Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Άψογο το μπανκγοοντ άμεση αποστολή άλλα με Ολλανδικό ταχυδρομείο,υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο η όλα οκ

Μαλλον εκανες λαθος στο τοπικ.

Εδω επρεπε να γραψεις σχετικα---->

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας.Άψογο το μπανκγοοντ άμεση αποστολή άλλα με Ολλανδικό ταχυδρομείο,υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο η όλα οκ

Και εγώ από εκεί το πήρα 21/1 και είναι τώρα Ελλάδα, αυριο το παίρνω

Κοιτα να δεις τοσο σε ασπρα που εφερα οσο και σε μαυρα με την 1.08 ειναι και τα 2.Eαν καποια ερχονατι με την 1.07 δεν προσεξα.

Μια χαρα ειναι,και δουλευει αψογα το κντ.

Ανταπτορακια φτιαχνεις και μονος πανευκολα εαν χασεις τα γνησια,δειχνει φιλος πιο πισω το πως.

ΟΚ. Ευχαριστώ για την πληροφορία,τώρα περιμένω να πιστωθούν τα χρήματα στην Revolut για να κάνω την αγορά.

Καλησπερίζω το φόρουμ.

Να σας ρωτήσω. Η εταιρία είναι θυγατρική της Doogee??

Το κινητό τι λέει τελικά μετά από τοσο καιρό χρήσης???

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Καλησπερίζω το φόρουμ.

Να σας ρωτήσω. Η εταιρία είναι θυγατρική της Doogee??

Το κινητό τι λέει τελικά μετά από τοσο καιρό χρήσης???

Για το πρωτο ξεκαθαρη απαντηση δεν νομιζω οτι θα βεις. Προσωπικα, ποσως με ενδιαφερει.

Για το δευτερο οπως θα καταλαβεις διαβαζοντας το σχετικα μικρο νημα της συσκευης, η αγορα της θεωρειται κλοπη εκκλησιας :lol:

Αν ενδιαφερεσε κοιτα και λιγο το νημα του Pro, το οποιο επισης δινει πολλα σε σχεση με αυτα που ζητα (τιμη).

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

ρε παιδια τι εγινε και βαζει μονο του εφαρμογες στα ξαφνικα της βγαζω και ξαναμπαινουν τι γινετε ?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το τηλ εχει 1.0.8.οπως ειπα αυτες οι εφαρμογες δεν υπηρχαν.ξαφνικα αρχισαν μια μια να υπαρχουν απλα στο τηλ.οταν μπηκε ο apus για παραδειγμα μολις πατησα το home με εβαλε να διαλεξω launcher κ ετσι τον πηρα χαμπαρι.ολες τις εδιωχνα μια μια κ ολο κ καποια απλα εμπενε.μολις εκλεισα τον αυτοματο στο update λογισμικου το θεμα δειχνει να εχει ληξει.κ ειπα σχεδον σιγουρος ηρθαν ota απο την μαμα εταιρεια διοτι προφανος εχουν συνεργασια.μην κοιταται εμενα ποσοι κ ποσες δεν θα καταλαβουν τιποτα.αν παρετε κατι μυρωδια εχετε το κατανου.οι εφαρμογες με την σειρα που αρχισαν να μπουκαρουν ηταν(clean master-whats up messenger-apus launcher-battery doctor).μεχρι να απενεργοποιησω το αυτοματο το clean master το ειχα σουταρει 3 φορες,εγω το εδιωχνα αυτο χωνοταν το ιδιο κ το whatsup.βρηκα κ οτι αφησαν πισω στην εξερευνηση αρχειων κ το εστειλα κ αυτο.τωρα καθετε πλεον ηρεμο.

απο που απενεργοποιησες φιλε μου την ενημερωση λογισμικου ?

ρε παιδια τι εγινε και βαζει μονο του εφαρμογες στα ξαφνικα της βγαζω και ξαναμπαινουν τι γινετε ?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο που απενεργοποιησες φιλε μου την ενημερωση λογισμικου ?

Ωπα φιλε εσυ εισαι δικος μου.ποιες εφαρμογες πηγε να σου βαλει;εγω ηθελα να το γραψω κ πιο πριν κ το αυτοματο που εβγαλα απο την ενημερωση λογισμικου (πας σχετικα με το τηλ μετα ενημερωση συστηματος πατας τις 3 τελειες πανω δεξια κ μετα ρυθμισεις κ ξετικαρεις το αυτοματες ληψεις)δε εκανα τιποτα,1 μερα μετα μου ξαναεβαλε εφαρμογες.επισης μετα πηγα στο ασφαλεια κατω κατω εφαρμογες με προσβαση χρησης κ ξετικαρισα το engineer mode,αλλα κ παλι εχωνε.δε μου εμεινε κατι αλλο ειχα πιστεψει οτι εγω ειχα κανει κατι (πραγμα δυσκολο αφου ηξερα τι εχω περασει) κ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.τωρα θα δειξει.

Ωπα φιλε εσυ εισαι δικος μου.ποιες εφαρμογες πηγε να σου βαλει;εγω ηθελα να το γραψω κ πιο πριν κ το αυτοματο που εβγαλα απο την ενημερωση λογισμικου (πας σχετικα με το τηλ μετα ενημερωση συστηματος πατας τις 3 τελειες πανω δεξια κ μετα ρυθμισεις κ ξετικαρεις το αυτοματες ληψεις)δε εκανα τιποτα,1 μερα μετα μου ξαναεβαλε εφαρμογες.επισης μετα πηγα στο ασφαλεια κατω κατω εφαρμογες με προσβαση χρησης κ ξετικαρισα το engineer mode,αλλα κ παλι εχωνε.δε μου εμεινε κατι αλλο ειχα πιστεψει οτι εγω ειχα κανει κατι (πραγμα δυσκολο αφου ηξερα τι εχω περασει) κ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.τωρα θα δειξει.

φιλε τα ιδια με εσενα μου εβαζε τα εβγαλα 10 φορες και ξανα παλι μπηκαν

πηγα στο αυτοματες ληψεις και ειναι ξετικαρισμενο

για να δω μετα το hard reset τι θα κανει;μεχρι τωρα τιποτα αλλα να περασει μια μερα να δω.παντος πολυ υποπτο κ περιεργο δε καταλαβαινω.

Για το πρωτο ξεκαθαρη απαντηση δεν νομιζω οτι θα βεις. Προσωπικα, ποσως με ενδιαφερει.

Για το δευτερο οπως θα καταλαβεις διαβαζοντας το σχετικα μικρο νημα της συσκευης, η αγορα της θεωρειται κλοπη εκκλησιας :lol:

Αν ενδιαφερεσε κοιτα και λιγο το νημα του Pro, το οποιο επισης δινει πολλα σε σχεση με αυτα που ζητα (τιμη).

Εμένα με ενδιαφέρει από την άποψη ότι τα κινητά της Doogee είναι από τα πιο vfm για λίγα χρήματα. Για το συγκεκριμένο κινητό και όλα τα κινητά της κατηγορίας στα + η μεγάλη μπαταρία και η 5,5 ιν οθόνη κατά την άποψή μου. Από κει και πέρα ό,τι SoC και να βάλεις σε τέτοια χρήματα δε νομίζω ότι θα έχει και τρελή διαφορά εκτός και αν μιλάμε για καμιά προσφορά κράχτη.

Για την ιστορία αγόρασα 2 :p

Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι σήμερα πληροφορήθηκα για το Pro αλλά δεν με ενδιαφέρει μέχρι στιγμής μιας και απ'ότι είδα είναι σε presale ακόμα και πρέπει να πέσει η τιμή του.

Ερώτηση: Κλοπή εκκλησίας? :O

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Καλησπερα σε ολους

4η μερα κι εγω κατοχος του τηλεφωνου και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες

Διαβαζοντας προηγουμενα ποστ,να πω οτι προβλημα με ξεκαρφωτες εφαρμογες προς το παρον δεν εχω(το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να απεν/σω το auto update

Με μπαταρια εχω ενα θεματακι που δεν κραταει πολυ(1 μερα με ελαχιστο browsing)

Πιθανο να φταιει ισως που δεν εχω κανει σωστες φορτισεις

Παντως και στο xda που διαβασα το ιδιο θεμα εχουν κι αλλοι

Μαλιστα ουτε και στην 1.1.2 που καποιος περασε λυθηκε το προβλημα(αναφερει για τον unilauncher και στο callerid)

Επισης αναφερουν για ψιλοπροβλημα στη μπαταρια(φορτιζει μεχρι 89%,και μετα αργει πολυ για να παει στο 100%)

Ψιλοθεματακια που πιστευω με τον καιρο οτι θα λυθουν

Αυτα ετσι σαν πρωτες εντυπωσεις

Edited by petros1969

Μέχρι να βρούμε σίγουρα τι γίνεται, καλύτερα ας απενργοποιήσουν όλοι, τις ενημερώσεις του συστήματος.

Εχω ψάξει και τα ζιπ και τα Image των νεότερων official rom και μου βγάζει 1-2 ύποπτες εφαρμογές. Είναι σωστό όμως;

στην 1.1.2 & 1.1.4

priv-app\lqsdk_1.0.1\lqsdk_1.0.1.apk » ZIP » assets/lqads.data » ZIP » classes.dex - a variant of Android/AdDisplay.Waps.L

στην 1.1.2

priv-app/caller_id_2.0.1/caller_id_2.0.1.apk » ZIP » classes.dex - a variant of Android/Agent.QH trojan

Μέχρι να βρούμε σίγουρα τι γίνεται, καλύτερα ας απενργοποιήσουν όλοι, τις ενημερώσεις του συστήματος.

Εχω ψάξει και τα ζιπ και τα Image των νεότερων official rom και μου βγάζει 1-2 ύποπτες εφαρμογές. Είναι σωστό όμως;

στην 1.1.2 & 1.1.4

priv-app\lqsdk_1.0.1\lqsdk_1.0.1.apk » ZIP » assets/lqads.data » ZIP » classes.dex - a variant of Android/AdDisplay.Waps.L

στην 1.1.2

priv-app/caller_id_2.0.1/caller_id_2.0.1.apk » ZIP » classes.dex - a variant of Android/Agent.QH trojan

Βγηκε και 1.1.4;

Αυτη ρομ-κινημα θα μας σωσει;)

Λίγο πιο πίσω έχω τα λινκ

Αδερφε τις δοκιμασες;

Ειναι οπως τα λενε και στο xda;

Γενικα περα απ αυτο εχει καμια αλλη διαφορα π.χ σε μπαταρια κλπ;

Αδερφε τις δοκιμασες;

Ειναι οπως τα λενε και στο xda;

Γενικα περα απ αυτο εχει καμια αλλη διαφορα π.χ σε μπαταρια κλπ;

Δεν έχω δοκιμάσει γιατί το τηλέφωνο θα το παιρνα σήμερα αλλά λόγω απεργίας θα το πάρω αυριο και να δω τι παίζει.

Πάντως τα ίδια λένε και στο 4pda.ru που είναι μάλλον πιο μπροστά από τα υπόλοιπα.

Απότι διάβασα βελτίωσαν μπαταρία

Δεν έχω δοκιμάσει γιατί το τηλέφωνο θα το παιρνα σήμερα αλλά λόγω απεργίας θα το πάρω αυριο και να δω τι παίζει.

Πάντως τα ίδια λένε και στο 4pda.ru που είναι μάλλον πιο μπροστά από τα υπόλοιπα.

Απότι διάβασα βελτίωσαν μπαταρία

Σωραιος;)

Εσυ μελετας πριν καν το παρεις

Επειδη υποθετω οτι μαλλον θα εισαι ο πρωτος που θα ψαχτεις με το θεμα αναμενουμε οδηγιες και εντυπωσεις:)

Ενημερώσεις συστήματος που να εγκαθιστούν και εφαρμογες...δε μου χει ξανατύχει αλλά με τους κινέζους ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις....! Όταν παραλάβω θα δω.
Android uber alles

Καλημέρα. Και στης συζύγου μου το κινητό εγκαθίστανται εφαρμογές από μόνες τους.Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το ξετικάρισμα των αυτόματων ενημερώσεων που αναφέρουν οι φίλοι πιο πάνω έλυσε τελικά το πρόβλημα;Στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπαρχει κίνδυνος να χάσω δεδομένα (φωτο, τηλ,κ.α);Και όσον αφορά τον αντάπτορα τον ζήτησα από την hom tom και μου είπαν να το ζητήσω από το gear best. Το ζήτησα από το gearbest και μου απάντησαν οτι δεν μπορούν να μου το στείλουν.Γράφω στην homtom στο facebook τίποτα. Τους ξαναστέλνω e-mail ούτε φωνή ούτε ακρόαση..

Καλημέρα. Και στης συζύγου μου το κινητό εγκαθίστανται εφαρμογές από μόνες τους.Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το ξετικάρισμα των αυτόματων ενημερώσεων που αναφέρουν οι φίλοι πιο πάνω έλυσε τελικά το πρόβλημα;Στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπαρχει κίνδυνος να χάσω δεδομένα (φωτο, τηλ,κ.α);Και όσον αφορά τον αντάπτορα τον ζήτησα από την hom tom και μου είπαν να το ζητήσω από το gear best. Το ζήτησα από το gearbest και μου απάντησαν οτι δεν μπορούν να μου το στείλουν.Γράφω στην homtom στο facebook τίποτα. Τους ξαναστέλνω e-mail ούτε φωνή ούτε ακρόαση..

Εάν τις απεγκαταστήσεις, τις ξανά περνάει μόνο του;

Android uber alles

Ναι δε σου απαντουν μεχρι τις 15 ειναι κλειστα λογω κινεζικης πρωτοχρονιας

Αν δε σου απαντησουν απο τις 15 και μετα στειλε τους μηνυμα οτι το gear δε σου στελνει και να σου στειλουν αυτοι

Επισης ζητα απο το gear partial refund γιατι το κινητο δεν δεχεται ακουστικα και δεν αναφερεται πουθενα οτι θελει ανταπτορα ειναι δικο τους λαθος επεμεινε σε αυτο ζητα και επιλυση απο supervisor στειλε καθε φορα που αρνουνται νεο μηνυμα μεχρι να δεχθουν στο gear να επιστρεψουν μερος χρηματων

Δύο φορές έχω διαγράψει τον apus launcher σήμερα και μία φορά το clean master και το battery doctor αλλά αυτά δεν τα ξαναέσβησα. Το μεσημέρι που θα έχω εδώ το κινητό θα δοκιμάσω και αυτά που είπαν οι φίλοι παραπάνω.Ευχαριστώ vaggelis 11.θα τους ζαλίσω όσο περισσότερο μπορώ!Στην σελίδα της homtom στο facebook απαντούν σε κάποιον από την ρωσία νομίζω οτι έχουν πολλούς αντάπτορες και θα τους στείλουν

HOMTOM Hello, we have plenty to send. All adapters have been send except for Russia. Russia will come after

καλισπερα!8α ει8ελα να με ενιμεροσι καποιοs αν ειναι καλο το κινητο,γιανα το παρο,και πωs μπορω να το παραγγείλω,γιατι λενε οτι με τηs

προπληρωμενεs καρτεs δε Μπορούμε απο ξενα sait?ευχαριστω

Μόλις το παρέλαβα και έχει μέσα την ρομ 1.1.2, για να δούνε τι θα κάνει

Ο αντάπτορας της homtom για τα ακουστικά μέσα στο κουτί

Για την αγορά από banggood περνάνε οι αγορές απευθείας με κάρτες κανονικά (όχι μέσω paypal)