djkostas20 Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Το livedisplay μπορεί να μην δουλεύει με κάποιους κέρνελ επειδή αυτοί δεν έχουν τους drivers. Ο Flash για παράδειγμα τώρα τους έβαλε σε μία beta εκδοση. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 παιδια εχει βγει ρουτ για την 7.1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 παιδια εχει βγει ρουτ για την 7.1? Ναι, ότι και πριν, δεν αλλάζει κάτι. Χρησιμοποίησε το superSU sr5. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ναι, ότι και πριν, δεν αλλάζει κάτι. Χρησιμοποίησε το superSU sr5. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Απλώς όχι σε f2fs partition εαν δοκιμάσεις rom που το υποστηρίζει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Χρειάζομαι μία βοήθεια. Μετά από πρόσφατο format προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το SDK manager και αμέσως μου κλείνει. Έχω κατεβάσει Java και Java DK. Τα εγκατεστησα όλα καλά. Κατέβασα και τα tools έκανα τη διαδικασία με το unzip. Πλέον δεν είναι όπως αναφέρεται στο άρθρο. O SDK manager ειναι μεσα σε είναι μέσα σε φάκελο bin. Με το που πάω να τον ανοίξω απευθείας κλείνει. Έχεις κανένας καμία πρόταση;; Ευχαριστώ Edit:... Edit 2 : ΔΕν έγινε τιποτα... δεν υπάρχει φακελος platform tools. Ενω στον sdk manager δείχνει ότι έχει εγκατασταθεί κανονικά.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited December 21, 2016 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Χρειάζομαι μία βοήθεια. Μετά από πρόσφατο format προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το SDK manager και αμέσως μου κλείνει. Έχω κατεβάσει Java και Java DK. Τα εγκατεστησα όλα καλά. Κατέβασα και τα tools έκανα τη διαδικασία με το unzip. Πλέον δεν είναι όπως αναφέρεται στο άρθρο. O SDK manager ειναι μεσα σε είναι μέσα σε φάκελο bin. Με το που πάω να τον ανοίξω απευθείας κλείνει. Έχεις κανένας καμία πρόταση;; Ευχαριστώ Edit:... Edit 2 : ΔΕν έγινε τιποτα... δεν υπάρχει φακελος platform tools. Ενω στον sdk manager δείχνει ότι έχει εγκατασταθεί κανονικά.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk JDK έχεις εγκατεστημένο? Το λέω και στον οδηγό μου σαν υποσημείωση. Με format στο PC λογικά δεν έχεις. Edited December 22, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μετά από πολύ ψάξιμο με τον SDK manager το έκανα να δουλέψει. Ήθελε δικαιώματα διαχειριστή. Επίσης μου έκανε εγκατάσταση των platform tools σε διαδρομή που δεν μπορούσα να βρω άμεσα. Μόνο με αναζήτηση στα Windows βρέθηκε. Τεσπά όλα εντάξει. Πλέον το χαίρομαι να φοράει Nitrogen OS με τον δικό της κερνελ. Πήρε μεγάλη ανάσα το τηλέφωνο. Μένει να δείξει και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μετά από πολύ ψάξιμο με τον SDK manager το έκανα να δουλέψει. Ήθελε δικαιώματα διαχειριστή. Επίσης μου έκανε εγκατάσταση των platform tools σε διαδρομή που δεν μπορούσα να βρω άμεσα. Μόνο με αναζήτηση στα Windows βρέθηκε. Τεσπά όλα εντάξει. Πλέον το χαίρομαι να φοράει Nitrogen OS με τον δικό της κερνελ. Πήρε μεγάλη ανάσα το τηλέφωνο. Μένει να δείξει και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Η λύση είναι πάντα απλή... :lol::lol::lol: Και εγώ με Nitrogen είμαι και Flash kernel όμως. Άριστη λειτουργία, oms support που είναι βασικό για εμένα και πάρα πολύ καλή μπαταρία. Χθες μπήκε στον φορτιστή με 31% ακόμα μετά από 45 ώρες σε μπαταρία με 2 ώρες οθόνη και μισή κλήσεις. Βέβαια τα νούμερα δεν λένε ποτέ κάτι σε σχέση με άλλους. Μόνο με δική μου. Δεν έχω μείνει στοκ να πω αλλά με PN 7.0 βέβαια είχα πολύ μεγαλύτερα drain και δεν έφτανα με τίποτα τις 2 ημέρες. Και πάλι βέβαια εμένα μου αρκεί να βγάζω την μέρα με πολύ χρήση κάτι που γίνεται οπότε δεν έχω θέμα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Του έχω βάλει και dark theme και δε χορταίνω να το βλέπω :) !! Η μπαταρία έχει διαφορά προς το καλύτερο από αυτό που βλέπω. Γενικά δεν βλέπω χρόνους, θέλω να το δουλεύω σκληρά και να μη μασάει. Έχω βρει την κατάλληλη ρομ :) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Η λύση είναι πάντα απλή... :lol::lol::lol: Και εγώ με Nitrogen είμαι και Flash kernel όμως. Άριστη λειτουργία, oms support που είναι βασικό για εμένα και πάρα πολύ καλή μπαταρία. Χθες μπήκε στον φορτιστή με 31% ακόμα μετά από 45 ώρες σε μπαταρία με 2 ώρες οθόνη και μισή κλήσεις. Βέβαια τα νούμερα δεν λένε ποτέ κάτι σε σχέση με άλλους. Μόνο με δική μου. Δεν έχω μείνει στοκ να πω αλλά με PN 7.0 βέβαια είχα πολύ μεγαλύτερα drain και δεν έφτανα με τίποτα τις 2 ημέρες. Και πάλι βέβαια εμένα μου αρκεί να βγάζω την μέρα με πολύ χρήση κάτι που γίνεται οπότε δεν έχω θέμα. Φίλε μου με τον kernel του flash έχεις κάνει καμία τροποποίηση; Ήμουν σε RR αλλά πέρασα nitro για μπαταρία κλπ και ως ένα σημείο aosp Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Φίλε μου με τον kernel του flash έχεις κάνει καμία τροποποίηση; Ήμουν σε RR αλλά πέρασα nitro για μπαταρία κλπ και ως ένα σημείο aosp Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία! Έρχεται ήδη με ρυθμίσεις από μόνος του Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καμία! Έρχεται ήδη με ρυθμίσεις από μόνος του Σκεφτόμουν να παίξω λίγο με τον χρονισμό να μειώσω τα max και τα min. Έχεις καμιά ιδέα;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Σκεφτόμουν να παίξω λίγο με τον χρονισμό να μειώσω τα max και τα min. Έχεις καμιά ιδέα;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις και τίποτα. Ειδικά με το min καθώς ήδη οι minimum αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιούν την λιγότερη ισχύ(ίδια και με τις πιο χαμηλές) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Ξέρετε σε 7.1.1 τι αλλάζουμε στο mixer paths για αύξηση του ήχου; Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ξέρετε σε 7.1.1 τι αλλάζουμε στο mixer paths για αύξηση του ήχου; Sent from my Nexus 6P 'Οτι άλλαζες και πριν, δεν αλλάζει κάτι Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Βγήκε Krexus 7.1.1 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Βγήκε Krexus 7.1.1 !! Βεβαίως και είναι άριστη. Όσο στοκ και θα ήθελα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Βεβαίως και είναι άριστη. Όσο στοκ και θα ήθελα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Την δοκίμασες;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Την δοκίμασες;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται. Δεν μιλάω ποτέ αν δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εννοείται. Δεν μιλάω ποτέ αν δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Την κατεβάζω και εγώ για πες εντυπώσεις;;;; Από θέμα μπαταρίες και παραμετροποιήσεις πως πάει;;; Ειναι στα ίδια επίπεδα πχ με nitro; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Την έχω απο χτες παιδιά στο 5Χ και πάει κομμάτια..Με τα nano gapps ανοίγοντας το αντίκρυσα αυτή την εικόνα ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161231/8219fe1802ee6e2c7272f0ddd959ebbd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161231/bc74ba632bda67ca6fd03d100d251db7.jpg και root σε krexus Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Επιτέλους Krexus!!! Για να δούμε. Αν θα κρατήσει και ρυθμό στα updates! Πάντα κάνει φοβερή δουλειά... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Την έχω απο χτες παιδιά στο 5Χ και πάει κομμάτια..Με τα nano gapps ανοίγοντας το αντίκρυσα αυτή την εικόνα ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161231/8219fe1802ee6e2c7272f0ddd959ebbd.jpg Με nano η κάμερα έχει επιδόσεις όπως σε stock????? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 31, 2016 by matrixios3650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Πάλι σε δουλειές θα μπούμε :) Αν δεν βαρεθω θα την περάσω και εγώ το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts