Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hangouts, είτε το θέλετε είτε όχι, είναι προεγκατεστημένο σε κάθε συσκευή.Ποιος ο λόγος να φακελώνομαι σε τρίτους .κάνει τα πάντα σε μια εφαρμογή
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει με ποια εφαρμογή Εκτός από τις δοκιμασμένες Viber, messenger, Skype θα κάνω την καλύτερη και καθαρότερη Βιντεοκληση με Αγγλία ; γνωρίζω ότι βασική προϋπόθεση σε μια Βιντεοκληση είναι να έχουν και οι δύο το καλύτερο δυνατό σήμα.και οι δύο έχουμε δυνατά wifi και η καλύτερη από τις 3 είναι το messenger όσο παράξενο και να σας φαίνεται.παρ'αυτά όμως και το messenger πιξελαρει με αποτέλεσμα να γίνεται διακεκομμενη η σύνδεση και φυσικά εκνευριστική.αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια άλλη ας μου πει παρακαλώ.

Hangouts, είτε το θέλετε είτε όχι, είναι προεγκατεστημένο σε κάθε συσκευή.Ποιος ο λόγος να φακελώνομαι σε τρίτους .κάνει τα πάντα σε μια εφαρμογή

μέχρι που σε λίγο θα το καταργήσει η google όπως ανέφεραν προ κάποιων ημερών...

μέχρι που σε λίγο θα το καταργήσει η google όπως ανέφεραν προ κάποιων ημερών...

Δεν θα καταργηθει το Hangouts. Θα καταργησουν την δυνατοτητα για SMS και MMS και θα μπορεις να κανεις μονο βιντεοκλησεις και μηνυματα μεσω internet. Για τα κλασσικα SMS (με κανονικη χρεωση απο τον παροχο) θα σου προτεινει το Hangouts να βαλεις το Messenger της Google.

Βεβαια φημες ολα αυτα, τι θα βγει στο τελος κανεις δεν ξερει ακομα.

Το ότι βολεύει εσένα δεν σημαίνει ότι βολεύει γενικά.. Υπάρχει hangouts για PC (μην μου πείτε για το plugin του Chrome τώρα..) ; Υπάρχει hangouts για Windows Phone; Δεν έχουν όλοι Android.. Επίσης το viber έχει κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Βλέπεις αν είσαι online ανά πάσα στιγμή (χρήσιμο σε περιοχές με κακό σήμα/wifi) , αν είναι online και ο άλλος κι αν έχει δει η διαβάσει το μήνυμα σου. Έχω δει πάνω από είκοσι παρόμοιες εφαρμογές τις τελευταίες ημέρες επειδή μου την έχει βαρέσει το viber και τα bugs του και σε όλες κάτι από τα παραπάνω λείπει η δεν δουλεύει σωστά. Το blackberry messenger είναι το μόνο που δουλεύει σωστα σε Windows Phone αλλά πάλι δεν έχει εφαρμογή για PC.. Όταν βγει το Facebook messenger σαν stand alone πρόγραμμα τοτε μάλλον θα σουταρω τα υπόλοιπα..

Ποιο είναι το καλύτερο ενναλλακτικό app για facebook messenger, το οποίο δεν θα ρουφάει την μπαταρία με το μπουρί της σόμπας; :p

Αποστόλης

Ποιο είναι το καλύτερο ενναλλακτικό app για facebook messenger, το οποίο δεν θα ρουφάει την μπαταρία με το μπουρί της σόμπας; :p

δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε μια εφαρμογή για chat και κλησεις αναλογη με το whatsapp. Δοκίμασα το kakao καλό φαίνεται αλλά δεν έχει notification led.

Ευχαριστώ.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε μια εφαρμογή για chat και κλησεις αναλογη με το whatsapp. Δοκίμασα το kakao καλό φαίνεται αλλά δεν έχει notification led.

Ευχαριστώ.

Το whatsapp δεν σε καλύπτει; Συγνωμη που ρωτάω αλλά επειδή την χρησιμοποιώ πολύ σαν εφαρμογή ελέγα μήπως έχεις βρει κάτι αρνητικό που δεν έχω εντοπίσει.

ΥΓ. Όταν και αν βάλει και βιντεοκλήση θα κλείσει σπίτια.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το viber σε μενα παιδια εγινε που ειχα το προβλημα χθες.Μαλλον ειχε φαει προσωρινο μπαν ο αριθμος απο τις συνεχης προσπαθειες!

Το whatsapp δεν σε καλύπτει; Συγνωμη που ρωτάω αλλά επειδή την χρησιμοποιώ πολύ σαν εφαρμογή ελέγα μήπως έχεις βρει κάτι αρνητικό που δεν έχω εντοπίσει.

ΥΓ. Όταν και αν βάλει και βιντεοκλήση θα κλείσει σπίτια.

Με καλύπτει απλά για κάποιους άλλους λόγους θέλω να βρω κάτι άλλο γι αυτό και ρώτησα.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

viber εχεις δοκιμασει?

Ναι, απλά θα ήθελα κάτι εκτός viber Skype Whatsapp Yahoo FB messenger

Το πότε είναι κάποιος online το βλέπεις και στο hangouts. Και ναι, υπάρχει το plug in του chrome για το pc.

Facebook δεν έχω και δεν με βλέπω να φτιάχνω στο κοντινό μέλλον.

Το πότε είναι κάποιος online το βλέπεις και στο hangouts. Και ναι, υπάρχει το plug in του chrome για το pc.

Facebook δεν έχω και δεν με βλέπω να φτιάχνω στο κοντινό μέλλον.

Είναι εύκολο να μου πεις πως γίνεται να γράφω κι από το pc με το hangout?

Ευχαριστώ.

Τελευταία δοκιμάζω το blackberry messenger (BBM). Αρκετά καλό αλλά όχι διαδεδομένο..

Προσπαθώ να κάνω βιντεοκληση μέσω viber και δεν μπορώ. Ενώ όταν πάει ο άλλος να κάνει βιντεοκληση δουλεύει κανονικά τον βλέπω, εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω. Μπήκα στις ρυθμίσεις και την επιλογή για βίντεο την έχω ενεργοποιημένη. Καμία ιδέα?
:respect:

παιδια υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη για το instagram?

θελω να εχει ποιο πολλες επιλογες απο την κλασικη πχ σαν την 6tag στο windows store

θενκς

Νομίζω βρήκα το πρώτο στραβό στο whatsapp.. Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιουμε την προεπισκοπηση μηνύματος αλλά ταυτόχρονα να έχουμε ειδοποίηση ότι έχουμε μήνυμα;; και όλα αυτά σε g3....εωω προσωπικά άκρη δεν έβγαλα.... Γνωρίζει κάποιος;;

Καλησπέρα μάγκες,έχουμε εναλλακτική του Facebook? Ψάχνω εφαρμογή τύπου friend caster και όχι τύπου folio ,δηλαδή οχι browser με κουμπάκια αλλά κανονικη εφαρμογη. Ευχαριστώ

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Καλησπέρα μάγκες,έχουμε εναλλακτική του Facebook? Ψάχνω εφαρμογή τύπου friend caster και όχι τύπου folio ,δηλαδή οχι browser με κουμπάκια αλλά κανονικη εφαρμογη. Ευχαριστώ

δε θα βρεις τίποτα αξιόλογο που θα δουλεύει σωστά, πέρα απ την επίσημη εφαρμογή Facebook Lite.

Το facebook lite θα σου πω κ εγώ. Δεν έχει κάτι άλλο

Μπες μέσω browser. Καλύτερο και από το lite

Το ότι βολεύει εσένα δεν σημαίνει ότι βολεύει γενικά.. Υπάρχει hangouts για PC (μην μου πείτε για το plugin του Chrome τώρα..) ; Υπάρχει hangouts για Windows Phone; Δεν έχουν όλοι Android.. Επίσης το viber έχει κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Βλέπεις αν είσαι online ανά πάσα στιγμή (χρήσιμο σε περιοχές με κακό σήμα/wifi) , αν είναι online και ο άλλος κι αν έχει δει η διαβάσει το μήνυμα σου. Έχω δει πάνω από είκοσι παρόμοιες εφαρμογές τις τελευταίες ημέρες επειδή μου την έχει βαρέσει το viber και τα bugs του και σε όλες κάτι από τα παραπάνω λείπει η δεν δουλεύει σωστά. Το blackberry messenger είναι το μόνο που δουλεύει σωστα σε Windows Phone αλλά πάλι δεν έχει εφαρμογή για PC.. Όταν βγει το Facebook messenger σαν stand alone πρόγραμμα τοτε μάλλον θα σουταρω τα υπόλοιπα..

Όταν λες stand alone πρόγραμμα, εννοείς σαν εφαρμογή που δεν χρειάζεται να έχεις facebook για να την χρησιμοποιείς; Αν εννοείς αυτό πάντως έχει ήδη βγει, εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς να έχω λογαριασμό facebook.

Αυτό που λέτε για το facebook lite, κι επειδή όντως το fb messenger ρουφάει την μπαταρία σαν το μπουρί της σόμπας όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν έχει λογαριασμό fb (για το messenger του δηλαδή μόνο) ή είναι απαραίτητη αυτή η προϋπόθεση;

To Hangouts χρησιμοποιεί το πρότυπο Jabber, επομένως λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή desktop που υποστηρίζει Jabber (πχ αυτή)

Λάθος μου, μόλις είδα πως μετά τη μετατροπή του google talk σε Google hangouts, χρησιμοποιήθηκε κλειστό πρότυπο αντί του jabber-xmmp

Edited by gerstavros2

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking