mousikofilos_22 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 εδώ φαίνεται οτι το 2 ειναι καλύτερο...εκτός αν εκεί στο gsmarena κάνουν κατι λάθος. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7769&idPhone2=6992&idPhone3=7669 Μιλάμε για το Xiaomi Redmi 3, όχι για το Xiaomi Redmi NOTE 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μιλάμε για το Xiaomi Redmi 3, όχι για το Xiaomi Redmi NOTE 3. φιλε mousikofilos_22, ξέρω οτι μιλάμε για το redmi3 απλά ρώτησα εάν εχει ίδια κάμερα με το note2. Για να πάρουμε μια ιδεα που κυμαίνεται η ποιότητα τις. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Υποστηρίζει κανονικά 3G 4G δίκτυα στην Ελλάδα; Μάλλον το παραγγέλνω για φίλο σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Υποστηρίζει κανονικά 3G 4G δίκτυα στην Ελλάδα; Μάλλον το παραγγέλνω για φίλο σήμερα... τα specs τα βλέπετε πριν παραγγείλετε ;;;; για 4g δεν υποστηρίζει την 800αρα ,αν έχει ο φίλος σου wind (πολλοί έχουν μαζευτεί αυτοί , στον δρόμο έξω δεν τους πετυχαίνω), να μη το πάρει 1 στα 3 μηνύματα αυτό σχολιάζουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 καλημερα ραδιοφωνο FM εχει? κοιταζω να αλλαξω το redmi 1s αναμεσα στο meizu m2 και αυτο εδω και επειδη προερχομαι απο xiaomi θελω να εξαντλησω τις πιθανοτητες με αυτο εδω ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 έχει ραδιόφωνο κανονικά. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Στο vickmall δεν το βλεπω πλεον in stock . http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3.html Γνωριζει κανεις εαν εχει Notification led? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Στο vickmall δεν το βλεπω πλεον in stock . http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3.html Γνωριζει κανεις εαν εχει Notification led? εχει και ειναι επανω στο κουμπι home. στο 3:05 το δείχνει ο Ιταλός. https://www.youtube.com/watch?v=BNR6rYWtShI Edited January 24, 2016 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) εχει και ειναι επανω στο κουμπι home. στο 3:05 το δείχνει ο Ιταλός.(νομίζω 5 χρωμάτων) https://www.youtube.com/watch?v=BNR6rYWtShI οπως ειπε και ο αριστειδης, εχει notification led. ακομα ενα βιντεο με το notification led στο 1:24 και στο 3:07 δειχνει οτι εχει τα 6 συνηθη χρωματα. τα κουμπια μενου δε φωτιζονται. Edited January 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω root το κινητό αυτό? Με ενδιαφέρει να τρέξω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν root. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 φίλε μου το κινητό δεν έχει έρθει ακόμη,το κλείδωμα νομίζω θα ξεκινήσει απο κινητά που έχουν Fingerprint . εδώ ενα τεστ κάμερας δίπλα στο note.Εγώ βλέπω το redmi3 καλύτερο σε αντίθεση με τα σχόλια απο κάτω. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού το note ξεκάθαρα είναι καλύτερο,τώρα με καλό φωτισμό δεν βλέπω μεγάλες διάφορες(δεν είμαι όμως και ειδικός απλά είναι ή άποψη μου)! Αλήθεια τη αισθητήρα φοράει το Redmi 3? Κάπου είδα ένα λυμένο και αν δε κάνω λάθος έδειχνε ότι φοράει Omnivision, χωρίς να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Το πηρα σήμερα σε χρυσό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Το πηρα σήμερα σε χρυσό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Φιλε μου από vickmall το πήρες. To έχω παραγγείλει από κει από την περασμένη εβδομάδα αλλα δεν μου έχει στείλει ακόμα ούτε Tracking number και δεν απαντάει και στο skype... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Το miui δεν εχει ετσι κι αλλιως root μεσω της εφαρμογης που δινεις δικαιωματα κτλ ή κάνω λάθος? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Το πηρα σήμερα σε χρυσό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Περιμένουμε τα λεπτομερέστερα νεότερα!!:p Από ποιο μαγαζί το τσίμπησες btw? Edited January 25, 2016 by mousikofilos_22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδιά η κατασκευή του είναι μεταλλική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδιά η κατασκευή του είναι μεταλλική; Ναι τσέκαρε οποιοδήποτε site καλύτερα πριν από τόσο απλή ερώτηση. Φιλικά πάντα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Τελικα μου είπε ότι δεν έχει grey οποτε περιμένω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ραδιόφωνο έχει τελικά; Στο vicmall βλέπω σε φωτογραφίες ότι έχει. Απλά θα ήθελα και μια απάντηση από έναν κάτοχο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχει Ραδιόφωνο και το κινητό είναι μεταλλικό εκτός από το κάτω και πανω μέρος της συσκευής όπου τα κομμάτια αυτά τα άφησαν πλαστικά για την κεραία ( τουλάχιστον έτσι διάβασα σε ένα review - ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Να και ένα Hands On video.... https://www.youtube.com/watch?v=B-vGUG1GzoI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχει Ραδιόφωνο και το κινητό είναι μεταλλικό εκτός από το κάτω και πανω μέρος της συσκευής όπου τα κομμάτια αυτά τα άφησαν πλαστικά για την κεραία ( τουλάχιστον έτσι διάβασα σε ένα review - ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) Ευχαριστώ για την απάντηση! Το παρήγγειλα για ένα φίλο από vickmall. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) αυτός που το βρήκε το γκρι? στο λευκό μπροστά φαίνεται το πλαίσιο :down: http://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Redmi-3-Smartphone-Review.158306.0.html Users can expect 13 hours of constant WLAN use .... Edited January 26, 2016 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 microSD, up to 128 GB (uses SIM 2 slot) αληθευει αυτο? εγω ηθελα dual sim + sd card slot Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts