orfeass Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τελικά αν το συνδέσω ως συσκευή πολυμέσων(MTP)(και οχι ως αποθηκευτικό χώρο USB) μπορώ να μεταφέρω κανονικότατα αρχεια μεταξύ υπολογιστή-κινητου....όταν είμαι στην επιλογή αποθηκευτικός χώρος USB εξακολουθεί να μην κανει τιποτα, αλλα αυτό που με απασχολούσε το ελυσα.... anyway ευχαριστώ για την γρήγορη απαντηση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή κάμερας με την οποία δοκιμασμένα να βγαίνουν αξιοπρεπείς φωτογραφίες; δεν έχω τρελές απαιτήσεις, απλά με εκνευρίζει το ότι ώρες ώρες κάνει αμάν να εστιάσει. είχα κακομάθει φαίνεται με την Lumia Camera στο 630... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Φαίνεται να κυκλοφόρησε μιά νέα έκδοση λογισμικού με ημερομηνία 17.05!!!Εν αναμονή έως να γίνει διαθέσιμη OTA... (CUBOT_5265C_NOTE_S_20160517) Edited May 19, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Φαίνεται να κυκλοφόρησε μιά νέα έκδοση λογισμικού με ημερομηνία 17.05!!!Εν αναμονή έως να γίνει διαθέσιμη OTA... (CUBOT_5265C_NOTE_S_20160517) Έτσι όπως το πάει η Cubot, θα μας δώσει και την 6! :p :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Είχα μία δωρο επιταγή από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και το πήρα σήμερα .Το κινητό από πρώτη ματιά μου δείχνει καλό. Παρατήρησα ένα θέμα με το που το άνοιγμα η μπαταρία έδειχνε 45% σε δύο ώρες με δύο τηλεφώνημα και λίγο περιήγηση στο τηλέφωνο έπεσε στο 10%.Το έβαλα για φόρτιση και με το αρχίζει να φορτίζει δείχνει 43%.Τι γίνεται..... Γνωρίζει κανείς;;θα στρώσει ή ελαττωματικό Edited May 19, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Έτσι όπως το πάει η Cubot, θα μας δώσει και την 6! :p :D Γιατί όχι; Κι εγώ στο Blackview έχει δύο ημέρες που Μόλις έλαβα την 6.0. Είχα μία δωρο επιταγή από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και το πήρα σήμερα .Το κινητό από πρώτη ματιά μου δείχνει καλό. Παρατήρησα ένα θέμα με το που το άνοιγμα η μπαταρία έδειχνε 45% σε δύο ώρες με δύο τηλεφώνημα και λίγο περιήγηση στο τηλέφωνο έπεσε στο 10%.Το έβαλα για φόρτιση και με το αρχίζει να φορτίζει δείχνει 43%.Τι γίνεται..... Γνωρίζει κανείς;;θα στρώσει ή ελαττωματικό Όχι δεν υπάρχει θέμα προβλήματος του κινητού, το θέμα είναι καθαρά μη συμβατότητας της ένδειξης και της μπαταρίας. Με λίγα λόγια, άλλη η πραγματική και άλλη αυτή που βλέπεις εσύ. Γνωστό το πρόβλημα και έχει αναφερθεί πολλές φορές. Δοκίμασε να κάνεις αν υπάρχει κάποιο update μήπως και στρώσει. Edited May 19, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Ή αρχική φόρτιση του κινητού πόσες ώρες Edited May 19, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Γιατί όχι; Κι εγώ στο Blackview έχει δύο ημέρες που Μόλις έλαβα την 6.0. Αυτό είναι πολύ καλό. Ή αρχική φόρτιση του κινητού πόσες ώρες Κανονικά, όπως και κάθε άλλη φορά που θα το φορτίζεις. 4 ώρες περίπου. Επίσης, κάνε και τα updates, που σου εμφανίζει στην Ενημέρωση Τηλεφώνου. Πλέον, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την ένδειξη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Αυτό είναι πολύ καλό. Κανονικά, όπως και κάθε άλλη φορά που θα το φορτίζεις. 4 ώρες περίπου. Επίσης, κάνε και τα updates, που σου εμφανίζει στην Ενημέρωση Τηλεφώνου. Πλέον, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την ένδειξη. Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορίες σου σαν αρχική φόρτιση λέω να το αφήσω κανένα 8ωρο τι λέτε Edited May 19, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορίες σου σαν αρχική φόρτιση λέω να το αφήσω κανένα 8ωρο τι λέτε Δεν υπάρχει λόγος, μόλις δεις 100% το βγάζεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δεν υπάρχει λόγος, μόλις δεις 100% το βγάζεις. Ok είναι στο100% θα κάνω αυτά που είπαμε μπας και στρώση ευχαριστώ για τον χρόνο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 ....... Πλέον, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την ένδειξη. Έκανες κάτι ή έστρωσε από μόνη της; 2 φορές την εξάντλησα τελείως και χρειάστηκαν 5,5 ώρες για να φορτώσει μήπως στρώσει αλλά δεν...:-( Σήμερα η μπαταρία κατέβηκε "τρέχοντας" στο 38% και έχει "κολλήσει" από το πρωί εκεί (!!) παρα την σκληρή χρήση που κάνω. Άντε να δούμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Έκανες κάτι ή έστρωσε από μόνη της; 2 φορές την εξάντλησα τελείως και χρειάστηκαν 5,5 ώρες για να φορτώσει μήπως στρώσει αλλά δεν...:-( Σήμερα η μπαταρία κατέβηκε "τρέχοντας" στο 38% και έχει "κολλήσει" από το πρωί εκεί (!!) παρα την σκληρή χρήση που κάνω. Άντε να δούμε..... Τίποτα απολύτως. Πριν το τελευταίο update, μου είχε κάνει ακριβώς αυτό που κάνει σε 'σένα σήμερα. Παίζει να ήταν και ακριβώς το ίδιο ποσοστό. Αλλά, μόνο μία φορά είχα θέμα με το ποσοστό. Μετά το update, όλα καλά. Το έχω γράψει πιο πίσω, αλλά θα το κάνω ξαναγράψω. Αν κάποιος έχει χρόνο, μπορεί να κάνει το εξής. Μόλις πάει στο 100%, κλειδώστε και ξεκλειδώστε τη συσκευή 1-2 φορές και γυρίστε στο συρτάρι εφαρμογών 1-2 φορές. Η ένδειξη θα πάει σχεδόν αμέσως στο 99%. Πρακτικά, σημαίνει ότι, από την πρώτη φορά που θα πάει στο 100%, θέλει 20-25 λεπτά ακόμα στη φόρτιση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Γιατί όχι; Κι εγώ στο Blackview έχει δύο ημέρες που Μόλις έλαβα την 6.0. Στο alife1 pro τίποτα οι άτιμοι ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Τίποτα απολύτως. Πριν το τελευταίο update, μου είχε κάνει ακριβώς αυτό που κάνει σε 'σένα σήμερα. Παίζει να ήταν και ακριβώς το ίδιο ποσοστό. Αλλά, μόνο μία φορά είχα θέμα με το ποσοστό. Μετά το update, όλα καλά. Το έχω γράψει πιο πίσω, αλλά θα το κάνω ξαναγράψω. Αν κάποιος έχει χρόνο, μπορεί να κάνει το εξής. Μόλις πάει στο 100%, κλειδώστε και ξεκλειδώστε τη συσκευή 1-2 φορές και γυρίστε στο συρτάρι εφαρμογών 1-2 φορές. Η ένδειξη θα πάει σχεδόν αμέσως στο 99%. Πρακτικά, σημαίνει ότι, από την πρώτη φορά που θα πάει στο 100%, θέλει 20-25 λεπτά ακόμα στη φόρτιση. Υπάρχει κι άλλο τρικ το οποίο είχα ανακαλύψει εντελώς τυχαία. Φορτίζεις τη συσκευή ανοιχτή μέχρι να εμφανιστή η ένδειξη στη lockscreen "Φορτίστηκε". Το βγάζεις απ' το φορτιστή και το απενεργοποιείς. Το ξαναβάζεις στο φορτιστή και ως διά μαγείας βλέπεις ότι το επίπεδο φόρτιστης βρίσκεται στο ~85-90%!!! Αυτό όμως το ανακαλύπτει κάποιος πριν το τελευταίο update, γιατί από τότε όλα κυλούν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Όπως είχα προαναφέρει η ένδειξη μπαταρίας από το 100% είχε πάει και κολλήσει στο 38%!!(είχα 22ώρες συνολική χρήση έως το 38% όπου κόλλησε για 7-8ώρες). Δοκίμασα και έβγαλα την μπαταρία για 5 λεπτά από το κινητό και την ξαναέβαλα.Μου έδειξε 62% και τωρά είναι στο 55% με φουλ χρήση ίντερνετ!!!! Άρα δείχνει να διορθώθηκε!!! :-) Άρα ΙΣΩΣ αυτό να είναι το τρικ-η λύση- : δηλαδή στο ποσοστό που μας κολλάει η ένδειξη (σήμαντικό: να είναι κολλημένο για αρκετή ώρα), βγάζουμε την μπαταρία,περιμένουμε λίγο 3-5 λεπτα και την ξαναβάζουμε. Όποιος έχει το ίδιο θέμα ας δοκιμάσει την πρόταση μου και να μας πει. Θα επανέλθω για περαιτέρω εξελίξεις. Edited May 19, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavalito Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ρε παιδιά με αγχώσατε τώρα που διάβασα τις 15 σελίδες....ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρω αλλά τώρα με αυτά με την μπαταρία και τα ποσοστά με αγχώσατε....τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάρ'το, άσε να λένε ότι θέλουν οι ενδείξεις, στα χρήματά του δεν υπάρχει καλύτερο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavalito Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ναι λεω μήπως να δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω κάτι σίγουρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ναι λεω μήπως να δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω κάτι σίγουρο? Προβλήματα με λανθασμένες ενδείξεις μπαταρίας μου έχουν τύχει πάμπολλες φορές μέχρι σήμερα και πάντα λύνονταν με την πάροδο του χρόνου. Το ίδιο συμβαίνει και με το Note S. Αν έχεις την υπομονή, από τη στιγμή που θα το πάρεις να κάνεις λίγες φορτίσεις περιμένοντας να στρώσει, χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ρε παιδιά με αγχώσατε τώρα που διάβασα τις 15 σελίδες....ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρω αλλά τώρα με αυτά με την μπαταρία και τα ποσοστά με αγχώσατε....τι να κάνω? Το κινητό για τα χρήματα του ΠΕΤΑΕΙ!!! Αυτο με την μπαταρία θα διορθωθει.(εσυ μπορει να μην το εχεις καν!) Σημασία εχει η διαρκεια της μπαταριας που ειναι τερας για την χρηση του κινητου!! Μην μασας!!!Αποκτησε το και θα καταλαβεις τι εργαλειο ειναι. Εγω το πηρα 65€!!! Δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη και ας εχω - ΕΙΧΑ ;-) - θέμα με την ενδειξη της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) παιδιά το κινητό φυσάει με το θέμα μπαταρίας ι μετα την πρώτη φόρτιση που έκανα ,και το update που πέρασε .Η μπαταρία δεν λέει να πέσει από το απόγευμα μέχρι τώρα 76% , ΤΈΡΑΣ !!δεν το άφησα από τα χέρια μου !!Δεν μασάει πουθενά το συνιστώ . Το μόνο κουφό είναι σε σάιτ με σχόλια disqus...ΔΕΝ λέει με τίποτα να ανοίξουν .Γράφει disqus seems to be taking longer than usual. reload όσο και να περιμένεις σχόλια δεν έχει. Μήπως αυτό το προβληματάκι πως μπορώ να το λύσω; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό για τα χρήματα του ΠΕΤΑΕΙ!!! Αυτο με την μπαταρία θα διορθωθει.(εσυ μπορει να μην το εχεις καν!) Σημασία εχει η διαρκεια της μπαταριας που ειναι τερας για την χρηση του κινητου!! Μην μασας!!!Αποκτησε το και θα καταλαβεις τι εργαλειο ειναι. Εγω το πηρα 65€!!! Δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη και ας εχω - ΕΙΧΑ ;-) - θέμα με την ενδειξη της μπαταριας. θέμα μπαταρία και να το έχεις με την πρώτη ενημέρωση της εταιρίας θα στρώσει Edited May 19, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavalito Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εγώ όμως θα το πάρω από Ελλάδα που κάνει 100, πάλι συμφέρει ε; Και πείτε μου και αυτό.Πήρα στην επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία τηλέφωνο και μου είπαν ότι αν πάθει κάτι η συσκευή τη στέλνω στο κατάστημα που την πήρα. Βλέπω στο κατάστημα αυτό e-expert εγγύηση από αντιπροσωπεία.. τι να καταλάβω τώρα; Και κάτι άλλο, κάποιος που είναι από Θεσσαλονίκη μπορεί να κανονίσουμε για να δω το τηλέφωνο για λίγο από κοντά; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.e-expert.gr/ProductDetails/thlepikoinonies-gps/thlefwna/smart-phones/Cubot-Note-S-16-GB-black.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εγώ όμως θα το πάρω από Ελλάδα που κάνει 100, πάλι συμφέρει ε; Και πείτε μου και αυτό.Πήρα στην επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία τηλέφωνο και μου είπαν ότι αν πάθει κάτι η συσκευή τη στέλνω στο κατάστημα που την πήρα. Βλέπω στο κατάστημα αυτό e-expert εγγύηση από αντιπροσωπεία.. τι να καταλάβω τώρα; Και κάτι άλλο, κάποιος που είναι από Θεσσαλονίκη μπορεί να κανονίσουμε για να δω το τηλέφωνο για λίγο από κοντά; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.e-expert.gr/ProductDetails/thlepikoinonies-gps/thlefwna/smart-phones/Cubot-Note-S-16-GB-black.aspx Το τηλέφωνο είναι για τα χρήματα του value for money, ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αυτή την στιγμή μαζί με το HomTom HT7. Το παίρνεις με κλειστά μάτια.... Ακόμα και σε αυτά τα χρήματα αξίζει..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavalito Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με τις εγγυήσεις τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts