Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια δεν αντεξα αλο του εβγαλα την καρτα και το εδωσα στο μικρο να παιζει κανα παιχνιδι

μονο για αυτο κανει ο κολοσος homtom για παιδικο παιχνιδι

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα με 1.0.8 ο τροπος στο ισπανικο site http://www.elchiringuitochino.es/2016/01/rootear-homtom-ht7-e-instalacion-de.html δεν μου περνα το recovery για να μπορεσω να φλασαρω την rom. με το που ολοκληρωσω την διαδικασια απο την ενημερωση λογισμικου οπως δειχνει σβηνει το τηλ κ βγαινει το ρομποτακι λεγοντας σφαλμα.κ οπως ειπες ενεργοποιησα κ το oem. Edited by georgerapp
συμπληρωση σχολιου.

παιδια δεν αντεξα αλο του εβγαλα την καρτα και το εδωσα στο μικρο να παιζει κανα παιχνιδι

Ρε τη ΗΟΤΜΟΜ

εγώ πήρα ένα ΗΤ6, δεν είχα θέματα....

Πέραστε ρε παιδιά την επίσημη ΡΟΜ του ΗΤ7

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

Ρε τη ΗΟΤΜΟΜ

εγώ πήρα ένα ΗΤ6, δεν είχα θέματα....

Πέραστε ρε παιδιά την επίσημη ΡΟΜ του ΗΤ7

πως;ενα odin ξερω να δουλευω τιποτα αλλο κ αυτο λογο samsung που εχω,αλλα εκει ειναι μασημενη τροφη.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εβαλα την εκδοση 1.1.14 με ενσωματωμενο τον nova launcher.Ειναι το πρωτο λινκ που φαινεται στο σχολιο 281.Για να περασεις πρωτα το custom recovery με τον τροπο που διχνει στο ισπανικο σαιτ πρεπει να ενεργοποιησεις το ξεκλειδωμα ΟΕΜ στις ρυθμισεις για προγραματιστες.

εμενα με 1.0.8 ο τροπος στο ισπανικο site http://www.elchiringuitoch...lacion-de.html δεν μου περνα το recovery για να μπορεσω να φλασαρω την rom. με το που ολοκληρωσω την διαδικασια απο την ενημερωση λογισμικου οπως δειχνει σβηνει το τηλ κ βγαινει το ρομποτακι λεγοντας σφαλμα.κ οπως ειπες ενεργοποιησα κ το oem.

Καλα εκανε ρε φιλε,το καταλαβαμε δεν γουσταρεις την εταιρια γιατι σε κοροιδεψε,οκ man εχεις δικαιο,αλλα μην μας κουραζεις αλλο ομως δεν λεει ρε φιλε.:wacko:

Παιδια θελω ενα προγραμματακι για gps,ποιο να περασω,εχετε τσεκαρει καποιο εσεις??

Καλα εκανε ρε φιλε,το καταλαβαμε δεν γουσταρεις την εταιρια γιατι σε κοροιδεψε,οκ man εχεις δικαιο,αλλα μην μας κουραζεις αλλο ομως δεν λεει ρε φιλε.:wacko:

Παιδια θελω ενα προγραμματακι για gps,ποιο να περασω,εχετε τσεκαρει καποιο εσεις??

Οποιο και να βαλεις απο τα free(nokia-google κτλ) θα τα τρεξει μια χαρα φιλε μου.

Εγω εχω βολευτει και με το Sygic.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οποιο και να βαλεις απο τα free(nokia-google κτλ) θα τα τρεξει μια χαρα φιλε μου.

Εγω εχω βολευτει και με το Sygic.

Ok θα τα δοκιμασω.Το Sygic που θα το βρω?

δεν σε κουραζω ρε φιλε απλα σου λεω οτι το πεταξα και ησυχασα :lol::lol:

Φλασαρε τη στο τον

ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙς

In the down down of the writing we became robes...

Πουσε παλικαρι,εαν δεν το θες στειλε pm να το αγορασω εγω.......;)

Θελω να φερω και αλλο ενα αλλα τα κινεζοπουλα εχουν γιορτες τωρα λεει.

Ok θα τα δοκιμασω.Το Sygic που θα το βρω?

Στο playstore για να το δοκιμασεις,και εαν σου κανει να το αγορασεις.

Θα σου στειλω και ενα pm σχετικα εαν θες.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εχει παρει κανεις το Homtom HT7 PRO ?

Λεει καποιος να πληρωσει την διαφορα .. απο τα 50-55 ευρω που εχει πλεον τωρα .. ?

Το Pro λεει οτι εχει και 2 GB αντι για το 1 GB

Εχει παρει κανεις το Homtom HT7 PRO ?

Λεει καποιος να πληρωσει την διαφορα .. απο τα 50-55 ευρω που εχει πλεον τωρα .. ?

Το Pro λεει οτι εχει και 2 GB αντι για το 1 GB

Δεν το εχει παραλαβει κανεις.

Λεει και με χιλια!

Υπαρχει σχετικο νημα στο φορουμ οπου μπορεις να ριξεις μια ματια.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Λοιπον φιλε κατεβασε απο το playstore το noroot firewall.αυτο τι κανει;μολις το ενεργοποιεις ουσιαστικα εποπτευει κ σε ειδοποιει για οτιδηποτε προσπαθει να μπει στο διαδυκτιο.δηλαδη μολις ανοιξεις τον chrome στο λεει κ εσυ πας κ κλικαρεις οτι ολα οκ μη με ξαναενοχλησεις τον εμπιστευομαι.οποτε θα σου πει αμεσως ποιος μπηκε στο δικτυο κ κατεβασε τις εφαρμογες.οποτε εσυ θα δηλωσεις στην εφαρμογη να του κοβει την προσβαση κ το ελειξες.σε καποιους ο unilauncher τα εκανε ολα.δοκιμασε κ πες μου ποιος μπαινει κ στα κανει ολα μπαχαλο στο δικτυο. Σε εμενα δουλευει αψογα.παρε το τηλ απο το παιδι κ κανε μια προσπαθεια.

Edited by georgerapp

Στο playstore για να το δοκιμασεις,και εαν σου κανει να το αγορασεις.

Θα σου στειλω και ενα pm σχετικα εαν θες.....:)

Ωραιος Κωστακη,tnx και για το pm,κατεβηκε μπηκε ολα κομπλε man....:D

Λοιπον φιλε ................παρε το τηλ απο το παιδι κ κανε μια προσπαθεια.

Τι του λες του ανθρωπου? Εχεις επιχειρισει ποτε να παρεις παιγνιδι απο παιδι? :lol:

Η ιδεα με το FIREWALL ειναι πολυ καλη. Ευτυχως εγω μεχρι τωρα σε δυο που εχω απο το λαιτινδεμποξ δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Εισαι τουλαχιστον γραφικος, και τα παρατας ευκολα. Δεν λες το ΗΟΜΤΟΜ αιχμη της τεχνολογιας, αλλα σιγουρα υπαρχει λυση.

απο τα δεκαδες κινητα που πηρα απο Κινα, νεκρωσα τα δυο απο αυτα. Τι θα γινει, αν τα παρατουσα; Θα τα εκανα ηλιακους συλλεκτες;

εφαγα μερικες μερες απο την ζωη μου και τωρα δουλευουν καλυτερα απο πριν.

Θελω να καταληξω, οτι αν προσπαθουσες, θα εβρισκες λυση,

Εισαι τουλαχιστον γραφικος, και τα παρατας ευκολα. Δεν λες το ΗΟΜΤΟΜ αιχμη της τεχνολογιας, αλλα σιγουρα υπαρχει λυση.

απο τα δεκαδες κινητα που πηρα απο Κινα, νεκρωσα τα δυο απο αυτα. Τι θα γινει, αν τα παρατουσα; Θα τα εκανα ηλιακους συλλεκτες;

εφαγα μερικες μερες απο την ζωη μου και τωρα δουλευουν καλυτερα απο πριν.

Θελω να καταληξω, οτι αν προσπαθουσες, θα εβρισκες λυση,

Ετσι ειναι ρε παιδια..δλδ 1-2 ******ες apk εχει που δημιουργουν το προβλημα.. τα βγαζεις εφοσον εισαι root και τελειωσε..δεν χρειαζεται επιστημονικες γνωσεις.

Κι επισης αν εισαι και λιγο πιο ψαγμενος βαλε και τον launcher του x5 να δεις πως τα παει ετσι απο περιεργεια..

copy paste στο χωρο αποθηκευσης του τηλ. copy paste στο system partition το apk μαζι με το φακελο του φτιαξιμο τα permisions του φακελου και του apk reboot και ετοιμο για πειραμα...

ρε παιδια για εμενα τελειωσε οπως σας εγραψα αλλωστε τωρα και να ηθελα οπως λεει και ο φιλος Ευαγγελος απο παιδι παιχνιδι δεν παιρνεις με τιποτα :lol: :rolleyes:

αλλωστε ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι ξερω να φλασαρω και να κανω ρουτ γιατι το εχετε δεδομενο οτι ολοι τα ξερουν αυτα ?

Edited by mples

Προσπάθησα και με τους δυο τρόπους.Και με τον Ισπανικό και με το τρόπο του φίλου στο #281 και τίποτα.Μου βγάζει το πράσινο ανθρωπάκι ανάσκελα :p και στις δυο περιπτώσεις.Ένας τρόπος εύκολος να ρουτάρεις το κινητό είναι με το Kingroot το οποίο το κατεβάζεις από εδώ στο pc και μετά αντιγράφεις το apk στο sd του τηλεφώνου, πας στην διαχείριση αρχείων και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί.Το τρέχεις και άλλα τα κάνει όλα μόνο του.Κάνεις απεγκατάσταση ότι άχρηστο adware και malware υπάρχει και είσαι άρχοντας:cool:.Από το μεσημέρι που το έκανα δεν έχει ξαναπεράσει τίποτα μόνο του.Προσοχή μόνο μην σβήσετε τίποτα από το λειτουργικό όμως και.....:angry:.Πέταξα και τον δικό του launcher και έβαλα τον zen και το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ !!! Edited by dkan
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Καλησπέρα, εχω παρει και γω το ht7 . εχω το εξής προβλημα όταν παίζουν βιντεάκια από το you tube παίζουν κανονικά, όταν βάζω να παίξουν δικά μου βιντεάκια δεν εχει ήχο. κάποια βοήθεια ?

Προσπάθησα και με τους δυο τρόπους.Και με τον Ισπανικό και με το τρόπο του φίλου στο #281 και τίποτα.Μου βγάζει το πράσινο ανθρωπάκι ανάσκελα :p και στις δυο περιπτώσεις.Ένας τρόπος εύκολος να ρουτάρεις το κινητό είναι με το Kingroot το οποίο το κατεβάζεις από εδώ στο pc και μετά αντιγράφεις το apk στο sd του τηλεφώνου, πας στην διαχείριση αρχείων και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί.Το τρέχεις και άλλα τα κάνει όλα μόνο του.Κάνεις απεγκατάσταση ότι άχρηστο adware και malware υπάρχει και είσαι άρχοντας:cool:.Από το μεσημέρι που το έκανα δεν έχει ξαναπεράσει τίποτα μόνο του.Προσοχή μόνο μην σβήσετε τίποτα από το λειτουργικό όμως και.....:angry:.Πέταξα και τον δικό του launcher και έβαλα τον zen και το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ !!!

κ πολυ γουσταρω μολις εγινα κ εγω root κ πηρε ποδι ο launcher κ κανα 2 αλλα που βγαζανε ματι.ευχαριστω πολυ παιδες που τελικα την βρηκατε την ακρη.τωρα μια λιστα αν φερει κανα γατονι με το τι μπορουμε να απεγκαταστησουμε με ασφαλεια θα ειναι ευπροσδεκτη.

Απόψε παρέλαβα κ εγώ, το ανταπτορακι για τα ακουστικά ήταν μέσα, η θύρα φόρτισης όντως είναι πιο βαθιά από τα υπόλοιπα κινητά, αλλά φορτίζει με τις συνηθισμένες. Έχει έκδοση λειτουργικού την 1.1.2,για παν ενδεχόμενο εγκατέστησα το, no root firewall και μπλοκαρα τις ενημερώσεις συστήματος, καθώς και ότι δεν μου φαινόταν γνωστό . θα βάλω στάνταρ τον nova launcher αν κ είναι εφετζιδικος ο δικός του
Android uber alles

Φιλε μου δεν ειναι κατασκευαστικο προβλημα,OMPT to CTIA βυσμα θελει,αλλο προτυπο δηλαδη.Στο ebay με το κιλο τα πουλαν.:)

Έψαξα στο ebay, αλλά επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, θα το εκτιμούσα αν μου εδινες ένα link, ευχαριστώ

Android uber alles