Jump to content

Blackview BV2000

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγική η κάμερα.Σε αυτή την τιμή δεν περιμένεις παπάδες.Το βίντεο είναι πρόβλημα,που νομίζεις ότι έχεις πάρκινσον

οι ρωσοι στο 4pda τι λένε για το θέμα, το έχει ψάξει κανείς εκεί ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 317
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα το πρωί! :)

Το κινητό είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Όσο το έχω σκαλίσει τόσες ώρες με έχει αφήσει ικανοποιημένο με την αγορά.

Μέχρι τώρα:

(+) φωτιζόμενα πλήκτρα

(+) notification led

(+) η μπαταρία μοιάζει δυνατή

(+) σχετικά καλό touch/scroll

(+) καλό ακουστικό

(+) δυνατό ηχείο

(+) βάρος/στιβαρή κατασκευή

(-) φωτογραφία/camera :p:lol:

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι στον μέσο όρο θα έλεγα! Αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω/ανεβάσω καμιά φωτογραφία της προκοπής! :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα το πρωί! :)

Το κινητό είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Όσο το έχω σκαλίσει τόσες ώρες με έχει αφήσει ικανοποιημένο με την αγορά.

Μέχρι τώρα:

(+) φωτιζόμενα πλήκτρα

(+) notification led

(+) η μπαταρία μοιάζει δυνατή

(+) σχετικά καλό touch/scroll

(+) καλό ακουστικό

(+) δυνατό ηχείο

(+) βάρος/στιβαρή κατασκευή

(-) φωτογραφία/camera :p:lol:

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι στον μέσο όρο θα έλεγα! Αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω/ανεβάσω καμιά φωτογραφία της προκοπής! :p

Όντως το ακουστικό είναι μια χαρά.Και η μπαταρία φαινεται να αντεχει. Θα συμφωνήσω και γω ότι είναι μια ευχάριστη έκπληξη το κινητό. Μακάρι να κρατήσει.

Και εμφανισιακά είναι κομψό.

Το μαμά tempered-glass κάνει δαχτυλιές, αλλά μπήκε εύκολα και εφάρμοσε άψογα. Η θήκη λογικά μέτρια, αλλά αναγκαστικά τη βάζεις για να μη σου γλυστραει.

Κάμερα και βίντεο τα είπαμε, απλά να προσθέσω ότι βραδινή ληψη ας την ξεχάσουμε εντελώς :p

Γιατι λετε οτι εχει χειροτερη καμερα;

Ενα κλικ σιγουρα καλυτερη ειναι. Στο σκοταδι δεν το συζητω, καθως ολες ειναι για κλωτσιες, Αλλα την ημερα και με επαρκη φωτισμο, την βλεπω καλυτερη απο του Χ5

Επισης κατι που με εκανε εντυπωση. Εβαλα καρτα μνημης τις πλακας απο Κινα. Το βιντεο, ειχε τα χαλια του, δηλαδη μη ομαλο οταν κινησε. Με το που εβαλα μια sandisk το βιντεο εγινε σαφως καλυτερο. Δεν ξερω να το εξηγησω

Το κινητο το πηρε μια φιλη μου και το Χ5 ο πεθερος μου, οποτε το μετρο συγκρισης ηταν περιπου 2 μερες.

Καλημέρα! Άντε μπορεί να υπάρχει ελπίδα για λίγο καλύτερο video. Να ακούσουμε κ καμιά καλή κουβέντα σε αυτό το κομμάτι. Πρώτη φορά είπα να πάρω κινέζικο κ διάλεξα αυτό γιατί είχα διαβάσει ότι η Blackview έβγαζε κ κάμερες, οπότε φαντάστηκα ότι θα είναι καλούτσικο κ οικονομικό. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Το μαμά tempered-glass κάνει δαχτυλιές, αλλά μπήκε εύκολα και εφάρμοσε άψογα. Η θήκη λογικά μέτρια, αλλά αναγκαστικά τη βάζεις για να μη σου γλυστραει.

Κάμερα και βίντεο τα είπαμε, απλά να προσθέσω ότι βραδινή ληψη ας την ξεχάσουμε εντελώς :p

Σε σύγκριση με το screen protector που ήρθε, πως είναι το tempered glass στην αφή; Δεν το έχω βάλει ακόμα!

Τη θήκη τη δοκίμασα, αλλά θα το κρατήσω χωρίς μιας και μου ήρθε σε.... λαχανί χρώμα! αχαχαχαχαχαχαχ :lol:

Γιατι λετε οτι εχει χειροτερη καμερα;

Ενα κλικ σιγουρα καλυτερη ειναι. Στο σκοταδι δεν το συζητω, καθως ολες ειναι για κλωτσιες, Αλλα την ημερα και με επαρκη φωτισμο, την βλεπω καλυτερη απο του Χ5

Επισης κατι που με εκανε εντυπωση. Εβαλα καρτα μνημης τις πλακας απο Κινα. Το βιντεο, ειχε τα χαλια του, δηλαδη μη ομαλο οταν κινησε. Με το που εβαλα μια sandisk το βιντεο εγινε σαφως καλυτερο. Δεν ξερω να το εξηγησω

Το κινητο το πηρε μια φιλη μου και το Χ5 ο πεθερος μου, οποτε το μετρο συγκρισης ηταν περιπου 2 μερες.

Δυστυχώς το x5 το έχει ένα ανηψάκι στο χωριό, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω... Δεν θυμάμαι κιόλας :wacko:

Έχω όμως της μάνας μου το breeze για σύγκριση!! Τιτανομαχία!:lol:

Σε σχέση με το breeze η φωτογραφία μοιάζει να έχει καλύτερη λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα πιο "ζεστα" χρώματα. Το ίδιο ισχύει και στο βίντεο, αλλά εκεί στο breeze είναι σταθερά τα πράγματα! Βασικά και σταθερό να το κρατήσεις το bv2000 πάλι υπάρχει κίνηση! :p

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Όταν φτιάχνεις κάτι με σκοπό να το πουλήσεις όσο πιο οικονομικά γίνεται, συνήθως χρησιμοποιείς χαμηλής τιμής εξαρτήματα. Δηλαδή και να έφτιαχνε κάμερες η εταιρεία, δεν μπορεί να είναι βέβαιο ότι η κάμερα είναι δική τους. Εκτός αν κάποιος έχει πληροφόρηση για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Το θέμα είναι πως σε αυτήν την κατηγορία τιμής, δεν είναι να έχεις απαιτήσεις να είναι όλα καλά. Μπορεί να πάρεις μια συσκευή που είναι άνετη σαν smartphone, αλλά για να έχεις και καλή κάμερα πρέπει να ανέβεις λίγο κατηγορία.

Ε τι ήταν να το πουλάνε μαζί με ένα μονοποδο..; :lol:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ότι δίνεις παίρνεις...λένε... Απλά ένα βίντεο χωρίς κούνημα θα ήθελα. Anyway, όταν το πάρω κ εγώ στα χέρια μου θα σας πω. Μπορεί να μην είναι κ τόσο τραγικό τελικά ή με μια κάρτα μνήμης να διορθώνεται όπως είπε κ ο φίλος πριν.

Καλημέρα! Άντε μπορεί να υπάρχει ελπίδα για λίγο καλύτερο video. Να ακούσουμε κ καμιά καλή κουβέντα σε αυτό το κομμάτι. Πρώτη φορά είπα να πάρω κινέζικο κ διάλεξα αυτό γιατί είχα διαβάσει ότι η Blackview έβγαζε κ κάμερες, οπότε φαντάστηκα ότι θα είναι καλούτσικο κ οικονομικό. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Μπορεί να είναι software το πρόβλημα και να διορθωθεί σε μελλοντικό update. Αν και κρίνωντας από το breeze δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για updates.... Πάντως εντάξει για 67€ είναι σούπερ το κινητάκι! :D

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Εγώ λέω ότι στο τέλος θα μας ζηλεύουν όλοι, που θα έχουμε κινητό που κάνει τα πάντα να κουνιούνται!!!! (ας το διασκεδάσουν λιγάκι)

Εγώ λέω ότι στο τέλος θα μας ζηλεύουν όλοι, που θα έχουμε κινητό που κάνει τα πάντα να κουνιούνται!!!! (ας το διασκεδάσουν λιγάκι)

Ααχαχαχαχαχ! Έχω ψηθεί να αφήσω λίγο στην άκρη το opo και να χρησιμοποιώ το blavkview για να τρολλάρω κόσμο! :lol::lol:

btw έχει ψαχτεί κανείς με το led? Αλλάζει χρώμα ή είναι άδικος κόπος; Ζητάω πολλά;; :rolleyes:

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Τώρα που έχει βγει το σύμφωνο συμβίωσης, μάλλον θα κάνει θραύση... :P

Το διασκεδαζετε ε?:p

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον βιασμο που αν δεν μπορεις να τον αποφυγεις.....

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Σε σύγκριση με το screen protector που ήρθε, πως είναι το tempered glass στην αφή; Δεν το έχω βάλει ακόμα!

Τη θήκη τη δοκίμασα, αλλά θα το κρατήσω χωρίς μιας και μου ήρθε σε.... λαχανί χρώμα! αχαχαχαχαχαχαχ :lol:

Δυστυχώς το x5 το έχει ένα ανηψάκι στο χωριό, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω... Δεν θυμάμαι κιόλας :wacko:

Έχω όμως της μάνας μου το breeze για σύγκριση!! Τιτανομαχία!:lol:

Σε σχέση με το breeze η φωτογραφία μοιάζει να έχει καλύτερη λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα πιο "ζεστα" χρώματα. Το ίδιο ισχύει και στο βίντεο, αλλά εκεί στο breeze είναι σταθερά τα πράγματα! Βασικά και σταθερό να το κρατήσεις το bv2000 πάλι υπάρχει κίνηση! :p

Η ζελατίνα ήταν χάλια οντως,εφυγε με τη μία.Δεν ειναι κακο το τζαμακι,και εχει καλή απόκριση.Δαχτυλιες αφηνουν και άλλα ακριβότερα άλλωστε.Βάλε τη θήκη,εν αναγκη ζωγράφισε τη,κι ας ειναι και λαχανί,γιατί το πισω καπάκι,μου φαίνεται οτι γλυστράει.

Πάντως επιμένω το κινητό είναι μια χαρά.Καλη μπαταρια,καλο σήμα,δυνατο wifi,και χωρίς προβλημα στις συνομιλίες.

Και γω πρόσεξα οτι δεν αλλάζει από τις ρυθμισεις ο launcher κι ενω κλικάρεις,πρεπει να κλεισεις και να ξανανοίξεις το τηλεφωνο για να περαστεί,αλλά και τι έγινε.

Να και δυο φωτο πριν λιγο http://postimg.org/image/5nyannxg9/ και http://postimg.org/image/lgdreqpr7

Το διασκεδαζετε ε?:p

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον βιασμο που αν δεν μπορεις να τον αποφυγεις.....

Όπως το λες... Δεν βαριέσαι, ένα κινητό είναι. Δεν αγοράσαμε κ σπίτι.

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Η ζελατίνα ήταν χάλια οντως,εφυγε με τη μία.Δεν ειναι κακο το τζαμακι,και εχει καλή απόκριση.Δαχτυλιες αφηνουν και άλλα ακριβότερα άλλωστε.Βάλε τη θήκη,εν αναγκη ζωγράφισε τη,κι ας ειναι και λαχανί,γιατί το πισω καπάκι,μου φαίνεται οτι γλυστράει.

Πάντως επιμένω το κινητό είναι μια χαρά.Καλη μπαταρια,καλο σήμα,δυνατο wifi,και χωρίς προβλημα στις συνομιλίες.

Και γω πρόσεξα οτι δεν αλλάζει από τις ρυθμισεις ο launcher κι ενω κλικάρεις,πρεπει να κλεισεις και να ξανανοίξεις το τηλεφωνο για να περαστεί,αλλά και τι έγινε.

Να και δυο φωτο πριν λιγο http://postimg.org/image/5nyannxg9/ και http://postimg.org/image/lgdreqpr7

Πάντως οι φωτογραφίες μια χαρά φαίνονται!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Βάλε τη θήκη,εν αναγκη ζωγράφισε τη,κι ας ειναι και λαχανί,γιατί το πισω καπάκι,μου φαίνεται οτι γλυστράει.

Η θήκη μαύρη είναι, το κινητό είναι λαχανί! Για τον χαβαλέ! :lol: Δεν μου φάνηκε να γλυστράει πάντως η πλάτη.

Για 67€ όντως έχει καλό σήμα/wifi.

Ο launcher μια χαρά άλλαξε ! Και τον όρισα στην αρχική σελίδα και δεν χρειάστηκε reboot!

Το θέμα ήταν ότι το play store "κρυβόταν" στον x launcher! :p

http://s16.postimg.org/tzx6odu6p/IMG_20160129_093616.jpg http://s22.postimg.org/c4un0f9kd/IMG_20160129_093603.jpg

Edited by NikoSoti

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Η θήκη μαύρη είναι, το κινητό είναι λαχανί! Για τον χαβαλέ! :lol: Δεν μου φάνηκε να γλυστράει πάντως η πλάτη.

Για 67€ όντως έχει καλό σήμα/wifi.

Ο launcher μια χαρά άλλαξε ! Και τον όρισα στην αρχική σελίδα και δεν χρειάστηκε reboot!

Το θέμα ήταν ότι το play store "κρυβόταν" στον x launcher! :p

http://s16.postimg.org/tzx6odu6p/IMG_20160129_093616.jpg http://s22.postimg.org/c4un0f9kd/IMG_20160129_093603.jpg

Κι εμενα την πρωτη φορά άλλαξε,μετά μουλάρωσε :lol:

Έχω το εξής θέμα: Θέλω να κάνω speed test για να ελέγξω το 4g, αλλά στη μέση του τεστ σταματάει. Αν δοκιμάσω να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται data απλά δεν γίνεται τίποτα. Είναι προφανώς σα να έχει μπει περιορισμός μετά τη χρήση ορισμένου όγκου mb, χωρίς όμως να έχω ρυθμίσει κάτι τέτοιο από τη χρήση δεδομένων. Μπήκα να τσεκάρω τα apn και είναι όλα μια χαρα. Με wifi η εφαρμογή για το speed test δουλεύει. Καμια ιδέα;:(

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

To τηλέφωνο το κράτησα 4 μερες,και το δωσα στον πατερα μου.Αν δεν βγαλει προβληματα,θα είναι μια εξαιρετική αγορά.

Δεν είχα κανένα θέμα,και με βολεψε στο λιγο που το χρησιμοποίησα.Η μπαταρία εχει πολύ καλή διαχείριση.Δε θα το μετανιωσετε όσοι το περιμένετε.

Θα ειναι και ωραιο δωρο σε ροζ για γυναικα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=700323&st=340#entry45678949

Για το root

Κατεβάζεις την επισημη ρομ από δω

https://mega.nz/#!EJJkRZCI!EqYwKCY6EdaQ5hQZtpdNXcMnTVOr4N7bG2kxV7dvEmI

και από αυτή θα χρειαστείς το scatter file

Κατεβάζεις το TWPR από το παραπάνω site και το περνάς με SP FLASHTOOLS

Για να περαστει θα πρέπει πρώτα να παμε στο τηλέφωνο και ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/και

επιλέγουμε να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.Μετά μέσα από το ΤWPR εφόσον δεν είσαι ρουτ σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσει το SU

Αν θελετε μπορείτε να βάλετε και xpozed .Θα χρειαστείτε τα

xposed-v79-sdk22-arm64.zip

XposedInstaller_3.0_alpha4.apk

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Mανώλη,

έχω την έκδοση του λογισμικού BV2000_B1_Blackview_20151211 στην συσκευή περασμένη, μπορείς να εξηγήσεις τα βήματα για root πιο αναλυτικά ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------