Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@durutti δε διαθετει tap to wake.

τουλαχιστον διαλεξε να ανοιγει και απο τα κουμπια ηχου

ωστε να ειναι λιγοτερο αβολο (βρες την επιλογη στις ρυθμισεις)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλες δύο απορίες. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μεταφέρει τα προγράμματα στην sd? Δοκίμασα το link2sd δεν μετέφερε ούτε το Heremaps ούτε το Shazam.. Και τα

<16gb μειώνονται επικίνδυνα..

Επίσης αν υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδωνω χωρίς να πατάω το πλαγιο κουμπί..

στο heremaps μπορείς να σώζεις τους χάρτες στην sd (ρυθμίσεις στο πρόγραμμα -> μνήμη αποθήκευσης)

(τα 16 είναι λίγα ναι)

το κινητο τα σπαει . λιγο η οθονη ειναι μαπα αλλα οκ . 130 ευρω κινητο ειναι :lol:

και μονο που βγαζει σε γυναικα 3η μερα λεει πολλα. εχει ενθουσιαστει η δικια μου :lol: ευτυχως απροβληματιστη η gtv . εχουμε ηρεμια σπιτι

Για 1280x720 μάπα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Για 1280x720 μάπα;

ειναι σκοτεινη βασικα με λιγο σαπια χρωματακια. αλλα νταξ την συνιθιζεις. εβαλα τα κοντραστ φουλ. την ενταση στο 70% και φαινεται καλουτσικη. τωρα σε μερα με ηλιο μην περιμενετε να δειτε εικονιδια :lol:

Δεν είναι μαπα η οθόνη βρε παιδιά... Απλα δεν έχει μεγάλη φωτεινότητα, όπως και τα περισσότερα κινητά σε αυτή την κατηγορία.

αυτο ειπα και εγω

Η φωτεινότητα είναι στο 30% όσο είναι του redmi note 2 στο 50%. Απορώ ποια κινητά έχετε με τόση φωτεινότητα... Τα χρώματα στα xiaomi είναι πιο θερμά με καλύτερη ισορροπία λευκού και πιο ξεκούραστα στο ματι

Μια πλήρης φόρτιση.

ειναι σκοτεινη βασικα με λιγο σαπια χρωματακια. αλλα νταξ την συνιθιζεις. εβαλα τα κοντραστ φουλ. την ενταση στο 70% και φαινεται καλουτσικη. τωρα σε μερα με ηλιο μην περιμενετε να δειτε εικονιδια :lol:

καλά οι συγκρίσεις θα πρέπει να γίνονται με όμοια πράγματα :)

δεν γίνεται π.χ. να έχεις ένα galaxy s7 και να συγκρίνεις με το redmi , ε λογικό είναι να είναι μάπα

κι εγώ π.χ. θα σου πω , πριν είχα το redmi 1 , τώρα έχω το 3 που έχει οθονάαρα (σε σχέση με το 1 :p )

Η φωτεινότητα είναι στο 30% όσο είναι του redmi note 2 στο 50%. Απορώ ποια κινητά έχετε με τόση φωτεινότητα... Τα χρώματα στα xiaomi είναι πιο θερμά με καλύτερη ισορροπία λευκού και πιο ξεκούραστα ατο ματι

εγω εχω το redmi note 3 και πραγματικα δεν εχει καμια σχεση η φωτεινοτητα

Εγώ πάλι όταν ξαναβλέπω το hongmi που το έχω παραδώσει στην επόμενη γενιά (απεθαντο), με εκπλήσσει πόσο φιλική οθόνη είχε και τότε :lol:

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα παρέλαβα το redmi 3 με την official rom EN / CN και με το που το άνοιξα έκανε update στην 7.3.2.0.

Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι αφού κάνω install Google Play και loggάρω κανονικά με το g.account μου, όταν πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή απ' το playstore σκαλώνει και στα notifications, μου βγάζει ότι πρέπει να κάνω log in με το acc μου. Αντίστοιχα όταν πάω να κάνω Update μια υπάρχουσα εφαρμογή πχ Photos ή Calendar, μου βγάζει error DF-DLA-15. Ξέρει κανείς τι παίζει;

----

Διαβασα στο νετ ότι έχουν κ άλλοι το ίδιο θέμα με την 7.3.2 . Για να κάνω downgrade σε V7.2.7.0. απλά την κατεβάζω και την πετάω μέσα, όπως όταν κάνουμε update;

Edited by MrInsomniac

Θα το αφήσεις έτσι με αγγλικά; Αν ξεκλειδώσεις και βάλεις την ελληνική δε θα έχεις τέτοια προβλήματα.

Αν μείνεις με αυτή, τότε κάνε διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής. Αν δε φτιάξει, τότε πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό google, να την κλείσεις, να διαγράψεις δεδομένα και cache (Playstore), να αφαιρέσεις την εφαρμογή, να κανεις restart, να την ξαναπερασεις, να βάλεις το λογαριασμό σου.

Μια πλήρης φόρτιση.

Θα το αφήσεις έτσι με αγγλικά; Αν ξεκλειδώσεις και βάλεις την ελληνική δε θα έχεις τέτοια προβλήματα.

Αν μείνεις με αυτή, τότε κάνε διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής. Αν δε φτιάξει, τότε πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό google, να την κλείσεις, να διαγράψεις δεδομένα και cache (Playstore), να αφαιρέσεις την εφαρμογή, να κανεις restart, να την ξαναπερασεις, να βάλεις το λογαριασμό σου.

Θεωρητικά του άφησα την οφίσιαλ για τα ΟΤΑ updates και για να αποφύγω τα διάφορα των custom roms, αλλά αν δεν τα καταφέρω λογικά προς τα κει θα πάω.

Έκανα factory reset, και έχω πάλι το ίδιο θέμα όμως.

Παίζει κανα λινκ με τη διαδικασία και καναν οδηγό γιατί είμαι και newb;

Μια πλήρης φόρτιση.

Όσον αφορά αυτό;

Καλησπέρα παιδιά.

Διαβασα στο νετ ότι έχουν κ άλλοι το ίδιο θέμα με την 7.3.2 . Για να κάνω downgrade σε V7.2.7.0. απλά την κατεβάζω και την πετάω μέσα, όπως όταν κάνουμε update;

Όχι, θέλει factory reset

Μια πλήρης φόρτιση.

Για την ιστορία,

μετά από 1000 ******** που έκανα με διάφορους οδηγούς κτλ, πριν το το σπάσω, λέω δε βάζω μια και το 2ο μου google acc να τσεκάρω;

Ε και μετά απ' αυτό το κινητό ξεκόλλησε και λειτουργεί και το 1ο mail κανονικά..

---

** νομίζω ότι το κομμάτι που μου έστειλαν από βικμολ είναι ελλατωματικό μιας και όταν το χτυπάω με το δάχτυλο στην πίσω μεριά κάτι ακούγεται σα βίδα που χει φύγει μέσα στο καπάκι... Δεν ξέρω, σκέφτομαι να στο στείλω πίσω.

Hi guys, το έχω ένα μήνα & το κινητό είναι άψογο για το κόστος του. Η δε μπαταρία απίστευτη!!!

Ένα minor πρόβλημα έχω:

Κάθε φορά που κάνει αυτόματο back up χάνει το google account & πρέπει να ξανακάνω log in για να βρει τις επαφές μου.

Μικρό το κακό αλλά μήπως ξέρει κανείς πως διορθώνεται;

έγω ρε παιδιά το πήρα με multi από vick και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα όλα λειτουργούν καμπάνα (λέω να το κρατήσω έτσι μην το πειράξω αφού πάει καλά) και ελληνικά
-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

** νομίζω ότι το κομμάτι που μου έστειλαν από βικμολ είναι ελλατωματικό μιας και όταν το χτυπάω με το δάχτυλο στην πίσω μεριά κάτι ακούγεται σα βίδα που χει φύγει μέσα στο καπάκι... Δεν ξέρω, σκέφτομαι να στο στείλω πίσω.

Χαρά στο κουράγιο σου.. Το πιθανότερο είναι να μην είναι τίποτα. Θα μπορούσες και να το ανοίξεις. Συνήθως το βεντουζαρεις από πίσω με μια βεντούζα σαν τα car holders και το τραβας..

Μια πλήρης φόρτιση.

Επειδή θέλω το κινητό να μου έρθει σφραγισμένο το κουτί του, δύο ερωτήσεις και σόρρυ αν επαναλαμβάνομαι.

1. Αν το πάρω από vickmall θα το επιλέξω με την official. Αν το πάρω από κάπου αλλού (π.χ. gearbeast) με τη ROM έρχεται;

2. Θα μπορέσω εγώ μετά να σβήσω τις κινεζιές, να βάλω google play, ελληνικό πληκτρολόγιο και 160 χαρακτήρες για τα SMS εύκολα;

ΥΓ

Από δώρα ζητήσατε κάτι και σας το έστειλαν;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Δεν υπάρχει κινητό "σφραγισμένο στο κουτι του" από Κίνα.

Μια πλήρης φόρτιση.