Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρακτικά το πρόβλημα είναι ο twrp. Αν είχες stock recovery δεν θα είχες θέμα αν είχες απλά root. Απλώς με το ΟΤΑ πιθανόν να έχανες το root. Τώρα με flashfire δεν γνωρίζω. Έτσι και αλλιώς δεν μένω στοκ ποτέ

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστά. Έρχονται αλλά περνάνε μόνο με FlashFire ή με υπολογιστή γυρνώντας σε στοκ πριν τα κομμάτια που πειραξες.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Το θέμα είναι αν κάνει root και βάλει κάνα framework η αφαιρέσει πχ κάποια εφαρμογή της Google, τότε στην καλύτερη απλά θα είναι fail και στην χειρότερη bootloop..

Εξάλλου root το κάνουμε σχεδόν όλοι για αυτό το λόγο, δλδ να σουταρουμε το Spyware, να κάνουμε ad blocking να βάλουμε κάνα xposed κλπ

Πάντως στο xda αναφέρουν ότι και με ρουτ δεν γίνεται ΟΤΑ. Θα βγάλει fail. Καθώς όπως λένε η google έβαλε check για το root επειδή φαντάζομαι θεωρεί ότι θα έχεις και custom recovery πολύ πιθανόν και θα κατέληγες σε bootloop.

Σε κάθε περίπτωση. Καλό είναι να μην παίζεις με ΟΤΑ όταν κάνεις οποιαδήποτε μόντα στο κινητό.

Βάλε μία custom rom. Οι περισσότεροι σε 3-5 ημέρες έχουν έτοιμη την νέα, πιθανόν δλδ πιο γρήγορα και από ΟΤΑ.

Google Pixel 9 Pro XL

Πάντως Κωτσο σχετικά με το ότι δεν μένεις ποτέ σε στοκ έχω να σου πω μετά από μία 5αετια σε φλασαρισματα ρουτ κλπ και μετά από άπειρα φλασαρισματα στο νεξους ή μόνη αυτή τη στιγμή που είναι σμουθ μέχρι αηδιας είναι ή 7.1.1 dp.Πεταξα ότι σαβουρα ήθελα έβαλα το v4a μου adaeay κλπ και είναι κομπλε.Ε ιμαι φαν του beans αλλά μέχρι στιγμής τα δυο build της PN με έχουν απογοητευσει πολύ λαγκ και όχι και τόσο σμουθ όσο έχω συνηθίσει τα νεξους μου

Πάντως Κωτσο σχετικά με το ότι δεν μένεις ποτέ σε στοκ έχω να σου πω μετά από μία 5αετια σε φλασαρισματα ρουτ κλπ και μετά από άπειρα φλασαρισματα στο νεξους ή μόνη αυτή τη στιγμή που είναι σμουθ μέχρι αηδιας είναι ή 7.1.1 dp.Πεταξα ότι σαβουρα ήθελα έβαλα το v4a μου adaeay κλπ και είναι κομπλε.Ε ιμαι φαν του beans αλλά μέχρι στιγμής τα δυο build της PN με έχουν απογοητευσει πολύ λαγκ και όχι και τόσο σμουθ όσο έχω συνηθίσει τα νεξους μου

Σε πιστεύω αλλά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις DP. Επίσης θέλω 1-2 παραμετροποιήσεις που με πάνε σε custom roms. Βέβαια και οι 2 τώρα δεν υπάρχουν ακόμα στην PN7 αλλά έχω βάλει για να είμαι έτοιμος. Ωστόσο εμένα η PN δεν μου έχει lag. Πολύ smooth! Τώρα αν η 7.1.1 τα κάνει καλύτερα τα πράγματα τότε με το καλό να βγει και επίσημα γρήγορα!

Google Pixel 9 Pro XL

ΟΚ με πείσατε! Εδώ και λίγα λεπτά... Custom ROM Nexus 6P Pure Nexus 7.0.0_r14! Άντε να δούμε!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

παιδια θελω μια βοηθεια,

θελω να φλασαρω την Chroma στο Download λεει για τη rom και Vendor κατεβαζω και τα φλασαρω και Vendor? και με ποια σειρα? τελευταια τα gapps?!

παιδια θελω μια βοηθεια,

θελω να φλασαρω την Chroma στο Download λεει για τη rom και Vendor κατεβαζω και τα φλασαρω και Vendor? και με ποια σειρα? τελευταια τα gapps?!

Pre-requisites: unlocked bootloader, latest TWRP recovery

1. Download ROM, Gapps and put it on the phone's internal storage.

2. Boot into TWRP recovery.

3. Coming from a different ROM? Perform a factory reset using TWRP and wipe /system in Advanced wipe. If you're upgrading from Chroma ROM, proceed to dirty flash (nandroid backup before flashing is a good idea)

4. Clean Installation: Flash ROM, GApps

....Dirty Flash: Flash ROM, no need to wipe

5. Reboot and enjoy.

Έχει ξεχάσει το vendor. Δεν έχει σημασία πριν ή μετά. Από εκεί και πέρα για να μην έχεις SuperSU ή Superuser λογικά είναι pre-rooted η ρομ. Αν θες άλλον kernel βάζεις τελευταίο από όλα. Είναι ΜΜ με security updates αυγούστου απλά να ξέρεις. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει απλώς το αναφέρω. Vendor επίσης αν είσαι στον ίδιο δεν χρειάζεται.

Google Pixel 9 Pro XL

Ευχαριστώ, o vendor δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι, εγώ τώρα είναι στοκ..

Έχω κάνει όλα τα παραπάνω,

Άρα

1φλασαρω ρομ

2 gapps

3 vendor

4 kernel??

Ευχαριστώ, o vendor δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι, εγώ τώρα είναι στοκ..

Έχω κάνει όλα τα παραπάνω,

Άρα

1φλασαρω ρομ

2 gapps

3 vendor

4 kernel??

Rom

Kernel

Gapps

Το vendor όποτε θες, είναι διαφορετικό partition

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Boot into TWRP and make a backup (remove any lock screen security before this, optional but HIGHLY recommended).

Wipe system, data, cache, and dalvik cache in Wipe > Advanced Wipe.

Update your vendor image (only need to do this once per build number).

Flash Pure Nexus zip.

Flash GApps zip.

Flash custom kernel (optional).

Flash root (optional).

Reboot and profit.

Εγώ γενικότερα ακολουθώ αυτή την τακτική με την διαφορά του φλασαρίσματος του SuperSU πριν τον kernel. Επίσης αν η ρομ έχει ήδη προφανώς και δεν χρειάζεται γιατί μπορεί να έχει superuser και να δημιουργήσεις πρόβλημα.

Google Pixel 9 Pro XL

Nitrogen OS από μένα .. Τουλάχιστον στην συσκευή μου ότι πιο σμουθ έχω δοκιμάσει και με καλή απόδοση μπαταρίας

Nitrogen OS από μένα .. Τουλάχιστον στην συσκευή μου ότι πιο σμουθ έχω δοκιμάσει και με καλή απόδοση μπαταρίας

ωραια φενεται εχει βγαλει και την 7αρα οποτε λεω αυριο πρωι να την περσω μαζι με kernel ElementalX...:)

ωραια φενεται εχει βγαλει και την 7αρα οποτε λεω αυριο πρωι να την περσω μαζι με kernel ElementalX...:)

παιδια μολις εκανα την εγκατασταση και μου λεει "εσωτερικο σφαλμα επικοινωνιστε με τον κατασκευαστη!) δεν βλεπει την sim ουτε το wifi!! μηπως φταιει που ειχα κανει στο τηλ Disabled Encryption???

εβαλα και chrome και μου λεει update vendor και σε αυτο παλι δεν δουλευει ουτε sim oute wifi! help...

Edited by spinaci

παιδια μολις εκανα την εγκατασταση και μου λεει "εσωτερικο σφαλμα επικοινωνιστε με τον κατασκευαστη!) δεν βλεπει την sim ουτε το wifi!! μηπως φταιει που ειχα κανει στο τηλ Disabled Encryption???

εβαλα και chrome και μου λεει update vendor και σε αυτο παλι δεν δουλευει ουτε sim oute wifi! help...

Βάλε το ανάλογο vendor. Ανάλογα σε τι βασίζεται η ρομ που είσαι. Είναι MUST step εκτός και έχεις το ίδιο προφανώς. 2-3 ποστ πίσω σου έχω γράψει πως περνάς μία ρομ.

Google Pixel 9 Pro XL

Βάλε το ανάλογο vendor. Ανάλογα σε τι βασίζεται η ρομ που είσαι. Είναι MUST step εκτός και έχεις το ίδιο προφανώς. 2-3 ποστ πίσω σου έχω γράψει πως περνάς μία ρομ.

σε ευχαριστω πολυ για ακομα μια φορα, σας εχω ζαλισει αλλα ειμαι νεος σε nexus και τωρα αρχιζω να μπαινω στη λογικη του...,

ολα οκ εβαλα τον αναλογο vendor και επαιξε η ρομ crome!!

Αν θελω αυριο να βαλω την Nitrogen OS N θα βαλω το nbd91k.img μονο τον vendor ή και radio κλπ..

σε ευχαριστω πολυ για ακομα μια φορα, σας εχω ζαλισει αλλα ειμαι νεος σε nexus και τωρα αρχιζω να μπαινω στη λογικη του...,

ολα οκ εβαλα τον αναλογο vendor και επαιξε η ρομ crome!!

Αν θελω αυριο να βαλω την Nitrogen OS N θα βαλω το nbd91k.img μονο τον vendor ή και radio κλπ..

Ναι κανονικά. Αλλάζεις vendor σε αυτό που βασίζεται και η ρομ. Εγώ τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω την Nitrogen OS. Θα τις βάλω και Flash που παίζει κανονικά και βλέπουμε.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά καλησπέρα..Εδω και 2 μέρες με 6p και θα ήθελα πρόταση για ρομ kernel με έμφαση στις επιδόσεις.

Λέτε να παω σε 7.1,ειμαι με στοκ 7.0 αυτή τή στιγμή!

Καλησπέρα σε όλους, έχετε να προτείνετε κανένα κέρνελ για καλύτερη μπαταρία; είμαι με DU 6άρα...

Όποιος το ψήνει να δοκιμάσει την resurrection remix 7.1. Μου έκανε εντύπωση που άργησαν να βγαλουν ρομ αλλά πραγματικά αξίζει. Εχουν όλα τα settings από mm και έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά στα custom menu. Παίζουν τα πάντα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ωραίος θα δοκιμασω σήμερα!! Γιαννη θα κανω ενα μινι οδηγο λιγο πιο μετα..

Ρε παιδιά πως μπορώ να το κάνω αυτο decrypted στη τελευταία npf26f ;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161127/49a81525043a28b7ad03c91b6da9dff6.jpg

Edited by Da_rudakos

Παιδιά έχει παίξει κάνεις με την rr 7.1???? Όσο Μου αρέσει αυτή η ρομ άλλο τόσο με ξενερωνει με τα bug που έχει γενικά δεν μου στρώνει στο τηλ μου

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχει παίξει κάνεις με την rr 7.1???? Όσο Μου αρέσει αυτή η ρομ άλλο τόσο με ξενερωνει με τα bug που έχει γενικά δεν μου στρώνει στο τηλ μου

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ την εχω μερικές μέρες χωρίς πρόβλημα. Μαζί με opengapps stock 7.1 και elementalx. Τι προβλήματα σου έχει βγάλει;

Εγώ την εχω μερικές μέρες χωρίς πρόβλημα. Μαζί με opengapps stock 7.1 και elementalx. Τι προβλήματα σου έχει βγάλει;

Με elemental δουλεύει το livedisplay?

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk