kyrgeo1978 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Το εχω με δυο κάρτες και δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Φίλε με official το έχεις ή με multi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Κατεβασε αυτο Ξεζιπαρε το και περνα το φακελο στο κινητο. Εγκατεστησε το "Google Installer_2.0.apk" Τρεξε αυτο που εγκατεστησες και πατα το μπλε κυκλο. Σε ολα θα κανεις install και ok( ποτε launch) Μολις τα περασει ολα πατα το κοκκινο κυκλο. Αφου περασεις το λογαριασμο κτλ εγκατεστησε το πιο καινουριο playstore μεσα απο το φακελο( εγω εχω μεσα στο φακελο το 6.2.10 που ειναι σχετικα καινουριο) κατ αρχάς να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για τις αναλυτικές οδηγίες σου. ακολούθησα τα βήματα και μπήκε το playstore αλλά τις υπόλοιπες εφαρμογές τις google δεν τις βλέπω.. και στη μνήμη βλέπω 9.67 GB ελεύθερα.. τι παίχτηκε? να πω επίσης ότι παρήγγειλα 29.02 (Παρασκευή!) και μου ήρθε το χαρτί από το ταχυδρομείο χτες 09.03.. μιλάμε για ταχύτητα.. ούτε σωστό update δεν έκανε το tracking και το κινητό ήταν εδώ Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 χαζή απορία επειδή μάλλον αυτό λέω να πάρω (αντί για το note) στο άσπρο (για αλλαγή) το Led φαίνεται καλά ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Φίλε με official το έχεις ή με multi; Με official είμαι. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Potapos από βικ η αγορά; γιατί με ενδιαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 χαζή απορία επειδή μάλλον αυτό λέω να πάρω (αντί για το note) στο άσπρο (για αλλαγή) το Led φαίνεται καλά ; :) το led φαίνεται καλά.και έχει 7 χρώματα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 σε λιγο καιρο θα εχουμε και redmi 3s με δαχτυλικο αποτύπωμα,ιδια χαρακτηριστικα και πιο χαμηλη μπαταρια..για αυτο πηγαν ενα 5€ πιο πανω το grey στο vickmall? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω το Redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 σε λιγο καιρο θα εχουμε και redmi 3s με δαχτυλικο αποτύπωμα,ιδια χαρακτηριστικα και πιο χαμηλη μπαταρια..για αυτο πηγαν ενα 5€ πιο πανω το grey στο vickmall? δηλαδή θα προστεθούν 2 αρνητικά χαρακτηριστικά στο κινητό.. εαν ήταν να μας παίρνουν το δακτυλικό αποτύπωμα παίρναμε και το note3. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 δηλαδή θα προστεθούν 2 αρνητικά χαρακτηριστικά στο κινητό.. εαν ήταν να μας παίρνουν το δακτυλικό αποτύπωμα παίρναμε και το note3. πως γίνεται να είναι αρνητικό κάτι το οποίο δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 πως γίνεται να είναι αρνητικό κάτι το οποίο δεν είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις ; μάλλον λάθος διατύπωση,αν ισχύει οτι θα μειωθεί η χωρητικότητα θα είναι μάλλον λόγω του δακτυλικού αποτυπώματος. ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει ... Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 μάλλον λάθος διατύπωση,αν ισχύει οτι θα μειωθεί η χωρητικότητα θα είναι μάλλον λόγω του δακτυλικού αποτυπώματος. ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγει ... της μπαταρίας ; αν ήταν ίδια ε χαντακώνει το redmi3 τώρα έχεις να επιλέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τελικά δεν έλεγε να κατέβει ota ή 7.2.4.0 Την κατέβασα από εδώ http://en.miui.com/download-298.html και έκανα ενημέρωση μέσω του updater. Όλα καλά μέχρι στιγμής χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ήρθε και το sms από την xiaomi για unlock οπότε περιμένουμε την πρώτη developer rom. Πολυ ωραία ή νέα lock screen. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160310/087a1d799849cd528a1584928d1eaff0.jpg Θα μάθω κινέζικα τελικά. :p Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 καλησπέρα εχω κάποια προβλήματα αν στις επαφές δεν ειναι μπροστά το +30 οποιος μου στειλει μήνυμα δεν δειχνει ποιος ειναι αλλα μονο τον αριθμό... γιατι? υπαρχει καποια ρυθμισει? δηλαδη θα πρεπει με το ζορι να εχεις ολους τους αριθμούς με +30 μπροστά? και εκει που κοίταγα τα μηνύματα έφαγε κώλυμα και εκανε restart το κινητό μήπως φταιει η rom? εαν βαλω την ελληνική rom θα φτιάξουνε αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Για δείτε όσοι έχετε την official αγγλο-κινέζικη και όχι μόνο. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6108-Stable-V7-1-3-0-Xiaomi-Redmi-3/#description Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 καλησπέρα εχω κάποια προβλήματα αν στις επαφές δεν ειναι μπροστά το +30 οποιος μου στειλει μήνυμα δεν δειχνει ποιος ειναι αλλα μονο τον αριθμό... γιατι? υπαρχει καποια ρυθμισει? δηλαδη θα πρεπει με το ζορι να εχεις ολους τους αριθμούς με +30 μπροστά? και εκει που κοίταγα τα μηνύματα έφαγε κώλυμα και εκανε restart το κινητό μήπως φταιει η rom? εαν βαλω την ελληνική rom θα φτιάξουνε αυτα? θέμα του sms app είναι εδώ και χρόνια (γιατί στην κίνα έχουν περισσότερα νούμερα στα τηλ) στην ελληνική βάζουν πειραγμένο το app αλλά για τους 160char δεν νομίζω να φτιάχνει κι αυτό βάζεις άλλο app ή βάζεις σε όλες τις επαφές το +30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 To εχω 3 μερες το κινητο, αντικαθιστα το lumia 640. Πρωτη συσκευη εχω το nexus 6. Το εβγαλα πριν 11 ωρες απο το φορτιστη, εχει 3 ωρες οθονη και η μπαταρια εχει πεσει στο 78% :lol: Ταχυτητα σπερνει, οθονη καλη, ποιοτητα κατασκευης συμπαθητικοτατη. Σοβαρη πλεον η Miui, καμια σχεση με το bloat του παρελθοντος. Στα μειον: Απαραδεκτα ηχεια, αστεια καμερα. Τα buttons πατιουνται λιγο δυσκολα, με ζοριζει το ξεκλειδωμα της συσκευης. Ειναι δυσκολο για μη-γνωστη να σεταρει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Potapos από βικ η αγορά; γιατί με ενδιαφέρει... Ναι vickmall.. Μέχρι τώρα ευχαριστημένος.. Ψάχνω πως βάζω widget γτ από redmi απλό προέρχομαι αλλά θα τη βρω την ακρη Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 To εχω 3 μερες το κινητο, αντικαθιστα το lumia 640. Πρωτη συσκευη εχω το nexus 6. Το εβγαλα πριν 11 ωρες απο το φορτιστη, εχει 3 ωρες οθονη και η μπαταρια εχει πεσει στο 78% :lol: Ταχυτητα σπερνει, οθονη καλη, ποιοτητα κατασκευης συμπαθητικοτατη. Σοβαρη πλεον η Miui, καμια σχεση με το bloat του παρελθοντος. Στα μειον: Απαραδεκτα ηχεια, αστεια καμερα. Τα buttons πατιουνται λιγο δυσκολα, με ζοριζει το ξεκλειδωμα της συσκευης. Ειναι δυσκολο για μη-γνωστη να σεταρει το κινητο. Να σε ρωτήσω φίλε, γιατί έχεις και το Nexus 6 ως πρώτη συσκευή οπότε δεν ξέρω αν τα ηχεία και την κάμερα τα χαρακτηρίζεις έτσι συγκρινόμενα με αυτά του Nexus 6 ή όχι. Δεν ξέρω αν έχεις δει την κάμερα του Meizu mx3 ή τα ηχεία του (αυτό το κινητό είχα πριν και θα με βόλευε να τα έκρινες βάση αυτού) αλλά έστω προσπαθώντας να τα κρίνεις αυτά καθεαυτά, είναι τόσο αστεία όντως? Και η κάμερα του και τα ηχεία του? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Να σε ρωτήσω φίλε, γιατί έχεις και το Nexus 6 ως πρώτη συσκευή οπότε δεν ξέρω αν τα ηχεία και την κάμερα τα χαρακτηρίζεις έτσι συγκρινόμενα με αυτά του Nexus 6 ή όχι. Δεν ξέρω αν έχεις δει την κάμερα του Meizu mx3 ή τα ηχεία του (αυτό το κινητό είχα πριν και θα με βόλευε να τα έκρινες βάση αυτού) αλλά έστω προσπαθώντας να τα κρίνεις αυτά καθεαυτά, είναι τόσο αστεία όντως? Και η κάμερα του και τα ηχεία του? Ευχαριστώ!! Σοβαρη φωτο δεν μπορεις να βγαλεις με το redmi 3. Αντε, με το ζορι σε πολυ καλες συνθηκες, με μερα κλπ να βγει κατι αποδεκτο. Μολις πεσει λιγο το φως, οι φωτο ειναι για πεταμα. Τρομερος θορυβος, και αν κινειται καποιος, εστω και ελαχιστα, εχεις θολουρα. Το ηχειο ειναι δυνατο, δεν θα εχεις κανενα προβλημα με ειδοποιησεις. Αλλα για μουσικη ουτε λογος. Μονο ακουστικα. Και φυσικα, δεν συγκρινω με το N6 αλλα με το 640. To 640 ειναι λιγο καλυτερο και στα 2. Edited March 10, 2016 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλημέρα.έχω στα χέρια μου το redmi note 2 και θέλω να πάρω το redmi 3 για δώρο.σε σύγκριση με το redmo note 2 ή κάμερα πως είναι?είναι στα ίδια επίπεδα ή χειρότερη; Επειδή είδα ότι κάποιοι είναι απογοήτευμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Με official είμαι. Προφανώς το πρόβλημα με τις sim που αναφέρθηκε είναι με τη multi αλλά θα βγουν οι επόμενες εκδόσεις που θα το διορθώνουν τα οποία θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλημέρα.έχω στα χέρια μου το redmi note 2 και θέλω να πάρω το redmi 3 για δώρο.σε σύγκριση με το redmo note 2 ή κάμερα πως είναι?είναι στα ίδια επίπεδα ή χειρότερη; Επειδή είδα ότι κάποιοι είναι απογοήτευμενοι. Ακριβώς ίδια περίπτωση και εγώ! Και επειδή ο φίλος πιο πάνω με προβλημάτισε θα ήθελα και εγώ μια σύγκριση σε καμερα-ηχεια-οθονη με το redmi note 2 αν κάποιος τα έχει και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Τελικά δεν έλεγε να κατέβει ota ή 7.2.4.0 Την κατέβασα από εδώ http://en.miui.com/download-298.html και έκανα ενημέρωση μέσω του updater. Φιλε απλα το κατεβασες στο pc και το εκανες αντιγραφη στον ‘downloaded_rom' και μετα πηγες στο Updater και σου εβγαλε αναβάθμιση ? (βασικα σου εστειλε στο Updater την 7.2.4.0 και δεν μπορουσε να κατεβει ή δεν την εστειλε καν? Edited March 11, 2016 by greenalex1996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Φιλε απλα το κατεβασες στο pc και το εκανες αντιγραφη στον ‘downloaded_rom' και μετα πηγες στο Updater και σου εβγαλε αναβάθμιση ? (βασικα σου εστειλε στο Updater την 7.2.4.0 και δεν μπορουσε να κατεβει ή δεν την εστειλε καν? Την κατέβασα από το κινητό. Πήγα στο updater πατησα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά μετά choose update package και επελεξα το αρχείο που είχε κατέβει. Εδω και τόσες μέρες όταν πατουσα check for updates μου έλεγε ότι δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts