saviano Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Πωωωπωωωω!!! Ναι ρε γμτ!!! Το "recovery (for 6.0 & twrp)" ε;:O Οκ...Ευχαριστώ! :rolleyes: Και δεν ΜΕ λές...έκανες κάνα wipe cahce και dalvik; Δουλεύει ΟΚ; Εγκατάσταση κάνα apk; Να ΣΟΥ πω λοιπόν οτι έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Από apk δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο...ούτως ή άλλως "αυτές" έμπαιναν και πριν την TWRP....!!!! ;) Edited September 25, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 με την M800_CUBOT_V4.0_20160722 στο τηλέφωνο δεν μπορώ να δω τα μηνύματα που μου στέλνουν , το μόνο έχω ηχητική ειδοποίηση και μήνυμα τίποτα . καμία βοήθεια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Να ΣΟΥ πω λοιπόν οτι έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Από apk δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο...ούτως ή άλλως "αυτές" έμπαιναν και πριν την TWRP....!!!! ;) Ε αυτό είχα ρωτήσει και από την αρχή... Τα apk μπαίνουν και με stock recovery; Εάν ναι, τότε δεν χρειάζεται να βαλω TWRP. Στο Redmi Note 3 Pro που έχω, την έχω βάλει την ΤWRP. Εργαλείο.... δεν λεω... αλλά εκείνο το καημένο του έχω πιει το αίμα... οπότε η TWRP είναι απαραίτητη καθώς σε σώζει από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Στο Cubot δεν έχω σκοπό να πειράξω κάτι... μόνο 2 apk θέλω να εγκαταστήσω (Dolby Atmos και Google cemera). Τίποτε άλλο :-) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 .....Στο Cubot δεν έχω σκοπό να πειράξω κάτι... μόνο 2 apk θέλω να εγκαταστήσω (Dolby Atmos και Google cemera). Τίποτε άλλο ..... Εξαρτάται από τις εφαρμογές που ΘΕΛΕΙΣ να βάλεις... και πού πρέπει να πάνε μέσα στο τηλ για να δουλέψουν σωστά. ;) .Μέσω της TWRP ρουτάρεις το τηλ και από εκεί και πέρα με έναν editor κάνεις ΟΤΙ θέλεις!!!(με προσοχή φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ε φαντάζομαι ότι εάν και εφόσον το stock recovery σου δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης από SD, τότε αυτο που είναι να γίνει θα γίνει. Η εφαρμογή "ξέρει" που να πάει... με όποιο recovery και να την βάλεις στο ίδιο μέρος θα πάει (έτσι φαντάζομαι δηλαδή...) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τελικά, το ανεπαίσθητο φλικάρισμα της φωτεινότητας το κάνει μόνο με κατεβασμένη την "κουρτίνα" με τους διακόπτες. Όλα καλά. :D με την M800_CUBOT_V4.0_20160722 στο τηλέφωνο δεν μπορώ να δω τα μηνύματα που μου στέλνουν , το μόνο έχω ηχητική ειδοποίηση και μήνυμα τίποτα . καμία βοήθεια :( Μόλις έστειλα μήνυμα και όλα λειτούργησαν σωστά. Δόνηση, ειδοποίηση στη lockscreen, pop-up παράθυρο και κανονικά προβολή του μηνύματος. Με την ίδια έκδοση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ Οδηγός για : Clean Install ROM Bootloader Recovery & Factory Mode TWRP & Root Υ.Γ. Και ένα ΕΞΤΡΑ για την καλημέρα....ΝΕΑ έκδοση v.6 για το ΜΜ!!!! Στις Οδηγίες.... :ninja: ;) Edited October 8, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Ρε saviano το ευχαριστώ είναι λίγο! Κάποιος mod πρέπει να τα μαζέψει όλα αυτά και να τα βάλει στην αρχή. Την v6 μπορούμε να την βάλουμε πάνω απο την v.4 κατευθείαν ή πρέπει να περάσουμε πρώτα την v5; Μέσω Stock recovery φαντάζομαι ε; edit Πρέπει πρώτα να μπει η 5 και μετά η 6. Edited September 26, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ρε saviano το ευχαριστώ είναι λίγο! Κάποιος mod πρέπει να τα μαζέψει όλα αυτά και να τα βάλει στην αρχή. Την v6 μπορούμε να την βάλουμε πάνω απο την v.4 κατευθείαν ή πρέπει να περάσουμε πρώτα την v5; Μέσω Stock recovery φαντάζομαι ε; Ναι, άν θέλει κάποιος mod μπορεί να το κάνει sticky το προηγούμενο post μου. ΜΟΝΟ με stock recovery (με twrp αποτυγχάνει...)και βάζουμε με σειρά v4,v5,v6. Εγώ έκανα ΠΡΩΤΑ Clean instal rom την MM 6.0 v3 (ήμουν με twrp & root) και μετά ένα-ένα τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Απο M800_CUBOT_V4.0_20160722, ρίχνω την V.5 μέσα στην SD και μέσω recovery επιλέγω "Apply update from SD". Παίρνω ΄μήνυμα : Opening update package... Installation aborted. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Edited September 27, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Απο M800_CUBOT_V4.0_20160722, ρίχνω την V.5 μέσα στην SD και μέσω recovery επιλέγω "Apply update from SD". Παίρνω ΄μήνυμα : Opening update package... Installation aborted. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Χωρίς να ξέρω, με την "κανονική" διαδικασία δοκίμασες; Δηλαδή, ρυθμίσεις -> περί του -> update και να επιλέξεις εκεί εγκατάσταση από την sd. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ναι. Ξεκινάει, βγαίνει το ρομπότ, δείχνει ότι αναβαθμίζει, κάνει επανεκκίνηση και... τσουπ... πάλι v.4! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george004 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 παιδες βοηθεια! σε win 10 συνδεω στο pc και οταν διαλεξω συσκευη πολυμεσων δεν μου το εμφανιζει. το βλεπει μονο σαν φωτογραφικη μηχανη. τικανω λαθος? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Απο M800_CUBOT_V4.0_20160722, ρίχνω την V.5 μέσα στην SD και μέσω recovery επιλέγω "Apply update from SD". Παίρνω ΄μήνυμα : Opening update package... Installation aborted. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Αχ @pavlidisc....!! ΔΕΝ διαβάζεις,δέν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!Ρωτάς εδώ κι ΕΚΕΙ (και παραπέρα... ;) ) όταν την λύση την έχεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6867915#post6867915. Τα updates ΔΕΝ χρείαζονται stock recovery!!! Σου απάντησε και ο @mr_47 @george004 Τί έκδοση ρομ φοράει το τηλ σου; Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το usb debugging..... Edited September 27, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Αχ @pavlidisc....!! ΔΕΝ διαβάζεις,δέν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!Ρωτάς εδώ κι ΕΚΕΙ (και παραπέρα... ;) ) όταν την λύση την έχεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6867915#post6867915. Τα updates ΔΕΝ χρείαζονται stock recovery!!! Ρε αγόρι...το έκανα αυτό! :p Το έγραψα πιό πάνω. Δείχνει οτι γίνεται αναβάθμιση (χωρίς να "περπατάει" καμία μπάρα όμως...) αλλά όταν ανοίξει το κινητό, πάλι V.4 δείχνει! :confused: Υ.Γ Στο "παραπέρα" πάντως όπως θα είδες...μου είπαν οτι μπαίνει με recovery...και μάλιστα όχι όποιος νάναι...αλλά γνώστης του αθλήματος ;-) Edited September 27, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george004 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 2160411 αν αυτο εννοεις @saviano kai android5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Κάτι δεν κάνεις σωστά.... Έχεις την ν4 ή ν4.1;Έχεις "πειράξει",root κτλ τη ρομ;Δοκίμασε ένα factory reset και μετά τα updates. @george004 ναί αυτό.Ενεργοποίησε το usb debugging. Edited September 27, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Κάτι δεν κάνεις σωστά.... Έχεις την ν4 ή ν4.1;Έχεις "πειράξει",root κτλ τη ρομ;Δοκίμασε ένα factory reset και μετά τα updates. Ε είπαμε ντε...:happy:..έχω αυτήν : M800_CUBOT_V4.0_20160722 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!:cool: Υ.Γ εάν κάνω πάλι factory reset (έκανα πριν λίγο καιρό όταν πέρασα απο LOLI σε MM) θα με χωρίσει...το κινητό είναι της γυναίκας μου...:X Edited September 27, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Ε είπαμε ντε...:happy:..έχω αυτήν : M800_CUBOT_V4.0_20160722 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!:cool: Ok,ένα factory reset άν μπορείς...; οπς!!!Έβαλες χέρι το τηλ της;;;!!!Ε, τότε τί σπάζεσαι;Άφησετο με τη έκδοση που είναι τωρα!!! Edited September 27, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george004 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 ok το εκανα.δεν μου το εμφανιζει παλι με ανοιχτο το usb debugging.παλι μονο σαν φωτογραφικη μηχανη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ok,ένα factory reset άν μπορείς...; Δεν παίζει λέμε (έχει edit το παραπάνω post μου). Λές να περάσω απο πάνω την v.4 πάλι; Μπας και ξε-μουλαρώσει; :confused: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τα drivers για τα win10 τα έβαλες; Αν όχι, μερικά πόστ πιο πίσω έχει πλήρη οδηγό για όλα.Διάβασε και θα καταλάβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 οπς!!!Έβαλες χέρι το τηλ της;;;!!!Ε, τότε τί σπάζεσαι;Άφησετο με τη έκδοση που είναι τωρα!!! :lol: Βρε μιά χαρά δουλεύει με την 4. Απλά δέν κάνει αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο με ελληνικούς χαρακτήρες. Και την πληρώνω εγω! :D Λέω μπάς και λυθεί το θέμα με την 5 ή 6. Αν και λογικά θα έρθουν και με ΟΤΑ αυτές οι αναβαθμίσεις αργότερα...έτσι δεν είναι; Και η 4.0 νομίζω έρχεται τώρα ΟΤΑ. ή κάνω λάθος; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Λές να περάσω απο πάνω την v.4 πάλι; Μπας και ξε-μουλαρώσει; :confused: Δοκίμασε...!Περίμενε θα σου πω για τον κατάλογο...Δέν ξέρω για την ν4.Είμαι στη ν6... Στην ΜΜ 6.0_update_v6.0: ΝΑΙ,μια χαρά δουλεύει η Αναζήτηση Επαφών στα Ελληνικά,καί κεφαλαία καί μικρά!!Επίσης μπήκε και το Εισαγωγή/Εξαγωγή Επαφων που νομίζω οτι δεν υπήρχε.Επιπλέον η διαχείριση της μπαταρίας έγινε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Και η Θερμοκρασία στο ελάχιστο που είχα ποτέ στο τηλ!!! Edited September 28, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Μπά...ούτε και η 4 μπαίνει...πάνω στην 4! :X Ότι κάνει και με τις άλλες. Πάει να ξεκινήσει, εμφανίζεται η μπάρα και σε 1 sec εξαφανίζεται. Και τελικά επανεκκινεί στην version που ήταν (4). Στην ΜΜ 6.0_update_v6.0: ΝΑΙ,μια χαρά δουλεύει η Αναζήτηση Επαφών στα Ελληνικά!!Επίσης μπήκε και το Εισαγωγή/Εξαγωγή Επαφων που νομίζω ότι δεν υπήρχε.Επιπλέον η διαχείρηση της μπαταρίας έγινε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!Και η Θερμοκρασία στο έλαχιστο που είχα ποτέ στο τηλ!!! Ναι...Ναι...πές μας κι άλλα..πες μας κι άλλα...να μας g@ΒLwnειS...και να μήν μπορούμε να την βάλουμε κιόλας!!! :lol: Edited September 27, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts