέτοιο. Απλά πρέπει να τους πιπιλάς συνέχεια γιατί αλλιώς....

Ακριβώς. Η v.3 δεν έμπαινε μέσω updater και την εγκατέστησα μέσω flashtools. Η v.4 εγκαταστάθηκε μέσω updater.

Θα το ξαναγράψω. Πρέπει να είναι καινούρια εταιρεία η Cubot και τα έχουν χαμένα..

Huawei Nova 5T

Ακριβώς. Η v.3 δεν έμπαινε μέσω updater και την εγκατέστησα μέσω flashtools. Η v.4 εγκαταστάθηκε μέσω updater

Ναι. Η 4 έμπαινε με updater ακόμη και εάν ήσουν με android 5! Εγώ απο Android 5 την έβαλα μέσω updater! Ελπίζω σε κάποια φάση να διορθώσουν και την 6 και να μπορούμε να την βάλουμε...δεν νομίζω οτι κάνω κάτι λάθος. Και το λέω αυτό βασιζόμενος στην προηγούμενη εμπειρία μου με την v.3 που μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Θα το ξαναγράψω. Πρέπει να είναι καινούρια εταιρεία η Cubot και τα έχουν χαμένα..

Όπως και νά έχει το πράμα...μας έδωσαν 6άρι που δουλεύει ΣΠΕΣΙΑΛ (v.4)...και μέσα σε ένα μήνα έχουν βγάλει άλλα δύο updates που πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα τα πάρουμε. Μπορεί να είναι μπερδεμένοι και να αργούν ... αλλά...τί άλλο να ζητήσουμε!!!

Και απ'ότι λέει ο @saviano με την v.6 το εργαλείο πάει ακόμα παραπάνω! Ε...οκ...αυτό είναι υποστήριξη :-)

Edited by pavlidisc

Ας μα δώσει link για την v5, v6 για νέα πειράματα στο κινητό

η ν5 είναι στο επίσημο φόρουμ και η ν6 μερικά ποστ πιο πίσω!!!

Η μπαταρία μέχρι τώρα έχει πέσει στο 50%!!!Άν πάει έτσι θα μιλάμε για τετραήμερο γεμάτο!!!

Όπως και νά έχει το πράμα...μας έδωσαν 6άρι που δουλεύει ΣΠΕΣΙΑΛ (v.4)...και μέσα σε ένα μήνα έχουν βγάλει άλλα δύο updates που πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα τα πάρουμε. Μπορεί να είναι μπερδεμένοι και να αργούν ... αλλά...τί άλλο να ζητήσουμε!!!

Και απ'ότι λέει ο @saviano με την v.6 το εργαλείο πάει ακόμα παραπάνω! Ε...οκ...αυτό είναι υποστήριξη :-)

Αυτό. Πιστεύω να διαβάζουν το thread και κάτοχοι με Samsung..... :shifty: :lol:

Huawei Nova 5T

Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση την v6 όπως όταν πέρασα την 6.0 σε sd κάρτα και μετά έκανα ενημέρωση μέσα από το τηλέφωνο? Γιατί ή διαδικασία που περιγράφεται μου φαίνεται πολύ δύσκολη μιας και δεν ξέρω ορολογίες και πολλά για κινητά. Αν είναι εύκολο δώστε μου ένα απλό οδηγό...έχω windows 7. Ευχαριστώ πολύ.....θέλω να αλλάξω την v4 γιατί έχω πρόβλημα με την μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα.

Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση την v6 όπως όταν πέρασα την 6.0 σε sd κάρτα και μετά έκανα ενημέρωση μέσα από το τηλέφωνο? Γιατί ή διαδικασία που περιγράφεται μου φαίνεται πολύ δύσκολη μιας και δεν ξέρω ορολογίες και πολλά για κινητά. Αν είναι εύκολο δώστε μου ένα απλό οδηγό...έχω windows 7. Ευχαριστώ πολύ.....θέλω να αλλάξω την v4 γιατί έχω πρόβλημα με την μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα.

V.5 ΕΔΩ

V.6 ΕΔΩ

Θεωρητικά μπορείς να το κάνεις μεσα απο την ενημέρωση του τηλεφώνου (πρώτα την 5 και μετά την 6).

Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω. Η διαδικασία ξεκινάει, δείχνει ότι γίνεται αναβάθμιση, αλλά το τηλέφωνο επανεκκινεί σε v.4 πάλι. Δοκίμασέ το όμως γιατί πολλοί το έχουν καταφέρει. Μάλλον το δικό μου έχει μουλαρώσει για κάποιο λόγο.

Εάν χρησιμοποιήσεις τον οδηγό του @saviano που είναι αναλυτικότατος, πρέπει πρώτα να flashάρεις μέσω PC την V.3 (αυτή είναι πλήρης) και μετά απο πάνω 4-5-6.;-)

καλήμερα παιδιά το παράγγειλα και εγώ για τη γυναικά μου, άλλα μάλλον θα το πάρω εγώ.:lol::lol:

V.5 ΕΔΩ

V.6 ΕΔΩ

Θεωρητικά μπορείς να το κάνεις μεσα απο την ενημέρωση του τηλεφώνου (πρώτα την 5 και μετά την 6).

Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω. Η διαδικασία ξεκινάει, δείχνει ότι γίνεται αναβάθμιση, αλλά το τηλέφωνο επανεκκινεί σε v.4 πάλι. Δοκίμασέ το όμως γιατί πολλοί το έχουν καταφέρει. Μάλλον το δικό μου έχει μουλαρώσει για κάποιο λόγο.

Εάν χρησιμοποιήσεις τον οδηγό του @saviano που είναι αναλυτικότατος, πρέπει πρώτα να flashάρεις μέσω PC την V.3 (αυτή είναι πλήρης) και μετά απο πάνω 4-5-6.;-)

Προσπάθησα να περάσω την v5.0 όπως την v4.0 τίποτα τα ίδια με το δικό σου . Μάλλον είναι κολλητικό το μουλάρωμα

....Γιατί ή διαδικασία που περιγράφεται μου φαίνεται πολύ δύσκολη μιας και δεν ξέρω ορολογίες και πολλά για κινητά. Αν είναι εύκολο δώστε μου ένα απλό οδηγό...

Πιό απλό οδηγό απο αυτόν που υπάρχει μερικά ποστ πρίν , είναιλίγο δύσκολο....!!

Κάθησε,διάβασε και ΑΝ δέν τα καταφέρεις ή κολλήσεις κάπου , εδώ είμαστε... ;)

Υ.Γ.Μπαταρία στο 23%...Και το κινητό ΚΡΥΟ!!!Θα ποστάρω φώτο να δείτε διάρκεια και διαχείριση!!!Αφού άρχισα να το σκέφτομαι και για άλλο τερματικό... :) :) !!!

Edited by saviano

Είμαι με την v3.0.20160712 την οποία είχε περάσει μέσω του flashtools. Έχω ενεργοποιημένες τις επιλογές για προγραμματιστές. Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω από την ενημέρωση τηλεφώνου -> τοπικές ενημερώσεις τις v4, v5, v6 (με την σειρά) αλλά παραμένει στην v3. Με twrp δεν είχα ασχοληθεί... Yπάρχει καμιά ιδέα πέραν του να ξαναπεράσω την v3 και να σβηστούν τα πάντα;

Ίσως να φταίει το updater-script που βρίσκεται μέσα στον φάκελο META-INF των αναβαθμίσεων (zip).

Απότι διαβάζω αυτό ευθύνεται γενικά για το άν πώς θα γίνει η εγκατάσταση. Όχι μόνο στο Cubot...αλλά παντού.

Κάτι δεν αφήνει την αναβάθμιση να ξεκινήσει. Εάν προσέξετε...βγαίνει η μπάρα που δείχνει την πρόοδο της αναβάθμισης για 1sec και μετά εξαφανίζεται. Η αναβάθμιση απλά δεν ξεκινάει.

Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σύντομα για να μπορέσουμε να βάλουμε την v.6.

Το συνεχόμενο flashάρισμα σε ότι πρόβλημα προκύψει δεν είναι λύση.

Τα αρχεία των 5 και 6, μόνο ο machiska τα έχει δώσει; Όχι η Cubot;

Δεν το ξέρω αυτόν τον ματσίσκα :p αλλά οι 5 και 6 υπάρχουν στο forum. Δεν υπάρχουν στο "rom download" της Cubot.

Δεν το ξέρω αυτόν τον ματσίσκα :p αλλά οι 5 και 6 υπάρχουν στο forum. Δεν υπάρχουν στο "rom download" της Cubot.

Είναι το μέλος του forum της Cubot, που ανεβάζει κι αυτός roms. "Απλό" μέλος, όχι moderator.

Άρα, αυτός τις ανέβασε! :lol:

Huawei Nova 5T

Την πέρασα την ν5.0 όπως τον οδηγό του savianou με επιτυχία ! Το βράδυ πάω για την v06 άντε να δω.... αρχίζει να μου αρέσει το cubot. Παρότι το έχω σαν δεύτερη συσκευή.

Με ΜΜ6.0_ν6

http://i67.tinypic.com/21m84cx.jpg

http://i68.tinypic.com/11se9tt.jpg

Η διάρκεια φόρτισης από 0->100% δεν άλλαξε ..., γύρω στις 6ώρες!!!

@foust δε νομίζω να δυσκολεύτηκες; :p και πίστεψε με η αναβάθμιση αξίζει....!!Άντε να το χαρείς.

Υ.Γ.:Το κινητό μου είναι με το update 6.0 και ΟΧΙ το 6.1_selfttest...!!!:ninja:

Τις ενημερώσεις "_selftest" (updates 4.1, 5.1, 6.1) (άν τις έχουμε ή βρούμε...) ΔΕΝ τις βάζουμε...δημιουργούν προβλήματα....

Γι'αυτό και δεν τις ανεβάζω... ;)

Δέν έχω κανένα πρόβλημα με τα ΙΜΕΙ, NVRAM ERROR κτλ....:X Το τηλ λειτουργεί αψεγάδιαστα.

Edited by saviano

Στο μονό που κολλάω να του περάσω την v5 και v6 είναι ότι πρέπει να το κάνω root στο τέλος. Εγώ που έχω βάλει την 6.0. v4. τι βήμα πρέπει πρώτα να ακολουθήσω. Θα πρέπει να του περάσω την v3…? Κάντε link εδώ τι πρέπει να κατεβασω... Ευχαριστώ πολύ....

Με ΜΜ6.0_ν6

http://i67.tinypic.com/21m84cx.jpg

http://i68.tinypic.com/11se9tt.jpg

Η διάρκεια φόρτισης από 0->100% δεν άλλαξε ..., γύρω στις 6ώρες!!!

@foust δε νομίζω να δυσκολεύτηκες; :p και πίστεψε με η αναβάθμιση αξίζει....!!Άντε να το χαρείς.

Υ.Γ.:Το κινητό μου είναι με το update 6.0 και ΟΧΙ το 6.1_selfttest...!!!:ninja:

Τις ενημερώσεις "_selftest" (updates 4.1, 5.1, 6.1) (άν τις έχουμε ή βρούμε...) ΔΕΝ τις βάζουμε...δημιουργούν προβλήματα....

Γι'αυτό και δεν τις ανεβάζω... ;)

Δέν έχω κανένα πρόβλημα με τα ΙΜΕΙ, NVRAM ERROR κτλ....:X Το τηλ λειτουργεί αψεγάδιαστα.

αξίζει και πάρα αξίζει να λέω την αλήθεια δεν με δυσκόλεψε καθόλου χάρις τους οδηγούς σου που υπάρχουν στο ποστ .Πέτυχε με την πρώτη αν ακολουθήσεις τις οδηγίες . πριν λίγο έβαλα και το τελικό update::yahoo: , δεν λέω να αφήσω το κινητό απο τα χέρια μου .Μπαταρία ξεχνάει να πέσει , σωστές ενδείξεις , ξεχνάς τις θερμοκρασίες ,ποιο γρήγορο στο internet .Το καινούργιο με τόσα ευρώ που πήρα τι να το κάνω ....βιαστικα . Τα υπόλοιπα και ποιο αναλυτικά όταν το δουλέψω περισσότερο και το χαρώ .ΑΥΤΌ που έχω να πω τολμήστε θα πετύχει και το λέω εγώ που με τέτοιες επεμβάσεις σε κινητά άσχετος,όμως έχουν περάσει κάμποσα κινητά και ταμπλέτα απο τα χέρια μου

Ευχαριστώ.saviano!!!!!

Edited by foust