Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα την 2.1.1 και άλλαξε ο launcher. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τον παλαιό που δεν είχε μενού εφαρμογών αλλά είχε όλες τις εφαρμογές στην οθόνη? Δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον παλαιο launcher ( malware κλπ ) χώρις να το έχω.κάνει root .

Αν δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω μονο τον launcher μήπως με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων επαναφέρει την αρχική εκδοση που είχε όταν το αγόρασα και έτσι γίνει αυτό που θέλω?

Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βάλε έναν άλλο από το play store και είσαι εντάξει, δεν επιβαρύνεται το κινητό

Sent from my HT7 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ζητείται link για την 2.1.1 μαστόρια

Android uber alles

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ζητείται link για την 2.1.1 μαστόρια

Εδω εισαι μεσιε

https://cloud.mail.ru/public/9zEU/Y6gHsF3ER

ευχαριστώ μεσιέ

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βρε δεν παίζονται Τούτοι,φουλ αναβάθμιση

Android uber alles

Εξεπλαγην με το εν λογω κινητο.κλεψανε της γυναικας το τ2 ultra και πηρα για πρωτη φορα κινεζικο και μαλιστα απο Ελλαδα στα 85 ευρω με 2 ετη εγγυση.

Κοντευει να κλεισει μηνα και δουλευει απροβληματιστα.πολυ καλη μπαταρια.Εκανα και μια αναβαθμιση.

Εχει μονιμα πανω απο 400mb ram otan S3 samsung εχει 190mb(κανω πλακα σε φιλο κατοχο του):lol:

Πολυ καλη καμερα με καλο φωτισμο.Ωραιο ντιζαιν(λευκο).wifi τουμπανο.Ο ηχος λιγο ψευτικος,αλλα ενταξει.........

Τωρα θελει και μια φιλη της γυναικας το ιδιο.................:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εξεπλαγην με το εν λογω κινητο.κλεψανε της γυναικας το τ2 ultra και πηρα για πρωτη φορα κινεζικο και μαλιστα απο Ελλαδα στα 85 ευρω με 2 ετη εγγυση.

Κοντευει να κλεισει μηνα και δουλευει απροβληματιστα.πολυ καλη μπαταρια.Εκανα και μια αναβαθμιση.

Εχει μονιμα πανω απο 400mb ram otan S3 samsung εχει 190mb(κανω πλακα σε φιλο κατοχο του):lol:

Πολυ καλη καμερα με καλο φωτισμο.Ωραιο ντιζαιν(λευκο).wifi τουμπανο.Ο ηχος λιγο ψευτικος,αλλα ενταξει.........

Τωρα θελει και μια φιλη της γυναικας το ιδιο.................:lol:

με βάση το ότι το έχω λιώσει στη χρήση,δε θα πω ότι είναι το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί, αλλά είναι μακράν από τα τιμιότερα κινητά που μπορείς να αγορασεις, αν το αγορασεις με τιμή κινας δε,εξαφανίζει την εγχώρια αγορά

Android uber alles

Κατάφερε να βάλει κανείς Xposed?Κάθε φορά που flashάρω το Xposed framework το κινητό μπαίνει σε bootloops :wacko:

1.Βάζεις την έκδοση v81 για arm32bit cpu?

2.Δοκίμασε να το βάλεις μετά απο factory reset χωρίς καμμιά δική σου εφαρμογή

1.Βάζεις την έκδοση v81 για arm32bit cpu?

2.Δοκίμασε να το βάλεις μετά απο factory reset χωρίς καμμιά δική σου εφαρμογή

Προσπαθούσα να βάλω την v72, δεν κοίταξα καν τη λίστα με τις εκδόσεις γιατι υπέθεσα οτι η πιο πρόσφατη είναι η πρώτη... :wacko: :lol:

Ναι οι παλιότερες είχαν προβλήματα με τα mtk.Βλέπω ότι πριν λίγες ημέρες έβγαλε και την v82 http://dl-xda.xposed.info/framework/sdk22/arm/

παιδια να ρωτησω κατι εχει μια φιλη μου το συγκεκριμενο κινητο και της βγαζει κατι περιεργους launcher , εφαρμογες να εγκαθιστανται μονες τους κατι διαφημισεις wind και πολλα περιεργα μου ειπε καταφερε να μπει σαν προγραμματιστης και πλεον γινεται μια φραγη καποιων εφαρμογων που πανε να τρεξουν , και πηγε σε ενα τεχνικο και της ειπε να κατεβασει την original ρομ και να του το παει, γιατι λεει εχει ιο ο launcher που εχει πανω. Εχω διαβασει μερικες σελιδες πισω , αλλα επειδη εχετε μια συνεχεια σ αυτα που λετε , αν δε σας κανει κοπο μου λετε τα βηματα και τι πρεπει να κατεβασω για να της το φτιαξουμε ? (οπως καταλαβατε ασχετος με root & ρομ σ αυτα τα κινητα) Φοραει Αndroid 5.1 - V 2.1.0.- 2016/3/29 και θελει να διωξει τον UNI launcher. Ευχαριστω Edited by reddevils.gr
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

παιδια να ρωτησω κατι εχει μια φιλη μου το συγκεκριμενο κινητο και της βγαζει κατι περιεργους launcher , εφαρμογες να εγκαθιστανται μονες τους κατι διαφημισεις wind και πολλα περιεργα μου ειπε καταφερε να μπει σαν προγραμματιστης και πλεον γινεται μια φραγη καποιων εφαρμογων που πανε να τρεξουν , και πηγε σε ενα τεχνικο και της ειπε να κατεβασει την original ρομ και να του το παει, γιατι λεει εχει ιο ο launcher που εχει πανω. Εχω διαβασει μερικες σελιδες πισω , αλλα επειδη εχετε μια συνεχεια σ αυτα που λετε , αν δε σας κανει κοπο μου λετε τα βηματα και τι πρεπει να κατεβασω για να της το φτιαξουμε ? (οπως καταλαβατε ασχετος με root & ρομ σ αυτα τα κινητα) Φοραει Αndroid 5.1 - V 2.1.0.- 2016/3/29 και θελει να διωξει τον UNI launcher. Ευχαριστω

να κανει ενημερωση στην τελευταια εκδοση ,αυτα που μας λες συμβαινανε στις πρωτες

45 euro στο bangood σήμερα.......έχω κάτι.......ψιλά στην κάρτα.......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ωχ.αρχίσανε οι......κινεζιες.... :-)

1)Χάθηκαν όλα τα media και αρχεία από εσωτερική μνήμη όπως και όλες οι επαφές.

2)Όταν μιλάμε κλείνει η κλήση επιδει ακουμπάει η οθόνη στο.......πρόσωπο!

Για την ραμ που δείχνει ελεύθερη τρώει κολλήματα,αργή λειτουργεισ..(6 εφαρμογες ολες κσι ολες έχουν εγκατασταθεί.)

3)το ξυπνητήρι κάποιες μέρες δεν χτυπάει.

Το παρακολουθώ.......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Για την ραμ που δείχνει ελεύθερη τρώει κολλήματα,αργή λειτουργεισ..(6 εφαρμογες ολες κσι ολες έχουν εγκατασταθεί.)

Το παρακολουθώ.......

Mε ποια rom εισαι?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το παρακολουθώ.......

με την 2.1.2 που ειμαι εγω το τηλ. οταν ειναι στο αθορυβο το ξυπνητηρι δεν χτυπα...κατ αλλα ολα οκ

Με την τελευταια αναβαθμιση το κινητο πλεον φυσαη. Οσο παη γινεται και καλυτερο.Τελικα αποδειχτηκε καλι επενδυση στην προσφορα που το πηρα τα Χριστουγεννα στα 40€.

Πριν 3 μέρες παρέλαβα και εγώ το δικό μου ht7.

Να πω την αλήθεια περίμενα να είναι χειρότερο..

Μου ρθε με 2.1.2 ΄ρομ ,φαντάζομαι είναι η πιο καινούρια και με τον οδηγό της πρώτης σελίδας το ρούταρα και έβαλα custom recovery.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πλέον με το ρουτάρισμα παίρνει αναβαθμίσεις και αν όχι που θα βρίσκω τις ρομς για να τις φλασάρω χειροκίνητα μέσα από το recovery.

Με την τελευταια αναβαθμιση το κινητο πλεον φυσαη. Οσο παη γινεται και καλυτερο.Τελικα αποδειχτηκε καλι επενδυση στην προσφορα που το πηρα τα Χριστουγεννα στα 40€.

Στα 40€ δεν είναι επένδυση, είναι κλοπή! :D

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Στα 40€ δεν είναι επένδυση, είναι κλοπή! :D

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Αυτο που διαβασα μεσα εδω. Πιασαμε μακακα τον Κινεζο....

Πριν 3 μέρες παρέλαβα και εγώ το δικό μου ht7.

Να πω την αλήθεια περίμενα να είναι χειρότερο..

Μου ρθε με 2.1.2 ΄ρομ ,φαντάζομαι είναι η πιο καινούρια και με τον οδηγό της πρώτης σελίδας το ρούταρα και έβαλα custom recovery.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πλέον με το ρουτάρισμα παίρνει αναβαθμίσεις και αν όχι που θα βρίσκω τις ρομς για να τις φλασάρω χειροκίνητα μέσα από το recovery.

εφόσον είναι root δεν μπορείς να κάνεις update μέσω ota,ποστάρουν εδώ οι συνάδελφοι οποία ROM καινούργια βγαίνει

Android uber alles

Δεν ξερω για εσας παντως η θηκη της homtom που το πηρα η επισημη που βγαινη το καπακι πισω και μπαινη μου εχει κατση γαντι το κινητακι.