Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ειχα το μεγαλύτερο προβλημα απο ολους και σας διαβεβαιώνω οτι τωρα το κινητο ειναι μια χαρα εκανε μονο του αναβάθμιση εδω και καιρο και ολα καλα

γιατι το κουραζετε ?

Δε το κουραζουμε συζητηση κανουμε στον αερα.ουσιαστικα φτασαμε να ψιλομαλωσουμε ενω ολοι τα πανε καλα με το τηλ.λιγο κουλο αλλα εγινε.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγω ενα θα γραψω,το βγαζετε απο το κουτακι του,κανετε update σε 2.0.3,εαν δεν το εχει παρει ηδη απο το εργοστασιο,και εχετε ενα κντ με οθονη 5.5' απλα vfm,και αξιοπρεπεστατο σε ολα του,εννοειται οτι θα υπαρχουν και περιορισμοι σε καποια σημεια.Θεωρω οτι αξιζει και την τελευταια δεκαρα που θα δωσετε για αυτο.:)

(Και οχι δεν εργαζομαι για την εταιρια......απλα λεω τα πραματα ,ε το ονομα τους.)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Πιστευω να σας ηρθε update 2.0.7

Back to the future οπως 1.0.8

Uni launcher

Αναμενουμε τη ρομ απ την εταιρεια για να ρουταρουμε και να ξηλωσουμε τη σαβουρα που εχει

Αυτα προς το παρον

Edited by petros1969

Uni launcher

Αναμενουμε τη ρομ απ την εταιρεια για να ρουταρουμε και να ξηλωσουμε τη σαβουρα που εχει

Αυτα προς το παρον

Το εκανα και εγω 75mb

Uni launcher

Αυτα προς το παρον

Nα το κανω η οχι το update,δεν καταλαβα,εχει καποιο προβλημα??

Nα το κανω η οχι το update,δεν καταλαβα,εχει καποιο προβλημα??

Προς το παρον δεν εχει

Αλλωστε εχει κανα 3ωρο που την περασα αρα ειναι νωρις για κουσουρια

Απλα σ ολες τις official υπαρχουν και πολλες εφαρμογες που για μενα οπως και για πολλους ειναι αχρηστες(π.χ bagan,go,xender,DTG)

Περνα τη κανονικα

Σημερα παρέλαβα από bank good 66ευρω με χρεωστικη σε 12 εργάσιμες ήρθε με 1.0 κάτι δε θυμάμαι απευθείας οta σε 2.0.7 μαζι με αντπρορακι για ακουστικά για τα λεφτά του αξιοπρπεστατο

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

56 ευρώ Σορρυ

Για οσους θελουν να ρουταρουν το τηλεφωνο με τη νεα ρομ

Κατεβαζετε τη νεα ρομ απο εδω https://yadi.sk/d/yOiFA86zqJ3FK

Κατεβαζετε το νεο recovery απο εδω https://yadi.sk/d/IwQLnEg6pKpD3/TWRP_3.0_boot_2.0.3

Ξεζιπαρετε και τα 2 αρχεια

Παιρνετε το αρχειο MT6580_Android_scatter.txt απ τη ρομ και το κανετε cory/paste στο φακελο του recovery(recovery.img)και το φλασαρετε με το flashtool

Μπαινετε στο recovery με vol+ power ταυτοχρονα

Για οσους δεν εχουν το supersu νομιζω υπαρχει στη πρωτη σελιδα

Install reboot και τελειωσατε

Καλο ειναι να κρατηστε τη ρομ σε περιπτωση που θελετε να ξερουταρετε να την ξαναπεραστε

Για οσους θελουν να ρουταρουν το τηλεφωνο με τη νεα ρομ

Κατεβαζετε τη νεα ρομ απο εδω https://yadi.sk/d/yOiFA86zqJ3FK

Κατεβαζετε το νεο recovery απο εδω https://yadi.sk/d/IwQLnEg6pKpD3/TWRP_3.0_boot_2.0.3

Ξεζιπαρετε και τα 2 αρχεια

Παιρνετε το αρχειο MT6580_Android_scatter.txt απ τη ρομ και το κανετε cory/paste στο φακελο του recovery(recovery.img)και το φλασαρετε με το flashtool

Μπαινετε στο recovery με vol+ power ταυτοχρονα

Για οσους δεν εχουν το supersu νομιζω υπαρχει στη πρωτη σελιδα

Install reboot και τελειωσατε

Καλο ειναι να κρατηστε τη ρομ σε περιπτωση που θελετε να ξερουταρετε να την ξαναπεραστε

Μπορω δηλαδη να περασω την 2.0.7 να ρουταρω, να περασω adaway να φτιαχτη το αρχειο με το hosts για της διαφημησεις και μετα να ξαναπερασω παλι την 2.0.7 και να εχω το φτιαγμενο αρχειο hosts αλλα καθολου root;

Στον ήχο κλήσης πως είναι το κινητό παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος ; Ακούγεται καλά η φωνή σας στον συνομιλητή ;
:ninja:ΟΖ...

Uni launcher

Αυτα προς το παρον

Έχει και το καλό ότι μπορείς να αφαιρέσεις την μπάρα αναζήτησης google.

αυτό που με χαλάει στη νέα rom είναι ο unilauncher που τρέχει στο background Και κάθε φορά που κάνει boot το κινητό θα θέλει force stop για να φύγει από τη μέση,αφού βγήκε ήδη νέο recovery μπορεί να το ξανακάνω root
Android uber alles

αυτό που με χαλάει στη νέα rom είναι ο unilauncher που τρέχει στο background Και κάθε φορά που κάνει boot το κινητό θα θέλει force stop για να φύγει από τη μέση,αφού βγήκε ήδη νέο recovery μπορεί να το ξανακάνω root

Πάλι τα ίδια δηλαδή όπως παλιά .... να κατεβάζει βλακείες και να μας σπάει τα νεύρα.

Μπορω δηλαδη να περασω την 2.0.7 να ρουταρω, να περασω adaway να φτιαχτη το αρχειο με το hosts για της διαφημησεις και μετα να ξαναπερασω παλι την 2.0.7 και να εχω το φτιαγμενο αρχειο hosts αλλα καθολου root;

Νομιζω οχι Κωστα

Απ τη στιγμη που το ξερουταρεις περνας και το εργοστασιακο recovery

Οποτε δεν μπορεις νε ξαναπερασεις supersu για να δωσεις permissions στο adaway μιας και ειναι root apk

Ουσιαστικα στηνεις το τηλεφωνο απ την αρχη

Ψαχτηκες καθολου στο xda;

Βρηκες τιποτα;

Στον ήχο κλήσης πως είναι το κινητό παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος ; Ακούγεται καλά η φωνή σας στον συνομιλητή ;

Μια χαρα δεν εχω θεμα στη συνομιλια.Καθαρα με ακουν και τους ακουω.

Περασα το upadate σε 2.0.7,και δεν ειδα κατι περιεργο,ολα οκ μεχρι τωρα που γραφω.

Και εμενα οι vanilla καταστασεις μου αρεσουν πιο πολυ να πω την αληθεια,για τον launcher βεβαια εκανα το απολουστατο....κατεβασα αμεσα αλλον.:)

Νομιζω οχι Κωστα

Απ τη στιγμη που το ξερουταρεις περνας και το εργοστασιακο recovery

Οποτε δεν μπορεις νε ξαναπερασεις supersu για να δωσεις permissions στο adaway μιας και ειναι root apk

Ουσιαστικα στηνεις το τηλεφωνο απ την αρχη

Ψαχτηκες καθολου στο xda;

Βρηκες τιποτα;

Δυστυχως χωρις ρουτ δεν γινεται τπτ. το μονο που βρηκα στο xda ειναι το adblock plus που μαζη με localhost και 2020 κανη δουλεια μονο στον browser(bolphin) στης εφαρμογες δεν κανει τπτ. Προσωρινα βολευομαι ετσι.

Παιδιά, δεν εχω αγοράσει ακόμη το κινητό, καντε μου μια διευκρίνηση. Δηλαδή με το νέο update επανέρχεται πάλι ο παλιος launcher με τα περίεργα παιχνιδια? Και αν ναι, σε περίπτωση αλλαγης σε nova launcher φευγει o uni launcher ή παραμενει και χρειάζεται κολπα για να φυγει?

Παιδιά, δεν εχω αγοράσει ακόμη το κινητό, καντε μου μια διευκρίνηση. Δηλαδή με το νέο update επανέρχεται πάλι ο παλιος launcher με τα περίεργα παιχνιδια? Και αν ναι, σε περίπτωση αλλαγης σε nova launcher φευγει o uni launcher ή παραμενει και χρειάζεται κολπα για να φυγει?

Οχι φιλε μου δεν υπαρχει τιποτα περιεργο,και το ειπαμε ξανα και ξανα,τον launcher τον αλλαζεις οποτε εσυ θες.

Θες να σου πω τωρα για κντα καστους εκατονταδων ευρω γεματα Bloatware....τεσπα μην επεκταθω.:)

με το malware bytes βρήκε ήδη ένα malware,οπότε πάμε πάλι root και πέταμα τα σκουπίδια

εβαλα και εγω την 2.7,με avg δεν μου βγαζει κατι κοιτα εδω,εχω βεβαια το avg,αυτο που λες εσυ δεν το ξερω για καλο.

http://i65.tinypic.com/2sb73ls.png

αυτην την ρομ εχεις?

http://i65.tinypic.com/2le45e0.png

ναί την τέλευταια,χθες έκανε ota αναβάθμιση,τόσο καιρό δεν είχε βρει κάτι το πρόγραμμα, χθες το βρήκε, είναι το ίδιο που είναι και σε PC και το θεωρώ αξιόπιστο
Android uber alles

ναί την τέλευταια,χθες έκανε ota αναβάθμιση,τόσο καιρό δεν είχε βρει κάτι το πρόγραμμα, χθες το βρήκε, είναι το ίδιο που είναι και σε PC και το θεωρώ αξιόπιστο

αν και δεν το πολυπαω αυτα τα προγραμματα θα το βαλω το απογευμα να δω τι θα δειξει σε εμενα,αλλα αφου το avg δεν πιανει κατι τι να πω,εδω βλεπει τα απιαστα που αλλα τα προσπερνουν,παντως να κατεβαζει κατι απο μονο του δεν μου το εχει κανει ακομα,μετραω τα ντατα για να το τσεκαρω.

σαν να εχει γινει και πιο σμουθ και πιο ελαφρυ το κινητακι μου φαινεται με το 2.7,εσενα?

Edited by corelakias