vagelomtromos Δημοσιεύτηκε January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2005 Kalispera sas kai xronia sas polla. tha ithela plirofories, an gnwrizei kapoios, peri ''sindesis apomakrismenis epifaneias ergasias'' !!! TOPOTHESIA STA WIN enarksi->programmata->voithimata->epikoinwnies->sindesi apom. epif. ergasias. exw DSL sindesi kai prospathw na sindethw me ena filo mou pou exei akrivws tin idia sindesi...Grafontas omos to IP tou ipologisti tou parousiazetai sfalma...(exoume apenergopoiisei ola ta firewall) an kapoios gnwrizei analitika pos leitourgei i ipiresia afti tha to ektimousa idiaitera efxaristw prokatavolika Vagelis A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Γιατί δεν δοκιμάζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το RealVNC? Το πρόγραμμα που έχουν εξ' ορισμού τα Windows δεν είναι και ότι καλύτερο. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η σχετική ρύθμιση στον υπολογιστή του φίλου σου, πριν από όλα. Δεν θυμάμαι πως είναι στα ελληνικά windows, αλλά στα αγγλικά: Control Panel --> System --> Remote. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Remote Administator, δουλεύει καλά με όλες τις συνδέσεις, ακόμα και με pstn. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω που ακριβώς είναι αυτό,γιατί έχω ελληνικά windows!!!Αλλά απ' ότι θυμάμαι από τις ιδιότητες του υπολογιστή ενεργοποιείται η απομακρυσμένη σύνδεση!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η σχετική ρύθμιση στον υπολογιστή του φίλου σου, πριν από όλα. Δεν θυμάμαι πως είναι στα ελληνικά windows, αλλά στα αγγλικά: Control Panel --> System --> Remote. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Remote Administator, δουλεύει καλά με όλες τις συνδέσεις, ακόμα και με pstn. Γεία χαρά...:) Χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα αλλά τίποτα....:( Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το firewall που υπάρχει στο άλλο pc???:blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Γεία χαρά...:) Χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα αλλά τίποτα....:( Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το firewall που υπάρχει στο άλλο pc???:blink: Φυσικά. Πρέπει να ανοίξεις την πόρτα 4899. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Γεία χαρά...:) Χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα αλλά τίποτα....:( Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το firewall που υπάρχει στο άλλο pc???:blink: Αν το PC σου ή του άλλου παιδιού βρίσκεται πίσω από router kai δεν βλέπει internet κατευθείαν αλλά μέσω NAT δεν μπορείς να συνδεθείς. Πρέπει να κανεις κάποιες ρυθμίσεις στον router... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Λοιπόν να γίνω ποιό συγκεκριμένος λίγο...:O Εργάζομαι σε μία εταιρεία και θέλω απο τη δουλειά μου να δουλεύω το pc στο σπίτι μου :) αλλά....:( δεν μπορώ:!: Ενώ όταν πάω σπίτι μου και το testάρω αυτό με ένα φίλο μου δουλεύει μία χαρά η Remote Desktop Connection :D Στη δουλεία μου γιατί όμως δεν μπορώ :confused: Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το firewall που χρησιμοποιούν??? :worry: Στην εικόνα θα δείτε το μήνυμα που μου βγάζει.... [ATTACH]8055[/ATTACH] Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Λοιπόν να γίνω ποιό συγκεκριμένος λίγο...:O Εργάζομαι σε μία εταιρεία και θέλω απο τη δουλειά μου να δουλεύω το pc στο σπίτι μου :) αλλά....:( δεν μπορώ:!: Ενώ όταν πάω σπίτι μου και το testάρω αυτό με ένα φίλο μου δουλεύει μία χαρά η Remote Desktop Connection :D Στη δουλεία μου γιατί όμως δεν μπορώ :confused: Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το firewall που χρησιμοποιούν??? :worry: Στη δουλεία σου ο υπολογιστής που χρησιμοποιείς προφανώς δεν θα έχει internet ip αλλά ip τοπικού δικτύου LAN το internet θα το βλέπεις μέσω κάποιου router καταπάσα πιθανότητα και κάποιου firewall όπως είπες. Για να μπορέσεις να συνδεθείς χρειάζεται να βάλεις την ip με την οποία ο router αυτός βλέπει Internet και επιπλέον χρειάζεται να ρυθμήσεις το port forwading στον router ώστε να κάνει forward τα πακέτα προς τον υπολογιστή σου. Ρυθμίσεις χρειάζονται και στο Firewall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Στη δουλεία σου ο υπολογιστής που χρησιμοποιείς προφανώς δεν θα έχει internet ip αλλά ip τοπικού δικτύου LAN το internet θα το βλέπεις μέσω κάποιου router καταπάσα πιθανότητα και κάποιου firewall όπως είπες. Για να μπορέσεις να συνδεθείς χρειάζεται να βάλεις την ip με την οποία ο router αυτός βλέπει Internet και επιπλέον χρειάζεται να ρυθμήσεις το port forwading στον router ώστε να κάνει forward τα πακέτα προς τον υπολογιστή σου. Ρυθμίσεις χρειάζονται και στο Firewall Η ip που χρησιμοποιώ έχει Internet :O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Δεν κατάλαβες τι έγραψε. Χρειάζονται ρυθμίσεις στον router και στο firewall, για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το remote desktop. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Δεν κατάλαβες τι έγραψε. Χρειάζονται ρυθμίσεις στον router και στο firewall, για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το remote desktop. Αυτό γίνεται από τον Διαχειριστή του Server μόνο?:confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ήθελα να πώ κάτι ακόμα πως εντός δικτύου απο την εταιρεία μπορώ να κάνω χρήση της Remote Desktop Connection σε άλλα pc ενώ στο δικό μου που έχω σπίτι μου πετάει το μήνυμα που έχω προαναφέρει... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ναι αυτό λέμε. Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι άλλη υπόθεση. Χρειάζονται ρυθμίσεις στον router και το firewall για να γίνει αυτό που θέλεις. Πρέπει να τις κάνει κάποιος που να ξέρει και να έχει τέτοια δυνατότητα, π.χ. ο διαχειριστής του δικτύου. Αλλιώς δεν γίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ναι αυτό λέμε. Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι άλλη υπόθεση. Χρειάζονται ρυθμίσεις στον router και το firewall για να γίνει αυτό που θέλεις. Πρέπει να τις κάνει κάποιος που να ξέρει και να έχει τέτοια δυνατότητα, π.χ. ο διαχειριστής του δικτύου. Αλλιώς δεν γίνεται. Μάλιστα...τώρα κατάλαβα:O Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Γεια σας...:happy: Εδώ είμαι και πάλι... Το πρόβλημα που είχα προαναφέρει συνεχίζεται και με άλλο κομπιούτερ... Έχει SP2 όπως και εγώ και δεν μπορώ να συνδεθώ... Γιατί ρε γαμώτο? :( Δείτε ποιό κάτω στην εικόνα τι μήνυμα πετάει... http://img116.imageshack.us/my.php?image=14he.jpg Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 δοκιμασε το logmein.com και παρατα ολα τα υπολοιπα.. ;) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Korme, ta xeis kanei ola osa s xoun pei t paidia parapanw? Ennow tn energopoihsh t remote desktop st allo pc k tn ry8mish t nat/firewall/router an yparxei? Auta mono mporoun n s dhmiourghsoun problhma. . . EDIT: dn t anefere kaneis, alla fantazomai oti t 3ereis oti m home dn ginetai tpt. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Korme, ta xeis kanei ola osa s xoun pei t paidia parapanw? Ennow tn energopoihsh t remote desktop st allo pc k tn ry8mish t nat/firewall/router an yparxei? Auta mono mporoun n s dhmiourghsoun problhma. . . EDIT: dn t anefere kaneis, alla fantazomai oti t 3ereis oti m home dn ginetai tpt. . . Χρόνια Πολλά...Χριστός Ανέστη σε όλους...:happy: Όλα τα έχω κάνει....Πολύ φοβάμαι πως το πρόβλημα το έχει το pc που προσπαθώ να συνδεθώ γιατι σε άλλα δύο pc δεν έχω κανένα πρόβλημα... *και έχουν τα δύο XP Pro SP2 και το ένα XP HOME SP2(αλλά με το ένα που έχει XP Pro SP2 έχω το πρόβλημα... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 druides προσπάθησε να γράφεις ολόκληρες λέξεις γιατί τα posts σου είναι δυσανάγνωστα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts