xalaros Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπερα και καλη χρονια. Μπορώ να έχω σε κινητό το οποίο χρησιμοποιώ ως δεύτερο να έχω συνδεδεμένο τον ίδιο αριθμό στο viber? Πως θα το κάνω αυτό? Περνάω την ίδια SIM και στα 2 κινητά οταν σεταρω το viber? Το viber λειτουργεί με βάση τον αριθμό σου άρα μπορείς να το κάνεις αλλά θα πρέπει να αλλάζεις την sim κάθε φορά. Σε dual sim συσκευή που έχεις το viber πάνω και βλέπει μόνο το 1 νούμερο, υπάρχει τρόπος ανεπίσημος θεωρητικά (δεν το έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω dual sim συσκευή) να έχεις και τον 2ο αριθμό αν είσαι root http://techglen.com/2014/04/27/2lines-for-viber-1-0-1-apk-use-two-viber-accounts-on-same-device/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δεν έχω facebook, αλλά κατέβασα κανονικά το facebook messenger. Έχω την εξής ερώτηση: Από τη στιγμή που ψάχνω μια επαφή μέσω του facebook, τη βρίσκει και μ' αφήνει να επικοινωνήσω μαζί της, αν θέλω όμως να την προσθέσω στις επαφές μου, πώς το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Δεν έχω facebook, αλλά κατέβασα κανονικά το facebook messenger. Έχω την εξής ερώτηση: Από τη στιγμή που ψάχνω μια επαφή μέσω του facebook, τη βρίσκει και μ' αφήνει να επικοινωνήσω μαζί της, αν θέλω όμως να την προσθέσω στις επαφές μου, πώς το κάνω; Βασικά, όποιος γνωρίζει το παραπάνω, καθώς και το γιατί οι ήχοι που έχει το facebook messenger ακούγονται τόσο χαμηλά, όσο και να δυναμώσω την ένταση. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτά τα δύο προβλήματα που αντιμετωπίζω ή είναι απλά επειδή δεν έχω facebook account και έχει κάποια bugs το messenger από μόνο του; Edited January 8, 2016 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το ding του messenger εκτός απο εκνευριστικό :P , είναι και πολύ δυνατό. Οπότε δεν είναι και πολύ λογικό να μην είναι δυνατός ο ήχος. Από εκεί και πέρα για το άλλο, προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Έχω λογαριασμό στο φατσοβιβλίο, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το ding του messenger εκτός απο εκνευριστικό :P , είναι και πολύ δυνατό. Οπότε δεν είναι και πολύ λογικό να μην είναι δυνατός ο ήχος. Από εκεί και πέρα για το άλλο, προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Έχω λογαριασμό στο φατσοβιβλίο, οπότε... Ειλικρινά, βάζω τέρμα το ηχείο και ίσα που ακούγεται... Οι άλλες ειδοποιήσεις εν τω μεταξύ (Viber, Whatsapp κλπ) ακούγονται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Ξαναρωταω παιδιά μπας και ξέρει κάποιος να μου απαντήσει γιατί δεν βλέπω να λύνεται το θέμα με τιποτα.... Έχω πρόβλημα με το facebook. Δεν μπορούν οι φίλοι να με προσθέσουν πουθενά με tag! Ούτε σε φωτο ούτε σε κατάσταση ούτε σε σχολια ούτε να βάλουν σε τοποθεσία ότι ήταν μαζί μου καπου. Πανε να με βάλουν και δεν τους εμφανίζει το όνομα μου για να με ταγκαρουν. Τι μπορώ να κάνω ;;;;; Δεν έχω παράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς ;;; Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα. Παρουσιάστηκε ξαφνικά Πρέπει να κοιτάξω ίσως κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη ;; Edited January 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ειλικρινά, βάζω τέρμα το ηχείο και ίσα που ακούγεται... Οι άλλες ειδοποιήσεις εν τω μεταξύ (Viber, Whatsapp κλπ) ακούγονται μια χαρά. Με μια απεγκατάσταση - εγκατάσταση κάπως στρώθηκαν οι ήχοι. Αυτό που παραμένει είναι πως για τους χρήστες που βρίσκω στο facebook δεν υπάρχει επιλογή να τους αποθηκεύσω στις επαφές μου. Ενώ είναι αποθηκευμένες εξ αρχής όσες επαφές είχα στον κατάλογο και έχουν εγκαταστήσει το facebook messenger μέσω κινητού, δεν μπορώ να αποθηκεύσω όσους γνωστούς μου βρίσκω στο facebook. Και άντε να βρεις κάποιον σαν εμένα (χωρίς λογαριασμό facebook αλλά με messenger) που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα... Όποιες ιδέες πειραματισμού δεκτές, πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ξαναρωταω παιδιά μπας και ξέρει κάποιος να μου απαντήσει γιατί δεν βλέπω να λύνεται το θέμα με τιποτα.... Έχω πρόβλημα με το facebook. Δεν μπορούν οι φίλοι να με προσθέσουν πουθενά με tag! Ούτε σε φωτο ούτε σε κατάσταση ούτε σε σχολια ούτε να βάλουν σε τοποθεσία ότι ήταν μαζί μου καπου. Πανε να με βάλουν και δεν τους εμφανίζει το όνομα μου για να με ταγκαρουν. Τι μπορώ να κάνω ;;;;; Δεν έχω παράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς ;;; Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα. Παρουσιάστηκε ξαφνικά Πρέπει να κοιτάξω ίσως κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη ;; Ρυθμισεις -> Χρονολογιο και ετικετες κοιτα μην τυχον εχει κλεισει εδω καποια επιλογη mplamplaka πιθανοτα τα ατομα που ψαχνεις να μην εχουν δηλωσει κιν τηλ και ετσι να μην μπορεις να τους αποθ μεσο messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά θέλω μια εφαρμογή που να έχει μέσα Facebook Instagram Twitter η τα 2 πρώτα μόνο. Υπάρχει τπτ? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ρυθμισεις -> Χρονολογιο και ετικετες κοιτα μην τυχον εχει κλεισει εδω καποια επιλογη mplamplaka πιθανοτα τα ατομα που ψαχνεις να μην εχουν δηλωσει κιν τηλ και ετσι να μην μπορεις να τους αποθ μεσο messenger Τίποτα.... Μια χαρά είναι όλες οι ρυθμισεις!! Τι να πω... Δεν πειράζει αφού δεν βρίσκω λύση ας μείνει Έτσι. Δεν είναι από μένα το πρόβλημα αποτι βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 mplamplaka πιθανοτα τα ατομα που ψαχνεις να μην εχουν δηλωσει κιν τηλ και ετσι να μην μπορεις να τους αποθ μεσο messenger Α πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν το κινητό τους, ε; Εγώ νόμιζα πως μπορούσες να τους προσθέσεις στις επαφές κανονικά όπως γίνεται στο facebook, αφού σου κάνουν αποδοχή το μήνυμα που έχεις στείλει. Γιατί, όντως, πρέπει να κάνουν αυτήν την αποδοχή και είχα την εντύπωση πως από κει και πέρα έχεις τη δυνατότητα να τους έχεις ως επαφές(φίλους) σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Είδα ότι λέει ένα παιδί πιο πριν ότι οι ήχοι του messenger στις ειδοποιήσεις ακούγονται ίσα ισα. Και σε μένα το ίδιο. Το έχω στο τέρμα και ίσα που ακούγονται ! Είναι γενικο πρόβλημα του messenger λογικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδια μια βοηθεια λιγο οποιος ξερει σχετικα με το viber. Δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τπτ στο Νοτε 4 που εχω.Το ειχα στο Νοτε 4 το εκανα επαναφορα και μεχρι να το ξαναστησω το αφησα τελευταιο το viber και το εβαλα στο S3 που ειχα,ολα καλα το δουλευα απο εκει! τωρα που παω να το βαλω στο Νοτε 4 δεν μου το παιρνει με εχει σπασει τα νευρα!!!!!! κωδικος δεν με ερχεται ποτε κληση δεν με ερχεται ποτε(με βγαζει error αριθμος......)ξανα βαζω την καρτα σιμ στο S3 και παω να το κανω απο εκει και απο εκει δουλευει κανονικα με πηραν τηλφ και ενεργοποιηθηκε...τι να κανω καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν το λέω για τον φίλο από πάνω και συγγνώμη κιόλας αλλά, δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμη τέτοιες εφαρμογές σαν το Viber έχουν τόσο μεγάλη πέραση. Υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν την δουλειά, όσον αφορά τα μηνύματα, απείρως καλύτερα και πιο σταθερές, όπως το telegram και για κλήσεις φωνής, βίντεο κλπ το hangouts, που δεν καταλαβαίνω το γιατί να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη με μια εφαρμογή που 7/10 έχει διάφορα προβλήματα σε κάθε αναβάθμιση ή και χωρίς. Απλά το έχω απορία. Και οι δύο από πάνω, μπορούν να εγκατασταθούν σε περισσότερες από μια συσκευές, χωρίς περιορισμούς του στυλ Viber ή WhatsApp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Εγώ από τότε που ανακάλυψα το viber (λίγο αργα) έχω σταματήσει να στέλνω κανονικά sms. 2 χρόνια που έχω το viber μιλάω μέσω μηνυμάτων μόνο μέσα από αυτό. Ζήτημα σε αυτά τα 2 χρόνια να έχω στείλει 5 κανονικά sms μιας και όλοι μου οι φίλοι έχουν viber πλεον. Στο σπίτι με wifi κ έξω με data. Μόνιμα ανοιχτό δηλαδή. Βολεύει απίστευτα. Συμφωνώ ότι υπάρχουν κ άλλες αξιόλογες εφαρμογές ίδιου τύπου αλλά αν δεν έχουν κ οι φίλοι σου την ιδια δύσκολα να συννενοηθεις. Πρέπει να βάλουν και οι άλλοι. Ενώ viber έχουν όλοι. Edited January 19, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Είναι ανάλογα που ζεις. Σε άλλες χώρες, έχουν όλοι what's up. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Είναι ανάλογα που ζεις. Σε άλλες χώρες, έχουν όλοι what's up. ;) whatsapp εννοείς μάλλον :) Ωραίο κ αυτο! Το είχα αρκετό διάστημα αλλά αναγκάστηκα μετά να πάω στο viber που το είχαν περισσότερο οι φίλοι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πέρα από ότι χρησιμοποιώ viber και σε άλλες χώρες whatsapp καμιά ιδέα περί του προβλήματος υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πέρα από ότι χρησιμοποιώ viber και σε άλλες χώρες whatsapp καμιά ιδέα περί του προβλήματος υπάρχει; Έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα. Οι τελευταίες εκδόσεις είναι λίγο προβληματικές και για κάποιο λόγο στέλνουν λάθος κωδικό η δεν τον δέχεται. Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση ;;;;; Μόνο έτσι αν σου δουλέψει. Όσο πάει το χαλάνε κ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα. Οι τελευταίες εκδόσεις είναι λίγο προβληματικές και για κάποιο λόγο στέλνουν λάθος κωδικό η δεν τον δέχεται. Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση ;;;;; Μόνο έτσι αν σου δουλέψει. Όσο πάει το χαλάνε κ αυτο Το έχω κάνει άπειρες φορές μια στο ένα μια στο αλλά τπτ! Με έχει βγάλει εκτός εαυτού! Πολύ θα ήθελα να έχω κάποια άλλη αλλά δεν γίνεται έχουν όλοι στην οικογένεια έκανα αμάν να την μάθω να την χρησιμοποιουν οι "μεγάλοι" και γενικά έχει βολέψει τώρα τεσπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Το έχω κάνει άπειρες φορές μια στο ένα μια στο αλλά τπτ! Με έχει βγάλει εκτός εαυτού! Πολύ θα ήθελα να έχω κάποια άλλη αλλά δεν γίνεται έχουν όλοι στην οικογένεια έκανα αμάν να την μάθω να την χρησιμοποιουν οι "μεγάλοι" και γενικά έχει βολέψει τώρα τεσπα! Βγάζει συνέχεια updates. Ας ελπίσουμε ότι σε ενα από τα επόμενα θα σου λύσει το πρόβλημα. Δεν είναι από σένα το πρόβλημα ! Edited January 19, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Κώστα, μπορεί λόγω των επανειλημμένων προσπαθειών, να έχει γίνει προσωρινά ban ο αριθμός σου από τη συγκεκριμένη συσκευή. Να θεωρήθηκε ως spam προς τους server του viber. Υποθέσεις κάνω βέβαια, αλλά ασ' το για σήμερα και δοκίμασε από αύριο πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Κώστα, μπορεί λόγω των επανειλημμένων προσπαθειών, να έχει γίνει προσωρινά ban ο αριθμός σου από τη συγκεκριμένη συσκευή. Να θεωρήθηκε ως spam προς τους server του viber. Υποθέσεις κάνω βέβαια, αλλά ασ' το για σήμερα και δοκίμασε από αύριο πάλι. εστειλα και μνμ στο support με απαντησαν(μια τρυπα στο νερο) οτι γραφει στην ιστοσελιδα για τα βηματα ενεργοποιησεις αυτα που εστειλαν σε εμαιλ! τεσπα και εγω κατι τετοιο φανταζομαι το αφηνω προς το παρον! παιζει να το μπλοκαρα γιατι προσπαθουσα και σε 2 τηλφ ταυτοχρονα αλλα και παλι μονο στο Νοτε 4 ειχα την σιμ μεσα για να παει εκει ο κωδικος :/ ! Μ αρεσει που πριν το βγαλω απο το Σ3 πατησα και απενεργοιπηση λογαριασμου μηπως εφτεγε αυτο γιατι στο σ3 εμπαινε κατευθειαν χωρις σιμ και χωρις κωδικο δεν ξερω γιατι και με βγηκε και απο το πς τωρα.Αν βρω κατι αλλο θα επιστρεψω να ενημερωσω για να αποφυγουν τα προβληματα και αλλα παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Με την απενεργοποίηση λογαριασμού σβήνονται τα δεδομένα του λογαριασμού από όλες τις συσκευές, οπότε λογικό να το έχασες και στο pc. Δοκίμασε αύριο να το βάλεις στο Note, και στη συνέχεια στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το Viber μεγάλωσε από στόμα σε στόμα. Παρόλα αυτά, εγώ μόνο για προβλήματα διαβάζω. Μια η κατανάλωση μπαταρίας, μια οι επαφές που δεν φαίνονται, μια η ενεργοποίηση. Κάθε φορά νέα ενημέρωση και πάλι λύνεται το ένας και εμφανίζεται κάποιο άλλο. Επιμένω πως η καλύτερη πρόταση είναι το telegram και μετά το hangouts. Βέβαια με το ζόρι δεν γίνεται δουλειά. Κάποιος που για διάφορους λόγους έχει δύο συσκευές τι κάνει; Υπάρχουν περιπτώσεις, όπως η δική μου, που έχω και Android και WP με δύο κάρτες και το ίδιο νούμερο. Σε πια από τις δύο να βάλω το Viber; Δεν περιμένω απάντηση. Έχω telegram και δουλεύει και στις δύο χωρίς τον χαζό περιορισμό του να βγάζεις απ την μια και δουλεύει στην άλλη. Ο κάθε ένας όπως βολευτεί και κάνει την δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts