kabalos_1971 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τι είναι πάλι αυτό με τις φωτογραφίες,νομιζω έχω και batery drain,nougat έχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τι είναι πάλι αυτό με τις φωτογραφίες,νομιζω έχω και batery drain,nougat έχω. Λογικά μπορεί να έφαγε και κάποιο κόλλημα. Προφανώς όμως έμεινε ανοιχτή η εφαρμογή προσπαθώντας να κάνει κάτι Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) το vendor πως το φλασαρω?ευρηκα.ποια εφαρμογή ρυθμισεων χρησιμοποιει το flash kernel? Edited October 16, 2016 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) το vendor πως το φλασαρω?ευρηκα.ποια εφαρμογή ρυθμισεων χρησιμοποιει το flash kernel? Σου κάνει και το kernel adiutor αλλά οι πιο πολλοί και ο dev έχουμε EXKM Edited October 17, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Σου κάνει και το kernel auditor αλλά οι πιο πολύ και ο dev έχουμε EXKM είναι free η donate?ok. Edited October 16, 2016 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Donate είναι. Έχει κανείς άλλος θέμα όταν κάνει reboot να φορτώνει κανονικά το κινητό και στην μέση να ζητάει μοτίβο(εάν έχεις) και όχι SIM pin και αφού τελειώσει το boot και μπεί στην αρχική οθόνη να έχει καθυστερήση αρκετά δευτερόλεπτα και μετά να ζητάει pin? Διάβασα ότι είναι θέμα από την 5.0 μέχρι και την 7.0.Οσο είχα στοκ την συσκευή δεν υπήρχε κάτι τέτοιο,τωρα με PN7 και ElementalX 3.06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Donate είναι. Έχει κανείς άλλος θέμα όταν κάνει reboot να φορτώνει κανονικά το κινητό και στην μέση να ζητάει μοτίβο(εάν έχεις) και όχι SIM pin και αφού τελειώσει το boot και μπεί στην αρχική οθόνη να έχει καθυστέρηση αρκετά δευτερόλεπτα και μετά να ζητάει pin? Διάβασα ότι είναι θέμα από την 5.0 μέχρι και την 7.0.Οσο είχα στοκ την συσκευή δεν υπήρχε κάτι τέτοιο,τώρα με PN7 και ElementalX 3.06. Δεν υπάρχει θέμα. Λογικά όταν έφτιαξες το pattern, έβαλες καταλάθος την επιλογή που λέει αν θες για να ξεκινάει το κινητό να θέλει να βάλεις το pattern. Έπρεπε να βάλεις "No, thanks" Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Όχι δεν έχει να κάνει με την επιλογή που λες.Οποια επιλογή και να επιλέξω, μοτίβο, δακτυλικό ,με κλείδωμα οθόνης, χωρίς κλείδωμα οθόνης κτλ.. πάντα έχει ένα μικρό delay στο να ζητηθεί το SIM pin.Οσο ήταν σε στοκ ρομ δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Όχι δεν έχει να κάνει με την επιλογή που λες.Οποια επιλογή και να επιλέξω, μοτίβο, δακτυλικό ,με κλείδωμα οθόνης, χωρίς κλείδωμα οθόνης κτλ.. πάντα έχει ένα μικρό delay στο να ζητηθεί το SIM pin.Οσο ήταν σε στοκ ρομ δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς delay. Ζητάει πρώτα pattern και μετά sim pin? Εμένα πάντα ζητάει sim pin πρώτα και μετά την επιλογή κλειδώματος που έχω βάλει(Pattern δηλαδή). Όλα τα βγάζει άμεσα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς delay. Ζητάει πρώτα pattern και μετά sim pin? Εμένα πάντα ζητάει sim pin πρώτα και μετά την επιλογή κλειδώματος που έχω βάλει(Pattern δηλαδή). Όλα τα βγάζει άμεσα. Έτσι ακριβώς, πρώτα pattern φορτώνει μπαίνει στην αρχική οθόνη για 7-8 δεύτερα (στην οποία έχεις πρόσβαση κανονικά σε όλα)και μετά ζητάει SIM pin. Ρίξε μία ματιά εδώ : https://m.reddit.com/r/Android/comments/40799v/bug_since_601_encrypted_devices_no_longer_ask_for/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Έτσι ακριβώς, πρώτα pattern φορτώνει μπαίνει στην αρχική οθόνη για 7-8 δεύτερα (στην οποία έχεις πρόσβαση κανονικά σε όλα)και μετά ζητάει SIM pin. Ρίξε μία ματιά εδώ : https://m.reddit.com/r/Android/comments/40799v/bug_since_601_encrypted_devices_no_longer_ask_for/ Δεν το είχα ποτέ! Ούτε με stock, ούτε με PN6, Ούτε με Krexus 6, ούτε με PN7 τώρα. Με κανένα συνδυασμό kernel(franco, Elemental και Ninja/Flash) Το είχα μόνο όταν από λάθος όταν έφτιαξα το pattern απάντησα στην ερώτηση που είπα παραπάνω ότι θέλω να μου ζητάει σε κάθε Boot το Pattern. Άρα ήταν επιλογή μου. Γιατί δεν το βγάζεις και να το ξαναβάλεις να δεις! Βάλε απλό swipe, και μετά επέλεξε πάλι Pattern. Edited October 17, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ποτε πρεπει να φλασαρουμε το vendor,στις custom roms?και ποιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ποτε πρεπει να φλασαρουμε το vendor,στις custom roms?και ποιο? Όταν αλλάζει η custom το build source της με το νέο. Και φυσικά πρέπει να βάλεις το αντίστοιχο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Όταν αλλάζει η custom το build source της με το νέο. Και φυσικά πρέπει να βάλεις το αντίστοιχο. και το φλασαρουμε πρωτο?εχτες φλασαρα,και το τηλεφωνο όταν εκανα η δεχομουν κλησεις εκανε reboot. Edited October 18, 2016 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 και το φλασαρουμε πρωτο?εχτες φλασαρα,και το τηλεφωνο όταν εκανα η δεχομουν κλησεις εκανε reboot. Δεν έχει σημασία η σειρά. Είναι διαφορετικό partition. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Δεν έχει σημασία η σειρά. Είναι διαφορετικό partition. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Download the latest Pure Nexus zip, GApps, your choice of root zip (optional), and your custom kernel (optional) onto your phone. Backup any important data. Boot into TWRP and make a backup (remove any lock screen security before this, optional but HIGHLY recommended). Wipe system, data, cache, and dalvik cache in Wipe > Advanced Wipe. Update your vendor image (only need to do this once per build number). Flash Pure Nexus zip. Flash GApps zip. Flash custom kernel (optional). Flash root (optional). Reboot and profit. στον οδηγο του το εχει πρωτο.δηλαδη τωρα απο στοκ για να φλασαρω τη ρομ του,να φλασαρω και το vendor? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Και τελευταίο να το κάνεις δεν θα πειράξει λογικά! Αλλά αφού σου λέει το faq της ρομ να το περάσεις έτσι, καντο έτσι. Εγώ πάντως το βάζω πάντα πρώτο. Γιατί είναι img(δεν χρησιμοποιώ ποτέ το flashable zip που βγάζουν κάποιοι παρά κατεβάζω το factory image και κάνω extract μόνο το vendor) και μετά βάζω με τη σειρά στα zip να τα φλασαρει όλα αυτόματα. Απλώς εγώ πάντα κάνω ρουτ και μετά κερνελ. Για να καταλάβεις. Στην διαδικασία φλασαρισματος στοκ ρομ το vendor το έχει στο τέλος. Η σειρά είναι τυχαία όταν μιλάμε για διαφορετικά partitions. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edited October 18, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Και τελευταίο να το κάνεις δεν θα πειράξει λογικά! Αλλά αφού σου λέει το faq της ρομ να το περάσεις έτσι, καντο έτσι. Εγώ πάντως το βάζω πάντα πρώτο. Γιατί είναι img(δεν χρησιμοποιώ ποτέ το flashable zip που βγάζουν κάποιοι παρά κατεβάζω το factory image και κάνω extract μόνο το vendor) και μετά βάζω με τη σειρά στα zip να τα φλασαρει όλα αυτόματα. Απλώς εγώ πάντα κάνω ρουτ και μετά κερνελ. Για να καταλάβεις. Στην διαδικασία φλασαρισματος στοκ ρομ το vendor το έχει στο τέλος. Η σειρά είναι τυχαία όταν μιλάμε για διαφορετικά partitions. Sent from my Pixel XL using Tapatalk μεσα στο twrp οταν φλασαρω το image βγαζει 4 επιλογες,το vendor τικαρω? επισης τι κανω με το google dialer fi wifi fix? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 μεσα στο twrp οταν φλασαρω το image βγαζει 4 επιλογες,το vendor τικαρω? επισης τι κανω με το google dialer fi wifi fix? Ε προφανώς!! vendor.img σε vendor θα πας να το βάλεις. Δεν νομίζω ότι το θες. Δεν έχουμε project Fi στην Ελλάδα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 A.R.I.S.E sound mod... το έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία?? Και αν το έχει πώς το έκανε να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 A.R.I.S.E sound mod... το έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία?? Και αν το έχει πώς το έκανε να δουλέψει? Δεν έχει οδηγίες στο θέμα του A.R.I.S.E. ??? Το έχουν λειτουργήσει πάρα πολλοί. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Δεν έχει οδηγίες στο θέμα του A.R.I.S.E. ??? Το έχουν λειτουργήσει πάρα πολλοί. Σαφώς και έχει οδηγίες. Προφανώς δεν μου δούλεψε καλά , γι αυτό άλλωστε ρωτάω στο συγκεκριμένο thread ''Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P''. Tώρα το αν το έχουν δοκιμάσει πολλοί και δουλεύει είναι άλλο θέμα..εγω ρώτησα εδώ σε αυτό το forum αν έχει κανείς εμπειρία από αυτό το mod. Αν έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτό απλά εξέφρασε το να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτό ,αλλιώς το σχόλιο σου είναι αχρείαστο και ανούσιο .Το ότι βοηθάς κάποιες φορές με κάποια πράγματα που γνωρίζεις για το αντικείμενο , δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεις τον γραπτό σου λόγο με αλαζονεία και υπεροψία. Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Σαφώς και έχει οδηγίες. Προφανώς δεν μου δούλεψε καλά , γι αυτό άλλωστε ρωτάω στο συγκεκριμένο thread ''Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P''. Tώρα το αν το έχουν δοκιμάσει πολλοί και δουλεύει είναι άλλο θέμα..εγω ρώτησα εδώ σε αυτό το forum αν έχει κανείς εμπειρία από αυτό το mod. Αν έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτό απλά εξέφρασε το να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτό ,αλλιώς το σχόλιο σου είναι αχρείαστο και ανούσιο .Το ότι βοηθάς κάποιες φορές με κάποια πράγματα που γνωρίζεις για το αντικείμενο , δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεις τον γραπτό σου λόγο με αλαζονεία και υπεροψία. Φιλικά. Καμία τέτοια διάθεση. Ερώτηση απλή έκανα. Αν εσύ θες να αρπαχτείς δικό σου θέμα. Φιλικά πάντα. Αν λοιπόν σου απαντήσω ότι ακολούθησα τις οδηγίες του θέματος για να το λειτουργήσω πως θα σε βοηθήσω? Προφανώς δεν έκανες πιο σαφή ερώτηση με συγκεκριμένο στόχο και δεν έκανα πιο σαφή την δική μου προς εσένα. Που σου σκάλωσε? Σε ποιο βήμα των οδηγιών θεωρείς ότι κάτι έχασες ή χάθηκες? Σε ένα mod που έχει 3-4 ποστ μακρινάρια σαν επεξηγήσεις πρέπει να μικρύνουμε την περιοχή έρευνας αλλιώς λύση δεν θα βρούμε. Edited October 20, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) μολις ηρθε αναβαθμιση σε 7.1.1 Τη περασα, ολα καλα προς το παρον. Κι επιτελους , μια σοβαρη αναβαθμιση και στη καμερα! Μπορεις πια να εχεις αντισταθμιση εκθεσης... να ρυθμισεις δηλ. τη φωτεινοτητα της φωτο και του βιντεο, ευκολα και γρηγορα, οπως στο νεο pixel. Exei και τη προσομοίωση του 3D touch που ειδαμε στο iphone... Edited October 20, 2016 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 μολις ηρθε αναβαθμιση σε 7.1.1 Τη περασα, ολα καλα προς το παρον. Κι επιτελους , μια σοβαρη αναβαθμιση και στη καμερα! Μπορεις πια να εχεις αντισταθμιση εκθεσης... να ρυθμισεις δηλ. τη φωτεινοτητα της φωτο και του βιντεο, ευκολα και γρηγορα, οπως στο νεο pixel. Exei και τη προσομοίωση του 3D touch που ειδαμε στο iphone... ota?ποια εκδοση εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts