madprofessorus Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εβαλα την 2.1.1 και άλλαξε ο launcher. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τον παλαιό που δεν είχε μενού εφαρμογών αλλά είχε όλες τις εφαρμογές στην οθόνη? Δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον παλαιο launcher ( malware κλπ ) χώρις να το έχω.κάνει root . Αν δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω μονο τον launcher μήπως με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων επαναφέρει την αρχική εκδοση που είχε όταν το αγόρασα και έτσι γίνει αυτό που θέλω? Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βάλε έναν άλλο από το play store και είσαι εντάξει, δεν επιβαρύνεται το κινητό Sent from my HT7 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ζητείται link για την 2.1.1 μαστόρια Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ζητείται link για την 2.1.1 μαστόρια Sent from my HT7 using Tapatalk Εδω εισαι μεσιε https://cloud.mail.ru/public/9zEU/Y6gHsF3ER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_MlBEUjF4NU92VEU/view?usp=sharing Ειναι η 2.07 το link μου το εδωσε η homtom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Νέα έκδοση 2.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 ζητείται link για την 2.1.1 μαστόρια Sent from my HT7 using Tapatalk Εδω εισαι μεσιε https://cloud.mail.ru/public/9zEU/Y6gHsF3ER ευχαριστώ μεσιέ Sent from my HT7 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρε δεν παίζονται Τούτοι,φουλ αναβάθμιση Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 μπορώ να πω ότι με την 2.1.2 βελτιώθηκε αρκετά το touch Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εξεπλαγην με το εν λογω κινητο.κλεψανε της γυναικας το τ2 ultra και πηρα για πρωτη φορα κινεζικο και μαλιστα απο Ελλαδα στα 85 ευρω με 2 ετη εγγυση. Κοντευει να κλεισει μηνα και δουλευει απροβληματιστα.πολυ καλη μπαταρια.Εκανα και μια αναβαθμιση. Εχει μονιμα πανω απο 400mb ram otan S3 samsung εχει 190mb(κανω πλακα σε φιλο κατοχο του):lol: Πολυ καλη καμερα με καλο φωτισμο.Ωραιο ντιζαιν(λευκο).wifi τουμπανο.Ο ηχος λιγο ψευτικος,αλλα ενταξει......... Τωρα θελει και μια φιλη της γυναικας το ιδιο.................:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12gauge Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κατάφερε να βάλει κανείς Xposed?Κάθε φορά που flashάρω το Xposed framework το κινητό μπαίνει σε bootloops :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εξεπλαγην με το εν λογω κινητο.κλεψανε της γυναικας το τ2 ultra και πηρα για πρωτη φορα κινεζικο και μαλιστα απο Ελλαδα στα 85 ευρω με 2 ετη εγγυση. Κοντευει να κλεισει μηνα και δουλευει απροβληματιστα.πολυ καλη μπαταρια.Εκανα και μια αναβαθμιση. Εχει μονιμα πανω απο 400mb ram otan S3 samsung εχει 190mb(κανω πλακα σε φιλο κατοχο του):lol: Πολυ καλη καμερα με καλο φωτισμο.Ωραιο ντιζαιν(λευκο).wifi τουμπανο.Ο ηχος λιγο ψευτικος,αλλα ενταξει......... Τωρα θελει και μια φιλη της γυναικας το ιδιο.................:lol: με βάση το ότι το έχω λιώσει στη χρήση,δε θα πω ότι είναι το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί, αλλά είναι μακράν από τα τιμιότερα κινητά που μπορείς να αγορασεις, αν το αγορασεις με τιμή κινας δε,εξαφανίζει την εγχώρια αγορά Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κατάφερε να βάλει κανείς Xposed?Κάθε φορά που flashάρω το Xposed framework το κινητό μπαίνει σε bootloops :wacko: 1.Βάζεις την έκδοση v81 για arm32bit cpu? 2.Δοκίμασε να το βάλεις μετά απο factory reset χωρίς καμμιά δική σου εφαρμογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12gauge Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 1.Βάζεις την έκδοση v81 για arm32bit cpu? 2.Δοκίμασε να το βάλεις μετά απο factory reset χωρίς καμμιά δική σου εφαρμογή Προσπαθούσα να βάλω την v72, δεν κοίταξα καν τη λίστα με τις εκδόσεις γιατι υπέθεσα οτι η πιο πρόσφατη είναι η πρώτη... :wacko: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ναι οι παλιότερες είχαν προβλήματα με τα mtk.Βλέπω ότι πριν λίγες ημέρες έβγαλε και την v82 http://dl-xda.xposed.info/framework/sdk22/arm/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) παιδια να ρωτησω κατι εχει μια φιλη μου το συγκεκριμενο κινητο και της βγαζει κατι περιεργους launcher , εφαρμογες να εγκαθιστανται μονες τους κατι διαφημισεις wind και πολλα περιεργα μου ειπε καταφερε να μπει σαν προγραμματιστης και πλεον γινεται μια φραγη καποιων εφαρμογων που πανε να τρεξουν , και πηγε σε ενα τεχνικο και της ειπε να κατεβασει την original ρομ και να του το παει, γιατι λεει εχει ιο ο launcher που εχει πανω. Εχω διαβασει μερικες σελιδες πισω , αλλα επειδη εχετε μια συνεχεια σ αυτα που λετε , αν δε σας κανει κοπο μου λετε τα βηματα και τι πρεπει να κατεβασω για να της το φτιαξουμε ? (οπως καταλαβατε ασχετος με root & ρομ σ αυτα τα κινητα) Φοραει Αndroid 5.1 - V 2.1.0.- 2016/3/29 και θελει να διωξει τον UNI launcher. Ευχαριστω Edited April 21, 2016 by reddevils.gr Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 παιδια να ρωτησω κατι εχει μια φιλη μου το συγκεκριμενο κινητο και της βγαζει κατι περιεργους launcher , εφαρμογες να εγκαθιστανται μονες τους κατι διαφημισεις wind και πολλα περιεργα μου ειπε καταφερε να μπει σαν προγραμματιστης και πλεον γινεται μια φραγη καποιων εφαρμογων που πανε να τρεξουν , και πηγε σε ενα τεχνικο και της ειπε να κατεβασει την original ρομ και να του το παει, γιατι λεει εχει ιο ο launcher που εχει πανω. Εχω διαβασει μερικες σελιδες πισω , αλλα επειδη εχετε μια συνεχεια σ αυτα που λετε , αν δε σας κανει κοπο μου λετε τα βηματα και τι πρεπει να κατεβασω για να της το φτιαξουμε ? (οπως καταλαβατε ασχετος με root & ρομ σ αυτα τα κινητα) Φοραει Αndroid 5.1 - V 2.1.0.- 2016/3/29 και θελει να διωξει τον UNI launcher. Ευχαριστω να κανει ενημερωση στην τελευταια εκδοση ,αυτα που μας λες συμβαινανε στις πρωτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μα γραφει οτι εχει τη 2.1 εκδοση οχι τις πρωτες Βεβαια ας δοκιμασει τη 2.1.2 και βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 45 euro στο bangood σήμερα.......έχω κάτι.......ψιλά στην κάρτα....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ωχ.αρχίσανε οι......κινεζιες.... :-) 1)Χάθηκαν όλα τα media και αρχεία από εσωτερική μνήμη όπως και όλες οι επαφές. 2)Όταν μιλάμε κλείνει η κλήση επιδει ακουμπάει η οθόνη στο.......πρόσωπο! Για την ραμ που δείχνει ελεύθερη τρώει κολλήματα,αργή λειτουργεισ..(6 εφαρμογες ολες κσι ολες έχουν εγκατασταθεί.) 3)το ξυπνητήρι κάποιες μέρες δεν χτυπάει. Το παρακολουθώ....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ωχ.αρχίσανε οι......κινεζιες.... :-) 1)Χάθηκαν όλα τα media και αρχεία από εσωτερική μνήμη όπως και όλες οι επαφές. 2)Όταν μιλάμε κλείνει η κλήση επιδει ακουμπάει η οθόνη στο.......πρόσωπο! Για την ραμ που δείχνει ελεύθερη τρώει κολλήματα,αργή λειτουργεισ..(6 εφαρμογες ολες κσι ολες έχουν εγκατασταθεί.) 3)το ξυπνητήρι κάποιες μέρες δεν χτυπάει. Το παρακολουθώ....... Mε ποια rom εισαι? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ωχ.αρχίσανε οι......κινεζιες.... :-) 1)Χάθηκαν όλα τα media και αρχεία από εσωτερική μνήμη όπως και όλες οι επαφές. 2)Όταν μιλάμε κλείνει η κλήση επιδει ακουμπάει η οθόνη στο.......πρόσωπο! Για την ραμ που δείχνει ελεύθερη τρώει κολλήματα,αργή λειτουργεισ..(6 εφαρμογες ολες κσι ολες έχουν εγκατασταθεί.) 3)το ξυπνητήρι κάποιες μέρες δεν χτυπάει. Το παρακολουθώ....... με την 2.1.2 που ειμαι εγω το τηλ. οταν ειναι στο αθορυβο το ξυπνητηρι δεν χτυπα...κατ αλλα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Με την τελευταια αναβαθμιση το κινητο πλεον φυσαη. Οσο παη γινεται και καλυτερο.Τελικα αποδειχτηκε καλι επενδυση στην προσφορα που το πηρα τα Χριστουγεννα στα 40€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Πριν 3 μέρες παρέλαβα και εγώ το δικό μου ht7. Να πω την αλήθεια περίμενα να είναι χειρότερο.. Μου ρθε με 2.1.2 ΄ρομ ,φαντάζομαι είναι η πιο καινούρια και με τον οδηγό της πρώτης σελίδας το ρούταρα και έβαλα custom recovery. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πλέον με το ρουτάρισμα παίρνει αναβαθμίσεις και αν όχι που θα βρίσκω τις ρομς για να τις φλασάρω χειροκίνητα μέσα από το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Με την τελευταια αναβαθμιση το κινητο πλεον φυσαη. Οσο παη γινεται και καλυτερο.Τελικα αποδειχτηκε καλι επενδυση στην προσφορα που το πηρα τα Χριστουγεννα στα 40€. Στα 40€ δεν είναι επένδυση, είναι κλοπή! :D Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Στα 40€ δεν είναι επένδυση, είναι κλοπή! :D Sent from my Onda V975m using Tapatalk Αυτο που διαβασα μεσα εδω. Πιασαμε μακακα τον Κινεζο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Πριν 3 μέρες παρέλαβα και εγώ το δικό μου ht7. Να πω την αλήθεια περίμενα να είναι χειρότερο.. Μου ρθε με 2.1.2 ΄ρομ ,φαντάζομαι είναι η πιο καινούρια και με τον οδηγό της πρώτης σελίδας το ρούταρα και έβαλα custom recovery. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πλέον με το ρουτάρισμα παίρνει αναβαθμίσεις και αν όχι που θα βρίσκω τις ρομς για να τις φλασάρω χειροκίνητα μέσα από το recovery. εφόσον είναι root δεν μπορείς να κάνεις update μέσω ota,ποστάρουν εδώ οι συνάδελφοι οποία ROM καινούργια βγαίνει Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Δεν ξερω για εσας παντως η θηκη της homtom που το πηρα η επισημη που βγαινη το καπακι πισω και μπαινη μου εχει κατση γαντι το κινητακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts