kodorevi8ulis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 θηκες με παραθυρα δουλευουν? προτεινετε καμια γενικα 'η απο που την πηρατε (εξωτερικο) να ερθει γρηγορα! Τι προστασια οθονης εχετε βαλει, αν εχετε.. nillkin Κλασικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 - δεν υποστηριζει 800mhz φίλε το δοκίμασες στην πράξη, δλδ με την ιδια sim που σε αλλο κινητο στον ιδιο χωρο εχεις 4g της wind το redmi 3 δεν πιανει, ή το λες θεωρητικά διαβάζοντας τα spec της xiaomi Ρωταω γιατί οντως η xiaomi γραφει οτι δεν υποστηριζει, ωστοσο ο snapdragon 616 που φοραει υποστηριζει 800mhz lte band Aν μπορεις να το επιβεβαιωσεις εσύ ή καποιος άλλος θα ειναι πολύ σημαντικο, καθώς η ελλειψη 4g της wind, για μας τουλαχιστον που ειμαστε αθήνα κανει το κινητο να μην αξίζει την αγορα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος πού έχει δει γραμμένο ότι όποιος έχει WIND δεν εχει 4g? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος πού έχει δει γραμμένο ότι όποιος έχει WIND δεν εχει 4g? το 80% του 4g της wind ειναι στα 800mhz lte που το κινητο γραφει οτι δεν υποστηριζει, αν εχεις 4g της wind στο συγκεκριμένο κινητο στα 1800/2600mhz μπορεις να το αναφερεις και να μας πεις την περιοχή τις ταχύτες και ποσο συχνά εχεις 4g στην αθήνα ή οπου αλλου εισαι. εγώ αυτή τη στιγμή στις περιοχες που συνήθως βρισκομαι (δουλεια-σπιτι) καλύπτομαι απο την 800αρα μπαντα με ταχυτητες 20mbps up/down, οποτε ελλειψη της θα μου ναι σημαντική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το σημα αλλαζει και απο δωμάτιο σε δωματιο, δε θα κατσω να μετραω σε καθε σημειο τί πιανει και τι ταχύτητα. Εγω βλεπω να γραφει μονιμα 4G σχεδόν παντού (Αθήνα).. Δεν εχω το redmi 3 πια στα χέρια μου, αλλα το Note 2. Το 80% που λες αν ειναι γεωγραφικα, τοτε το 20% ειναι της Αθήνας, αλλιως δεν εξηγείται η αναλογια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 φίλε το δοκίμασες στην πράξη, δλδ με την ιδια sim που σε αλλο κινητο στον ιδιο χωρο εχεις 4g της wind το redmi 3 δεν πιανει, ή το λες θεωρητικά διαβάζοντας τα spec της xiaomi Ρωταω γιατί οντως η xiaomi γραφει οτι δεν υποστηριζει, ωστοσο ο snapdragon 616 που φοραει υποστηριζει 800mhz lte band Aν μπορεις να το επιβεβαιωσεις εσύ ή καποιος άλλος θα ειναι πολύ σημαντικο, καθώς η ελλειψη 4g της wind, για μας τουλαχιστον που ειμαστε αθήνα κανει το κινητο να μην αξίζει την αγορα του Θεωρητικά μιλώντας που ξέρουμε αν στο μέρος που κάνει δοκιμή δεν έχει κι η wind 1800 2600 εεεε;;; έχουν βγει εκατό συσκευές χωρίς την 800αρα ανεξάρτητου soc, απλά δεν υπάρχει ή λείπει το χαρακτηριστικό ή είναι κλειδωμένο (μη ρωτήσεις για ξεκλείδωμα) το 30% όλου του φορουμ είναι αποριες για την 800 και την wind και ακόμα δεν έχει μάθει ο κόσμος να ρωτάει σωστά, λες κι όλοι ζούμε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Θεωρητικά μιλώντας που ξέρουμε αν στο μέρος που κάνει δοκιμή δεν έχει κι η wind 1800 2600 εεεε;;; σε mediatek μπορεις πολύ ευκολα (δες φωτο) να απενεργοποιήσεις τις υπολοιπες bands και να δεις πού πιανει αυτή που θες, ωστόσο εχω χρονια να ασχοληθω με snapdragon οποτε δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι εφικτό για ξεκλειδωμα bands υπαρχει στο xda thread ωστοσο ειναι αρκετα περιπλοκο γι'αυτο ρωτησα αν πιανει εξαρχης η 800αραα http://s32.postimg.org/ou04anb81/Screenshot_2016_05_10_21_30_46.jpg Edited May 10, 2016 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 nillkin Κλασικά :) Από πού το παρηγγειλες φίλε μου,Γιατί δεν μπορώ να βρω,ή δεν ψάχνω σωστά. ... Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Από πού το παρηγγειλες φίλε μου,Γιατί δεν μπορώ να βρω,ή δεν ψάχνω σωστά. ... Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου ηρθα να δωσω νεα ψυχη στο τοπικ καθως τα ψιλοβρηκα βουνο με τα κινεζικα ! χαχα ενω εβαλα κωδικoυς Playstore απο παλαιοτερο κινητο ενω δειχνει τη φωτο μου πανω αριστερα οταν παω να κατεβασω κατι (πχ πληκτρολογιο για να εχω ελληνικα!) μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα που δεν τα εχω ξαναδει οσα ανδροιδ και να εχω ενεργοποιησει με αυτους τους κωδικους. κατι οτι δεν ειναι ενεργοποιημενοι οι κωδικοι μου κλπ.. πως φερνω τις επαφες μου απο το γκουγκλ back up και της σιμ αν εχει μεινει καμια? Η κινεζικη εφαρμογη δεν εφερε καμια? Ενω εκανα synchronize PS: ουφ εφαγα κανα 2ωρο αλλα το φτιαξα Αν το παθει και κανεις αλλος.. You can try this, resolved the issue for me. Go to "Settings" and then select "Accounts" tab. Here select the current Google account and then remove it. Now come back to "Accounts" section and add a Google Account. Now again open "Settings" and Clear the data of "Download Manager" , "Google Play Services", "Google Play Store" and "Google Service Framework". Close all the tasks and reopen the Play Store and accept the license agreement to download the applications without any errors. Edited May 10, 2016 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 σε mediatek μπορεις πολύ ευκολα (δες φωτο) να απενεργοποιήσεις τις υπολοιπες bands και να δεις πού πιανει αυτή που θες, ωστόσο εχω χρονια να ασχοληθω με snapdragon οποτε δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι εφικτό για ξεκλειδωμα bands υπαρχει στο xda thread ωστοσο ειναι αρκετα περιπλοκο γι'αυτο ρωτησα αν πιανει εξαρχης η 800αραα http://s32.postimg.org/ou04anb81/Screenshot_2016_05_10_21_30_46.jpg Μα το εξαρχής είναι που θα έπρεπε να ξες , Δεν το κρύβει κανένας , δεν πιάνει η 800αρα , όσο για το ξεκλείδωμα είδες κανέναν που να έγραψε "ναι πλέον έχω την 800;" Γιατί όταν το είχα ψάξει οι περισσότεροι ήταν "Το έκανα αλλά δεν έπιασε" Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 οπως εγραψα, η συγκριση γινεται με ενα δημοφιλες μοντελο, για να αντιληφθουν καποιοι φιλοι που ισως ενδιαφερονται να προβουν σε αγορα. και καθολου δεν ισχυει το "φυσικα και θα ειναι καλυτερο". οπως γραφω, η εμπρος καμερα του redmi θεωρω πως ειναι αισθητα καλυτερη. ελπιζω να εγινα κατανοητος. θα συμφωνήσω με τον φίλο,άλλα εγω μένω μονο στην οθόνη τα αλλα δεν με ενδιαφέρουν. δεν μπορει το προηγούμενο κινητό μου 3-4 ετιας lenovo να εχει καλύτερη οθόνη...:confused: τέλος πάντων για τον φιλο με την θήκη να πω οτι περιμένω αυτή ,και οταν παραλάβω θα ενημερώσω. http://www.ebay.com/itm/251882645418?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=551090018050&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 το 80% του 4g της wind ειναι στα 800mhz lte που το κινητο γραφει οτι δεν υποστηριζει, αν εχεις 4g της wind στο συγκεκριμένο κινητο στα 1800/2600mhz μπορεις να το αναφερεις και να μας πεις την περιοχή τις ταχύτες και ποσο συχνά εχεις 4g στην αθήνα ή οπου αλλου εισαι. εγώ αυτή τη στιγμή στις περιοχες που συνήθως βρισκομαι (δουλεια-σπιτι) καλύπτομαι απο την 800αρα μπαντα με ταχυτητες 20mbps up/down, οποτε ελλειψη της θα μου ναι σημαντική Προσωπικά έχω wind και πιάνω 4g σχεδόν πάντα στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, Μενεμένη, Κέντρο). Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 θα συμφωνήσω με τον φίλο,άλλα εγω μένω μονο στην οθόνη τα αλλα δεν με ενδιαφέρουν. δεν μπορει το προηγούμενο κινητό μου 3-4 ετιας lenovo να εχει καλύτερη οθόνη...:confused: τέλος πάντων για τον φιλο με την θήκη να πω οτι περιμένω αυτή ,και οταν παραλάβω θα ενημερώσω. http://www.ebay.com/itm/251882645418?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=551090018050&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT εγω δεν καταλαβα με ποιον συμφωνεις ουτε τι σχεση εχει το λενοβο σου με τα γραφομενα μου :blink: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) εγω δεν καταλαβα με ποιον συμφωνεις ουτε τι σχεση εχει το λενοβο σου με τα γραφομενα μου :blink: φιλε συμφωνώ με αυτα που γράφεις στο 1099 μήνυμα,το lenovo s750 είχα το οποίο έχει παρόμοια ανάλυση,,,,3 χρονιά πιο παλιό και δεν φαίνονται γραμμές όπως το redmi3. Edited May 11, 2016 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 φιλε συμφωνώ με αυτα που γράφεις στο 1099 μήνυμα,το lenovo s750 είχα το οποίο έχει παρόμοια ανάλυση,,,,3 χρονιά πιο παλιό και δεν φαίνονται γραμμές όπως το redmi3. οκ αριστειδη καταλαβα Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Διάβασα ότι η xiaomi θα κυκλοφορήσει το miui 8 και για τα redmi τον Ιούνιο! Αυτο σημαίνει και marshmallow δηλαδή ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Διάβασα ότι η xiaomi θα κυκλοφορήσει το miui 8 και για τα redmi τον Ιούνιο! Αυτο σημαίνει και marshmallow δηλαδή ε? λογικά ναι , αλλά μη μετράς και τις μέρες κιόλας, αν περάσει και το 15αύγουστο τότε να ανησυχείς για την 8 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolibas Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 φιλε συμφωνώ με αυτα που γράφεις στο 1099 μήνυμα,το lenovo s750 είχα το οποίο έχει παρόμοια ανάλυση,,,,3 χρονιά πιο παλιό και δεν φαίνονται γραμμές όπως το redmi3. Εγώ πάντως έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο με την οθόνη... ουτε γραμμές ούτε τίποτα. Ίσως να ήθελα λίγο παραπάνω φωτεινότητα όταν έρχεται σε απευθείας επαφή με πολύ ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι την μετάβαση στο Redmi 3 από Redmi Note 3 (3/32GB). Έχω στείλει αίτημα ξεκλειδώματος, ενώ παράλληλα περιμένω και την συσκευή. Υπάρχει καμία AOSP rom για πέρασμα; Έχω δει κάτι CM με αρκετά bugs, και θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από MiUI. Στο παρόν κινητό έχω πολύ σταθερή AOSP και είμαι πολύ ευχαριστημένος, οπότε ψάχνω κάτι αντίστοιχο για το "μικρό". Τις διαδικασίες ξεκλειδώματος/φλασαρίσματος θεωρήστε ότι τις γνωρίζω, οπότε απλά ζητάω feedback και πληροφορίες για την ύπαρξη οποιασδήποτε AOSP rom για το Redmi 3. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 θηκη τετοια διαφανη εδωσε δωρεαν το vickmall ειτε λογω miui ειτε λογω κινεζικων εφαρμογων το κινητο δεν με εχει εντυπωσιασει μεχρις στιγμης απο ταχυτητα. οθονη φοβερη, ηχος φοβερος, καμερα αρκετα καλη, μπαταρια καλη κλπ Και μια απορια.. γιατι οταν με παιρνουν τηλ αργει καπως να χτυπησει.. πχ παιρνω το κινητο απο το σταθερο μου κι αρχιζει να κουδουνιζει απο το 2ο μπιπ.. ισως φταιει βεβαια και η σιμ που εκοψα μονος (αλλα παντως δουλευει :D ) Κατα τ αλλα αν και ειναι ωραιες οι εφαρμογες της xiaomi και του miui ακομα κι αν δεν ξερεις κινεζικα :p και δεν με ενοχλουν τα αγγλικα μενου, πρεπει να ξηλωθουν επειγοντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Παιδιά δεν εχω διάθεση να τρολλάρω το θέμα, αλλα επειδή εχω (αν και οχι τόσο σχετικός στο θέμα) αναλάβει να παραγγείλω κινητο για ένα φίλο με budget 140 ευρω σκεφτόμουν να πάρω το redmi3 (θελει υποχρεωτικα 8πηρυνο ή 2 τετραπυρηνους και 2 +Gb ram και καμερα να ψιλογαζώνει οπως μου ειπε...) απο banggood καθως εχω και ενα κουπόνι 10% που ειχα κερδισει και μενει αχρησιμοποιητο . Αλλα βλεποντας reviews αλλα και μερικές αναφορές στο παρόν θέμα, αλλα το είδα και με τα ματια μου σε συγκριτικά στο γιουντιουμπ, οτι η οθονη του σε ζωντάνια και χρώματα είναι μαλλον flat και μουντή και τουλαχιστον το λευκο του μου φανηκε μετριο (αυτο το ειδα εγω δεν το διαβασα καπου). Ειναι τόσο ανησυχητικό? Δεν θελω να μου προτεινετε αλλα κινητα μην χαλάμε το θεμα αδικο ειναι. Αν εχετε καμια αλλη προταση καλη ομως ενα πμ θα ήταν ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ!:happy: Edited May 12, 2016 by pantoflakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_ Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου ηρθε απο vickmall. Αλλοι κωδικοι στο κουτι (το οποιο ειναι του 2016) αλλοι στο τηλεφωνο (του 2015 νομιζω)... Πρωτη εμπειρια με κινα, η εντυπωση μου ειναι οτι μαλλον ακριβες ειναι οι τιμες συνυπολογιμενων ολων των παραγοντων και οχι φτηνες. Δεν το λεω αποτρεπτικα απλα μια εκτιμηση. Anyway - off topic. Το MIUI, που πρεπει να κανω δυστυχως λογαριασμο, και το συνεφακι του τι υπηρεσιες προσφερει και τι κανει (πισω απο την πλατη μας); Υπαρχει κανα αρθρο; Εχει πεσει τοσο googling τις τελευταιες μερες που ενα απευθειας link ειναι καλοδεχουμενο. Αντε, σιγα σιγα να αρχισω τη δουλεια στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Περίεργα τα γούστα τελικά του κόσμου... Μιλάμε για το redmi 3, μια συσκευη πολύ πιο premium από οποιαδήποτε μπούρδα της ελληνικής αγοράς μέχρι τα 200€ τουλάχιστον.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μου ηρθε απο vickmall. Αλλοι κωδικοι στο κουτι (το οποιο ειναι του 2016) αλλοι στο τηλεφωνο (του 2015 νομιζω)... για ποιους κωδικούς λες ; για το 201581* που είναι ο κωδικός του κινητού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_ Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 MEID, IMEI, SN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts