Evaggelos1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ποτε θα το ξαναεχει εκει σε αυτη την τιμη; βρε φιλε Κωστα, δεν βαρεθηκες να το κυνηγας? Αφου δεν σε θελει! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 βρε φιλε Κωστα, δεν βαρεθηκες να το κυνηγας? Αφου δεν σε θελει! :p Θα το παρω απο το banggood στα 54$ με την 10% εκτπωση μαζι με γυαλι και σιλικονη να τελειωνη η υποθεση. ηθελα και εγω να βγαλω ξυγκι απο την μυγα. απλα δεν γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 απο το light in thebox το παρηγγειλα δυο λεπταμετα την εναρξη της δημοπρασιας ειχε 5 κοματια ακομη εκανα login paypal με15ψηφιο κωδικο και προλαβα πωςδεν το εχεις καταφερει ακομη; αφου πιστεψα κιολας οτι δε θα το στειλουν πραγματικα τοσο ευκολο πουηταν:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 απο το light in thebox το παρηγγειλα δυο λεπταμετα την εναρξη της δημοπρασιας ειχε 5 κοματια ακομη εκανα login paypal με15ψηφιο κωδικο και προλαβα πωςδεν το εχεις καταφερει ακομη; αφου πιστεψα κιολας οτι δε θα το στειλουν πραγματικα τοσο ευκολο πουηταν:lol: Οταν μπηκανε τα λεφτα στο revolut ειχε ληξη η προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Οταν μπηκανε τα λεφτα στο revolut ειχε ληξη η προσφορα. Τελικα καταφερα και το τσιμπησα απο το gearbest μαζι με tracking number και sg post βγηκε 42,27$ ~39€. αντε να δουμε τωρα ποτε θα το στειλουν και τι ψαρια θα πιαση η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τελικα καταφερα και το τσιμπησα απο το gearbest μαζι με tracking number και sg post βγηκε 42,27$ ~39€. αντε να δουμε τωρα ποτε θα το στειλουν και τι ψαρια θα πιαση η συσκευη. Επιτελους!!!!!!!!!!!!!!! Ειχαμε αρχισει να αισθανομαστε ασχημα που καταφεραμε και παραγγειλαμε εμεις! :p Επιασες καλη τιμη παντως! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Επιτελους!!!!!!!!!!!!!!! Ειχαμε αρχισει να αισθανομαστε ασχημα που καταφεραμε και παραγγειλαμε εμεις! :p Επιασες καλη τιμη παντως! Ευχαριστω για την συμπαρασταση!Τελεια τιμη θα ελεγα αλλα απο κατατημα θα δειξη.αντε με το καλο να παραλαβουμε να δουμε τι λεη και σαν συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ευχαριστω για την συμπαρασταση!Τελεια τιμη θα ελεγα αλλα απο κατατημα θα δειξη.αντε με το καλο να παραλαβουμε να δουμε τι λεη και σαν συσκευη. Το θεμα τωρα.ειναι.να σου το στειλει το γκιαρ μπεστ γιατι τωρα τελευταια ειναι μαγαζι για κλωτσιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Το θεμα τωρα.ειναι.να σου το στειλει το γκιαρ μπεστ γιατι τωρα τελευταια ειναι μαγαζι για κλωτσιες Αυτι φοβαμαι και εγω αλλα 2-3 αγορες που εκανα στο παρελθον ολα πηγαν καλα αλλα πανε και 6 μηνες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αυτι φοβαμαι και εγω αλλα 2-3 αγορες που εκανα στο παρελθον ολα πηγαν καλα αλλα πανε και 6 μηνες πριν. 6 μηνες πριν φιλε κωστα μια χαρα μαγαζι ηταν τωρα ειναι για κλοτσιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) αφου ξερετε οτι το μαγαζι ειναι για κλωτσιες, γιατι παραγγελνετε; Edited December 17, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 αφου ξερετε οτι το μαγαζι ειναι για κλωτσιες, γιατι παραγγελνετε; Για να πω την αληθεια ηταν το μονο καταστημα που καταφερα πηρα και πληρωσα σε αυτη την τιμη. τωρα που ερχονται οι γιορτες ελπιζω να τους φωτιση ο θεος και να στειλουνε τα τηλεφωνακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Απλώς να ενημερώσω ότι από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου αν δεν κάνω λάθος φαίνεται ότι δεν υποστηρίζει την 900αρα μπάντα για 3g. Αυτή η μπάντα βέβαια χρησιμοποιείται σε πολύ επιλεγμένα σημεία μόνο από τη Vodafone, οπότε ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Για να πω την αληθεια ηταν το μονο καταστημα που καταφερα πηρα και πληρωσα σε αυτη την τιμη. τωρα που ερχονται οι γιορτες ελπιζω να τους φωτιση ο θεος και να στειλουνε τα τηλεφωνακια. Κοιταξες καλα την σελιδα τους; ειδες ποτε θα αρχισουν να τα στελνουν; Λενε αποστολη μετα τα χριστουγεννα. Οποτε καλο Φεβρουαριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Κοιταξες καλα την σελιδα τους; ειδες ποτε θα αρχισουν να τα στελνουν; Λενε αποστολη μετα τα χριστουγεννα. Οποτε καλο Φεβρουαριο. Το gear αναφερη μετα της 25. Λογικα μεχρι τα επομενα χριστουγεννα θα το εχω στα χερια μου. σε τετοια τιμη που το πηρα μην τα θελω ολα δικα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το gear αναφερη μετα της 25. Λογικα μεχρι τα επομενα χριστουγεννα θα το εχω στα χερια μου. σε τετοια τιμη που το πηρα μην τα θελω ολα δικα μου. χαχαχα... τουλαχιστον εισαι αισιοδοξος!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 χαχαχα... τουλαχιστον εισαι αισιοδοξος!:D:D Μακαρι να ειναι το κινητο καλο και ας ερθη και το πασχα. να πω την αληθεια για 2 λογους το πηρα. Μεγεθος και μπαταρια. Να φανταστης τωρα ειμαι με το 3 χρονων zte v970 και κανω την δουλεια μου τελεια μπορω να πω.Φαντασου με αυτο τι παπαδες θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laggis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Από aliexpress μου έστειλαν tracking number σήμερα, οπότε μαλλον θα είναι σύντομα διαθέσιμο αν δεν είναι ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Από aliexpress μου έστειλαν tracking number σήμερα, οπότε μαλλον θα είναι σύντομα διαθέσιμο αν δεν είναι ήδη. Oλα τα καταστηματα εχουν ηδη στην κατοχη τους πληρωμενα νουμερα αποστολης. Το μονο ευκολο να σε δωσουν, οσο για το πακετο με το περιεχομενο, εκεινο θα αργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Την άλλη Παρασκευή λένε οι περισσότεροι οτι θα έχουν το πρώτο στόκ. Ποιος θα προλάβει να πάρει, άλλη υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Την άλλη Παρασκευή λένε οι περισσότεροι οτι θα έχουν το πρώτο στόκ. Ποιος θα προλάβει να πάρει, άλλη υπόθεση. Εγω παραγγειλα καιι 2 τζαμια προστατευτικα απο αλι να υπαρχουν για καλο και για κακο μιας και στην τιμη που το πηραμε δεν πιστευω να εχει μαζι την σιλικονη και το γυαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Εγω παραγγειλα καιι 2 τζαμια προστατευτικα απο αλι να υπαρχουν για καλο και για κακο μιας και στην τιμη που το πηραμε δεν πιστευω να εχει μαζι την σιλικονη και το γυαλι. Αυτά τα δίνουν στο "πακέτο" των €60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) για οσους παραγγειλαν στη χαμηλη τιμη αλλα χωρις θηκη+glass, στο gearbest υπαρχει θηκη+glass σε καλη τιμη περιπου $3 συνολο αν η συσκευη υπαρχει ακομα πουθενα στην τιμη των $39.99 πειτε. εχω 3 "πελατες" :p Edited December 20, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ρε παιδια τι εννοει το lightinthebox Εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής Φεβρουάριος 04, 2016 δηλαδη αν καταλαβα καλα θα το στειλουν Απρίλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ρε παιδια τι εννοει το lightinthebox Εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής Φεβρουάριος 04, 2016 δηλαδη αν καταλαβα καλα θα το στειλουν Απρίλιο Εσυ κατι θα παραλαβης εστω και το πασχα ενω εγω που το πηρα απο βλακειαbest με αυτα που διαβαζω στο νημα τους θα παραλαβω τα τομπολινια μου απο οτι βλεπω. μακαρι να μην γινη ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts