jp7rgv Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Μόλις παράγγειλα το Redmi 3 από minideal eu warehouse για την γυναίκα μου. Αν και έχω το redmi note 2 έχω ψιλό χαθεί με τον κλειδωμένο bootloader. Επειδή η γυναίκα μου έχει συνηθίσει με ελληνικό μενού στο κινητό, εάν έρθει με πειραγμενη ρομ, μπορώ μετά να φλασαρω την ελληνική ρομ? Εάν κάποιος ξέρει με ποιον οδηγό? Επίσης έχει κάνεις εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα? Κάνει όντως μόνο 2 μέρες για να έρθει το δέμα? Edited April 26, 2016 by jp7rgv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις παράγγειλα το Redmi 3 από minideal eu warehouse για την γυναίκα μου. Αν και έχω το redmi note 2 έχω ψιλό χαθεί με τον κλειδωμένο bootloader. Επειδή η γυναίκα μου έχει συνηθίσει με ελληνικό μενού στο κινητό, εάν έρθει με πειραγμενη ρομ, μπορώ μετά να φλασαρω την ελληνική ρομ? Εάν κάποιος ξέρει με ποιον οδηγό? Επίσης έχει κάνεις εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα? Κάνει όντως μόνο 2 μέρες για να έρθει το δέμα? Καλησπερα... Φίλε μου του Minideal η ευρωπαϊκή αποθήκη ειναι Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα εχεις θεμα ,λογικά κανει απο 1 -3 εργάσιμες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ήρθε 7.3.1! Που την βρίσκουμε? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εγώ εχω official και μου ήρθε αυτόματα! Πάντως δεν έρχεται σε όλους την ίδια στιγμή! Αν δεν έχεις official την κατεβαζεις απο την επίσημη σελίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 επειδη δεν εχω επαφη με την κοινοτητα της xiaomi να προτιμησω το απλο redmi που εχουν βγει roms η το pro που δεν εχω γνωση αν εχει βγει κατι? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Για τις κινέζικες συσκευές ισχύει το "μετά το pop δεν έχεις stop" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδιά μια ερώτηση; το κινητό με τι Android έκδοση έρχεται; 5 ή 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά μια ερώτηση; το κινητό με τι Android έκδοση έρχεται; 5 ή 6; Με 5.1.1. Θα πάρει όμως και android 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green_Rebel Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Άλλος ένας που άνοιξε τα μάτια του. :lol: Δε λες τιποτα!! Αν και την περιμενα πολυ καιρο αυτη τη στιγμη κ ημουν μυημενος θα ελεγα απο φιλαρακι μου που παιζει μπαλα αλα κινεζικα εδω κ πολυ καιρο κ απλα περιμενα να φαει τα ψωμια του το αλλο που ειχα. Παντως δε το συζητω, στα λεφτα που δινουμε, διναμε..! παιρνεις κινητο με τεχνικα χαρακτηριτικα παγκοσμιας κλασης.. Long live the chinese! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με 5.1.1. Θα πάρει όμως και android 6. Φήμη απλώς ή έχεις κάποιο σίγουρο link / νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 παιδια όντως το ηχείο σε ανοιχτη ακροάση δεν ειναι ικανοποιητικο;;; μηπως αν πειραχτουν και ανεβουν οι τιμές με το mobileuncle MTK tool διορθωθούν τα πράγματα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 σχετικά με το παχος και το βαρος του κινητού ποια ειναι η γνωμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Φήμη απλώς ή έχεις κάποιο σίγουρο link / νέο; θα πάρει , αυτό είναι το μόνο σίγουρο , το θέμα είναι να την πάρει πριν το 17 :) παιδια όντως το ηχείο σε ανοιχτη ακροάση δεν ειναι ικανοποιητικο;;; μηπως αν πειραχτουν και ανεβουν οι τιμές με το mobileuncle MTK tool διορθωθούν τα πράγματα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 θες να καταστρέψεις το κινητό ; αυτό είναι για MTK συσκευές, το redmi 3 έχει snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) ναι εχεις δικιο, συγνωμη αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να αυξησουμε την ενταση του ακουστικου κατα την κληση και του ηχειου της ανοιχτης ακρόασης;;;;; πως μπορουμε να κανουμε root της συσκευής οταν ειμαστε στην official ROM ; θα πάρει , αυτό είναι το μόνο σίγουρο , το θέμα είναι να την πάρει πριν το 17 :) θες να καταστρέψεις το κινητό ; αυτό είναι για MTK συσκευές, το redmi 3 έχει snapdragon Edited April 27, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green_Rebel Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ναι θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν γινοταν να φτιαχτει η ενταση της ανοιχτης ακροασης ή κ του ηχειου γενικοτερα, κανενα απ αυτα τα κρυμμενα μενου κ να εχεις επιπλεον ενταση, θα τα εσπαγε!! Χλωμο το κοβω βεβαια, αλλα ποτε δε ξερεις. . Κινεζοι ειναι αυτοι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 http://en.miui.com/thread-47505-1-1.html http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/themes-apps/how-to-increase-speaker-volume-rom-t2950467 αυτα είναι για το redmi 1.. μπορουν να εφαρμοστουν και στο redmi 3;;;; Ναι θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν γινοταν να φτιαχτει η ενταση της ανοιχτης ακροασης ή κ του ηχειου γενικοτερα, κανενα απ αυτα τα κρυμμενα μενου κ να εχεις επιπλεον ενταση, θα τα εσπαγε!! Χλωμο το κοβω βεβαια, αλλα ποτε δε ξερεις. . Κινεζοι ειναι αυτοι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οχι, εχει snapdragon. Βαλτε την ελληνική που εχει το Dolby atmos και αυξανει πολυ περισσότερο την ενταση. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 την ελληνική stable ή dev εννοεις; Οχι, εχει snapdragon. Βαλτε την ελληνική που εχει το Dolby atmos και αυξανει πολυ περισσότερο την ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Dev, δεν ξερω αν εχει και η stable. Οι διαστάσεις και το μέγεθός του είναι εξαιρετικά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrInsomniac Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά ξέρουμε σε ποιούς resellers παίζουν οι καλύτερες τιμές αυτή τη στιγμή; Περίμενα το vickmall κανα μήνα, αλλά δε βλέπω να πέφτει άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green_Rebel Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οχι, εχει snapdragon. Βαλτε την ελληνική που εχει το Dolby atmos και αυξανει πολυ περισσότερο την ενταση. Πολύ καλή φάση!!! Ανυπομονω να βρω λίγο χρόνο να βάλω την ελληνική,ισως την βαλω αυριο,θα δω!! Μου ήρθε κ το sms τις προαλλες ότι είναι οκ..οτι πρεπει.. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά ξέρουμε σε ποιούς resellers παίζουν οι καλύτερες τιμές αυτή τη στιγμή; Περίμενα το vickmall κανα μήνα, αλλά δε βλέπω να πέφτει άλλο. Δύσκολα θα πέσει μ' αυτή τη ζήτηση. Μπορείς να πάρεις πίσω όμως το 12% της αξίας του αν αγοράσεις από Gearbest έχοντας πρώτα κάνει εγγραφή εδώ: https://givingassistant.org/ Εμένα μου ήρθε κάπου 130 δολάρια σύνολο το τηλέφωνο μαζί με θήκες και screen protector μέσω αυτού του site. Προσοχή στις οδηγίες όμως για να πάρετε το cashback. Δεν διαφημίζω τίποτα, το ανάφερε αξιόπιστο μέλος σε άλλο φόρουμ και ισχύει απόλυτα όπως διαπίστωσα. Edited April 27, 2016 by Bernie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 καπου διαβασα για πολυ κακη ποιοτητα ηχου στο ηχειο που ακους οταν μιλας και στην ενταση χτυπηματος... αληθευει? ειμαι ενα κλικ απο το να το αγορασω Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 η κοπελα μου δεν εχει τετοια παραπονο παντως. ως τωρα δεν γκρινιαξε για κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 καπου διαβασα για πολυ κακη ποιοτητα ηχου στο ηχειο που ακους οταν μιλας και στην ενταση χτυπηματος... αληθευει? ειμαι ενα κλικ απο το να το αγορασω Kι εγώ το δοκίμασα αρκετά όσο το σετάριζα, δεν έχω κάτι αρνητικό να αναφέρω στον ήχο. Ούτε η φίλη που το πήρε παραπονέθηκε για κάτι, δηλώνει ενθουσιασμένη. Αυτά με την τελευταία stable κινεζοαγγλική ρομ, με άλλη μπορεί να έχει θέμα, δε μπορώ να ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Πως κανουμε ROOT το κινητο αν ειναι φορτωμενη η τελευταία stable κινεζοαγγλική ρομ ;;;;;; εχει δοκιμασει κανενας αυτην την μεθοδο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433422 υπάρχει κάτι πιο ευκολο; Edited April 28, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts