Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η καινούρια έκδοση του G+ είναι άθλια. υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει παλιότερο apk ή έστω να μου στείλει από κάπου αξιόπιστα να το βρω.

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις μου άλλαξε εμφάνιση το messenger του fb. Από μόνο του. Χωρίς να κάνω εγώ κάποιο update η οτιδήποτε άλλο. Φαίνεται αρκετά καλύτερο

Μόλις μου άλλαξε εμφάνιση το messenger του fb. Από μόνο του. Χωρίς να κάνω εγώ κάποιο update η οτιδήποτε άλλο. Φαίνεται αρκετά καλύτερο

Νόμιζα πως είχες καταργήσει f/b και messenger apps. Τελικά δε σε βόλεψε ο browser; Προσανατολίζομαι προς τα εκεί γι αυτό σε ρωτάω. Καμιά βδομάδα τώρα που μπαίνω από chrome, καλά πάει. Είδες κάτι το μεμπτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νόμιζα πως είχες καταργήσει f/b και messenger apps. Τελικά δε σε βόλεψε ο browser; Προσανατολίζομαι προς τα εκεί γι αυτό σε ρωτάω. Καμιά βδομάδα τώρα που μπαίνω από chrome, καλά πάει. Είδες κάτι το μεμπτό;

Για το μόνο λόγο που έχω την εφαρμογή ακόμα είναι επειδή διαχειρίζομαι κάποιες σελίδες αλλιώς δεν αξίζει ούτε αυτή ούτε το messenger.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Κοίτα. Έχω τον messenger για μηνύματα και τον Chrome για να μπαίνω Facebook. Δυστυχώς δεν με βολεύει να στέλνω μηνύματα (inbox) από τον Chrome όσο κ αν προσπάθησα....

Έχω και το app του Facebook αλλά το έχω απενεργοποιημενο μιας και δεν μου λειτουργεί. Το ανοίγω μόνο αν θέλω να δω πριν πόση ώρα ήταν μέσα οι φίλοι μου αν εχω σκοπό να στείλω μήνυμα σε κάποιον. .

Αν δω και έχει να μπει δύο μέρες δηλαδή ο φιλος fb δεν αξίζει να στείλω μήνυμα εκεί μιας και δεν θα το δει. Γι αυτό και μόνο. Ο Chrome ακόμα δεν έχει αυτή την δυνατότητα να δεις πριν πόση ώρα ήταν μέσα κάποιος για να δεις αν αξίζει να του στείλεις μήνυμα στο fb η στο κινητό του για να το δει.

Επίσης να προσθέσω ότι στον Chrome που τον χρησιμοποιώ για να μπαίνω Facebook δεν μου έρχεται ειδοποίηση όταν έχω νέο μήνυμα στα εισερχόμενα μου. Ούτε ηχητική ούτε στην οθόνη που έρχεται με το messenger. τίποτα. Πρέπει για τα μηνύματα για να δω αν έχω κάτι, πρέπει να μπαίνω να βλέπω αν έχω κόκκινη ειδοποίηση στα μηνύματα. Δεν με βολεύει αυτό......

Οπότε.... Τα έχω και τα 3 (Facebook, messenger και σελιδοδείκτη chrome) με το Facebook app απενεργοποιημενο που το ανοίγω σπάνια.

Edited by lek88

Για το μόνο λόγο που έχω την εφαρμογή ακόμα είναι επειδή διαχειρίζομαι κάποιες σελίδες αλλιώς δεν αξίζει ούτε αυτή ούτε το messenger.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.pages.app&hl=el

Υπαρχει αυτη η εφαρμογη απο το facebook. Όπως υπαρχει και αντιστοιχη για τα groups.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.pages.app&hl=el

Υπαρχει αυτη η εφαρμογη απο το facebook. Όπως υπαρχει και αντιστοιχη για τα groups.

Ναι αλλά δεν μπορώ να κάνω θέματα στις σελίδες μου και να φαίνεται ότι τις έκανα από το προφίλ της σελιδας. Αν μου βρεις τον τρόπο τι να πάω..

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή για να κατεβάσω όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει κάποιος στο Facebook messenger ;

Εννοείς batch κατέβασμα, ε; Γιατί διαφορετικά μπορείς να τις αποθηκεύσεις μια-μια...

Για batch ωστόσο δεν ξέρω κάτι.

Τhe end of an era...

Εννοείς batch κατέβασμα, ε; Γιατί διαφορετικά μπορείς να τις αποθηκεύσεις μια-μια...

Για batch ωστόσο δεν ξέρω κάτι.

Batch εννοώ

• 2 weeks later...
Δημιουργωντας ένα αρχείο gif, με το galaxy s7, πως το κοινοποιω στο Facebook?

Ευχαριστώ.

Στο facebook δε μπορείς ν ανεβάσεις gif. Το ανεβάζεις σ ένα site όπως το http://giphy.com/ και κοινοποιείς το url κι αυτόματα το προβάλει ως gif το fb

Στο facebook δε μπορείς ν ανεβάσεις gif. Το ανεβάζεις σ ένα site όπως το http://giphy.com/ και κοινοποιείς το url κι αυτόματα το προβάλει ως gif το fb

ειναι ασφαλες να ανεβασω εδω προσωπικα gif?

η θα τα βλεπουν ολοι σε αυτη την σελιδα?

kountouraN

Όσοι γνωρίζουν το λινκ που έκανες κοινοποίηση βλέπουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ειν δημόσια, εκτός αν φτιάξεις λογαριασμό και ρυθμισεις κατάλληλα τις ρυθμισεις απορρήτου. Ίσως κάνω λάθος, δεν το χω ψάξει

Στο instagram πως αποθηκευοντε οι φωτος στην καρτα sd και οχι στη μνημη του τηλεφωνου?

Την ίδια ερώτηση έχω και για το facebook...

Την ίδια ερώτηση έχω και για το facebook...
Δεν έχω την εφαρμογή fb αλλά αυτό, δεν έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο;

Αν δηλαδή επιλεγεί η sd ως προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής, ότι και απ' όπου αποθηκεύεται, θα πηγαίνει στην sd. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Στο Instagram που το έχω, δεν βλέπω δυνατότητα αποθήκευσης εικόνας. Πως γίνεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω την εφαρμογή fb αλλά αυτό, δεν έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο;

Αν δηλαδή επιλεγεί η sd ως προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής, ότι και απ' όπου αποθηκεύεται, θα πηγαίνει στην sd. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Στο Instagram που το έχω, δεν βλέπω δυνατότητα αποθήκευσης εικόνας. Πως γίνεται;

Στο κινητό huawei γίνεται αυτό που λες. Στο Asus tablet όχι! Με την ίδια ρύθμιση περί προεπιλεγμενου χώρου αποθήκευσης

Στο instagram πως αποθηκευοντε οι φωτος στην καρτα sd και οχι στη μνημη του τηλεφωνου?

Γενικά, πως αποθηκεύεις από Instagram; Εγώ όταν ήθελα κάτι από εκεί έκανα Screenshot. :lol:

Στο κινητό huawei γίνεται αυτό που λες. Στο Asus tablet όχι! Με την ίδια ρύθμιση περί προεπιλεγμενου χώρου αποθήκευσης

Έχεις δίκιο. Δοκίμασα στο ταμπλετ που είναι με 4.4. Έβαλα επιλογή στην sd και τα πάει στη συσκευή.

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά, πως αποθηκεύεις από Instagram; Εγώ όταν ήθελα κάτι από εκεί έκανα Screenshot. :lol:

Πέρα από τη λύση που αναφέρεις, γνωρίζω ότι υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που κάνουν αυτή τη δουλειά, όπως και κάποια xposed modules (instagram downloader, xinsta) :)

Τhe end of an era...

Πέρα από τη λύση που αναφέρεις, γνωρίζω ότι υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που κάνουν αυτή τη δουλειά, όπως και κάποια xposed modules (instagram downloader, xinsta) :)

Αυτά που λες απαιτούν rooted συσκευή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα λογαριασμο στο instagram και εβαλα μια φωτο προφιλ και ανέβασα και μια φωτο και οι 2 απο την γκαλερί μου. Και βλεπω οτι εχει φτιάξει ενα φακελο στην μνημη του τηλεφωνου με αυτες τις 2 φωτος. Οτι ανεβαζω δηλαδη θα αποθηκεύεται σε αυτο το φακελο , δεν με νοιαζει και πολυ, αρκεί να ειναι στη καρτα και οχι στο τηλεφωνο

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking