georgerapp Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 παιδια εχω ειχα το μεγαλύτερο προβλημα απο ολους και σας διαβεβαιώνω οτι τωρα το κινητο ειναι μια χαρα εκανε μονο του αναβάθμιση εδω και καιρο και ολα καλα γιατι το κουραζετε ? Δε το κουραζουμε συζητηση κανουμε στον αερα.ουσιαστικα φτασαμε να ψιλομαλωσουμε ενω ολοι τα πανε καλα με το τηλ.λιγο κουλο αλλα εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Eγω ενα θα γραψω,το βγαζετε απο το κουτακι του,κανετε update σε 2.0.3,εαν δεν το εχει παρει ηδη απο το εργοστασιο,και εχετε ενα κντ με οθονη 5.5' απλα vfm,και αξιοπρεπεστατο σε ολα του,εννοειται οτι θα υπαρχουν και περιορισμοι σε καποια σημεια.Θεωρω οτι αξιζει και την τελευταια δεκαρα που θα δωσετε για αυτο.:) (Και οχι δεν εργαζομαι για την εταιρια......απλα λεω τα πραματα ,ε το ονομα τους.) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Πιστευω να σας ηρθε update 2.0.7 Back to the future οπως 1.0.8 Uni launcher Αναμενουμε τη ρομ απ την εταιρεια για να ρουταρουμε και να ξηλωσουμε τη σαβουρα που εχει Αυτα προς το παρον Edited March 17, 2016 by petros1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Πιστευω να σας ηρθε update 2.0.7 Back to the future οπως 1.0.8 Uni launcher Αναμενουμε τη ρομ απ την εταιρεια για να ρουταρουμε και να ξηλωσουμε τη σαβουρα που εχει Αυτα προς το παρον Το εκανα και εγω 75mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Πιστευω να σας ηρθε update 2.0.7 Back to the future οπως 1.0.8 Uni launcher Αναμενουμε τη ρομ απ την εταιρεια για να ρουταρουμε και να ξηλωσουμε τη σαβουρα που εχει Αυτα προς το παρον Nα το κανω η οχι το update,δεν καταλαβα,εχει καποιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Nα το κανω η οχι το update,δεν καταλαβα,εχει καποιο προβλημα?? Προς το παρον δεν εχει Αλλωστε εχει κανα 3ωρο που την περασα αρα ειναι νωρις για κουσουρια Απλα σ ολες τις official υπαρχουν και πολλες εφαρμογες που για μενα οπως και για πολλους ειναι αχρηστες(π.χ bagan,go,xender,DTG) Περνα τη κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Βρε παιδια ας μου απαντησει καποιος,ποσο ειχαι χρονισμενος ο cpu?? Σε αλλα σαιτ λεει 1 GHz και σε αλλα 1.3 GHz. Τι ισχυει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 1.3 ghz 6580 32 bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σημερα παρέλαβα από bank good 66ευρω με χρεωστικη σε 12 εργάσιμες ήρθε με 1.0 κάτι δε θυμάμαι απευθείας οta σε 2.0.7 μαζι με αντπρορακι για ακουστικά για τα λεφτά του αξιοπρπεστατο ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 56 ευρώ Σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Για οσους θελουν να ρουταρουν το τηλεφωνο με τη νεα ρομ Κατεβαζετε τη νεα ρομ απο εδω https://yadi.sk/d/yOiFA86zqJ3FK Κατεβαζετε το νεο recovery απο εδω https://yadi.sk/d/IwQLnEg6pKpD3/TWRP_3.0_boot_2.0.3 Ξεζιπαρετε και τα 2 αρχεια Παιρνετε το αρχειο MT6580_Android_scatter.txt απ τη ρομ και το κανετε cory/paste στο φακελο του recovery(recovery.img)και το φλασαρετε με το flashtool Μπαινετε στο recovery με vol+ power ταυτοχρονα Για οσους δεν εχουν το supersu νομιζω υπαρχει στη πρωτη σελιδα Install reboot και τελειωσατε Καλο ειναι να κρατηστε τη ρομ σε περιπτωση που θελετε να ξερουταρετε να την ξαναπεραστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Για οσους θελουν να ρουταρουν το τηλεφωνο με τη νεα ρομ Κατεβαζετε τη νεα ρομ απο εδω https://yadi.sk/d/yOiFA86zqJ3FK Κατεβαζετε το νεο recovery απο εδω https://yadi.sk/d/IwQLnEg6pKpD3/TWRP_3.0_boot_2.0.3 Ξεζιπαρετε και τα 2 αρχεια Παιρνετε το αρχειο MT6580_Android_scatter.txt απ τη ρομ και το κανετε cory/paste στο φακελο του recovery(recovery.img)και το φλασαρετε με το flashtool Μπαινετε στο recovery με vol+ power ταυτοχρονα Για οσους δεν εχουν το supersu νομιζω υπαρχει στη πρωτη σελιδα Install reboot και τελειωσατε Καλο ειναι να κρατηστε τη ρομ σε περιπτωση που θελετε να ξερουταρετε να την ξαναπεραστε Μπορω δηλαδη να περασω την 2.0.7 να ρουταρω, να περασω adaway να φτιαχτη το αρχειο με το hosts για της διαφημησεις και μετα να ξαναπερασω παλι την 2.0.7 και να εχω το φτιαγμενο αρχειο hosts αλλα καθολου root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έφυγε η παραγγελία (Vickmall) για 2 συσκευές. Αναμένω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στον ήχο κλήσης πως είναι το κινητό παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος ; Ακούγεται καλά η φωνή σας στον συνομιλητή ; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Πιστευω να σας ηρθε update 2.0.7 Back to the future οπως 1.0.8 Uni launcher Αναμενουμε τη ρομ απ την εταιρεια για να ρουταρουμε και να ξηλωσουμε τη σαβουρα που εχει Αυτα προς το παρον Έχει και το καλό ότι μπορείς να αφαιρέσεις την μπάρα αναζήτησης google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 αυτό που με χαλάει στη νέα rom είναι ο unilauncher που τρέχει στο background Και κάθε φορά που κάνει boot το κινητό θα θέλει force stop για να φύγει από τη μέση,αφού βγήκε ήδη νέο recovery μπορεί να το ξανακάνω root Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 αυτό που με χαλάει στη νέα rom είναι ο unilauncher που τρέχει στο background Και κάθε φορά που κάνει boot το κινητό θα θέλει force stop για να φύγει από τη μέση,αφού βγήκε ήδη νέο recovery μπορεί να το ξανακάνω root Πάλι τα ίδια δηλαδή όπως παλιά .... να κατεβάζει βλακείες και να μας σπάει τα νεύρα. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μπορω δηλαδη να περασω την 2.0.7 να ρουταρω, να περασω adaway να φτιαχτη το αρχειο με το hosts για της διαφημησεις και μετα να ξαναπερασω παλι την 2.0.7 και να εχω το φτιαγμενο αρχειο hosts αλλα καθολου root; Νομιζω οχι Κωστα Απ τη στιγμη που το ξερουταρεις περνας και το εργοστασιακο recovery Οποτε δεν μπορεις νε ξαναπερασεις supersu για να δωσεις permissions στο adaway μιας και ειναι root apk Ουσιαστικα στηνεις το τηλεφωνο απ την αρχη Ψαχτηκες καθολου στο xda; Βρηκες τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Στον ήχο κλήσης πως είναι το κινητό παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος ; Ακούγεται καλά η φωνή σας στον συνομιλητή ; Μια χαρα δεν εχω θεμα στη συνομιλια.Καθαρα με ακουν και τους ακουω. Περασα το upadate σε 2.0.7,και δεν ειδα κατι περιεργο,ολα οκ μεχρι τωρα που γραφω. Και εμενα οι vanilla καταστασεις μου αρεσουν πιο πολυ να πω την αληθεια,για τον launcher βεβαια εκανα το απολουστατο....κατεβασα αμεσα αλλον.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Νομιζω οχι Κωστα Απ τη στιγμη που το ξερουταρεις περνας και το εργοστασιακο recovery Οποτε δεν μπορεις νε ξαναπερασεις supersu για να δωσεις permissions στο adaway μιας και ειναι root apk Ουσιαστικα στηνεις το τηλεφωνο απ την αρχη Ψαχτηκες καθολου στο xda; Βρηκες τιποτα; Δυστυχως χωρις ρουτ δεν γινεται τπτ. το μονο που βρηκα στο xda ειναι το adblock plus που μαζη με localhost και 2020 κανη δουλεια μονο στον browser(bolphin) στης εφαρμογες δεν κανει τπτ. Προσωρινα βολευομαι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά, δεν εχω αγοράσει ακόμη το κινητό, καντε μου μια διευκρίνηση. Δηλαδή με το νέο update επανέρχεται πάλι ο παλιος launcher με τα περίεργα παιχνιδια? Και αν ναι, σε περίπτωση αλλαγης σε nova launcher φευγει o uni launcher ή παραμενει και χρειάζεται κολπα για να φυγει? Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά, δεν εχω αγοράσει ακόμη το κινητό, καντε μου μια διευκρίνηση. Δηλαδή με το νέο update επανέρχεται πάλι ο παλιος launcher με τα περίεργα παιχνιδια? Και αν ναι, σε περίπτωση αλλαγης σε nova launcher φευγει o uni launcher ή παραμενει και χρειάζεται κολπα για να φυγει? Οχι φιλε μου δεν υπαρχει τιποτα περιεργο,και το ειπαμε ξανα και ξανα,τον launcher τον αλλαζεις οποτε εσυ θες. Θες να σου πω τωρα για κντα καστους εκατονταδων ευρω γεματα Bloatware....τεσπα μην επεκταθω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 με το malware bytes βρήκε ήδη ένα malware,οπότε πάμε πάλι root και πέταμα τα σκουπίδια Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 με το malware bytes βρήκε ήδη ένα malware,οπότε πάμε πάλι root και πέταμα τα σκουπίδια εβαλα και εγω την 2.7,με avg δεν μου βγαζει κατι κοιτα εδω,εχω βεβαια το avg,αυτο που λες εσυ δεν το ξερω για καλο. http://i65.tinypic.com/2sb73ls.png αυτην την ρομ εχεις? http://i65.tinypic.com/2le45e0.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ναί την τέλευταια,χθες έκανε ota αναβάθμιση,τόσο καιρό δεν είχε βρει κάτι το πρόγραμμα, χθες το βρήκε, είναι το ίδιο που είναι και σε PC και το θεωρώ αξιόπιστο Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) ναί την τέλευταια,χθες έκανε ota αναβάθμιση,τόσο καιρό δεν είχε βρει κάτι το πρόγραμμα, χθες το βρήκε, είναι το ίδιο που είναι και σε PC και το θεωρώ αξιόπιστο αν και δεν το πολυπαω αυτα τα προγραμματα θα το βαλω το απογευμα να δω τι θα δειξει σε εμενα,αλλα αφου το avg δεν πιανει κατι τι να πω,εδω βλεπει τα απιαστα που αλλα τα προσπερνουν,παντως να κατεβαζει κατι απο μονο του δεν μου το εχει κανει ακομα,μετραω τα ντατα για να το τσεκαρω. σαν να εχει γινει και πιο σμουθ και πιο ελαφρυ το κινητακι μου φαινεται με το 2.7,εσενα? Edited March 19, 2016 by corelakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts