snapy13 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τζαμπα τα δινει !!! 140 € !!! Ενα κραξιμο στον απατεωνα του fbook επιβαλεται . Εμενα με εχει μπλοκαρει οταν πηγα να ανοιξω τα ματια σε κανεναν αφελη . http://i.imgur.com/GLSMoUR.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 @snapy13 Κανε μονο την foto λιγο πιο μικρη εαν θες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τζαμπα τα δινει !!! 140 € !!! Ενα κραξιμο στον απατεωνα του fbook επιβαλεται . Εμενα με εχει μπλοκαρει οταν πηγα να ανοιξω τα ματια σε κανεναν αφελη . http://i.imgur.com/GLSMoUR.jpg καλα το χαριζει αυτος:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 αφου η ελληνικη αντιπροσωπεια το δινει 89 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το έφερε η επίσημη αντιπροσωπία στα 89 ευρώ.:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431016 edit: με πρόλαβες ^^^ Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 καλα το χαριζει αυτος:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ντροπή δηλαδή.... Ελπίζω μη βρεθεί κανείς να τσιμπήσει Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Έγινα κ εγώ root με την μέθοδο των ισπανων και πέταξα έξω όλα τα... Μαμούνια, πιστεύω να μην έχουμε άλλα θέματα Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ντροπή δηλαδή.... Ελπίζω μη βρεθεί κανείς να τσιμπήσει Ο τυπος δεν παιζεται . Παιρνει κινητα των 50-60 ευρω και τα πουλαει 120-140€ . Φυσικα μολις κανεις σχολιο το σβηνει και σε μπλοκαρει . Ντροπη , απαραδεκτος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ο τυπος δεν παιζεται . Παιρνει κινητα των 50-60 ευρω και τα πουλαει 120-140€ . Φυσικα μολις κανεις σχολιο το σβηνει και σε μπλοκαρει . Ντροπη , απαραδεκτος ! Γιωργο, δυστυχως, οπου υπαρχουν εξυπνοι υπαρχουν και κοροιδα...... Για να το κανει ο τυπος, σημαινει οτι βρισκει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Γιωργο, δυστυχως, οπου υπαρχουν εξυπνοι υπαρχουν και κοροιδα...... Για να το κανει ο τυπος, σημαινει οτι βρισκει. Γεια σου Βαγγελη ! Για να κλεινουμε το οφ τοπικ θα πω οτι βλεπω τα ιδια κινητα στην σελιδα του πολυ καιρο , οποτε μαλλον δεν τα πουλαει και τοσο ευκολα . Θα ηταν και τελειως παραλογο . Ενα ψαξιματακι στο ιντερνετ απο τον υποψηφιο αγοραστη δεν ειναι και τιποτα δυσκολο , στο 2016 ειμαστε !!! Προσωπικα με εκνευριζουν αφανταστα τετοιου ειδους λαμογια , γι αυτο και εκμεταλευτηκα την φιλοξενια του myphone να το αναφερω . Γραψτε ΔΕΥΤΕΡΟΧΕΡΙ οσοι εχετε fb και γελαστε αφοβα με τις τιμες !!! Edited February 13, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Προσφατα ρουταρισα την μια συσκευη μου, συμφωνα με την παραπανω διαδικασια του φιλου Petros1969. Ειμαι με την 108. Θελω να παω στην 112 η στην 114 (αδιαφορο) προκειμενου εκμηδενισω την πιθανοτητα να μου παρουσιασει καποιο απο τα γνωστα προβληματα. Καπου αναφερεται ηδη αλλα εχω μπερδευτει και φοβαμαι να συνεχεισω. :O Μπορει καποιος φιλος, εστω με ΠΜ να με βοηθησει, γραφοντας την διαδικασια? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Προσφατα ρουταρισα την μια συσκευη μου, συμφωνα με την παραπανω διαδικασια του φιλου Petros1969. Ειμαι με την 108. Θελω να παω στην 112 η στην 114 (αδιαφορο) προκειμενου εκμηδενισω την πιθανοτητα να μου παρουσιασει καποιο απο τα γνωστα προβληματα. Καπου αναφερεται ηδη αλλα εχω μπερδευτει και φοβαμαι να συνεχεισω. :O Μπορει καποιος φιλος, εστω με ΠΜ να με βοηθησει, γραφοντας την διαδικασια? Απ τη στιγμη που το ρουταρισες ολα ειναι θεμα λεπτου Βαζεις τη ρομ στη καρτα vol+ power ταυτοχρονα Επιλεγεις recovery Install Τικαρεις το ζιπ της ρομ(αν θελεις να πας 1.1.4 βαλε πρωτα 1.1.2 εγω ετσι το δοκιμασα) Σκρολαρεις με το δακτυλο απο αριστερα προς τα δεξια Περιμενεις κανα λεπτο Μπουταρει μονο του Οκ ετοιμος! Προαιρετικα πριν την εγκατασταση κανεις αν θες και wipe Edited February 13, 2016 by petros1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σε ευχαριστω για το χρονο σου και την αμεση απαντηση.:) Πιο λινγκ ειναι το σιγουρο? :cry: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σε ευχαριστω για το χρονο σου και την αμεση απαντηση.:) Πιο λινγκ ειναι το σιγουρο? :cry: Να σαι καλα 1.1.2 https://yadi.sk/d/72cdL7IIn4ekU 1.1.4 https://yadi.sk/d/ZzxW57vznoTTZ Εγω αυτες εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Να σαι καλα 1.1.2 https://yadi.sk/d/72cdL7IIn4ekU 1.1.4 https://yadi.sk/d/ZzxW57vznoTTZ Εγω αυτες εβαλα Και συ φιλε μου! Ξεκιναω! :cry: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Τελικα μετα το ρουταρισμα και την 1.1.4 συνηλθε ο ασθενης.Μεχρι στιγμης ολα καλα. Καταφερε κανεις να περαση xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η 1.1.4 έχει ουσιαστικές διαφορές από την 1.1.2 ; όσο αφορά τα...τρελά της μπαταρίας υπάρχει βελτίωση; Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Kαλησπερα σαs ανταπτορα που θα βρω, στελνει η ΗΟΜΤΟΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Kαλησπερα σαs ανταπτορα που θα βρω, στελνει η ΗΟΜΤΟΜ? Εννοειται οτι πρεπει να ειναι μεσα στο κουτι του που θα στο στειλουν απο το καταστημα αγορας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Oχι το πηρα αλλα δεν ειχε μεσα, ουτε θα στειλουν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Oχι το πηρα αλλα δεν ειχε μεσα, ουτε θα στειλουν...... Mαλλον το καταστημα που αγορασες δεν ειναι και οτι καλυτερο........δυστηχως.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Oχι το πηρα αλλα δεν ειχε μεσα, ουτε θα στειλουν...... Ελπιζω να μην το πηρες απο το gearbest γιατι περιμενω 3 απο εκει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Oχι απο gearbest αλλα απο lightinthebox ,ξερει κανεναs το επισημο σαιτ τηs HOMTOM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Oχι απο gearbest αλλα απο lightinthebox ,ξερει κανεναs το επισημο σαιτ τηs HOMTOM ? Στειλε μηνυμα στο info@homtom.cc και ζητα τον ανταπτορα αν σου πουν παρετον απο το μαγαζι που αγορασες το κινητο πες τους οτι αρνειται και ζητα να σου τον στειλουν αυτοι Παραλληλως ταραξε το lightinthebox στα ticket μηπως καταφερεις καποιο partial refund ( εκτος αν εισαι large τυπος και δε σε νοιαζει επιστροφη 10$) Αν ολα αποτυχουν μπορεις να φτιαξεις/τροποποιησεις δικο σου ανταπτορα ομορφο και ωραιο πχ οι ανταπτορες που κυκλοφορουν για τη μετατροπη στο νεο πρωτοκολλο κανουν (τουλαχιστο σε εφαρμογη ακουστικων (δε ξερω για το μικροφωνο) αν τους λιμαρεις 1χιλιοστο περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 FYI Εγώ έστειλα email στην homtom προχθές (έγραψα μαγαζί, αριθμό παραγγελίας και τη διεύθυνσή μου) και μου απάντησαν σήμερα ότι θα μου το στείλουν αυτοί Hello, Sorry for the inconvenience, we will manage to send you the free adapter. Thank you~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts